Lubelski tor
Re: Lubelski Tor
Ale o co Ty walczysz? Ktorys z naszych polecial na prowadzeniu? Na Grand Prix tez widzialem jak gosci stawia na lukach i na co to dowod? Nie opanowal motocykla i tyle, a Wlasow w dodatku totalnie dziwnie sie zachowal przy tym upadku, bo puscil kierownice w momencie gdy delikatnie stracil przyczepnosc.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
Dziś najlepszy czas dnia: Mariusz Puszakowski w V biegu 66,16 s , rekord lubelskiego toru: 65,85 s.
Janusz Stachyra wysmial by w twarz, zarowno Krakusow, jak i marudzacych tu na forum. Pomyslec, ze za jego czasow taki tor byl powszechnie uwazany za nasz atut i nikt nie widzial w tym nic zlego...
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
- niespokojny
- Trener
Bieg drugi. Start. Kudriaszow wysuwa sie na prowadzenie. Jedzie pelny gaz pierwsze dwa okrazenia. Nagle zwalnia i jedzie spacerowym tempem(pogonili go koledzy?). Dogania go Hadek i mija. Zdziwiony Rosjanin oglada sie po czym odkreca gaz i probuje gonic Czecha. Dziwna sytuacja. W miedzyczasie Baniak jadac pol okrazenia za nimi, powoli czolgajac sie przebija nam dmuchawca... Podnosi motor i stoi jak slup.
Puszakowki prawie rekord. A to podobno nie jest tozawodnikkstraligowy? Nikogo z naszych nie postawilo. Nie podskakiwali na dziurach. Wlasow sie chyba rozkojarzyl. Trzeba bylo ''trzymac'' motocykl caly czas tym bardziej ze bylo przyczepnie a nie betonowisko Miskolckie. Wg mnie tor byl dobry i nie wiem o co walcza niektorzy popierajac swoje teorie opinia gosci
. Nawet sedzia stwierdzil ze tor byl ok.
Puszakowki prawie rekord. A to podobno nie jest tozawodnikkstraligowy? Nikogo z naszych nie postawilo. Nie podskakiwali na dziurach. Wlasow sie chyba rozkojarzyl. Trzeba bylo ''trzymac'' motocykl caly czas tym bardziej ze bylo przyczepnie a nie betonowisko Miskolckie. Wg mnie tor byl dobry i nie wiem o co walcza niektorzy popierajac swoje teorie opinia gosci
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych