Tam wasze mniejsce, ale mniejsza z tym, to juz wasze ukrainskie sprawy :]
Skory my may ukrainskie sprawy to wy chyba ruskie sprawy a moze nawet Kazachstanskie
Nastepnie zaznaczam ze wiekszych "przymulow" jak Rzeszowscy kibice to w zyciu nie widzialem, powiem tyle w WARSZAWIE byl lepszy doping niz u nich
Wiesz koles siedzieliscie Cie po przeciwnejstronie stadionu i dlatego moze nas nie było słyachac tak jak u nas was nie było słychac
Tak samo jak w tamtym roku u was W LBN wogóle was nei słyszałem tylko nas

Jak tam spiewaliscie to nie dziwne ze nic innego nie sÅ‚yszaÅ‚esLOL POZATYM O WASZYM OBIEKTYWZIMIE MOZE SWIADCZYC TO ZE PISALISCE ZE NIE BYÅO ZADNEJ OPRAWY!! A ODPALISMY 3 RACE I 3 SWIECE DYMNE, CHYBA O TYM TO JUZ NIE WSPOMNIALIESCIE??? A TO WASZE RZUCANIE SERPENTYN CZY CIESZENIE SIE Z KONTUZJI TROJANA I SPIEWANIE O JAKIS KURWACH GDY LEZAÅ NA TORZE TO RZECZYWSCIE BYÅ REWAELACYJNY I KLTURALNY DOPING~~~~
Widać, że Rzeszów chciał wygrać z nami za każdą, ale to każdą cenę.
I KTO TO MÓWI!!!!!!! TO chyba nie my przed meczem z tarnowem całą noc lalismy tor zeby meczu nei było

:|:|
Wiecie co ja mam w dupie to co te wiesniaki pisza , ale na prawde udeza we mnie te wypowiedzi na temat sp. Dadosa to normalnie trzeba nie miec odrobiny ludzkosci . Jak sie widzi to co oni mowia i slyszy ( na stadionie )
to nie ma wÄ…tpliwosci ze to jest bydlo
Bądźmy Ludźmi !!
Ja tylko słyszałem wyzwiska na Piszcza za to co zrobił !!! NIe było słychac zadnych typu "jebac lublin". Wiec o czym wy piszecie??
Co do wypowiedzi pomeczowych nie których kibiców z Rzeszowa to powiem tyle - jacy kibice taka druzyna....
TZN ZE DOBZI. BO TO ZE BYLISMY LEPSI NIE ULEGA WATPILOWSCI BO NAWET SPOTSBOARDZIE Z INNYCH MIAST KOLEDZY NAM TO PRZYZNAJA!!
Co do meczu to fart fart i jeszcze raz fart z waszej strony i to wszystko.
Aha i najsmiesniejsze jest to ze niby u nas nie było dopingu, ale wyzwiska na was jakos słyszaliscie to był ten doping czy nie