Filip pisze:Luckas- każdy ma prawo mieć swoje zdanie, a jak kamcio tak uważa to jego sprawa.
A ja nie mam prawa mieć własnego zdania? Przecież napisałem, ze
według mnie dziwnie myśli. Czyli to moje własne zdanie, do którego jak wszyscy inni, też mam prawo
Jeśli się nie myle Franek i Seba zdobyli po 7 pkt (moge się mylić bo niemam przy sobie programu), w tym Seba miał dwa defekty na punktowanych pozycjach, więc twierdzenie, że Franek był lepszy jest moim zdaniem nieprawdziwe
No po części masz rację. Bo rzeczywiście wynik obu był taki sam, jednak... no gołym okiem widać że SEba jest w zdecydowanie lepszej dyspozycji !!

I cieżko sie zgodzić ze stwierdzeniem, że Kolanko powinien jechać w meczu z Gorzowem. Bo jesli te defekty by sie Trumnie nie przydarzyly to wynik dla niego wygladalby niezwykle okazale, od razu pol forum by sie zlecialo o jaki to Sebastian nie swietny jest i ze jebnie 15 z Gorzowem

Zdania nie zmienię, Trumiński powininien jechać z Gorzowem, Franków tylko na wyjazdy jeśli już. Bo patrząc na niego naprawdę, nic się nie zmienił przez ten rok czy dwa... Zobaczymy jeszcze co pokaza nasi na treningach w najblizszych dniach(jesli takowe sie odbędą) Jesli Trumna ten sprzecik od Hampela(?) "zreperuje" to jednym slowem(lub dwoma

) - bedzie dobrze.
ale kto nie był zapewne niewidział jak obaj jechali.
Dlatego też się spytałem czy kolega kamcio był na meczu ;D