kdsz pisze:Maksym nie kojarzy mi się ze spokojem.
Grisza doping, Drabik wlewka dogadają się :)
kdsz pisze:Maksym nie kojarzy mi się ze spokojem.
Raf pisze:Zakładanie, że Drabik jest najblizesz Motoru, bo mamy budżet i sponsorów, to typowe Dariuszowe pier*******. Jak w ogóle można tego typu wnioski wyciągać na podstawie informacji niczym niepotwierdzonych?
kibicLBN pisze:Raf pisze:Zakładanie, że Drabik jest najblizesz Motoru, bo mamy budżet i sponsorów, to typowe Dariuszowe pier*******. Jak w ogóle można tego typu wnioski wyciągać na podstawie informacji niczym niepotwierdzonych?
Żadne pi... W lecie to Ostafinski pisze plotki jeszcze, zgadza się, ale jak we wrześniu czy październiku napisze że coś jest dogadane- to jest. Przez 3 lata tylko dogadanie Bjerre z Falubazem się nie sprawdziło. Prze 3 lata... A część dalej będzie pisać na tym forum, że Ostaf pisze bajki.
Maretzky76 pisze:Jego chyba nie było na żadnej liście życzeń
Raf pisze:Zakładanie, że Drabik jest najblizesz Motoru, bo mamy budżet i sponsorów, to typowe Dariuszowe pier*******. Jak w ogóle można tego typu wnioski wyciągać na podstawie informacji niczym niepotwierdzonych?
Retrospeedway pisze:Flagg zachowujesz się jak inne małolaty.Przecież ja tylko napisałem że były rozmowy z Pawlickim,co potwierdziły media.
Napisałem że Jakub się dogadał z Pawlickim? Nie chce z wami jechać personalnie bo mnie znów zbanują na ćwierć wieku.
Retrospeedway pisze:Flagg zachowujesz się jak inne małolaty.Przecież ja tylko napisałem że były rozmowy z Pawlickim,co potwierdziły media.
Napisałem że Jakub się dogadał z Pawlickim? Nie chce z wami jechać personalnie bo mnie znów zbanują na ćwierć wieku.