Krosno - Lublin 50:40
No to zaczynam komentować Wasze posty :
Słabego? Jak na pierwszy zorganizowany jako taki raz nie było najgorzej. Przypomnę, że my nie mamy FC tak jak u Was. A jeśli dobrym dopingiem nazywasz to co robili Wasi kibice w klatce, to np. "Toooooomasz Piszcz" trochę nie wyszło
Jeśli to chodzi o tego gościa w granatowym polarze, który latał po całej trybunie, fikał do każdego i wypinał się nam trzymając się za rozporek to takich nie powinni na stadion wpuszczać
Fakt, kilku Wam napewno opinię zrobiło. U nas też się tacy zdarzają
Po Janku można się tego było spodziewać.
Rozwalają mnie takie hasła. Jestem ciekawy, jeśli bym chciał ocenić Was (kibiców) procentowo to ile wyszło by mi debili a ile porządnych ludzi. Mam nadzieje, że więcej jest tych porządnych, o czym się przekonałem wczoraj, kiedy to przyszliście do nas na niebieską trybunę z brawami za... doping??
A co do meczu, to uważam że wykluczenie Pietraszki było jak najbardziej słuszne, a jesli chodzi o Jensena, to wydaje mi się, że Kuba się po prostu trochę przestraszył i sam się położył. Na sto procent tego nie ocenię bo siedziałem niedaleko parku maszyn, wiec dokładnie nie byłem w stanie tego zobaczyć.
Tak czy inaczej: Pozdrowienia i dzięki od całego Krosna za "zgodę" pod koniec meczu
[/quote]
Krosno pochwale tylko za przygotowanie toru do walki!!co do bandy i słabego dopingu krośnienskich kibiców no comment.
Słabego? Jak na pierwszy zorganizowany jako taki raz nie było najgorzej. Przypomnę, że my nie mamy FC tak jak u Was. A jeśli dobrym dopingiem nazywasz to co robili Wasi kibice w klatce, to np. "Toooooomasz Piszcz" trochę nie wyszło
Jeszcze kilka slow na temat "ekipy" Norbiego
Jeśli to chodzi o tego gościa w granatowym polarze, który latał po całej trybunie, fikał do każdego i wypinał się nam trzymając się za rozporek to takich nie powinni na stadion wpuszczać
co do zachowania kilku pijanych palantów z Lublina którzy zrobili nam niezłą kaszanę to szkoda słów!
Fakt, kilku Wam napewno opinię zrobiło. U nas też się tacy zdarzają
Brawa dla Janusza Slaczki za to ze jako pierwszy z zuzlowcow nie bal sie podejsc do kibicow, stojacych pod parkiem maszyn i im podziekowac za doping
Po Janku można się tego było spodziewać.
Powiem tylko tyle w Krosnie przegrac to wstyd
Rozwalają mnie takie hasła. Jestem ciekawy, jeśli bym chciał ocenić Was (kibiców) procentowo to ile wyszło by mi debili a ile porządnych ludzi. Mam nadzieje, że więcej jest tych porządnych, o czym się przekonałem wczoraj, kiedy to przyszliście do nas na niebieską trybunę z brawami za... doping??
A co do meczu, to uważam że wykluczenie Pietraszki było jak najbardziej słuszne, a jesli chodzi o Jensena, to wydaje mi się, że Kuba się po prostu trochę przestraszył i sam się położył. Na sto procent tego nie ocenię bo siedziałem niedaleko parku maszyn, wiec dokładnie nie byłem w stanie tego zobaczyć.
Tak czy inaczej: Pozdrowienia i dzięki od całego Krosna za "zgodę" pod koniec meczu
-
Siwek Patataj
Haha Lublin Fan to chyba jeszcze jest przed, bo z tego co widze to w ręce ma butelke i chyba uzupełnia płyny lub jest po - cholera wie:P
Odnośnie kolegi co napisał, że doping był zły jeśli chodzi o kibiców z Krosna, to nie wiem co może powiedzieć o dopingu swoim i kolegów, których prawie nie było słychać. Ja osobiście uważam, że poziom obu stron był całkiem wysoki.
Przepraszam również za niecenzuralne okrzyki w kierunku Adasia i Jespera. W każdym razie ja się z nimi nie zgadzałem i nie identyfikowałem.
A odnośnie tego co robił sędzia nie będe komentowal.
Pozdrawiam wszystkich kibiców TŻ. A w szczególności Mikesa i Lublin Funa, gdyż tych ziomków kojarze mniej wiecej. (jeśli popełniłem bład w nicku to sorki w każdym razie wiem o kogo chodzi)
P.S. A ten Pan co klnał na Was w wieku 50-55 lat to może ten sam co przy bramie parkingu obściskiwał Mariusza tak długo?
A i następnym razem wchodzcie do parkingu po meczu, a nie bijcie się o miejsce przy bocznym wejściu. Parking po meczu jest u nas otwarty dla wszystkich.
Odnośnie kolegi co napisał, że doping był zły jeśli chodzi o kibiców z Krosna, to nie wiem co może powiedzieć o dopingu swoim i kolegów, których prawie nie było słychać. Ja osobiście uważam, że poziom obu stron był całkiem wysoki.
Przepraszam również za niecenzuralne okrzyki w kierunku Adasia i Jespera. W każdym razie ja się z nimi nie zgadzałem i nie identyfikowałem.
Pozdrawiam wszystkich kibiców TŻ. A w szczególności Mikesa i Lublin Funa, gdyż tych ziomków kojarze mniej wiecej. (jeśli popełniłem bład w nicku to sorki w każdym razie wiem o kogo chodzi)
P.S. A ten Pan co klnał na Was w wieku 50-55 lat to może ten sam co przy bramie parkingu obściskiwał Mariusza tak długo?
A i następnym razem wchodzcie do parkingu po meczu, a nie bijcie się o miejsce przy bocznym wejściu. Parking po meczu jest u nas otwarty dla wszystkich.
- Lublin_Fan
- Zawodowiec
-
sledzio
szkoda przegranej ! Juz dawno nie widziałem Teżecika na ostatnim miejscu ale niestety czasy wracają i nic nie można zrobić ! szkoda że sędzia przewalił nas ale niema co gadać bo juz czasu się nie cofnie ! Nic innego nie pozostaje jak iść w niedziele na meczyk z Grudziądzem i dopingowac naszych !
halu_uche pisze:Odnośnie kolegi co napisał, że doping był zły jeśli chodzi o kibiców z Krosna, to nie wiem co może powiedzieć o dopingu swoim i kolegów, których prawie nie było słychać. Ja osobiście uważam, że poziom obu stron był całkiem wysoki.
Pozdrawiam wszystkich kibiców TŻ.
wydaje mi sie ze to do mnie ta uwaga,wiec sie do niej odniosÄ™.
po pierwsze nie jestem kolegÄ… tylko kolezankÄ…!
gdybys uwaznie przeczytał wszystkie posty które napisałam w tym temacie a mieszcza sie one na jednej stronie to bys wiedział co myślę o kilku pijanych palantach z Lublina.
jesli kolega nie słyszał lubelskiego dopingu to ma problem ze słuchem poważny.
co do dopingu miejscowych kibiców,którzy jednakze byli w przewadze to nie przypominam sobie aby poza oklaskami jakowyś był.mogliscie chociaż odpowiedziec kiedy kilkakrotnie sie z wami witalismy.
nie jest prawda ze u nas był sam fan klub bo było sporo niezrzeszonych kibiców,którzy przyłaczli sie do okrzyków.
pan z wiezyczki dał plamę której nikt chyba nie bedzie w stanie powtórzyć,nawet nie wiem czy on sam spotrafi?
ja takze pozdrawiam kibiców z Krosna!!!
Hunter wiem że chodzi o mecz i nie pouczaj...jakbyś czytał ze zrozumieniem to bys wiedział że po prostu chodziło mi o to ze po co zdjecie lejących klientów pod lasem nie lepiej jakąś żużlową fotke zamieścic?? wiem że to z wyjazdu...ale akurat moim zdaniem ta fotka nic nie wnosi do tematu....
;]
nasi fotoreporterzy z krosna pewnie jeszcze nie wrócili
bo fotek nadal nie ma !!!!
dlatego dla zainteresowanych mała porcja zdjęc w wykonaniu krośnieńskich pstrykaczy
http://members.lycos.co.uk/ksz/news.php?id=104
najlepsza jest jedna z ostatnich przedstawiająca ślączkę, feriana i łukaszewicza - wyglądają jak murzyni
dlatego dla zainteresowanych mała porcja zdjęc w wykonaniu krośnieńskich pstrykaczy
http://members.lycos.co.uk/ksz/news.php?id=104
najlepsza jest jedna z ostatnich przedstawiająca ślączkę, feriana i łukaszewicza - wyglądają jak murzyni
-
Gość
Ja osobiście sądzę , że zarząd zbudował skład byle tylko utrzymać się w lidze
, a że już po sezonie transferowym pozyskaliśmy drugiego głównego sponsora to w przyszły sezonie zbudujemy taki skład , że awans do e-ligi będziemy mieli jak w banku.Oczywiście to tylko moje zdanie...........................
, a że już po sezonie transferowym pozyskaliśmy drugiego głównego sponsora to w przyszły sezonie zbudujemy taki skład , że awans do e-ligi będziemy mieli jak w banku.Oczywiście to tylko moje zdanie...........................
- Łoptymista
- Trener
JAG przepraszam, że pomyliłem płeć. A odnośnie kibiców nie miałem nic złego na myśli. Chodziło mi tylko o to, że na prawde niesłyszałem waszego dopingu. Albo coś jest z akustyką tego stadionu, albo nie wiem co. Jedyne co słyszałem to oklaski Waszych kibicow jak przyszli nam podziękować i oczywiście wasze efekty pirotechniczne. Zastanawiam się czy Wy wogóle coś słyszeliśćie od nas. Jeśli tak to napisz co konkretnie.
-
Gość
Ja osobiście nie słyszałem wogóle nic od Krosna ! jakby cały mecz sektor Krosna siedział cicho.Wogóle dziwnie sie po stadionie roznosiła głośność , jak zawodnicy startowali i odkręcali pełen gaz pod taśmą to też jakoś cicho było , to dziwne , w Lublinie słychać niezły ryk silników na starcie.
- Łoptymista
- Trener
Hollywood pisze:Ja osobiście nie słyszałem wogóle nic od Krosna ! jakby cały mecz sektor Krosna siedział cicho.Wogóle dziwnie sie po stadionie roznosiła głośność , jak zawodnicy startowali i odkręcali pełen gaz pod taśmą to też jakoś cicho było , to dziwne , w Lublinie słychać niezły ryk silników na starcie.
Bo w u nas ma sie od czego odbijać dźwięk, a tam wszystko ucieka w świat (trybun trochę mało). W Krośnie najlepiej silniki słychać na ...rynku
No Halu a nei wiesz przypadkiem kiedy beda jakies urywki z tego meczu i na jakim programie, bo widzialem kamery tv puls??
A co do dopingu, to naprawde spiewalismy i to bardzo glosno, a ze nie bylo nas duzo, no coz na drugim koncu prostej mogliscie nas nie slyszec, moze to i w niektorych momentach dobrze dla (was??
)
A co do dopingu, to naprawde spiewalismy i to bardzo glosno, a ze nie bylo nas duzo, no coz na drugim koncu prostej mogliscie nas nie slyszec, moze to i w niektorych momentach dobrze dla (was??