Żużel w TV
Re: Żużel w TV
Nawet jak AJ pojedzie to będzie poobijany i pewnie naszprycowany ketanolem czy innym syfem. W takiej sytuacji ciężko spodziewać się dobrej jazdy.
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
mema pisze:Carter#15 pisze:TVP - Jonsson bez złamań. Poobijany. Chodzi po parkingu.
TVP kłamie.Na którym to TVP leci niby live.
http://sport.tvp.pl/38750579/zuzel-mist ... al-chorzow
Po co oni mieszaja tak z tym ZZ. Kiedys bylo ok, bo bylo 3 zawodnikow do zastapienia. Teraz dochodzi do absurdow, ze nie mozna zastapic najlepszego zawodnika ligi.
Czy nasi jada z wlasnym lekarzem? Bo byly juz kontrowersje w polskim zuzlu z lekarzami.
Czy nasi jada z wlasnym lekarzem? Bo byly juz kontrowersje w polskim zuzlu z lekarzami.
radonis pisze:Przykro mi ale nie mogę bo wylecę.rhekin pisze:Wytłumacz proszę? Panosze się docinam wam? O ci chodzi nawet nie poruszam tematu mojego klubu. Tak cie boli ze wypowiada się tu czasem gosc z innego miasta?
To moze sam odpocznij od forum
SPEEDWAY MOTOR LUBLIN
radonis pisze:Przykro mi ale nie mogę bo wylecę.rhekin pisze:Wytłumacz proszę? Panosze się docinam wam? O ci chodzi nawet nie poruszam tematu mojego klubu. Tak cie boli ze wypowiada się tu czasem gosc z innego miasta?
To moze sam odpocznij od forum zamiast sie czepiac typa tylko dlatego ze mowi o faktach
Ostatnio zmieniony 15 września 2018, o 21:25 przez truskawa, łącznie zmieniany 1 raz.
SPEEDWAY MOTOR LUBLIN
RadeKas pisze:Nawet jak AJ pojedzie to będzie poobijany i pewnie naszprycowany ketanolem czy innym syfem. W takiej sytuacji ciężko spodziewać się dobrej jazdy.
Oby nie meldonium.
He, he.
Może AJ do jutra odpocznie.
A słyszeliście ten żart pana z One Sport, że na trybunach jest ponad 30 tys. widzów? Kuźwa, nie ma większych manipulatorów w żużlu. A o szkodliwości wpieprzania takich zawodów dzień przed finalami w Polsce nawet szkoda gadać. Tak to właśnie polska firma i promotorzy dbają o polski zuzel.
A słyszeliście ten żart pana z One Sport, że na trybunach jest ponad 30 tys. widzów? Kuźwa, nie ma większych manipulatorów w żużlu. A o szkodliwości wpieprzania takich zawodów dzień przed finalami w Polsce nawet szkoda gadać. Tak to właśnie polska firma i promotorzy dbają o polski zuzel.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Cooper pisze:A o szkodliwości wpieprzania takich zawodów dzień przed finalami w Polsce nawet szkoda gadać. Tak to właśnie polska firma i promotorzy dbają o polski zuzel.
Nie trafia do mnie ten argument. Polska Polska Polska. Tutaj chodzi o żużel a nie o Polskę.
Ostatnio zmieniony 15 września 2018, o 21:34 przez truskawa, łącznie zmieniany 1 raz.
SPEEDWAY MOTOR LUBLIN
Cooper pisze:Może AJ do jutra odpocznie.
To duży stadion, więc mogę się zgodzić na 15tys.
Blondynka od wywiadów ekstraklasowa....
Żenujące te zawody. Onesport zanim do gp zacznie aspirować, niech nauczy się jak tor robić.
Richie Faulkner:
- _piotrusss
- Kadrowicz
Swoją drogą w połowie zawodów przypomniałem sobie zapowiedzi niesamowitych ujęć, niestosowanych wcześniej w żużlu. Czy tylko ja nie zauważyłem niczego nowego?
Zrobił wilk elektrownię, lecz by prąd uzyskać
Spalał w niej cały węgiel z kopalni od liska.
Kopalnia z elektrowni cały prąd zżerała,
Stąd brak światła i węgla. Ale system działa!
Andrzej Waligórski
Spalał w niej cały węgiel z kopalni od liska.
Kopalnia z elektrowni cały prąd zżerała,
Stąd brak światła i węgla. Ale system działa!
Andrzej Waligórski
truskawa pisze:Cooper pisze:A o szkodliwości wpieprzania takich zawodów dzień przed finalami w Polsce nawet szkoda gadać. Tak to właśnie polska firma i promotorzy dbają o polski zuzel.
Nie trafia do mnie ten argument. Polska Polska Polska. Tutaj chodzi o żużel a nie o Polskę.
Ale to nie są moje argumenty, tylko One Sportu
Strasznie słabe te zawody. Żadnych mijanek, od startu do mety gęsiego.
"To ride with empty head" - jechać z "czystą głową"
"To mess it ip with a lion" - "nie drażnić lwa"
Czytał Łukasz Benz
"To mess it ip with a lion" - "nie drażnić lwa"
Czytał Łukasz Benz
AJ poobijany, ale pakuje się i szykuje na jutrzejszy mecz. Takie mam info.
Tez takie dostałem .
-
mechanizator
- Junior
Czyli AJ nie pojechal do szpitala na jakieś badania, przeswietlenia ? Czy po zawodach profilaktycznie z kimś z klubu pojedzie do szpitala ?
_piotrusss pisze:Swoją drogą w połowie zawodów przypomniałem sobie zapowiedzi niesamowitych ujęć, niestosowanych wcześniej w żużlu. Czy tylko ja nie zauważyłem niczego nowego?
Jest kamera podwieszona nad torem na linach. Coś jak w F1 w pitlane. Widać, które ujęcia są z niej, ale dupy nie urywa.
Super. Dobrze ze na sile nie kontynuowal tych zawodow. Sa wazniejsze.jerry78 pisze:AJ poobijany, ale pakuje się i szykuje na jutrzejszy mecz. Takie mam info.
Lepiej niech nasz klub wezmie ze soba na jutrzejszy mecz lekarza...
mechanizator pisze:Czyli AJ nie pojechal do szpitala na jakieś badania, przeswietlenia ? Czy po zawodach profilaktycznie z kimś z klubu pojedzie do szpitala ?
Nie, zrobił okład z babki, a Kuba Kępa mu zagniata pajęczynę z chlebem