Motor Lublin - ROW Rybnik 03.10.2010
Re: Motor Lublin - ROW Rybnik 03.10.2010
Taaaa....a my jesteśmy byłym Vice-Mistrzem Polski !!! 
-
kaaamisiak
No, to teraz jeszcze w Rybniku i będziemy świętować, co? ;p
panowie i panie mysle ze bedzie dobrze we wtorek 
Co za dupek wyłącza to forum???? zabrać mu uprawnienia!! mamy wolny kraj,wolność słowa.
Z całą pewnością, forum byłoby wyłączone jakbyśmy przegrali dzisiejszy mecz!!
A co do meczu:
Będzie ciężko obronić taką przewagę w Rybniku.
Miałem wrażenie że Puszakowski to cień samego siebie, chyba mu się sprzęt kończy, albo nie zainwestował w remont.
Nieminen chyba zło konieczne, jeśli Dryml nie przedstawił zwolnienia.
Fisher będzie z niego pożytek w Rybniku.
Kostro pech, lecz pisałem że z Flegerem nie ma szans, to mało mnie nie zjedli na forum
Typuję trzy zera Kostro w Rybniku.
Sweetman, jedyna szansa na nawiązanie walki z Flegerem na jego śmieciach.
P.S.
Co to za akcja owacji na cześć Jeleniewskiego??? .
Nie powinno być tematu Jeleniewskiego, w Naszych barwach , bo to on między innymi spuścił Nas do obecnej ligi.
A co do meczu:
Będzie ciężko obronić taką przewagę w Rybniku.
Miałem wrażenie że Puszakowski to cień samego siebie, chyba mu się sprzęt kończy, albo nie zainwestował w remont.
Nieminen chyba zło konieczne, jeśli Dryml nie przedstawił zwolnienia.
Fisher będzie z niego pożytek w Rybniku.
Kostro pech, lecz pisałem że z Flegerem nie ma szans, to mało mnie nie zjedli na forum
Typuję trzy zera Kostro w Rybniku.
Sweetman, jedyna szansa na nawiązanie walki z Flegerem na jego śmieciach.
P.S.
Co to za akcja owacji na cześć Jeleniewskiego??? .
Nie powinno być tematu Jeleniewskiego, w Naszych barwach , bo to on między innymi spuścił Nas do obecnej ligi.
Jak awansujemy to będzie cud nad Bystrzycą!!!
Niesamowite są opinie na forach. Kibice Rybnika nie wierzą w odrobienie 12 pkt, a kibice lubelscy nie wierzą, że uda się tą przewagę obronić. Sami pesymiści !!!
Jerry taki już jest ten kraj
. Ja tam wierzę. Stać nas na to.
"...pocieszać po porażkach, cieszyć po zwycięstwach..."
-
kaaamisiak
Też wierzę
jeśli się nie uda, to końca świata nie będzie, przemęczymy się jeszcze w II lidze. Ale póki jest jeszcze dla nas szansa, to trzeba w nią wierzyć 
Desmo pisze:Co za dupek wyłącza to forum???? zabrać mu uprawnienia!! mamy wolny kraj,wolność słowa.
Koleś ogarnij się. Nikt nie ma dostępu do wyłączenia forum. To firma hostingowa ma problemy a nie było to przecież czyjeś umyślne posunięcie.
PS. Szykuj się na bana
Ostatnio zmieniony 10 października 2010, o 19:22 przez Hans, łącznie zmieniany 2 razy.
Desmo pisze:Co za dupek wyłącza to forum???? zabrać mu uprawnienia!! mamy wolny kraj,wolność słowa.
Mysle, ze to Tusk z Putinem wprowadzaja powoli kondominium rosyjsko-niemieckie.
ŁOJCZYZNE WOLNĄ RACZ NAM ODDAC PANIEEEEEEEEE
Ostatnio zmieniony 10 października 2010, o 19:23 przez RadeKas, łącznie zmieniany 1 raz.
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Nosz jasna cholera, wygraliśmy po 13 latach przerwy z Rybnikiem, nasi pokazali, że nie odstają od rywali z I ligi i "piłka nadal w grze" więc nie rozumiem po co ludzie biadolą.
Jeśli będzie Sweetman i ZZ albo Dryml we własnej osobie to może się udać i bardzo w to wierzę. TROCHĘ OPTYMIZMU.
Jeśli będzie Sweetman i ZZ albo Dryml we własnej osobie to może się udać i bardzo w to wierzę. TROCHĘ OPTYMIZMU.
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
kibicLBN pisze:Nosz jasna cholera, wygraliśmy po 13 latach przerwy z Rybnikiem, nasi pokazali, że nie odstają od rywali z I ligi i "piłka nadal w grze" więc nie rozumiem po co ludzie biadolą.
panowie oto chodzi damy rade
12 punktów to mało i dużo. Dzsiaj rzeczywiście Rybnik był bardzo słaby i nie wyglądał na I-ligowca. Szkoda, że nie udało nam się tego w pełni wykorzystać, ale podobno Nieminen na treningu wymiatał, więc Wilk zdecydował, że bedzie lepszy od ZZ. Wyszło, jak wyszło, trudno. teraz ZZ za Drymla plus Fisher (naprawdę solidny ogórek
), Sweetman i jedziemy tym co mamy.
Wielu ludzi na forum chcialo wstawiać Kauko za TR. Przyznać się, kto to był?
Popieram opinię, że Puzon, mimo niezłej punktówki, wygląda niezbyt dobrze.
Tadzio - padaka, drugi mecz bez punktów ( no dobra 1 w Łodzi zrobił
), ale może doda mu to pokory i będzie lepiej, ale nie sądze, że juz w Rybniku, gdzie nie możemy na niego liczyć. Oby Sweetman poradził sobie tym razem na betonie bo inaczej to juniorzy zrobią różnicę, która może zadecydować o awansie.
Wielu ludzi na forum chcialo wstawiać Kauko za TR. Przyznać się, kto to był?
Popieram opinię, że Puzon, mimo niezłej punktówki, wygląda niezbyt dobrze.
Tadzio - padaka, drugi mecz bez punktów ( no dobra 1 w Łodzi zrobił
-Jurek Mordel zadowolony...
- No tak...
- Żona w domu także...
- No tak...
- Żona w domu także...
jerry78 pisze:Niesamowite są opinie na forach. Kibice Rybnika nie wierzą w odrobienie 12 pkt, a kibice lubelscy nie wierzą, że uda się tą przewagę obronić. Sami pesymiści !!!
wczoraj rozmowy podczas gp wygladaly podobnie:
Rybnik: nie wygramy, spusccie nas do drugiej ligi, moze cos sie zmieni w tym klubie
Lublin: nie wygramy, z taka amatorszyzna nie da sie wejsc do pierwszej ligi
- manjolo
- Junior
- Kontakt:
Desmo pisze:Miałem wrażenie że Puszakowski to cień samego siebie, chyba mu się sprzęt kończy, albo nie zainwestował w remont.
hmm, życzyłbym sobie żeby każdy miał tak słaby sprzęt i przywoził 11+3.
motoru brum
Na tym słabym sprzęcie Puzon wyprzedził
dzisiaj dwukrotnie, rywali co mu się nie zdarza często 
Niektórzy są mądrzy po fakcie.Nieminen to nie zawodnik GP który gwarantowalby dwucyfrówkę.
Jak dla mnie swoje zrobił,ważne punkty przywiózł, a że było ich 5 (w czterech biegach),robil co mógł,walczyl
a ze wiecej nie może? Nie jego wina,klub wiedział kogo kontraktuje.
Po za tym gratulacje dla całego zespołu.Tak trzymac a bedzie dobrze!
Jak dla mnie swoje zrobił,ważne punkty przywiózł, a że było ich 5 (w czterech biegach),robil co mógł,walczyl
Cz@rek pisze:Niektórzy są mądrzy po fakcie.Nieminen to nie zawodnik GP który gwarantowalby dwucyfrówkę.
tak panowie to racja jest dobrze
W moich dwóch pierwszych biegach pokazaliśmy jak się jeździ parowo. Najważniejsze było dla nas dobro drużyny. W naszym wspólnym drugim biegu Ryan Fisher zrobił mi tak świetną robotę, że na mecie po prostu musiałem go puścić przodem. Tak należało zrobić, bo to on praktycznie wypracował mi pozycję i za to mu się odwdzięczyłem - komplementował nowego
kolegę z drużyny popularny Puzon.
milo sie czyta takie rzeczy : )
METHANOL ADVENTURE TEAM
Należy trochę żałować, że tego meczu nie sędziował sędzia pokroju Wojaczka, bo Kilmaekorpi w zupełności zasłużył na wykluczenie do końca zawodów, a co za tym idzie nie mógłby startować w rewanżu. Szkoda, że sędziemu zabrakło jaj.
jerry78 pisze:Należy trochę żałować, że tego meczu nie sędziował sędzia pokroju Wojaczka, bo Kilmaekorpi w zupełności zasłużył na wykluczenie do końca zawodów, a co za tym idzie nie mógłby startować w rewanżu. Szkoda, że sędziemu zabrakło jaj.
Dokładnie, za taki numer Jelenia wykluczyli z któregoś meczu...
" Miasto zamiast dać nam pieniądze, wydaje je na ludzi przebranych za marchewki."
Jak czytam te wasze posty aż mi się płakać chce że nie mogłem przyjść na mecz.Może ktoś w skrócie powiedzieć coś o meczu.Dużo ludzi było?i co zrobił Jonas?
Upadł niespecjalnie się maskując, że zrobił to bez powodu. A potem nie chciał wstać
. No ale ja się może nie znam.
"...pocieszać po porażkach, cieszyć po zwycięstwach..."
-
kaaamisiak
Haha, znowu się muszę zgodzić
Sędzia jak widać, patrzył w inną stronę - szkoda.
Sędzia jak widać, patrzył w inną stronę - szkoda.
-
mariusz1987
- Junior
siedziałem dość blisko i szczerze to krew się we mnie zagotowała na to co zrobił, aktorstwo słabe,ale sędzia pewnie patrzył na prowadzących zawodników