tak dla porównania z obecnym

Tak, zajmujemy jedynie grafiką i nie jesteśmy prawdziwą agencją... ech, ignorantów nie brakuje wszędzie. Polecam przejrzeć najpierw jakąś książkę o marketingu albo o identyfikacji wizualnej, a potem zarzucać brak kompetencji.
W jaki sposób "odświeżenie loga", samo w sobie (bez innych działań), miałoby doprowadzić do zwiększenia frekwencji?
BR pisze:
tak dla porównania z obecnym

A tak dużo inteligencji wymaga skojarzenie, że na trybunach kibice właśnie z tą nazwą identyfikują drużynę dlatego też powstała wersja loga która ten fakt uwzględnia chociażby w kontekście produkcji gadżetów dla kibiców?efeneJGH pisze:z tych trzech obecne logo najfajniej się prezentuje ...zastanawiam się co robi "MOTOR" w pierwszym logo...z tego co pamiętam żaden MOTOR LUBLIN w żadnej lidze żużlowej nie jeździ...
Hela pisze:Cholera. Z tego porównania logotypow najbardziej podoba mi się obecne. A to prezentowane przez mustanga jakoś dziwnie przypomina mi to ktore zrobił sobie przed tym sezonem start koszykarski.
A ja poważnie Cię zapytam w którym poście i kto miesza barwami ? Nie ma nic bardziej oczywistego, że barwami klubu są żółto-biało-niebieskie, a barwami głównego sponsora są czarno-zielone i nikt chyba nie ma wątpliwości na tym forum co do tej kwestii, chyba że Ty czytasz jakieś inne forum niż ja.speedwayowiec pisze:Mieszacie różnymi rodzajami loga, barwami (raz żółto-biało-niebieskie, a raz czarno-zielone) jakby to był jakiśtam "cool" obrazek i nic nie warte kolorki. I wy chcecie żeby was traktować poważnie?
Piocze pisze:Też mi się właśnie skojarzyło. Nota bene, tamto również miało sporo przeciwników.
efeneJGH pisze:zastanawiam się co robi "MOTOR" w pierwszym logo...z tego co pamiętam żaden MOTOR LUBLIN w żadnej lidze żużlowej nie jeździ...
Koper pisze:A ja poważnie Cię zapytam w którym poście i kto miesza barwami ? Nie ma nic bardziej oczywistego, że barwami klubu są żółto-biało-niebieskie, a barwami głównego sponsora są czarno-zielone i nikt chyba nie ma wątpliwości na tym forum co do tej kwestii, chyba że Ty czytasz jakieś inne forum niż ja.speedwayowiec pisze:Mieszacie różnymi rodzajami loga, barwami (raz żółto-biało-niebieskie, a raz czarno-zielone) jakby to był jakiśtam "cool" obrazek i nic nie warte kolorki. I wy chcecie żeby was traktować poważnie?
Koper pisze:A tak dużo inteligencji wymaga skojarzenie, że na trybunach kibice właśnie z tą nazwą identyfikują drużynę dlatego też powstała wersja loga która ten fakt uwzględnia chociażby w kontekście produkcji gadżetów dla kibiców?
meesha pisze:No patrz, a prezes jakoś sobie wyobraża i to z każdym rokiem coraz bardziej