Żużel LIVE - shoutbox meczowy
Re: Żużel LIVE - shoutbox meczowy
Jakby tego motor poszedł w pełne trybuny to byśmy mieli koniec żużla w tym kraju albo minimum obowiązkową przebudowę stadionów na okratowane jak kiedyś u nas. Fatalna sytuacja. Oby młody dał radę.
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
KrzyczącyK1b1c pisze:kdsz pisze:Sparta ma kim jechać dzisiaj. Ciekawe kto za Kowalskiego w ósmym z RT
Szkoda tego biegu ostatniego. Znów doświadczeni Lindgren i Vacul tracą...
A powiedz mi jaki błąd zrobił Lindgren? Nie miał szans, gorzej spasowany sprzęt i tyle, różnica w prędkości była porażająca.
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
-
KrzyczącyK1b1c
- Trener
Spasowanie to też chyba kwestia doświadczenia?
Mam pewien dysonans poznawczy. Mecz wygląda na super wyrównany (i dorzuci sporo do funduszu atrakcyjności), a tu wynik +10 po trzech seriach.
W. Komarnicki: "Zwykli ludzie łapali mnie za ręce i prosili, aby ratować Stal"
Stracili jednak punkty na defekcie Bewleya i upadku Kurtza więc wynik lepszy niż powinien być.
Richie Faulkner:
Ale słabe są te wykluczenia za mikroruchy czy brak ruchu przed puszczeniem taśmy. Wypaczenie idei żużla. Idźcie z tym żużlem.
-
KrzyczącyK1b1c
- Trener
11. bieg to najlepsza akcja Cierniaka od baaaardzo dawna. Wielkie brawa!
Mati w ogóle dzisiaj notuje bardzo solidny występ. Wkład w wynik większy niż same punkty.
Wykluczenie Kurtza to śmiech na sali.
Wykluczenie Kurtza to śmiech na sali.
W. Komarnicki: "Zwykli ludzie łapali mnie za ręce i prosili, aby ratować Stal"
Zmarzlik dzisiaj jedzie w innej lidze.
Richie Faulkner:
-
rumburaquee
- Zawodowiec
RadeKas pisze:Zmarzlik dzisiaj jedzie w innej lidze.
Ostatnio też z Zielonką, nowy łańcuch niechaj zakłada. BTW szacun Kowalskiemu za te dwa pkt, naprawdę, chlopina nie kucał.
Zmarzlik I dlugo dlugo nic.
Trochę niepokoi aż taka różnica w prędkości między nim, a resztą naszej drużyny.
Martin zero progresu.
Edit: no i zamknął mi mordę, i bardzo dobrze :)
Trochę niepokoi aż taka różnica w prędkości między nim, a resztą naszej drużyny.
Martin zero progresu.
Edit: no i zamknął mi mordę, i bardzo dobrze :)
Ostatnio zmieniony 10 maja 2026, o 20:59 przez Klops1, łącznie zmieniany 1 raz.
Kolega chyba z innego meczu komentuje.
Richie Faulkner:
RadeKas pisze:Kolega chyba z innego meczu komentuje.
Kolega nie patrzył na punkty tylko na wrażenie artystyczne … ja miałem podobnie .. az popatrzylem na wyniki.. przedziwny mecz. Jazda w kontakcie i emocje .. nerwy .. i wynik .. przedziwny
Mati niby niewidoczny a punktowo lepszu niz Kurtz .. a i roboty dla innych zrobil ogrom.,
Wynik jak z Toruniem w wrażenie artystyczne zupełnie różne.
Mecz oglądałem z doskoku trochę.
Dwie pierwsze jedynki i wymęczona trójka z drugiego pola, taki a nie inny obraz postawy Martina wytworzyły w mojej głowie. :)
Rok temu chyba był podobny wynik na koniec rundy zasadniczej, a obraz meczu zupełnie inny.
Do ósmego biegu można się było stresować o wynik. Laguta, Maciek czy Dan byli piekielnie szybcy. Jak przegrywali z naszymi to gonili do końca I optycznie z pewnością wolniejsi nie byli. Prócz Bartka, ktory jezdzi w tym sezonie w swojej lidze.
Fajnie, że udało się na drugą część meczu dopasować, a Wrocław zgubił ustawienia. Trochę mieli pecha, trochę sedzia im przeszkodził skandaliczna decyzją, trochę Pepe nie pomógł taktycznie.
Tak czy siak mecz przedziwnie się oglądało. Rok temu ten sam wynik, a od początku do końca patrzyliśmy czy równo puchnie, a dziś się serio stresowałem czy my to wygramy.
Dwie pierwsze jedynki i wymęczona trójka z drugiego pola, taki a nie inny obraz postawy Martina wytworzyły w mojej głowie. :)
Rok temu chyba był podobny wynik na koniec rundy zasadniczej, a obraz meczu zupełnie inny.
Do ósmego biegu można się było stresować o wynik. Laguta, Maciek czy Dan byli piekielnie szybcy. Jak przegrywali z naszymi to gonili do końca I optycznie z pewnością wolniejsi nie byli. Prócz Bartka, ktory jezdzi w tym sezonie w swojej lidze.
Fajnie, że udało się na drugą część meczu dopasować, a Wrocław zgubił ustawienia. Trochę mieli pecha, trochę sedzia im przeszkodził skandaliczna decyzją, trochę Pepe nie pomógł taktycznie.
Tak czy siak mecz przedziwnie się oglądało. Rok temu ten sam wynik, a od początku do końca patrzyliśmy czy równo puchnie, a dziś się serio stresowałem czy my to wygramy.
grzesieck pisze:mysle ze troche glupio pisac o naszym meczu nie wiedzac czy Patryk Budniak przezyl ten makabrycznie wygladajacy wypadek w Gnieznie
Widziałem nagranie komórka ... Czy ten chłopak został na bandzie czy wyleciał w górę i uderzył w latarnię? Nie mówię o motorze.
Wyleciał prawie poza stadion.
- tezetomaniak
- Trener
Niestety to Budniak poleciał wysoko za bandę i odbił się od trybun, spadł między busy. LPR zabrał go do Poznania i najlepiej jakby dzisiaj nie było już żadnych newsów z tym związanych, bo stan jest ciężki.
Matko boska, ja myślałem, że to motor tak leciał...
Richie Faulkner:
Takiego wypadku żużel nie widzial..
-
KrzyczącyK1b1c
- Trener
Jak Stal zleje Falubaz to w ZG będzie ciekawie xD
Wygląda na to, że Kubera dzisiaj ponownie liderem Zielonej Góry.
Richie Faulkner:
Wyszedł z cienia
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
-
rumburaquee
- Zawodowiec
Ale że Curzytek trzyma wynik:)