Treningi

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Dj_Korgi
Senior
Kontakt:

Re: Treningi

#901 Postautor: Dj_Korgi » 17 czerwca 2007, o 23:01

Ge(L)o pisze:Frank Lampart rulezzz :lol:
Właśnie się zdziwiłem z Chelsea do Rzeszowa ... Ale ja kocham Rzeszów i niech im dobrze "służy" :wink:
Pod koniec już taka relaksacyjna leciała
Bo trzeba było pseudokibiców uspokoić :wink:
Ale to technienko po 4 biegu ... :lol: :lol: :lol:
tak się zastanawiam czy to nie była muza NA ŻYWO 8)

Awatar użytkownika
$korzen$
Trener

#902 Postautor: $korzen$ » 17 czerwca 2007, o 23:03

Dramat, Cyrk, Ukraina, Kazachstan.. no i wiele jeszcze stwierdzen cisnie mi sie na usta. Zapytam jeszcze, co za beztalencie wybralo ta muzyke ?

Mateusz111
Junior

#903 Postautor: Mateusz111 » 17 czerwca 2007, o 23:06

Właśnie się zdziwiłem z Chelsea do Rzeszowa ... Ale ja kocham Rzeszów i niech im dobrze "służy" :wink:

Z nieoficjalnych informacji wiem, że przeszedł do Rzeszowa za 500 sztuk folii :D

Awatar użytkownika
Mariusz_B
Kontakt:

#904 Postautor: Mariusz_B » 17 czerwca 2007, o 23:07

Według mnie pierwszym do zmiany powinien byc spiker.To co robił dzisiaj p.Stypuła woła o pomstę do nieba,najebany jak wazon plótł takie pierdoły że głowa mała.
Nagrałem go na telefon dla tych co nie byli . Może jak wytrzeźwieje to sobie tego posłucha

Obrazek
link do popisów pana.S
Ostatnio zmieniony 17 czerwca 2007, o 23:29 przez Mariusz_B, łącznie zmieniany 1 raz.
...nie kaleczę polska mowa bo to grzecha narodowa... ;)

Awatar użytkownika
grzesieck
Trener

#905 Postautor: grzesieck » 17 czerwca 2007, o 23:12

no mateusz i korgi, starczy juz tego nabijania, gwiazdorstwa i pisania o niczym, bo wam zaraz bany pozalatwiam

pozdrawiam serdecznie : )
METHANOL ADVENTURE TEAM

Ge(L)o
Trener

#906 Postautor: Ge(L)o » 17 czerwca 2007, o 23:14

Ale słychać było, że co 3 biegi w kabinie kolejka idzie :lol: normalnie jajca jak berety, dawno tak nie ziałem. I w kasku trzecim na torze białym ... :lol: Albo : i znowu kibice na lubelskim forum żużlowym napiszą, że taśma nie po raz pierwszy odmawia posłuszeństwa. :lol: Noooo :lol:
A strażak też był dobry. Sam potrafił naprawić wóz, respect.
Ogólnie, trzy godziny brechty na maksa :lol:
Warto było za piątala :D

Awatar użytkownika
luckas
Szkółkowicz

#907 Postautor: luckas » 17 czerwca 2007, o 23:17

Filip pisze:Luckas- każdy ma prawo mieć swoje zdanie, a jak kamcio tak uważa to jego sprawa.

A ja nie mam prawa mieć własnego zdania? Przecież napisałem, ze według mnie dziwnie myśli. Czyli to moje własne zdanie, do którego jak wszyscy inni, też mam prawo :)

Jeśli się nie myle Franek i Seba zdobyli po 7 pkt (moge się mylić bo niemam przy sobie programu), w tym Seba miał dwa defekty na punktowanych pozycjach, więc twierdzenie, że Franek był lepszy jest moim zdaniem nieprawdziwe

No po części masz rację. Bo rzeczywiście wynik obu był taki sam, jednak... no gołym okiem widać że SEba jest w zdecydowanie lepszej dyspozycji !! :) I cieżko sie zgodzić ze stwierdzeniem, że Kolanko powinien jechać w meczu z Gorzowem. Bo jesli te defekty by sie Trumnie nie przydarzyly to wynik dla niego wygladalby niezwykle okazale, od razu pol forum by sie zlecialo o jaki to Sebastian nie swietny jest i ze jebnie 15 z Gorzowem :) Zdania nie zmienię, Trumiński powininien jechać z Gorzowem, Franków tylko na wyjazdy jeśli już. Bo patrząc na niego naprawdę, nic się nie zmienił przez ten rok czy dwa... Zobaczymy jeszcze co pokaza nasi na treningach w najblizszych dniach(jesli takowe sie odbędą) Jesli Trumna ten sprzecik od Hampela(?) "zreperuje" to jednym slowem(lub dwoma :P ) - bedzie dobrze.

ale kto nie był zapewne niewidział jak obaj jechali.

Dlatego też się spytałem czy kolega kamcio był na meczu ;D
Obrazek

Awatar użytkownika
InDorka
Zawodowiec

#908 Postautor: InDorka » 17 czerwca 2007, o 23:28

Luckas napisał :
No po części masz rację. Bo rzeczywiście wynik obu był taki sam, jednak

Ktos ma zle wypelniony program,albo nieprawidlowo podliczone punkty.U mnie Franków ma 8 pkt,Sebastian 7.Ogolnego obrazu to nie zmienia,wiec tylko tak gwoli scislosci.Nikt mnie nie pyta,ale ja tez wole Sebastiana .
~~~~~~~~
"Na pewno" pisze się naprawdę osobno, a "naprawdę" pisze się na pewno razem.
~~~~~~~~

Awatar użytkownika
grzesieck
Trener

#909 Postautor: grzesieck » 17 czerwca 2007, o 23:30

Franek 8, Seba 7, ale Sebastian zdecydowanie lepiej dzisiaj sie zaprezentowal niz Mariusz "Kolanko" Franków.
METHANOL ADVENTURE TEAM

Sledzio
Trener
Kontakt:

#910 Postautor: Sledzio » 17 czerwca 2007, o 23:32

Dzisiejsze zawody były tak nudne jak flaki z olejem, nawet nie można było odpocząć od pracy gdyż ta muzyka dobijała, kurde skąd to było grane ? z Radia Maryja ? :( :(

meesha
Trener
Kontakt:

#911 Postautor: meesha » 18 czerwca 2007, o 00:06

Ja wiem czyja to była muzyka ale nie powiem :D Możemy ewentualnie dać to jako pytanie do quizu 8)

InDorka - programów starczyło idealnie. Ostatnie sztuki poszły ok. godz. 18:25. Jak ktoś przyszedł później to pretensje może mieć tylko do siebie. A o dziadostwie mogliśmy się nasłuchać mimo tego, że programów nie zabrakło. A przecież nikt nikogo nie zmusza do przychodzenia i dania wielce ogromnej kwoty 5 złotych. Cóż, taki naród :?
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?

H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...

Ge(L)o
Trener

#913 Postautor: Ge(L)o » 18 czerwca 2007, o 00:17

Korgi lepszą muzę skroił na komórce na poczekaniu...
Bez kitu, uszy puchły, tego kto to puszczał powinni normalnie zamknąć.

harry
Trener

#914 Postautor: harry » 18 czerwca 2007, o 00:55

Nie tego co puszczał ale tego co to stworzył. Muzyka była na próbę. Kompozytor chciał to przetestować. Jak widać nie spodobało się. Trudno. Taki los kompozytorów.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski

harry
Trener

#915 Postautor: harry » 18 czerwca 2007, o 01:03

grzesieck pisze:Franek 8, Seba 7, ale Sebastian zdecydowanie lepiej dzisiaj sie zaprezentowal niz Mariusz "Kolanko" Franków.

Nie wiem gdzie wy widzieliście wyższość Seby nad Frankiem. Wg mnie jeden i drugi mieli po jednym dobrym biegu. Seba miał lepsze wyjścia z pod taśmy ale generalnie więcej defektów. A mnie interesuje miejsce na mecie a nie w pierwszym łuku. Ogólnie można powiedzieć, że zamienił stryjek siekierkę na kijek. Piatkowy trening zadecyduje. Na razie z trenerem uzgodniliśmy, że jak się nic nie zmieni na plus, to rzucamy monetą.
Szczerze powiedziawszy to w połowie zawodów chciałem od razu dzwonić po Johnstona.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski

rafir
Junior

#916 Postautor: rafir » 18 czerwca 2007, o 02:01

Tylko że Sebastian miał przynajmniej te wyjścia spod taśmy, a Franek pojechał gorzej od Lesia i Klimka. Więc wybieram mniejsze zło - Sebastiana.
Dzwonić po Johnstona zawsze można, pytanie czy zechce mu się przyjechać (o ile w ogóle ma wolny termin). A druga sprawa, czy ma z czym przyjechać, czy też będzie Louisem bis...

Koper
Trener
Kontakt:

#917 Postautor: Koper » 18 czerwca 2007, o 03:13

rafir pisze: A druga sprawa, czy ma z czym przyjechać, czy też będzie Louisem bis...

Jakos Louis nie kojarzy mi sie ze nie mial z czym przyjechać ale bardziej ze nie chciał jechać odwaznie na pelnym gazie na naszym torze ktory w sezonie 2006 do równych nie należał.

Awatar użytkownika
bkapusta
Trener
Kontakt:

#918 Postautor: bkapusta » 18 czerwca 2007, o 06:46

harry pisze:
grzesieck pisze:Franek 8, Seba 7, ale Sebastian zdecydowanie lepiej dzisiaj sie zaprezentowal niz Mariusz "Kolanko" Franków.

Nie wiem gdzie wy widzieliście wyższość Seby nad Frankiem.

Nie wiem dlaczeho ale wlasnie takiej wypowiedzi oczekiwalem od harrego ;)
Póki stać mnie będę szalał,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.

Awatar użytkownika
Marcinex
Senior

#919 Postautor: Marcinex » 18 czerwca 2007, o 07:40

Podczas treningu Franek i Seba prezentowali podobny (II ligowy) poziom...
Mimo wszystko apelował bym aby nie rzucać monetą, tylko niech jedzie Franek. Zawali mecz, to nie pojedzie więcej w tym sezonie 8)
Co do Seby to nie raz był najlepszy na treningach. Gdyby nie te defekty, to zdobycz punktowa była by bardzo dobra. Ale co z tego... Trening to nie mecz, a Seba poza meczem z Gdanskiem, reszte zawalił...
Dać szanse Kloszardowi i niech pokaże co potrafi!!!!

Ehh i ta technika kolanowa :P
Obrazek

janek
Kadrowicz

#920 Postautor: janek » 18 czerwca 2007, o 08:38

Trudny wybór Trumna czy Franko Kolanko???
Trumna jakby nie dwa defekty przywiózłby więcej punktów, i sprzęt jakby miał ciut szybszy od Franko Kolanko.
Franków, jechał jakby bezbarwnie.
A co do muzyki, Panowie, na przyszły raz pół tonu ciszej, tak głośno jak było to nie da się słuchać.
A i zróbcie remont generalny, tej sławnej na całą Polskę maszyny startowej!!

kuper

#921 Postautor: kuper » 18 czerwca 2007, o 08:50

Czemu już Franka nie lubicie??
Franek wczoraj jechał po raz pierwszy po dosypaniu glinki a Seba już jeździł tyle razy i nic nie lepiej.Mariusz pojechał lepiej i trzeba sie z tym pogodzić.
>>ŻyCie..To..Jazda<<

piotr76
Senior
Kontakt:

#922 Postautor: piotr76 » 18 czerwca 2007, o 09:29

gabeczka pisze:Musze przyznać że chłopaki pokazali się z dobrej strony ;) złą passa juz mineła i niech nie wraca ;D
Ale najbardziej podobała mi sie jazda Dawida i Rafała , pokazali na co ich stać ;)
I oby tak dalej ;)

A na jakim tle się pokazali ... sorki, ale dopiero Gorzów pokaże jak jest naprawde ....
jak się papa nie obrazi znowu to Rafał będzie mógł pokazać na co go stać
zamiast 500 + program Beryl +

rafir
Junior

#923 Postautor: rafir » 18 czerwca 2007, o 10:12

Koper pisze:
rafir pisze: A druga sprawa, czy ma z czym przyjechać, czy też będzie Louisem bis...

Jakos Louis nie kojarzy mi sie ze nie mial z czym przyjechać ale bardziej ze nie chciał jechać odwaznie na pelnym gazie na naszym torze ktory w sezonie 2006 do równych nie należał.

To jak on się musiał w tym roku w Rybniku bać.

Sztyvny
Szkółkowicz

#924 Postautor: Sztyvny » 18 czerwca 2007, o 10:29

Co do Truminskiego i Frankowa, to warto zauwazyc pewien drobiazg, a mianowicie defekty. Truminski zalicza ich od cholery i jeszcze troche, a to wlasnie jesli mnie pamiec nie myli juz kilkakrotnie spowodowalo, ze przegrywalismy biegi. Do tego mowa, ze lepiej jechal, owszem jechal, ale chyba coniektorzy nei zwrocili uwagi na bieg, w ktorym wygral start, a Dawid odkrecil manetke i lyknal go po zewnetrznej bez najmniejszego problemu. Biorac pod uwage, ze w gorzowie Ferian, Ruud czy Jensen dysponuja raczej dobrym sprzetem i jechac sie nie boja, to sadze, ze moze byc podobnie. Niestety. Zwlaszcza, ze z calej druzyny akurat Sebastian ma dziwna i totalnie dla mnie niezrozumiala maniere jechania przy krawezniku, pomimo tego, ze chyba kazdy kto byl ze 2 razy na meczu wie, ze kluczem do zwyciestw jest zewnetrzna.
Franek z kolei zrobil to co zawsze. 1 bieg wygral w ladnym stylu, reszta kaszana. Gdy jezdzil u nas bylo dokladnie tak samo. 1 bieg "na 3" mial praktycznie w kazdym spotkaniu. Pozatym mizernie.

Muzyka - pomijajac, ze byla jaka byla, to ten kto puszczal powinien zebrac ostry wpie.... za akcje, gdy podglasnial ja tak, ze az glosniki buczaly. Z calym szacunkiem, ale muzyka na zuzlu to dodatek, niech sobie bedzie, ale nie w takiej formie. Pomiedzy biegami ludzie zazwyczaj chca porozmawiac o zawodnikach, o tym co sie dzieje na torze, a puszczenie im na caly regulator muzyki srednio sprzyja.
Niech gra, ale do cholery ciszej. Umiar trzeba znac.

Czarek
Trener

#925 Postautor: Czarek » 18 czerwca 2007, o 10:43

"Według mnie pierwszym do zmiany powinien byc spiker.To co robił dzisiaj p.Stypuła woła o pomstę do nieba,najebany jak wazon plótł takie pierdoły że głowa mała."

Jak zwykle. Od wielu sezonów ten pan jest naszym najsłabszym zawodnikiem. Pie...y jak potłuczony.
Nie znajdzie się jakiś student dziennikarstwa, który chciałby na stadionie rozpocząć karierę? Przecież to znakomite miejsce do pokazania się, m.in. Jan Ciszewski tak zaczynał.
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.