Krosno - Lublin 50:40

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
jataman20
Szkółkowicz
Kontakt:

#926 Postautor: jataman20 » 16 kwietnia 2005, o 13:52

Holly skąd wogule jest to zdjecie bo nie wiem w jakim sensie je tutaj umieściłeś...
;]

Hunter
Kontakt:

#927 Postautor: Hunter » 16 kwietnia 2005, o 13:55

No to zaczynam komentować Wasze posty : :wink:

Krosno pochwale tylko za przygotowanie toru do walki!!co do bandy i słabego dopingu krośnienskich kibiców no comment.

Słabego? Jak na pierwszy zorganizowany jako taki raz nie było najgorzej. Przypomnę, że my nie mamy FC tak jak u Was. A jeśli dobrym dopingiem nazywasz to co robili Wasi kibice w klatce, to np. "Toooooomasz Piszcz" trochę nie wyszło :wink:

Jeszcze kilka slow na temat "ekipy" Norbiego

Jeśli to chodzi o tego gościa w granatowym polarze, który latał po całej trybunie, fikał do każdego i wypinał się nam trzymając się za rozporek to takich nie powinni na stadion wpuszczać :?

co do zachowania kilku pijanych palantów z Lublina którzy zrobili nam niezłą kaszanę to szkoda słów!

Fakt, kilku Wam napewno opinię zrobiło. U nas też się tacy zdarzają :|

Brawa dla Janusza Slaczki za to ze jako pierwszy z zuzlowcow nie bal sie podejsc do kibicow, stojacych pod parkiem maszyn i im podziekowac za doping

Po Janku można się tego było spodziewać.

Powiem tylko tyle w Krosnie przegrac to wstyd

Rozwalają mnie takie hasła. Jestem ciekawy, jeśli bym chciał ocenić Was (kibiców) procentowo to ile wyszło by mi debili a ile porządnych ludzi. Mam nadzieje, że więcej jest tych porządnych, o czym się przekonałem wczoraj, kiedy to przyszliście do nas na niebieską trybunę z brawami za... doping?? :wink:

A co do meczu, to uważam że wykluczenie Pietraszki było jak najbardziej słuszne, a jesli chodzi o Jensena, to wydaje mi się, że Kuba się po prostu trochę przestraszył i sam się położył. Na sto procent tego nie ocenię bo siedziałem niedaleko parku maszyn, wiec dokładnie nie byłem w stanie tego zobaczyć.

Tak czy inaczej: Pozdrowienia i dzięki od całego Krosna za "zgodę" pod koniec meczu :)[/quote]

Awatar użytkownika
$korzen$
Trener

#928 Postautor: $korzen$ » 16 kwietnia 2005, o 14:04

jataman20 pisze:Holly skąd wogule jest to zdjecie bo nie wiem w jakim sensie je tutaj umieściłeś...

Gdybys pojechal dopingowac naszych to bys wiedzial o co chodzi ....

Siwek Patataj

#929 Postautor: Siwek Patataj » 16 kwietnia 2005, o 14:13

Hollywood pisze: Człowiek nie wielbłąd ....

Obrazek

A Lublin_Fan odcedzał kartofelki w drugiej turze, czy jest już "po"??? :) :) :) Taki uśmiechnięty, więc pewnie już "po" :) :) :)

lucki73

Awatar użytkownika
jataman20
Szkółkowicz
Kontakt:

#930 Postautor: jataman20 » 16 kwietnia 2005, o 14:15

no ale skoro nie byłem to sie pytam chyba nie ?
;]

Hunter
Kontakt:

#931 Postautor: Hunter » 16 kwietnia 2005, o 14:17

jataman20 pisze:no ale skoro nie byłem to sie pytam chyba nie ?

A Korzen Ci daje do zrozumiena, że zmaściłeś bo nie byłeś :D :wink:

ja dorzucę, ze masz czego żałować :)

Awatar użytkownika
jataman20
Szkółkowicz
Kontakt:

#932 Postautor: jataman20 » 16 kwietnia 2005, o 14:25

niezmiernie żałuje ze nie widziałem jak ludzie leja pod lasem po prostu jestem wielce rozczarowany że nie widziałem tego widowiska....
;]

Awatar użytkownika
halu_uche
Kontakt:

#933 Postautor: halu_uche » 16 kwietnia 2005, o 14:46

Haha Lublin Fan to chyba jeszcze jest przed, bo z tego co widze to w ręce ma butelke i chyba uzupełnia płyny lub jest po - cholera wie:P

Odnośnie kolegi co napisał, że doping był zły jeśli chodzi o kibiców z Krosna, to nie wiem co może powiedzieć o dopingu swoim i kolegów, których prawie nie było słychać. Ja osobiście uważam, że poziom obu stron był całkiem wysoki.

Przepraszam również za niecenzuralne okrzyki w kierunku Adasia i Jespera. W każdym razie ja się z nimi nie zgadzałem i nie identyfikowałem.

A odnośnie tego co robił sędzia nie będe komentowal.

Pozdrawiam wszystkich kibiców TŻ. A w szczególności Mikesa i Lublin Funa, gdyż tych ziomków kojarze mniej wiecej. (jeśli popełniłem bład w nicku to sorki w każdym razie wiem o kogo chodzi)

P.S. A ten Pan co klnał na Was w wieku 50-55 lat to może ten sam co przy bramie parkingu obściskiwał Mariusza tak długo?

A i następnym razem wchodzcie do parkingu po meczu, a nie bijcie się o miejsce przy bocznym wejściu. Parking po meczu jest u nas otwarty dla wszystkich.

Awatar użytkownika
Lublin_Fan
Zawodowiec

#934 Postautor: Lublin_Fan » 16 kwietnia 2005, o 15:03

halu_uche pisze:Haha Lublin Fan to chyba jeszcze jest przed, bo z tego co widze to w ręce ma butelke i chyba uzupełnia płyny lub jest po - cholera wie:P

To nie butelka. To kubeczek z ..... sokiem 8) :lol:
Dlatego nie potrzebowałem postoju tak często jak koledzy pijący piwo ;)

Pozdr ;)

sledzio

#935 Postautor: sledzio » 16 kwietnia 2005, o 15:27

szkoda przegranej ! Juz dawno nie widziałem Teżecika na ostatnim miejscu ale niestety czasy wracają i nic nie można zrobić ! szkoda że sędzia przewalił nas ale niema co gadać bo juz czasu się nie cofnie ! Nic innego nie pozostaje jak iść w niedziele na meczyk z Grudziądzem i dopingowac naszych !

Hunter
Kontakt:

#936 Postautor: Hunter » 16 kwietnia 2005, o 16:59

jataman20 pisze:niezmiernie żałuje ze nie widziałem jak ludzie leja pod lasem po prostu jestem wielce rozczarowany że nie widziałem tego widowiska....

Problemy z czytaniem ze zrozumieniem. Chodziło mi o mecz :)

JAG
Senior

#937 Postautor: JAG » 16 kwietnia 2005, o 18:26

halu_uche pisze:Odnośnie kolegi co napisał, że doping był zły jeśli chodzi o kibiców z Krosna, to nie wiem co może powiedzieć o dopingu swoim i kolegów, których prawie nie było słychać. Ja osobiście uważam, że poziom obu stron był całkiem wysoki.

A odnośnie tego co robił sędzia nie będe komentowal.

Pozdrawiam wszystkich kibiców TŻ.

wydaje mi sie ze to do mnie ta uwaga,wiec sie do niej odniosÄ™.
po pierwsze nie jestem kolegÄ… tylko kolezankÄ…!
gdybys uwaznie przeczytał wszystkie posty które napisałam w tym temacie a mieszcza sie one na jednej stronie to bys wiedział co myślę o kilku pijanych palantach z Lublina.
jesli kolega nie słyszał lubelskiego dopingu to ma problem ze słuchem poważny.
co do dopingu miejscowych kibiców,którzy jednakze byli w przewadze to nie przypominam sobie aby poza oklaskami jakowyś był.mogliscie chociaż odpowiedziec kiedy kilkakrotnie sie z wami witalismy.
nie jest prawda ze u nas był sam fan klub bo było sporo niezrzeszonych kibiców,którzy przyłaczli sie do okrzyków.

pan z wiezyczki dał plamę której nikt chyba nie bedzie w stanie powtórzyć,nawet nie wiem czy on sam spotrafi?

ja takze pozdrawiam kibiców z Krosna!!!

Awatar użytkownika
marcinza

#938 Postautor: marcinza » 16 kwietnia 2005, o 18:43

kiedy będą fotki z krosna???

JAG
Senior

#939 Postautor: JAG » 16 kwietnia 2005, o 18:47

Holly strach się ciebie nie bać po tym zdjeciu :D

Awatar użytkownika
jataman20
Szkółkowicz
Kontakt:

#940 Postautor: jataman20 » 16 kwietnia 2005, o 19:44

Hunter wiem że chodzi o mecz i nie pouczaj...jakbyś czytał ze zrozumieniem to bys wiedział że po prostu chodziło mi o to ze po co zdjecie lejących klientów pod lasem nie lepiej jakąś żużlową fotke zamieścic?? wiem że to z wyjazdu...ale akurat moim zdaniem ta fotka nic nie wnosi do tematu....
;]

Awatar użytkownika
marcinza

#941 Postautor: marcinza » 16 kwietnia 2005, o 19:53

nasi fotoreporterzy z krosna pewnie jeszcze nie wrócili :D :D :D bo fotek nadal nie ma !!!!

dlatego dla zainteresowanych mała porcja zdjęc w wykonaniu krośnieńskich pstrykaczy

http://members.lycos.co.uk/ksz/news.php?id=104

najlepsza jest jedna z ostatnich przedstawiająca ślączkę, feriana i łukaszewicza - wyglądają jak murzyni

Awatar użytkownika
grzesieck
Trener

#942 Postautor: grzesieck » 16 kwietnia 2005, o 20:08

Obrazek

co on ma w uszach? :wink:
METHANOL ADVENTURE TEAM

Awatar użytkownika
bartosch
Kadrowicz
Kontakt:

#943 Postautor: bartosch » 16 kwietnia 2005, o 20:25

grzesieck pisze:co on ma w uszach?

a co ma miec... miod.
carpe diem!

Gość

#944 Postautor: Gość » 16 kwietnia 2005, o 20:25

Ja osobiście sądzę , że zarząd zbudował skład byle tylko utrzymać się w lidze
, a że już po sezonie transferowym pozyskaliśmy drugiego głównego sponsora to w przyszły sezonie zbudujemy taki skład , że awans do e-ligi będziemy mieli jak w banku.Oczywiście to tylko moje zdanie...........................

Awatar użytkownika
Łoptymista
Trener

#945 Postautor: Łoptymista » 16 kwietnia 2005, o 21:25

Ferjan pisze:.Oczywiście to tylko moje zdanie...........................

Nic dodać, nic ująć. Żegnaj rzeczywistości.

Awatar użytkownika
halu_uche
Kontakt:

#946 Postautor: halu_uche » 16 kwietnia 2005, o 21:25

JAG przepraszam, że pomyliłem płeć. A odnośnie kibiców nie miałem nic złego na myśli. Chodziło mi tylko o to, że na prawde niesłyszałem waszego dopingu. Albo coś jest z akustyką tego stadionu, albo nie wiem co. Jedyne co słyszałem to oklaski Waszych kibicow jak przyszli nam podziękować i oczywiście wasze efekty pirotechniczne. Zastanawiam się czy Wy wogóle coś słyszeliśćie od nas. Jeśli tak to napisz co konkretnie.

Gość

#947 Postautor: Gość » 16 kwietnia 2005, o 22:06

Ja osobiście nie słyszałem wogóle nic od Krosna ! jakby cały mecz sektor Krosna siedział cicho.Wogóle dziwnie sie po stadionie roznosiła głośność , jak zawodnicy startowali i odkręcali pełen gaz pod taśmą to też jakoś cicho było , to dziwne , w Lublinie słychać niezły ryk silników na starcie.

Awatar użytkownika
Łoptymista
Trener

#948 Postautor: Łoptymista » 16 kwietnia 2005, o 22:12

Hollywood pisze:Ja osobiście nie słyszałem wogóle nic od Krosna ! jakby cały mecz sektor Krosna siedział cicho.Wogóle dziwnie sie po stadionie roznosiła głośność , jak zawodnicy startowali i odkręcali pełen gaz pod taśmą to też jakoś cicho było , to dziwne , w Lublinie słychać niezły ryk silników na starcie.

Bo w u nas ma sie od czego odbijać dźwięk, a tam wszystko ucieka w świat (trybun trochę mało). W Krośnie najlepiej silniki słychać na ...rynku

Awatar użytkownika
halu_uche
Kontakt:

#949 Postautor: halu_uche » 16 kwietnia 2005, o 22:53

No to już wiadomo dlaczego jedni drugich obwiniają o brak dopingu. Ja np. patrzyłem na Was, widziałem jak się coś drzecie, a nic nie słyszałem. Ostatnio miałem komisję wojskową i wszystko ze mną jest o.k. No cóż w tv może uda się zobaczyć jak to na prawde było.

bosmanKSZ

#950 Postautor: bosmanKSZ » 16 kwietnia 2005, o 23:27

No Halu a nei wiesz przypadkiem kiedy beda jakies urywki z tego meczu i na jakim programie, bo widzialem kamery tv puls??

A co do dopingu, to naprawde spiewalismy i to bardzo glosno, a ze nie bylo nas duzo, no coz na drugim koncu prostej mogliscie nas nie slyszec, moze to i w niektorych momentach dobrze dla (was?? :D )