Żużel LIVE - shoutbox meczowy
-
KrzyczącyK1b1c
- Trener
Re: Żużel LIVE - shoutbox meczowy
Polonia nie ma w tym sezonie rywala w M2E, po prostu. Nawet Bydgoszcz ze swoim genem przegrywu z ostatnich lat nie jest w stanie nie awansować.
Widział polski żużel podobne historie
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
Wystarczy kontuzja jednego, gorszy dzień drugiego i wcale tak łatwo nie będą mieli.
Zresztą skąd ja to znam ? Sierpień/wrzesień 2025.
Zresztą skąd ja to znam ? Sierpień/wrzesień 2025.
-
KrzyczącyK1b1c
- Trener
Zgoda, tylko że Polonia nie ma w lidze odpowiednika Wrocławia czy Torunia z tamtego sezonu, które wiadomo było, że będą naszym trudnym rywalem. Nie ma składu, który dojeżdża i ma bardzo zbliżony potencjał do Polonii. Największe "nadzieje" na rywalizacje w M2E kompromitują się. Ostrów zatrudnił oddział geriatryczny, który kompromituje się co mecz, Wilki mają już dwie porażki, w tym druzgocąca właśnie z Polonią.
Ostatnio zmieniony 3 maja 2026, o 14:08 przez KrzyczącyK1b1c, łącznie zmieniany 1 raz.
Awansują - niestety nie ma innej możliwości. Jest przepaść między nimi a resztą.
Teraz kiedy losy Przyjemskiego są mi już obojętne, to trzeba jasno powiedzieć, że jak ktoś ma awansować z szansą na zostanie w lidze to jest to tylko Bydgoszcz. Nikt inny tam na awans i tak nie zasługuje, więc niech wrócą do elity. Dużo z nas wychowało się na Bydgoszczy braci Gollob więc będzie miło powspominać.
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
-
KrzyczącyK1b1c
- Trener
Pewnie brak awansu mógłby nam ułatwić szukanie dobrego U24, bo zakładam, ze powrót Wiktora byłby mocno graną opcją, ale tak - nie ma co się łudzić, w M2E jest Polonia i reszta asystentów.
A ja uważam, że nie ma znaczenia kto się dzisiaj kompromituje, ważna będzie jesień. Polonia ma mocnych 1ligowcow + Woźniaka i juniorów. Ale Szymon w ważnych meczach też lubi przycieniowac. To nie jest zeszłoroczna Unia, ani Apator sprzed kilku lat. Nawet jak wygrają ligę z kompletem zwycięstw, Huckenbeck czy Buczkowski to nie terminatorzy
-
KrzyczącyK1b1c
- Trener
Tylko, że ja cały czas uważam, że nie siła Polonii jest decydująca, a słabość innych. Ostrów już na dobre możemy wyłączyć z szans walki o awans, Wilki są po prostu zbyt słabe, by doskoczyć do Polonii. Nie z Pawełczakiem na juniorce i Przyjemskim na ósemce.
4 tytuły mistrza świata robią na swoim torze, w 1 lidze, 6 punktów w 8 biegach xD
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
Pewnie trenowali na innym torze xD
Jak go zawsze lubiłem to z Chrisa już chyba nic nie będzie. Facet od kontuzji i wypadku Darcy'ego ma taką korbę, że żal patrzeć. Tai też raczej niech porzuci myśli o powrocie do Sparty. Też uważam, że nie tyle Polonia mocna - co nie ma rywali. I nie zanosi się na razie. Przyjemski zaczyna jechać normalnie więc pozamiatają jak się nic nie wydarzy.
A dla mnie zawsze był takim mistrzem na wyrost. Jak się popatrzy jacy kozacy pozostają bez tytułu a on ma złoto w CV, to się serce czasem kraje
no sorry, ale jak jesteś fanem umiejętności Artema, to Chris robił w Anglii akcje, które Łagucie się nie śniły ;)
-
KrzyczącyK1b1c
- Trener
Z całym brakiem sympatii do Artema, niestety trzeba mu zapisać przerwanie serii mistrzostw GOATA.
Na czym bezczelnie cały czas jedzie i jest przekonany o swojej zajebistości. Przy Chrisie sprzed kontuzji to drewniany słupek.
-
rumburaquee
- Zawodowiec
Maczetami.....
papi pisze:no sorry, ale jak jesteś fanem umiejętności Artema, to Chris robił w Anglii akcje, które Łagucie się nie śniły ;)
Ja jestem pod wrażeniem tego jak zbudował sobie team i jak to funkcjonuje. Większe umiejętności jeździeckie ma kilkunastu gości w obecnej stawce. A że Holder miał dobre lata? Owszem, ale i tak wolałem gdy w tejże Anglii woził go Bomber
-
KrzyczącyK1b1c
- Trener
Fricke kładzie mecz GKM-owi. Kiedyś liczyłem na niego, że może być to ktoś solidny nawet do Motoru, ale chyba nie. Szkoda.
no właśnie mi przyszedł do głowy jako zawodnik "na odbudowanie". Bo oczy bolą co on wyprawia
Fricke by pasowal do Motoru. Jeździ na MA jak nasi. Mijają go z każdej możliwej strony.
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
-
KrzyczącyK1b1c
- Trener
Zdaje się, że po meczu. Drabik miał jedno zadanie - ograć u24 i juniora. Jak do tej pory świetny występ, tak w kluczowym momencie zawalił.
Ale co się porobiło z tym Tarasienką. Ogólnie facet dla mnie był człowiekiem który jak wyszedł z 1 łuku to mógł dowieźć punkty, a dzisiaj, ładnie lata po trasie.
Fricke za rok do 1 ligi.
Richie Faulkner:
-
KrzyczącyK1b1c
- Trener
Termos winny jest dobrą łychę Frickowi za takie położenie meczu :)