Motor Lublin - Lokomotiv Daugavpils 24.05.2013, 19:00
Re: Motor Lublin - Lokomotiv Daugavpils 28.04.2013
Masz rację, jutro rano powinna już być prognoza, którą można przyjąć.
Dobrze, to będzie jak lunie według mnie.
Dobrze, to będzie jak lunie według mnie.
Powiedz to tym którzy wstali skoro świt żeby jutro był świetny spektakl....
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
Ja to rozumiem, szkoda ludzi, ale jeśli chodzi o mecz, to jesteśmy nie przygotowani.
Może ktoś kto jest bliżej klubu wie, czy ze względu na niekorzystne prognozy pogody PZM zakwalifikował nasz mecz jako zagrożony? To nowość regulaminowa, która wymusza uruchomienie kilku czynności w związku z przygotowaniem toru?
Żeby krytyka była konstruktywna, należy przykre zdanie zakończyć pozytywnym akcentem.
Na przykład: Jesteś wyjątkowym ch*jem, ale masz za to ładne buty!
Na przykład: Jesteś wyjątkowym ch*jem, ale masz za to ładne buty!
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
Scibi pisze:Awizowane składy na niedzielne spotkanie z Lokomotivem Daugavpils:
9. Daniel Jeleniewski
10. Rafał Trojanowski
11. Paweł Miesiąc
12. Karol Baran
13. Maciej Kuciapa
14. Mateusz Łukaszewski
1. Maksim Bogdanov
2. Joonas Kylmakorpi
3. Roman Poważny
4. Wieczysław Gieruckis
5. Kjastas Podżuks
6. Iwan Pleszakov
Dziś trener Wardzała powiedział że w naszym składzie awizowanym będą dwie zmiany.
Cam Woodward i Andrey Kudriashov za Karola Barana i Rafała Trojanowskiego
Raczej 3 zmiany będą, bo na juniorce chyba kto inny będzie niż Madej.
A kto? Nagle znaleźliśmy kogoś nowego? Mam nadzieję, że Zgardziński (chociaż Falubaz
)
-Jurek Mordel zadowolony...
- No tak...
- Żona w domu także...
- No tak...
- Żona w domu także...
Aż ciężko uwierzyć że to już jutro. Tyle czekania i w końcu jutro mamy pierwszy mecz u siebie.
9.Daniel JELENIEWSKI
10.Andrij KUDRIASZOW
11.Paweł MIESIĄC
12.Cameron WOODWARD
13.Maciej KUCIAPA
14.Mateusz ŁUKASZEWSKI
15.??
Warto byłoby dogadać Oskara Golloba na gościa. Mógłby się u nas rozjeździć a poza tym ma jeden atut - nazwisko które przyciągnie kibiców
Jeleniewski bez zarzutów przygotował się do sezonu i będzie bardzo mocnym zawodnikiem całej ligi. Kudriaszow walczy i zdobył tym sympatię kibiców na treningu, jednak nie wymagałbym od niego zbyt wiele. Miesiąc w zaskakująco dobrej formie, świetny jak na niego występ w Łodzi i na treningu gorszy tylko od Daniela. Woodward jest wjeżdżony w sezon i uwielbiam styl jazdy tego zawodnika, jednak nie wiemy tak naprawdę jak pojedzie - oby tak jak nas do tego przyzwyczaił, czyli na 10-12 pkt. Kuciapa, jestem pewien że zrobi swoje, nie dawał rady w Ekstralidze ale w 1 lidze zawsze był mocnym zawodnikiem. Łukaszewski - punktowo nieźle w Łodzi, nie odstawał bardzo od seniorów na treningu, liczę na co najmniej 7 pkt od Mateusza - stać go na to, a już na pewno u nas na torze. Gość, zapewne Madej, przyjedzie, odjedzie swoje biegi, pojedzie - oprócz objechania drugiego juniora łotewskiego i ewentualnych punktów na trupie więcej od niego nie powinno się wymagać.
W sumie to przy dobrej formie Miesiąca mamy 4 zawodników na 10+ na naszym torze (Daniel, Paweł, Cam i Ciapek) więc nie wygląda to tak źle jak mogłoby się wydawać przed sezonem. Przed Łodzią byłem pesymistą i obstawiałem -20 a wiemy jak się skończyło. Teraz jestem nastawiony optymistycznie i myślę że skończy się 55:35 dla nas. Daniel - 15, Andrij - 3, Paweł - 9, Cam - 9, Maciek 12, Mateusz - 7, gość - 0. Oczywiście te obliczenia można sobie wsadzić i dowiemy się wszystkiego jutro.
GO MOTOR!!!
9.Daniel JELENIEWSKI
10.Andrij KUDRIASZOW
11.Paweł MIESIĄC
12.Cameron WOODWARD
13.Maciej KUCIAPA
14.Mateusz ŁUKASZEWSKI
15.??
Warto byłoby dogadać Oskara Golloba na gościa. Mógłby się u nas rozjeździć a poza tym ma jeden atut - nazwisko które przyciągnie kibiców
W sumie to przy dobrej formie Miesiąca mamy 4 zawodników na 10+ na naszym torze (Daniel, Paweł, Cam i Ciapek) więc nie wygląda to tak źle jak mogłoby się wydawać przed sezonem. Przed Łodzią byłem pesymistą i obstawiałem -20 a wiemy jak się skończyło. Teraz jestem nastawiony optymistycznie i myślę że skończy się 55:35 dla nas. Daniel - 15, Andrij - 3, Paweł - 9, Cam - 9, Maciek 12, Mateusz - 7, gość - 0. Oczywiście te obliczenia można sobie wsadzić i dowiemy się wszystkiego jutro.
GO MOTOR!!!
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!
tak speedway wraca do lublina po prawie 8mc
super jutro na stadion 
Szkoda tylko ze prognozy pogody są naprawde kiepskie na jutro 
- tezetomaniak
- Trener
Mam nadzieję, że oficjalna informacja o odwołaniu meczu pojawi się odpowiednio wcześnie.
na stronie napisane jest, że decyzja będzie o 13tej, jak pojawi się sędzia na stadionie. o meczu można już dzisiaj zapomnieć. mam nadzieję, że od razu ustalą jakiś wczesny termin, np weekend majowy 
-
mechanizator
- Junior
Fajnie jak by się dogadali na 3 maja. Na wyspach nie jeżdżą tego dnia. A i dzień wolny to trochę ludzi by mogło przyjść na mecz.
Na 3 maja zapowiadają póki co, załamanie pogody. Cały dzień ma fest lać.
A dzisiaj od 14 ma juz nie padać ale zimno ma się zrobić, to nie będzie tor sechł to pewnie odwołają.
A dzisiaj od 14 ma juz nie padać ale zimno ma się zrobić, to nie będzie tor sechł to pewnie odwołają.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
- Lumpproletariacki
- Szkółkowicz
Urlopy już dawno pobrane, konkurencyjnych imprez sporo, 3 maja to nie jest najlepszy pomysł.
Co do dzisiejszego meczu, to historia nauczyła, że jeżeli jest zagrożenie i mecz może się nie odbyć, to się nie odbędzie
Co do dzisiejszego meczu, to historia nauczyła, że jeżeli jest zagrożenie i mecz może się nie odbyć, to się nie odbędzie
w każdym razie - dla dobra sprawy dobrze by było aby mecz z Lokomotivem odbył się wcześniej niż mecz z Grudziądzem 
Front deszczowy się wypada, chmury się rozejdą i przez kilka dni może być stabilnie, zanim pogoda się znowu spierdzieli. 1 maja to nie byłby taki zły termin, o ile Cam nie zajęty.
Front deszczowy się wypada, chmury się rozejdą i przez kilka dni może być stabilnie, zanim pogoda się znowu spierdzieli. 1 maja to nie byłby taki zły termin, o ile Cam nie zajęty.
Ostatnio zmieniony 28 kwietnia 2013, o 11:25 przez mustafa, łącznie zmieniany 1 raz.
Nawet gdyby pogoda się poprawiła to rozegranie meczu się nie opłaca. Po prostu kibice w Lublinie wiedzą, że gdy mecz jest zagrożony to się nie odbywa i większość z nich nie przyjdzie na stadion.
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.
Na fb klubowym napisali, że tor nie wygląda tragicznie.. jeżeli przestanie padać to mecz jest do uratowania. Powinniśmy dzisiaj to odjechać bo jak będziemy wszystko tak przekładać to później nam się tak wszystko skumuluje, że nie będzie czasu na żadne poprawki, treningi, a jakby się Jeleniowy nawet drobna kontuzja przydarzyła to jest po nas 
@Czarek
90% kibiców ma dostęp do internetu (jeśli nie bezpośrednio to przynajmniej wnuki albo dzieci mają
) i jeżeli z nieba znikną te ciemne chmury, a na stronie napiszą informację, że jedziemy to gdzie tu jakiś problem?
@Czarek
90% kibiców ma dostęp do internetu (jeśli nie bezpośrednio to przynajmniej wnuki albo dzieci mają
-
mechanizator
- Junior
Właśnie w tym problem, że 1 maja Cam jedzie w Anglii. Wolnych niedziel też za dużo już nie zostało. A jak zrobią na tygodniu w dniu pracującym z frekwencją może być mizernie. Może być tak ze dopiero po 7 lipca ten mecz się odbędzie.
Nie wiem czy oplaca sie to jechac na sile... Teraz to loteria z przełożeniami szkoda by było ten mecz przegrac...
Jestem pewien ze Prezes zrobi wszystko aby mecz sie nie odbyl ,nawet jesli pogoda sie zmieni,to to ,a to tamto i Najwer tylko to przyklepie...w klubie nie ma kasy ,zarzadzania,rownia pochyla
Styl zarzadzania prezesa tylko mnie w tym przekonaniu utwierdza ,leserzy zawsze unikaja rozwiazania problemow i mierzenia sie z nimi...spokojnie mozna na 16 cos innego planowac
Styl zarzadzania prezesa tylko mnie w tym przekonaniu utwierdza ,leserzy zawsze unikaja rozwiazania problemow i mierzenia sie z nimi...spokojnie mozna na 16 cos innego planowac
Skoro nie ma kasy to raczej jest parcie żeby mecz odjechać, nie uważasz?
LEON1978 pisze:Jestem pewien ze Prezes zrobi wszystko aby mecz sie nie odbyl ,nawet jesli pogoda sie zmieni,to to ,a to tamto i Najwer tylko to przyklepie...w klubie nie ma kasy ,zarzadzania,rownia pochyla
no skoro w klubie nie ma kasy, to chyba chyba prezesowi będzie zależało żeby się odbył.
edycja: NervGal szybszy
Chaser pisze:@Czarek
90% kibiców ma dostęp do internetu (jeśli nie bezpośrednio to przynajmniej wnuki albo dzieci mają) i jeżeli z nieba znikną te ciemne chmury, a na stronie napiszą informację, że jedziemy to gdzie tu jakiś problem?
Dostępu do internetu na pewno nie ma aż tyle lubelskich kibiców. Rozmawiam z niektórymi i część z nich nie ma pojęcia o niczym. Spotykam na stadionie ludzi, którzy np. nie znają godziny rozpoczęcia meczu i przychodzą na Zygmuntowskie na chybił-trafił. Zobaczą kałuże za oknem i dadzą sobie spokój z żużlem.
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.