STAL - TZ LUBLIN 44:45 :)

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Mars
Zawodowiec

#76 Postautor: Mars » 17 kwietnia 2004, o 10:20

super wyjazd i wygralismy i trzeba sie cieszyc w drodze do rzeszowa jechalem za Renault19 moze jest ktos z tego autka na tym forum..:)
co do meczu i postawy naszych zawodnikow to stwierdzic trzeba ze juniorow niemamy i szybko miec raczej niebedziemy...co do Piszcza to chlopak zawodzi na calej lini ...

Knapp- popelnial zaduzo bledow niewiem po co on jedzil pod plot i tracil przez to miejsca...
Åšledz-jechal bardzo dobrze ...
Frankow-mnie nie zawiodl szczegolnie z Knappem w 14biegu pokazali jak sie jezdzi tym wiesniakom ktorzy ciagle rzucali miesem "Jebac Lublin itd"
Karlsson- najlepszy zawodnik na torze niemial sobie rownych jezdzil zajebiscie...

P.S Trzeba bedzie Piszcza jakos zmotywowac do jazdy i w Gorzowie zle niebedzie...
LUBELSKI WĘGIEL za 2 mln złotych :lol: :lol:

Awatar użytkownika
kuki
Kontakt:

#77 Postautor: kuki » 17 kwietnia 2004, o 10:28

Tadzix pisze:Wygralismy, super, ale mysle ze to nasza ostatnia wygrana na wyjezdzie. PS Chcialbym sie mylic :)
No teraz nawyjeździe będzie ciężko.Gdyby Piszcz z Jeleniem wrócili do formy to byśmy mieli większe szanse:)!!Gdyby nie defekt kogos z Rzeszowa to Piszcz by zero punktów zrobil.Ale pożyjemy zobaczymy!!
DuMnY z Tż RuLeZu KiNg!!
http://WWW.DAWIDSTACHYRA.PRV.PL <==ZaPrAsZaM

E-MAIL: mailto:kuki-lbn@o2.pl
GG:4271574

TÅ» SIPMA LUBLIN

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA CAŁEGO TŻL I TY TEŻ TRZYMAJ SIĘ

Awatar użytkownika
m.a.c.i.e.k.s
Junior

#78 Postautor: m.a.c.i.e.k.s » 17 kwietnia 2004, o 10:28

Piszcz to poprostu sie przeliczył. niech zrezygnuje przynajmniej z angielskiej bo inaczej tego nie widze!!!
Gratulacje dla drużyny, coprawda jednym punktem ale wygraliśmy!!!
TŻ Z LUBLINA, NAJLEPSZA W POLSCE DRUŻYNA!!!

Awatar użytkownika
CzEsIo

#79 Postautor: CzEsIo » 17 kwietnia 2004, o 10:37

Piszcz nie moze sobie ot tak poprostu zrezygnowac bo ma przeciez pewnie zapiski w kontrakcie!! jak zrezygnuje sam z siebie to pewnie mu kare finansowa jeb**

Awatar użytkownika
m.a.c.i.e.k.s
Junior

#80 Postautor: m.a.c.i.e.k.s » 17 kwietnia 2004, o 10:39

ale lepiej jest dla ciebie żeby karierę sobie zmarnował?? jak dla mnie to ALBO ANGLIA ALBO POLSKA!!

max3
Zawodowiec

#81 Postautor: max3 » 17 kwietnia 2004, o 10:39

jeden normalny kibic z rzeszowa-aronek ,a reszta to wies tanczy i spiewa moze na meczyk w Lublinie zaprosimy motorowcow i zobaczymy co kibice wtedy powiedza.

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#82 Postautor: mikas » 17 kwietnia 2004, o 10:43

Ludzie co sie czepiliscie tych czterech lig Tomka, on narazie jeździ w dwóch(zreszta w Anglii też juz ma przymusową przerwe), to nie jest wina tego,że ma kontrakty w czterech ligach, tylko albo jest źle przygotowany do sezonu kondycyjnie, albo ma bardzo duże problemy z motorami, innej możliwości nie ma.Mi osobiście wydaje sie że po trochu każda z tych przyczyn przekłada sie na zdobycze punktowe Tomka, ale napewno powodem tym nie są kontrakty w 4 ligach, bo w nich poprostu narazie nie jeździ!!!
MOTOR LUBLIN
Obrazek

Awatar użytkownika
m.a.c.i.e.k.s
Junior

#83 Postautor: m.a.c.i.e.k.s » 17 kwietnia 2004, o 10:50

W sumie masz rację, to TYLKO 4 LIGI, a ja tylko napisałem swoje zdanie.
TÅ» LUBLIN TÅ», ekstraliga czeka TÅ»-cie

Awatar użytkownika
kuba
Szkółkowicz

#84 Postautor: kuba » 17 kwietnia 2004, o 10:59

Wiecie co ja mam w dupie to co te wiesniaki pisza , ale na prawde udeza we mnie te wypowiedzi na temat sp. Dadosa to normalnie trzeba nie miec odrobiny ludzkosci . Jak sie widzi to co oni mowia i slyszy ( na stadionie )
to nie ma wÄ…tpliwosci ze to jest bydlo
Bądźmy Ludźmi !!

Awatar użytkownika
CzEsIo

#85 Postautor: CzEsIo » 17 kwietnia 2004, o 11:17

Oj zawsze sie trafi jakiś prostak ktory nie umie uszanowac śmierci czlowieka. Tego nawet nie ma co komentowac.

Awatar użytkownika
$korzen$
Trener

#86 Postautor: $korzen$ » 17 kwietnia 2004, o 11:19

Tu nie chodzi o 4 ligi, piszcz to zawodowiec wiec dla niego nie stanowi to wielkiego problemu. Mi sie wydajze ze to moze jednak przez ta kontuzje, moze zatracil gdzies ta forme. Wczoraj nawet nie wyszedl po meczu sie z nami pozegnac co mnie przekonalo ze to nietylko wina sprzetu. Miejmy nadzieje ze Tomek sobie poradzi, chodz ciezko sie patrzy na jego jazde a do tego jest moim ulubionym zawodnikiem wczoraj aszmi sie serce krajalo na widok jego jazdy :cry:

Awatar użytkownika
kuki
Kontakt:

#87 Postautor: kuki » 17 kwietnia 2004, o 11:27

kuba pisze:Wiecie co ja mam w dupie to co te wiesniaki pisza , ale na prawde udeza we mnie te wypowiedzi na temat sp. Dadosa to normalnie trzeba nie miec odrobiny ludzkosci . Jak sie widzi to co oni mowia i slyszy ( na stadionie )
Bądźmy Ludźmi !!
Na mecz z Grudziądzem typ na żylecie mówilżeby coś zrobić na cześć Dadiego a jakiś wieśniak wstał i zaczął coś pier**lić że po co itp.myslalem że mu jebne!!
DuMnY z Tż RuLeZu KiNg!!

http://WWW.DAWIDSTACHYRA.PRV.PL <==ZaPrAsZaM

E-MAIL: mailto:kuki-lbn@o2.pl

GG:4271574

TÅ» SIPMA LUBLIN

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA CAŁEGO TŻL I TY TEŻ TRZYMAJ SIĘ

Awatar użytkownika
ravajas
Trener
Kontakt:

#88 Postautor: ravajas » 17 kwietnia 2004, o 11:30

Czarek pisze:Za to Karlsson i Franków to strzały w dziesiątkę.
Szkoda, że nie będzie Ekstraligi w przyszłym sezonie...

Franio jest dobry chłopak, ale te defekty... jak zobaczyłem, że bieg zremisowany, bo Franio miałdefekta na trzeciej pozycji to się kurcze zastnawaiam za co jego mechanik kasę bierze...

PS. Wiadomo: mech z Rzeszowa ;)

pozdrawia:
Rafał Borowski

jotem

#89 Postautor: jotem » 17 kwietnia 2004, o 11:31

Nasi chłopcy pokazali charakter wygrywając przegrany mecz.
"Prawdziwych facetów poznaje sie po tym jak skonczyli a nie jak zaczeli" :) -powiedzenie te pasuje do naszych chłopców pokazali ze maja "jaja", to co zrobili w koncowce meczu to "mistrzostwo swiata" 8) .
Jak mozna tak przegrac mecz po frajersku :shock: - ale to nie moja sprawa.Przypomina mi sie mecz z ubigłego sezonu TŻ - RKM, prowadzilismy 12 pkt by na koniec i tak szczesliwie zremisowac.Cóz trzeba wyciagać wnioski.
Co do wypowiedzi pomeczowych nie których kibiców z Rzeszowa to powiem tyle - jacy kibice taka druzyna....

Kamil232

#90 Postautor: Kamil232 » 17 kwietnia 2004, o 11:48

Tam wasze mniejsce, ale mniejsza z tym, to juz wasze ukrainskie sprawy :]

Skory my may ukrainskie sprawy to wy chyba ruskie sprawy a moze nawet Kazachstanskie :P
Nastepnie zaznaczam ze wiekszych "przymulow" jak Rzeszowscy kibice to w zyciu nie widzialem, powiem tyle w WARSZAWIE byl lepszy doping niz u nich

Wiesz koles siedzieliscie Cie po przeciwnejstronie stadionu i dlatego moze nas nie było słyachac tak jak u nas was nie było słychac :)
Tak samo jak w tamtym roku u was W LBN wogóle was nei słyszałem tylko nas :) Jak tam spiewaliscie to nie dziwne ze nic innego nie słyszałesLOL POZATYM O WASZYM OBIEKTYWZIMIE MOZE SWIADCZYC TO ZE PISALISCE ZE NIE BYŁO ZADNEJ OPRAWY!! A ODPALISMY 3 RACE I 3 SWIECE DYMNE, CHYBA O TYM TO JUZ NIE WSPOMNIALIESCIE??? A TO WASZE RZUCANIE SERPENTYN CZY CIESZENIE SIE Z KONTUZJI TROJANA I SPIEWANIE O JAKIS KURWACH GDY LEZAŁ NA TORZE TO RZECZYWSCIE BYŁ REWAELACYJNY I KLTURALNY DOPING~~~~
Widać, że Rzeszów chciał wygrać z nami za każdą, ale to każdą cenę.
I KTO TO MÓWI!!!!!!! TO chyba nie my przed meczem z tarnowem całą noc lalismy tor zeby meczu nei było :|:|:|
Wiecie co ja mam w dupie to co te wiesniaki pisza , ale na prawde udeza we mnie te wypowiedzi na temat sp. Dadosa to normalnie trzeba nie miec odrobiny ludzkosci . Jak sie widzi to co oni mowia i slyszy ( na stadionie )
Bądźmy Ludźmi !!

Ja tylko słyszałem wyzwiska na Piszcza za to co zrobił !!! NIe było słychac zadnych typu "jebac lublin". Wiec o czym wy piszecie??
Co do wypowiedzi pomeczowych nie których kibiców z Rzeszowa to powiem tyle - jacy kibice taka druzyna....

TZN ZE DOBZI. BO TO ZE BYLISMY LEPSI NIE ULEGA WATPILOWSCI BO NAWET SPOTSBOARDZIE Z INNYCH MIAST KOLEDZY NAM TO PRZYZNAJA!!

Co do meczu to fart fart i jeszcze raz fart z waszej strony i to wszystko.

Aha i najsmiesniejsze jest to ze niby u nas nie było dopingu, ale wyzwiska na was jakos słyszaliscie to był ten doping czy nie :lol: :lol: :lol:

JAREK W

#91 Postautor: JAREK W » 17 kwietnia 2004, o 11:50

Lepiej wygrac mecz szcześliwie niż przegrać w pięknym stylu jednym punktem miejmy nadzieję że Piszczyk się przełamie poprawi sprzęt Grzesio musi poprawić starty bo nie wszędzie wychodzą ataki po szerokiej Mieliśmy szczęscie że mecz nie odbył się w pirwszym terminie bo było by lanie a tak mamy 6 pkt. i nikt nam tego nie odbierze co bedzie dalej zobaczymy walczyć trzeba wszedzie nie odpuszczać meczy nigdy nie wiadomo co się wydarzy w meczu decyduje dyspozycja dnia i szczęście

Awatar użytkownika
kretox

#92 Postautor: kretox » 17 kwietnia 2004, o 11:53

witam wszystkich,pisze dopiro dzis bo po wczorajszym oblewaniu i trabieniu,nie mialem sily siasc do kompa,w wiec na poczatke skometnuje postawe tomaszka piszcza,który zaskakuje mnie z meczu na mecz,albo chlopak wezmie sie do roboty,albo nie wiem co bedzie,gresziek knapp,po prostu nie mam pytan,wspanialy duch walki,zacietosc to sa wlasnie atuty dobrego zuzlowca,dawidek musi jeszcze troche popracowac,ale tez nie byulo zle,nie wspomne juz o jezdzie petera,ktory nie oszukujmy sie,wygral ten mecz,podsumowujacjezeli jelen,piszcz i dawid wezma sie do roboty to moze cos z tego bedzie,ale w przciwnym razie czarno widze nasza jadze do e ligi,nie mówiac juz ze boje sie o koncowa tabele 1 ligi,no aler zobaczymy pozdro
----------------------------------------------------------------------------
NIE BOJE SIE GDY CIEMNO JEST,JANUSZ STACHRA PROWADZI MNIE

Awatar użytkownika
Jupiter

#93 Postautor: Jupiter » 17 kwietnia 2004, o 12:05

Gratulacje za zwycięstwo najwazniejsze są punkty na wysokie zwycięstwa i wielkie zdobycze punktowe wszytskich zawodników przyjdzie jeszcze czas.Wyjazd to zawsze trudne zadanie nie zaleznie od formyiskładu rywala.Pozdrowienia
Marian Wardzała duma tarnowskiego speedwaya !!!

Gość

#94 Postautor: Gość » 17 kwietnia 2004, o 12:15

Wygraliśmy mecz , to nie ma znaczenia w jakim stylu , wygraliśmy i tyle !!
Łajzy z Rzeszowa niech teraz płaczą , bo nie ma bola już są jedną nogą w 2 lidze.Kibiców mają fatalnych , ale jacy kibice taka i drużyna.
Na duże brawa zasługuje przede wszystkim Peter Karlson i Mariusz Franków.
Zastanawia mnie tylko jedno dlaczego takie jest zestawienie par ? Chyba w parze z juniorem powinien jechać zawodnik , który znany jest z dobrej jazdy w parze , a napewno takim zawodnikim nie jest Grzesio Knapp.
Myśle że w Gorzowie powinniśmy pojechać :

1.Karlson
2.Knapp
3.Franków
4.Piszcz
5.Śledź
6.Stachyra
7.Jeleń

Awatar użytkownika
ravajas
Trener
Kontakt:

#95 Postautor: ravajas » 17 kwietnia 2004, o 12:15

makuk pisze:Nie ma to jak jazda połowe sezonu bez podstawowych zawodników.

Dziękujemy, My to przerabialiśmym rok temu.

pozdrawia:
Rafał Borowski

---------------------------
Boże, daj mi rozum...!

natka
Kontakt:

#96 Postautor: natka » 17 kwietnia 2004, o 12:27

Cieszmy się z dwóch punktów i miejmy nadzieję, że jednak Piszczyk i jeleń zaczną jeździć tak, jak wszyscy tego po nich się spodziewamy

jotem

#97 Postautor: jotem » 17 kwietnia 2004, o 12:31

Kamil232 pisze:

TZN ZE DOBZI. BO TO ZE BYLISMY LEPSI NIE ULEGA WATPILOWSCI BO NAWET SPOTSBOARDZIE Z INNYCH MIAST KOLEDZY NAM TO PRZYZNAJA!! [quote]

KTO JEST LEPSZY???
SEZON 2003
RZESZÓW-LUBLIN 40-47
LUBLIN-RZESZÓW 58-31
SEZON2004
RZESZÓW-LUBLIN 44-45
TABELA I LIGI NA DZIEŃ DZISIEJSZY:
LUBLIN 3m-6pkt
RZESZÓW 3m-0pkt
TERAZ SAM SOBIE ODPOWIEDZ KTO JES LEPSZY :!: :!: :!:

Gość

#98 Postautor: Gość » 17 kwietnia 2004, o 12:41

Niedość że w Rzeszowie nie ma kibiców , to jeszcze żadnych ciekawych lasek nie zauważyłem ! , a te Cheerleaderki to mogłyby być starsze , co za miasto!
... można tylko pochwalić ich za nagłośnienie , lekkie basy było czuć czy rytmach Safri Duo , u nas to tragedia , jak nie działa wogóle , co brzęczy.

łukasz

#99 Postautor: Å‚ukasz » 17 kwietnia 2004, o 12:46

ja proponuje na meczu w gorzowie pomoc troche piszczykowi i skandowac jego nazwisko. przeciez on na pewno widzi co sie dzieje i chce dobrze jezdzic. Czy jego kibice musza juz na nim psy wieszac???????? zastanowcie sie i podniesmy naszego piszczyka na duchu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
TOMEK WIERZYMY W CIEBIE!!!

Awatar użytkownika
RadeKas
Trener
Kontakt:

#100 Postautor: RadeKas » 17 kwietnia 2004, o 12:47

Brawo za wole walki. Pieknie !! Ja sam nei mialem juz nadziei po tym jak przegralismy 2 biegi z rzedu na 5-1. Ale nasi pokazali jak sie jezdzi do konca. A teraz apropo pajaca z Rzeszowa ktory obraza zmarlego Roberta Dadosa... No wiec kolego, mam nadzieje ze po twojej smierci nikt nie bedzie ciebie w ten sposob obrazal. Chociaz ta smierc sprawilaby ze srednie IQ w Polsce wzroslo by troche... No nic... Gratuluje innym rzeszowskim kibicom normalnych wypowiedzi. Szacunek dla was za to :)