– Skur**syn. Ten ch** pier***ony, brudna pała. Wkur*** mnie to, wiesz, ale co mam zrobić? (…) Stary buc, który na emeryturze powinien siedzieć po sześćdziesiątce, a drugi już, kur**, koło siedemdziesiątki ma. Ja już tracę, kur**, siły do myślenia. Ja się nie lubię poddawać. Do was pretensji nie mam, bo widzę, że jeździcie, kur**, robicie, co można, no kur** no. (…) Nie damy się, my go i tak weźmiemy – tak Obajtek opowiada o swoim wuju, u którego był zatrudniony, a potem skonfliktowany.
Motor Lublin w sezonie 2023
Re: Motor Lublin w sezonie 2023
Nagarno kiedyś Obajtka, jak pracował jeszcze u wuja:
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
No cóż, należy po prostu mieć nadzieję że te njusy to tylko wymysły "dziennikarzy"
Motor mocny
A ja mam nadzieję, że to dojdzie do skutku i że to prawda. Nazwa lepsza niż ebuty czy inne bermudy. Jeżeli to przyczyni się do obrony mistrza Polski, do pozostania Zmarzlika na dłużej i do zabezpieczenia klubu - to ja nie mam nic przeciwko. Czy dodatkowy człon będzie w nazwie czy nie - i tak jesteśmy najbardziej znienawidzonym klubem i nic tego nie zmieni dopóki będziemy na szczycie. Szczekanie kundelków a karawana jedzie dalej...
Hayden pisze:No cóż, należy po prostu mieć nadzieję że te njusy to tylko wymysły "dziennikarzy"
Dlaczego? Abstrahując od polityki itd. to akurat marka Verva ma mocne powiązania "moto" (Verva Team, Verva Street Racing), w dodatku wejście marki energetyka (nie tylko ofkors) w żużel to też nic kontrowersyjnego i nowego.
I tak jak napisał Gelo, przynajmniej siary z ebutem nie ma.
-
Sebekmotor
- Kadrowicz
Kolejny duży sponsor w trudnych czasach. Jak dla mnie bajka.
Oczywiście, że bajka.
Sól w oku rywali?
A niech płaczą :)
Sól w oku rywali?
A niech płaczą :)
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!
Gelo pisze:A ja mam nadzieję, że to dojdzie do skutku i że to prawda. Nazwa lepsza niż ebuty czy inne bermudy.
To też prawda. Odkąd wróciliśmy na rynek to nie mieliśmy ani razu jakiejś głupiej nazwy (bo Speed Car pasował) jak niektóre inne kluby.
A Verva to też można hasła do nich ładne dobrać nawet. Jedziemy z werwą (Vervą!), czyli energią i chęcią do wygrania.
Verva Motor Lublin - jak dla mnie stroi. Jedziemy z werwą :)
Jest tylko jeden problem. Verva ze swoją linią napojów energetycznych to bezpośrednia konkurencja dla Monstera, czyli marki z którą od lat związanych jest naszych dwóch nowych obcokrajowców.
Oni będą reklamować paliwa Verva 
W sumie i tak wszystko zostaje w rodzinie :)
https://energole.pl/info.php?name=250_V ... ik_Classic
https://energole.pl/info.php?name=250_V ... ik_Classic
Ge(L)o pisze:Kto to brudna pała ?
Ktoś kto nie dba o higienę, a tezetomaniak ma mu to za złe, czuje z tego powodu niesmak itp.
Ostatnio zmieniony 25 stycznia 2023, o 14:36 przez Czarek, łącznie zmieniany 1 raz.
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.
Byle nie isc tropem siatkarzy z Warszawy - Verva Orlen Paliwa Motor Lublin
Lepsze to niż Zooleszcze i Naturalne Medycyny
-
Sebekmotor
- Kadrowicz
Zielone energię ,for nejcze solyszynsy , dpv lodżystiksy. Kurcze rozumiem kasa, ale jak to szpeci nazwy klubów. Totalny Meksyk w tej sprawie jest w koszykówce. Twarde Pierniki Toruń to jest hit. W piłce udało się od tej żenady odejść, więc można. Nazwa klubu to jest marka o która też należy dbać, a nie szpecić piernikami czy ebutami.
-
Sebekmotor
- Kadrowicz
To mamy drugiego juniora. Saint puszczał oczko w jego sprawie już chyba we wrześniu.
grzesieck pisze:Kacper Grzelak u nas w sezonie 2023
Troche pozno na rozwoj :/
-
KrzyczącyK1b1c
- Trener
Jak oceniacie ten ruch? Ja tego Grzelaka kompletnie nie znam. Z Ostrowa kojarze tylko Krawczyka i Szostaka.
W u24 jakies punkty robil, 29 srednia w lidze u24.
"Kto nie potępia - ten przyzwala" - Jan Karski
-
Sebekmotor
- Kadrowicz
Ktoś musiał być tym drugim. W zawodach juniorskich zdarzało mu się wygrywać sporo biegów.
No w ubiegłym sezonie szału w ekstralidze nie zrobił. Na 14 startów zrobił 3 punkty. W I lidze też robił tak średnio 1-2 punkty. A w juniorskich zawodach typu srebrny kask ok. 3-4. Byli lepsi od niego, a też już chłopak ma 20 lat. Ale za to w ekstralidze U24 wykręcił średnią ponad 1,8.
Ostatnio zmieniony 25 stycznia 2023, o 16:32 przez Saeyl, łącznie zmieniany 1 raz.
Logika wskazywała, że raczej będzie to ktoś z dwójki Poczta/Grzelak. Raczej nie dziwi, że Ostrovia zgodziła się puscic tego najsłabszego, przynajmniej na papierze.
Cóż, przed nim na zadania walki z Kupcem, Affeltem czy Paniczem o dwa pkt w meczu. I tego chyba powinniśmy oczekiwać
Cóż, przed nim na zadania walki z Kupcem, Affeltem czy Paniczem o dwa pkt w meczu. I tego chyba powinniśmy oczekiwać
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
No cóż należało się tego spodziewać. Z czwórki ostrowskich juniorów najsłabszy. Zdecydowanie wolałbym Pocztę - przynajmniej byłoby wesoło chociaż tu emocje bardziej dotyczą tego kto przeżyje a nie kto wygra. Grzelak doświadczeniem bije oczywiście Bańbora na głowę ale młody jest... młody i bardziej utalentowany...
Poczty to nasi mogli bać się brać. Wieczna leżanka. Niebezpiecznie jeździ. Nie wiemy też jak przebiegały rozmowy.
Mistrz, Mistrz, MOTOR MISTRZ!!!