GKM Grudziądz - Motor Lublin 5.08. g. 19:00
Re: GKM Grudziądz - Motor Lublin 5.08. g. 19:00
Myślę, że warto byłoby zaprosić na ten mecz obserwatora. Ciekawi mnie, czy klub się o to zatroszczył?
Niezależnie jednak od tego liczę na dobry występ naszych.
Niezależnie jednak od tego liczę na dobry występ naszych.
MOTOR LUBLIN
https://m.youtube.com/watch?v=XbqPNpyee80
A po co nam tam obserwator?
Chyba tylko po to żeby głośnik na sektorze gości naprawił i dobry meczyk obejrzał
SPEEDWAY MOTOR LUBLIN
A chociażby po to, żeby sprawdzić, czy tor jest regulaminowy i czy nie ma żadnych kombinacji. Następnym argumentem przemawiającym ZA może być patrzenie na ręce sędziemu. Na pewno obecność obserwatora nie zaszkodziłaby, szczególnie w takim meczu, w którym Grudziądz ma nóż na gardle.
MOTOR LUBLIN
Typ Władka:
GTŻ Grudziądz - Lubelski Węgiel KMŻ
Leniwy kot zaczyna się w końcu budzić. Robi coraz więcej punktów i zaczyna jeździć bardzo dobrze. To powinno zadecydować o wygranej gospodarzy. Typuję wynik 47:43.
GTŻ Grudziądz - Lubelski Węgiel KMŻ
Leniwy kot zaczyna się w końcu budzić. Robi coraz więcej punktów i zaczyna jeździć bardzo dobrze. To powinno zadecydować o wygranej gospodarzy. Typuję wynik 47:43.
Dzięki za info mam bana na SyFy 
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
na 100% jedzie dzisiaj Tadzie, na SyFach w relacji live widnieje Łukaszewski
Ale sklady nie sa jeszcze potwierdzone.
tak ma 100% jedzie dziś Tadzio sugerując sie syfami daleko nie zajedziesz
O wlasnie to jest kolega który dysponuje pewna informacja na ten temat.
Mateusza na 99% zobaczymy u nas w meczu z Gniezne ale w tej chwili jest na L4. Kurka szkoda,że mnie tam nie ma więc dla dobra sprawy chciałbym mega burze w Grudziądzu wtedy i Mateusz pojedzie i ja też. AMEN
Bez wzgledu na koncowy wynik jestem cholernie zdegustyowany czytajac to:
Makabra. Policzcie sobie ile w ten sposob stracilismy punktow i jaki bylby wynik. Nie wiem czy nasi byli wolni jak woz z gnojem, ale po prostu wlosy mi deba staja jak to czytam. Takie rzeczy nie powinny miec miejsca
Jestem na prawde mocno w******y.
Dobry start Miśkowiaka, ale szybko wyprzedził go Watt.
Ljung i Andersen na dystansie uporali się z zawodnikami gości. Andersen do ostatnich metrów atakował Barana i na mecie był od niego minimalnie lepszy.
Osmólski stoczył ostrą walkę o punkt z Kostro. Walkę pomiędzy tymi dwoma żużlowcami wykorzystał Kościuch, który przedarł się z ostatniej pozycji na drugą.
Na wyjściu z pierwszego wirażu Watt wyprzedził Barana.
Duńczyk uporał się jednak z Polakiem i uzyskał bezpieczną przewagę.
Andersen prowadził, ale popełnił błąd i wyprzedził go Baran. Duńczyk zdołał jednak odzyskać pozycję.
Kościuch na trzecim okrążeniu wyprzedził Jeleniewskiego.
Kościuch na trzecim okrążeniu wyprzedził Jeleniewskiego.
. Bardzo dobry start w wykonaniu gości. Na drugim łuku Watt i Andersen niemal równocześnie wyprzedzili Stachyrę. Chwilę później ten ostatni zahaczył o bandę i upadł.
Makabra. Policzcie sobie ile w ten sposob stracilismy punktow i jaki bylby wynik. Nie wiem czy nasi byli wolni jak woz z gnojem, ale po prostu wlosy mi deba staja jak to czytam. Takie rzeczy nie powinny miec miejsca
- niespokojny
- Trener
Radekas ja wiem ze to zartem było, ale zobacz ile Stachyra punktow zrobil po tym jak napisałeś ze Ci typera psuje 
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
A tam, defekt na starcie Ljunga zrownowazyl to w duzym stopniu. Roznice zrobil...Cyran, wysmiewany czesto na nszym forum.
Za to potwierdzaja sie przypuszczenia nt. Borowicza, chlopak robi postepy.
Za to potwierdzaja sie przypuszczenia nt. Borowicza, chlopak robi postepy.
Ostatnio zmieniony 5 sierpnia 2012, o 20:56 przez Cooper, łącznie zmieniany 1 raz.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
- tezetomaniak
- Trener
korzen, przecież to jest ich tor ;] To, że Baran powiedział w wywiadzie, że już wiedzą jak jechać
to nie znaczy, że wiedzą.
niespokojny pisze:Radekas ja wiem ze to zartem było, ale zobacz ile Stachyra punktow zrobil po tym jak napisałeś ze Ci typera psuje
Wlasnie mam male poczucie winy :<
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
12 pkt... i mało i dużo... wróci Ruud, i będzie ciężko. U nas problem kim tu jechać... Pewnie tylu zwolenników Cama co i Paula, który u nas przecież może powalczyć. Oj ciężki orzech do zgryzienia.
Wynik oddaje atmosferę w klubie. Cel maksimum na ten sezon został osiągnięty.
PS. Wynik Cyrana szokuje.
PS. Wynik Cyrana szokuje.
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.
Dlaczego nie pojechał Baran w 15 jako rezerwa taktyczna??
A dlaczego mial jechac?
Richie Faulkner:
max3 pisze:Dlaczego nie pojechał Baran w 15 jako rezerwa taktyczna??
Tylko junior mogl jechac.
Mógł jechac i Daniel i Karol tylko za kogo? Za Miśka co wygrał trzy ostatnie biegi, czy za Dawida co wymiatał wszystko na początku?
Pisałem, że różnicę w stosunku do pierwszego meczu ma zrobić Woodward jadący w miejsce Pawła. Nie zrobił i wynik jest niemal dokładnie taki jak dwa tygodnie wcześniej.
Pisałem, że różnicę w stosunku do pierwszego meczu ma zrobić Woodward jadący w miejsce Pawła. Nie zrobił i wynik jest niemal dokładnie taki jak dwa tygodnie wcześniej.
Ostatnio zmieniony 5 sierpnia 2012, o 21:12 przez ermen, łącznie zmieniany 1 raz.
Każdemu jego Everest...
Czarek pisze:Wynik oddaje atmosferę w klubie. Cel maksimum na ten sezon został osiągnięty.
.. nie ma co siać paniki. Nie jest tragicznie, do odrobienia w Lublinie. Dużo będzie zależało od dyspozycji naszych za tydzień. Zobaczymy w jakiej formie są nasze orły.
Dopiero teraz zauważyłem ,ze Stachyra wjechał w taśmę.