Nasi rywale - 2021
Re: Nasi rywale - 2021
Hubert Jabłoński i Mateusz Jabłoński (syn Mirosława) to różni żużlowcy
Mateusz Borowicz o jeździe na przyczepnej nawierzchni: "Lubię czuć motocykl, to że parzy mnie w tyłek i jedzie do przodu."
aaaaaaa przepraszam, racja!
"To ride with empty head" - jechać z "czystą głową"
"To mess it ip with a lion" - "nie drażnić lwa"
Czytał Łukasz Benz
"To mess it ip with a lion" - "nie drażnić lwa"
Czytał Łukasz Benz
Cz@rek pisze:Perez pisze:Z tej zmiany to mnie najbardziej cieszy że transmisję będą w Eurosporcie.
A mnie nie,jakość transmisji SEC w porównaniu do GP w C+ jest słabiutka,komentatorka też nie powalała,choć w tym przypadku pewnie będą jakieś transfery ;)
a moim zdaniem Pieczatowski i Korościel to ciekawy duet. Co do transmisji, czas pokaże, na pewno SEC to pod tym względem bardzo biedna wersja GP, ale mają 10-letni kontrakt, więc miejmy nadzieję, że się przyłożą.
Dokładnie. Mi ten duet jak najbardziej pasuje. Nie mam nic do nich fajnie się ich słucha, dobrze prowadzą mecz. Zawsze mają jakieś ciekawostki w zanadrzu, doza humoru. Wszystko jak dla mnie spoko.
Mistrz, Mistrz, MOTOR MISTRZ!!!
Susic pisze:Hubert Jabłoński i Mateusz Jabłoński (syn Mirosława) to różni żużlowcy
Miejmy nadzieję, że Mateusz będzie członkiem naszej drużyny rezerw ;)
Jak dla mnie Pieczatowski spoko (rozumiem, że to gość który komentował SEC), ale Korościel jest irytujący.
Chociaż przynajmniej już rzadziej zdarza mu się gwizdać podczas komentowania
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!
Dla mnie Korościel jest ok. Odpowiada mi jego poczucie humoru. I mam wrażenie, że w Eleven jest mniej spięty.
A to już pewne, że transmisje będą w Eurosporcie? W artykułach na ten temat pada magiczne słowo "prawdopodobnie".
+1
Podczas wczorajszej transmisji z Elitserien Maciej Markowski powiedział, że Kim Nilsson musi mieć przerwę gdy jedzie wyścig po wyścigu, bo w przeciwnym wypadku dostałby kolki
Gelo pisze:Dla mnie Korościel jest ok. Odpowiada mi jego poczucie humoru. I mam wrażenie, że w Eleven jest mniej spięty.
+1
Podczas wczorajszej transmisji z Elitserien Maciej Markowski powiedział, że Kim Nilsson musi mieć przerwę gdy jedzie wyścig po wyścigu, bo w przeciwnym wypadku dostałby kolki
W. Komarnicki: "Zwykli ludzie łapali mnie za ręce i prosili, aby ratować Stal"
Eurosport jest kanałem Discovery, więc raczej mało prawdopodobne żeby tworzyli coś nowego
No chyba, że PPV 
Co do komentatorów to oczywiście kwestia gustu, niektórym na przykład nie pasuje gardłujący Drylson, a dla mnie jest wzorem komentatora żużlowego.
Co do komentatorów to oczywiście kwestia gustu, niektórym na przykład nie pasuje gardłujący Drylson, a dla mnie jest wzorem komentatora żużlowego.
"Zawodnicy marwis.pl Falubaz Zielona Góra w piątek walczą we Wrocławiu o to, by zapewnić sobie utrzymanie w żużlowej PGE Ekstralidze. Już teraz dobrą wiadomością dla fanów tego zespołu może być jednak fakt, że rozmowy kontraktowe ze swoim macierzystym klubem skończył właśnie Patryk Dudek. Całkiem możliwe, że gwiazda Falubazu już w poniedziałek ogłosi podpisanie nowego dwuletniego kontraktu."
Mistrz, Mistrz, MOTOR MISTRZ!!!
Po co nam Dudek,skoro jesteśmy już ze Zmarzlikiem dogadani

to kolejny dowód. Dudek bardzo chciał do nas, ale po zaklepaniu Zmarzlika, Kuba pokazał Duzersowi drzwi i stąd umowa w Falubazie
papi pisze:Dudek bardzo chciał do nas, ale po zaklepaniu Zmarzlika (...)
Sam słyszałem jak wypadł mu widelec z ręki.
pozdrawia:
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
Ukradli mam Bartka! A miał być taki fajny i lubelski.
https://sport.interia.pl/zuzel/news-zuz ... Id,5434102
https://sport.interia.pl/zuzel/news-zuz ... Id,5434102
Retro a Bartek miał być u nas,i co znów nas okłamałeś ? :(
Tak się nie robi. Oszukali
Stach pomyśleć, kto za tydzień u nas będzie 100% RETRO KMO.
No to Piter.
Nicki na polskiej licencji jako junior. Retro - zgadza się?
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
Fantys pisze:Retro a Bartek miał być u nas,i co znów nas okłamałeś ? :(
Przecież pisał, że Bartek CHYBA się zgodzi.
Czego nie rozumiecie?
Te domysły kogo jeden z forumowiczów wyjmie za kapelusza niekiedy ciekawsze jak tzw. sezon na busa z dawnych lat. Teraz pora na Pitera. Następnie Szemek a na końcu Tofik. W międzyczasie okaże się jeszcze, że jednak Zmarzlik nie dogadał się ze Stalą, bo Sasin z Objatkiem zagrozili końcem współpracy z Orlenem i zasugerowali Motor.
śmieszy mnie to szacowanie kontraktu na 2 miliony, 3 itd. A jak złamie nogę w kwietniu albo wpadnie w dołek i będzie woził po 8 punktów to ile zarobi?
ezbeg pisze:..Następnie Szemek...
No i mamy zamieszanie, bo nie wiadomo czy Shamek czy Szymek.
Ja coś tak czuję, że ten pierwszy do nas trafi.
- niespokojny
- Trener
Kuluar twierdzi ze Drabik w Motorze wchodzi w gre. Na pewno duzo lepszy transfer od starszego z Pawlickich no i spokoj z Polakami w nastepnych latach.
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
Maksym nie kojarzy mi się ze spokojem.
W. Komarnicki: "Zwykli ludzie łapali mnie za ręce i prosili, aby ratować Stal"