Motor Lublin w sezonie 2019
Re: Motor Lublin w sezonie 2019
....aż tak źle to nie jest zawsze można sklonować Unię Leszno choćby razy 2 
Z AJ zrobili sprytny wybieg bo dosć szybko oficjalnie zadeklarował ze zostaje i to ogłosili.Chyba tylko po to aby rzucić zanętę. Niestety zaden okaz z zagramanicy nie chwycił haczyka.
Ostatnio zmieniony 10 października 2018, o 17:50 przez kondzio78, łącznie zmieniany 1 raz.
AJ to karta bita na takie zanęty to może Nawrocki by się skusił jak by wygrał ligę w 2019 
Widzę, że jakieś smętne nastroje się wkradły. Wiadomo było, że beniaminkowi będzie arcytrudno i że beton zrobi wszystko żeby utrzymać się przy korycie. Ja się cieszę, że zobaczymy Zmarzlików Taiów i Doyleów w meczu ligowym w Lublinie. Jak nasza przygoda z EL ma trwać tylko sezon - to trudno. I tak warto było walczyć. Pozytywnymi emocjami z tego roku można obdzielić kilka lat. Wierzę, że nasi działacze zmontują skład jak najsilniejszy się da. A jak się nie uda to trudno. Ja bym się nie obraził żeby dokoptować Michelsena i Jamroga. Skład nie powala ale za to ambitny i miły do kibicowania.
Spokojnie Pedersen raczej odpadł ale cały czas walczy o lepszy kontrakt ,mam nadzieje ,ze będzie Vaculik ma najlepsza ofertę sprawa rozbija się o sponsora indywidualnego i do tego dunczyk z Gdańska Lambert nie chce jeździć w pierwszej lidze i najbliżej jest Rzeszowa ..
To skoro jest najbliżej Rzeszowa to chyba jednak chce jeździć w 1 lidze :) szkoda. Myślałem że to będzie taki lubelski Adams
Tez tak myślałem ,może go jakoś przekonają ale jest ciężko.