To się przecież spełnić powinno bo są jeszcze amatorzyJa liczę tylko na jedno...
W przyszłym roku usłyszeć w swoich uszach miły dzwięk Jaw i innych GM'ów z lubelskiego stadionu!
pozdrawiam
Baraże o I lige
-
Speedway Fan
- Senior
Re: Baraże o I lige
Dj_Korgi pisze:I oto mi właśnie chodzi! Jak nie wypada?! To jest sport! Chyba nie uprawiałeś(asz) żadnego sportu nawet pseudo zawodowo i nie wiesz jak to jest.
Co Ty opowiadasz za glupoty
- Dj_Korgi
- Senior
- Kontakt:
kilar pisze:Dj_Korgi pisze:I oto mi właśnie chodzi! Jak nie wypada?! To jest sport! Chyba nie uprawiałeś(asz) żadnego sportu nawet pseudo zawodowo i nie wiesz jak to jest.
Co Ty opowiadasz za glupotyCo z tego, ze to jest sport ? Dla nich to jest praca. Od zawodnikow trzeba wymagac dobrego wyniku, szczegolnie w rywalizacji z drugoligowcem. A Ty tu wyjezdzasz z takim textem i jeszcze go probujesz usprawiedliwiac
jakbys autograf w zlotej ramce dostal
szkoda słów
Nie szkoda slow, tylko tylko trzeba wyciagnac wnioski z tego spadku. Mowiac szczerze i otwarcie o wszystkich przyczynach jakie na niego sie zlozyly.
A jesli chodzi o to:
to chyba malo kto sie spodziewal, ze Lokomotiv bedzie lepszy. Napisalem, ze utrzymanie bylo na wyciagniecie reki, bo baraze mialy byc tylko formalnoscia i tak tez zakladalem. Dlatego wedlug mnie z tymi trzema lolami przesadziles
A jesli chodzi o to:
Dj_Korgi pisze:Szkoda, bo obrona ligi byla na wyciagniecie rekiTaaa, przegraliśmy jedynie 31 punktami![]()
![]()
![]()
to chyba malo kto sie spodziewal, ze Lokomotiv bedzie lepszy. Napisalem, ze utrzymanie bylo na wyciagniecie reki, bo baraze mialy byc tylko formalnoscia i tak tez zakladalem. Dlatego wedlug mnie z tymi trzema lolami przesadziles
http://www.sportowefakty.pl/galeria/ind ... p=5&g=1299
Tu są zdjęcia z meczu, a czy ktoś ma zdjęcia z oprawy, bo nie byłem na meczu od początku a chciałbym zobaczyć jak wyszła?
Tu są zdjęcia z meczu, a czy ktoś ma zdjęcia z oprawy, bo nie byłem na meczu od początku a chciałbym zobaczyć jak wyszła?
Tor w Lublinie był bardzo niebezpieczny, tłumaczy się Bajerski:
http://www.sportowefakty.pl/?dysc_id=4& ... _id=225748
http://www.sportowefakty.pl/?dysc_id=4& ... _id=225748
Coz Gelu-nie zgadzam sie z Toba z tym, ze JElen czy np. Stachyra powinni jezdzic w II lidze. Nie powinni, szkoda ich dobrze rozwijajacych sie karier. Do awansu do I ligi powinien wystarczyc Piszcz + Franek+ze dwoch srednich Ruskow i dobrzy juniorzy.
Natomiast jesli chodzi o Jelenia. Masz troche racji... Przyszlo mi do glowy takie porownanie (a mam 39,6 stopnia goraczki
). Futbolowe porownanie. Mozna mowiac ze Jelen caly sezon mial super, ze inni tez zawiedli itd. itp. Ale niestety jeden fakt przeslonil caly sezon. Przykre to, ale prawdziwe. Jelen zachowal sie jak dobry bramkarz, ktory w calym meczu gra super, broni 3 karne, doprowadza do dogrywki, by w przedostatniej minucie tejze wrzucic sobie w niegroznej sytuacji pilke do wlasnej bramki... I nie pomoglo juz nic swietne wyjscie na pole karne przeciwnika w ostatniej minucie... Przegralismy. Wiadomo to tylko sport, ale kto teraz pamieta o 3 obronionych karnych? Mozna tez mowic, ze koledzy mogli nastrzelac goli i nie bylby problemu. Wiem, swietne porownanie
A tak bardziej serio, uwazam, ze po prostu Jeleniowi zabraklo umiejetnosci. Ale tego, ze zabraklo mu ambicji i markowal defekty w stylu Jelenia z zeszlych lat juz nie moge zrozumiec.
Natomiast jesli chodzi o Jelenia. Masz troche racji... Przyszlo mi do glowy takie porownanie (a mam 39,6 stopnia goraczki
A tak bardziej serio, uwazam, ze po prostu Jeleniowi zabraklo umiejetnosci. Ale tego, ze zabraklo mu ambicji i markowal defekty w stylu Jelenia z zeszlych lat juz nie moge zrozumiec.
Ostatnio zmieniony 17 października 2007, o 13:44 przez Cooper, łącznie zmieniany 1 raz.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
- Łoptymista
- Trener
Cooper pisze: Do awansu do I ligi powinien wystarczyc Piszcz + Franek+ze dwoch srednich Ruskow i dobrzy juniorzy.
prosze
Nawet wysoka temp. nie usp[rawiedliwia takiej herezji!
Coz Gelu-nie zgadzam sie z Toba z tym, ze JElen czy np. Stachyra powinni jezdzic w II lidze. Nie powinni, szkoda ich dobrze rozwijajacych sie karier.
Ja tez tak uważam, ze nie powinni. Ale my cały czas myslimy kategoriami prywatnych interesów zawodników. A powinnismy jako kibice patrzec na sprawę pod katem druzyny. Dlatego rozwój kariery tego czy tamtego jest kwestią drugoplanową. To zawodnicy spadli do II ligi i powinni przełknąć tę żabę. I jezeli myslimy powaznie o powrocie do I ligi to żadnych Frankowów. Jak się okazuje II liga nie jest wcale taka słaba. Skoro dostalismy lanie na Łotwie nawet z obecnym skladem mielibysmy kłopoty w Łodzi, Rawiczu, a nawet tradycyjnie w Krośnie.
Spoko, spoko, Franek mial 10. srednia rok temu w II lidze
Na druga linie w II lidze dobry napieracz 
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Ostatnio zmieniony 7 września 2011, o 11:47 przez tommi1980, łącznie zmieniany 1 raz.
Tak czy siak, pieniędzy na przyszły sezon w I lidze zapewne nie znajdą 
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!
Tak czy siak, w barazu z nimi nie wygramy.
No Miśkowiak i Kościuch to chyba brązowi medaliści MPPK z tego sezonu. Ale poza tym to taki Ljung za darmo jeździć nie będzie. Ale mecz z Piłą u nas pokazał że dwóch zawodników i 4 asystentów może wygrać mecz.
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!
Bo?
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Oni nie mają problemów finansowych, klasowych zawodników, którzy są nie do ugryzienia, są oni opłacani na bieżąco, mogą kombinować ze swoim torem i oczywiście perspektywy finansowe na przyszły sezon dla nich są więcej niż optymistyczne 

zapomniał wół jak cielęciem był ehhh 
lepiej, żeby mnie dwunastu sądziło, niż czterech niosło.
Nie przypominam sobie, zeby jakis klub ostatnimi czasy, mial takie problemy W TRAKCIE SEZONU.
Richie Faulkner:
Chodziło mi właśnie o takie perturbacje w trakcie sezonu a nie po/przed sezonem. I wcale nie zapomniał, doskonale pamięta i nikomu tego nie życzy 

W barażach można w ogóle korzystać z gościa ? W regulaminie była chyba mowa o lidze z wyłączeniem baraży, ale już tak wymyślają, że sam nie wiem, może ktoś jest zorientowany
Nie można w barażach korzystać z gościa, niestety.
jerry78 pisze:Nie można w barażach korzystać z gościa, niestety.
Pozostaje zatem Łukaszewski + silnik z e-ligi.
MOTOR LUBLIN
https://m.youtube.com/watch?v=XbqPNpyee80
https://m.youtube.com/watch?v=XbqPNpyee80
jerry78 pisze:Nie można w barażach korzystać z gościa, niestety.
A jak z KSMem?
Richie Faulkner:
Jedzie się wg regulaminu drużyny z wyższej ligi, więc podejrzewam (ale nie jestem pewien na 100%) że górny ksm to będzie 42. Jeszcze trzeba pogrzebać w regulaminie chyba, że ktoś od razu rozwikła nam tą zagadkę.