Lubelski Węgiel KMŻ Lublin - KSM Krosno 1.08.2010
Re: Lubelski Węgiel KMŻ Lublin - KSM Krosno 1.08.2010
To ja mam chociaż nadzieje, że jak będzie Dryml to Wilk w nominowanych da pojeździć juniorom. Bo jak Drymlowi zapłacą za 3,3,3,3 to też nie będzie stratny a i my pare groszy urwiemy.
Bedzie stratny o 3600 PLN (przy zalozeniu, ze 1200 PLN kasuje za punkt) :]
Motor mocny
Od wielu lat i w różnych klubach stosowane są takie praktyki, że w łatwych meczach seniorzy jadą po 4 biegi, po to żeby juniorom dać pojeździć jak najwięcej. Nie słyszałem, żeby jakiś zawodnik miał o to pretensje.
Tak było choćby za czasów TŻtu.
Ot, tak dla przykładu, żeby nie być gołosłownym:
http://rlach.republika.pl/dmp/2004/lugn_1.htm
Ot, tak dla przykładu, żeby nie być gołosłownym:
http://rlach.republika.pl/dmp/2004/lugn_1.htm
istred pisze:Od wielu lat i w różnych klubach stosowane są takie praktyki, że w łatwych meczach seniorzy jadą po 4 biegi, po to żeby juniorom dać pojeździć jak najwięcej. Nie słyszałem, żeby jakiś zawodnik miał o to pretensje.
O matko!
Jeden z ulubieńców Gela i mój także po próbie takiego diktum powiedział, że się zgadza ale jak przyjdę do niego prosić o szósty bieg w którymś meczu to wtedy nie pojedzie.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
No wcale się nie dziwie 3600zł za 67 sekundowy trening to można się zdenerwować jak coś takiego przejdzie koło nosa.
-
Smirnek_
- Senior
A o Drymla trzeba dbac. To w duzej mierze od niego zalezy nasz awans do 1 ligi. Nie mozemy sobie pozwolic na zaden konfilkt.
i o Sweetmana trzeba dbać, mam nadzieję ze nikomu nie przyjdzie do głowy oszczędzać
i pod 15 zobaczymy "Słodkiego" w niedzielę,
tym bardziej że z Łodzią nie może jechać Rymel, niech więc Sweety
poznaje tajniki lubelskiego toru i zarabia bo wynik z Łodzią może
zależeć od jego jazdy
i pod 15 zobaczymy "Słodkiego" w niedzielę,
tym bardziej że z Łodzią nie może jechać Rymel, niech więc Sweety
poznaje tajniki lubelskiego toru i zarabia bo wynik z Łodzią może
zależeć od jego jazdy
Otóż to. Ja też z chęcią w niedziele zobaczę Sweetmana. Miód popatrzeć jak junior potrafi tak płynnie jeździć. Ktoś wie coś więcej właśnie na temat tego kto wystąpi jako drugi junior?
Podejrzewam, że go nie będzie skoro nie musi. Zapłacić za 70 pkt (z bonusami) za mecz wyjazdowy to trochę szarpnie budżetem. Nie wiem czy to byłaby taka radocha oglądać Sweetmana dublującego Dądele
niech lepiej Jendrej się z nim pościga. Zresztą od Szostka (dzięki Bogu, że jednak z nami nie podpisał) i Osmólskiego też nie powinien odstawać.
a oglądać innych dublujących Dądele to radocha?
Jeśli chce się awansować to trzeba ponieść koszty,
jaki sens jest jazdy Jendreja jak z niego pożytku nie będzie,
jeśli oszczędzać to niech ktoś inny odstąpi miejsce Jendrejowi
może Rempała?
Jeśli chce się awansować to trzeba ponieść koszty,
jaki sens jest jazdy Jendreja jak z niego pożytku nie będzie,
jeśli oszczędzać to niech ktoś inny odstąpi miejsce Jendrejowi
może Rempała?
Poza tym kibice po to płaca te 12 czy 20 zł za bilet zeby zobaczyć żużlowców. Podkreślam żużlowców. Żużlowiec to nie osoba która umie się tylko złożyć do wejścia w łuk.
Sweety pojedzie w niedziele o czym juz pisalem...
carpe diem!
Dzięki Bartosh za info
. Cieszy mnie ta informacja
No to nie pozostaje nam nic innego jak włoić Krosnu do 20 
W sumie też się cieszę, że będzie Sweety, bo jakby nie było oznacza to, że aż tak kiepsko z budżetem nie stoimy jak to Kwiek raczył mówić.
W sumie też się cieszę, że będzie Sweety, bo jakby nie było oznacza to, że aż tak kiepsko z budżetem nie stoimy jak to Kwiek raczył mówić.
- tezetomaniak
- Trener
3 dni, ponad 140 punktów do wypłacenia. Nieźle. Jeżeli po meczu z Opolem był lament w radiu to co teraz ? 
To jest ten SPONSOR czy nie ma panowie ?
Az strach się bać o frekwencje w niedzielę
Jak sprzedamy z 1000 biletów to będzie max.
A ze koszty będą to fakt,ale nie sądze zeby sponsor wydawał teraz dodatkową kase,to co miał dac w tym sezonie to już dał dawno temu i ...tyle, poza oczywiscie ewntualną premią za sam awans.
A ze koszty będą to fakt,ale nie sądze zeby sponsor wydawał teraz dodatkową kase,to co miał dac w tym sezonie to już dał dawno temu i ...tyle, poza oczywiscie ewntualną premią za sam awans.
Naprawde uważacie że tak mało osób przyjdzie w niedziele? szkoda...:/
Ja osobiście nie lubie wydawać grubej kasy, gdy nie ma takiej potrzeby, a w tym przypadku, wszyscy wiemy, że szykuje się wypłata znowu za około 70pkt. Sponsor jest, ale bez przesady. Jego kasa jeszcze się przyda na wyższe cele jakim jest awans do ekstaligi. Sweety pewnie będzie głównie po to, żeby sobie potrenować na naszym torze, ale będzie to b. kosztowny trening.
Zresztą skoro ma być i dostał zaproszenie na mecz, to pewnie kasy mamy jeszcze w bród.
Ludzi powinno być trochę. Sam się zastanawiałem czy iść na trening za 20zł, ale dzisiejszy mecz mnie przekonał, że warto pójść podziękować naszym za mecz w Rawiczu.
Zresztą skoro ma być i dostał zaproszenie na mecz, to pewnie kasy mamy jeszcze w bród.
Ludzi powinno być trochę. Sam się zastanawiałem czy iść na trening za 20zł, ale dzisiejszy mecz mnie przekonał, że warto pójść podziękować naszym za mecz w Rawiczu.
Jeżeli traktujesz niedzielny mecz jako kosztowny trening
to może niech nie jedzie Baran, tor zna i na treningi nie lubi przyjeżdzać
a może Rempała tez tor już dobrze poznał
Puszakowski tez objeżdżony to może niech nie jedzie skoro tak
dbasz o kasę.
Zastanów się co piszesz
dbasz o kasę.
Zastanów się co piszesz
A co myślicie o tym że jak żużlowcy bedą robic "rundke" po prezentacji, zaczać coś krzyczeć,śpiewać w ramach podziękowania za dzisiejszy mecz ?
janaz pisze:Jeżeli traktujesz niedzielny mecz jako kosztowny trening
dbasz o kasę.
Zastanów się co piszesz
Co się tak bulwersujesz? Piszę tak jak jest. Uważasz może, że nie będzie kosztowny? albo, że ten mecz będzie jakimś wysiłkiem dla nas pod względem sportowym? Poza tym mecz, którego wynik zaraz po zakończeniu meczu nie będzie nigdzie brany pod uwagę można spokojnie nazwać płatnym treningiem. Czaisz?
Może niech zawodnicy z Krosna wogle nie przyjeżdżają. Będzie problem z głowy.
Jechać w najsilniejszym i koniec. Z czym do 1 ligi, a nie daj boże do Extraligi. jak wy boicie się że trochę punktów będzie do wypłaty ? Albo jedziemy na maxa albo nie zawracamy sobie dupy PROSTE.
Święte słowa tego pana nade mną.