ja ich nazwe amatorami, harry napisze, ze maja stadion na 173 osoby, ktostam nazwie Czechowicza ogorkiem, a Klinga beduinem, Mitko i Fleger to byli cos warci jak jezdzili w Rybniku, wiec 33:57
Nasi drugoligowi rywale w sezonie 2011
Re: Nasi drugoligowi rywale w sezonie 2011
ale standardowo napinke przed meczem w Opolu trzeba zrobic
ja ich nazwe amatorami, harry napisze, ze maja stadion na 173 osoby, ktostam nazwie Czechowicza ogorkiem, a Klinga beduinem, Mitko i Fleger to byli cos warci jak jezdzili w Rybniku, wiec 33:57
METHANOL ADVENTURE TEAM
http://www.sportowefakty.pl/zuzel/2010/ ... w-rawiczu/
No to ładny skład mają Rawiczanie, na razie lepszy niż nasz.
No slyszalem, ze niezli w bierki sa. Nie to co nasi.
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
janek pisze:http://www.sportowefakty.pl/zuzel/2010/12/04/claus-vissing-w-rawiczu/
Ciekawe jaki będą mieli skład wyjazdowy. Jeśli taki jak wyżej, a inne kluby zrobią to co zapowiadają to trzeba będzie karnet kupić.
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.
optymalny sklad ma 40.4 ksm czyli albo Sekula w skladzie albo bez Rosena musza jezdzic 
janek pisze:http://www.sportowefakty.pl/zuzel/2010/12/04/claus-vissing-w-rawiczu/
Nie mogę, do tej pory tylko przy "Misiu" miałem taką polewkę
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
Jak na razie to kazdy sklad z trzema Polakami jest mocniejszy od naszego 
Motor mocny
czyli niczym nie zaskoczyli ...
Z niczego może być tylko nic.
-
mariusz1987
- Junior
Wydaje się, że w tym roku II liga będzie bardzo ciekawa 
a mi sie wydaje, ze ciekawa to bedzie walka o drugie miejsce
ale w sumie co ja gadam - przeciez Rawicz ma bardzo mocny sklad
ale w sumie co ja gadam - przeciez Rawicz ma bardzo mocny sklad
Węgrzyka można im zazdrościć. Bardzo dobry zawodnik na II ligę. Spokojnie może zmieścić się w trójce najlepszych zawodników ligi.
Przebić Ostrów możemy chyba tylko Jeleniewskim.
Przebić Ostrów możemy chyba tylko Jeleniewskim.
mariusz1987 pisze:Wydaje się, że w tym roku II liga będzie bardzo ciekawa
Zapowiada się 8 polskich miast w II lidze, w tym jedno obecnie poza naszymi granicami.
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.
Czarek pisze:mariusz1987 pisze:Wydaje się, że w tym roku II liga będzie bardzo ciekawa
Zapowiada się 8 polskich miast w II lidze, w tym jedno obecnie poza naszymi granicami.
wg jakich kryteriow??
Nie pojdziemy dzis do kina, nie pojdziemy do kosciola, nie pojdziemy do burdelu, serce nas na Montex wola...

historycznych. A w sumie to mozna powiedziec historyczno-kulturalnych
zycho pisze:historycznych. A w sumie to mozna powiedziec historyczno-kulturalnych
A co my Polacy mamy do Miszkolca?
Póki stać mnie będę szalał,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
chodzi raczej o Równe z tego co zrozumialem 
Wedlug tego kryterium to Opole mozna zaliczyc jako miasto niemieckie, obecnie poza granicami RFN
(tak wiem, ze od 10 wieku bylo w Polsce, ale na tej zasadzie to jednak Rowne nie jest polskim miastem, bo bylo Rusinskie w XIII wieku
).
Richie Faulkner:
zycho pisze:historycznych. A w sumie to mozna powiedziec historyczno-kulturalnych
to jak wobec tych kryteriow wypada Opole?? czy stosujemy inne kryteria?
Nie pojdziemy dzis do kina, nie pojdziemy do kosciola, nie pojdziemy do burdelu, serce nas na Montex wola...

zycho pisze:chodzi raczej o Równe z tego co zrozumialem
"Główna Komisja Sportu
Żużlowego na posiedzeniu w środę 10 listopada zadecydowała, że w sezonie 2011 w II lidze
nie wystartuje zespół Kaskada Równe. Jako główną przyczynę niedopuszczenia Ukraińców do rozgrywek II ligi podano kłopoty polskich klubów na przejściu granicznym. GKSŻ nie przekonały pisma ukraińskiego klubu gwarantujące bezproblemowe odprawy na granicy. Zwrócono uwagę, że podobne zapewnienia miały miejsce w poprzednich latach
, a mimo to polskie kluby narzekały na długie i bezpodstawne przetrzymywanie na przejściu granicznym. "
Póki stać mnie będę szalał,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
"...Władimir Borodullin. 18-letni Rosjanin sezon 2010 spędził w drugoligowej Wandzie Kraków. O podpisaniu przez niego listu intencyjnego z ostrowskim klubem jako pierwszy kilkanaście dni temu informował portal SportoweFakty.pl - To zawodnik, który pokazał już, że na polskich torach potrafi walczyć. Zgłosili się do nas jego opiekunowie, którzy szukali dla niego klubu mającego jakieś ambicje. To nadzieja rosyjskiego i teraz ostrowskiego żużla - powiedział sternik klubu. ..."
To Ostrowski klub jest z ambicjami, a Nasz ... ?
A swoją drogą będą z Wladimira ludzie. Bardzo dobrze rokujący na przyszłość zawodnik.
Szkoda że do Nas go nie wzięli, zamiast "niewiadomego" Pontusa.
To Ostrowski klub jest z ambicjami, a Nasz ... ?
A swoją drogą będą z Wladimira ludzie. Bardzo dobrze rokujący na przyszłość zawodnik.
Szkoda że do Nas go nie wzięli, zamiast "niewiadomego" Pontusa.
Jak awansujemy to będzie cud nad Bystrzycą!!!
bkapusta pisze:zycho pisze:chodzi raczej o Równe z tego co zrozumialem
"Główna Komisja Sportu
Żużlowego na posiedzeniu w środę 10 listopada zadecydowała, że w sezonie 2011 w II lidze
nie wystartuje zespół Kaskada Równe. Jako główną przyczynę niedopuszczenia Ukraińców do rozgrywek II ligi podano kłopoty polskich klubów na przejściu granicznym. GKSŻ nie przekonały pisma ukraińskiego klubu gwarantujące bezproblemowe odprawy na granicy. Zwrócono uwagę, że podobne zapewnienia miały miejsce w poprzednich latach
, a mimo to polskie kluby narzekały na długie i bezpodstawne przetrzymywanie na przejściu granicznym. "
Cos mi sie kolacze,ze potem byl jakis news,ze ostateczna decyzje podejmuje ZG PZM i on sie sklania ku pozwoleniu Ukraincom na starty w Polsce. Kaskad chyba jakies dodatkowe gwarancje przedstawil.
Czas na zmiany :]
RadeKas pisze:...ale na tej zasadzie to jednak Rowne nie jest polskim miastem, bo bylo Rusinskie w XIII wieku).
A nie po prostu ruskie?
Jak wolisz. Najepiej byloby halicko-wołyńskie 
Richie Faulkner:
sting126 pisze: Kaskad chyba jakies dodatkowe gwarancje przedstawil.
Po 2000 dolarow dla kazdego z klubow na lapowki dla celnikow.