Miszkolc - Lublin
- marcin_lub
- Junior
Re: Miszkolc - Lublin
Bardzo śmieszne, normalnie koń by się uśmiał... Sam boki zrywam normalnie
tomunneck pisze:profesjonalizm pelna geba - z kadry 20 zawodnikow jest problem uzbierac 7 do jazdy.
jeszcze brakuje jakiejs kontuzji jutro to moze bak/mistygacz dostanie swoja szanse.
I to nie jest głupi plan dlatego za brak zawodnika nie może jechać rezerwa taktyczna. Lepiej, zeby któryś z nich pojechał nawet bez sprzętu ale żeby był w podstawowym składzie. Warunek jest jeden - muszą mieć miedzynarodową licencję wykupioną. Jak nie maja to nie wystartują a teraz już za późno na wykupienie, bo biuro do 15 czynne. Mam nadzieję, ze ktoś w czas pomyslał.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
harry pisze:Messing A. połamał sie gdzieś i leży w szpitalu. Howe nie odbiera telefonu a w Piszcza już wszyscy zwątpili. na teraz jedziemy w trzech muszkieterów + Tomicek + bz +Klimek i Michaluk.
No to lekka dupa. Bedzie nauczka na nastepny rok, zadnych Angoli do skladu. Ani oni dobzi, ani pewni... po co komu taki zawodnik co jest, a go nie ma.
kilar pisze:No to lekka dupa. Bedzie nauczka na nastepny rok, po co komu taki zawodnik co jest, a go nie ma.
To tylko Angoli się tyczy???
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
W glownej mierze tak, jest 3 (seniorow) w szerokim skladzie, a znow sie skonczy BZ.
Coś czuję, że może być ciężko. Nie poprawia humoru możliwa nieobecność Piszcza. Na Angoli specjalnie nie ma co liczyć, chociaż Howe podobno jest już spłacony.
harry pisze:kilar pisze:No to lekka dupa. Bedzie nauczka na nastepny rok, po co komu taki zawodnik co jest, a go nie ma.
To tylko Angoli się tyczy???
No ten jeden Polak, ktorego tez sie tyczy to w skladzie jest na prawach Angola wlasnie.
Czas na zmiany :]
- tezetomaniak
- Trener
Andreas powinien sobie dac spokoj z zuzlem, ile razy mozna sie lamac w jednym sezonie ?
I dobrze, przynajmniej jemu chcialo sie dupe ruszyc z Cz-wy na dzisiejszy trening, a gwarantuje tyle co Michaluk (0,-,-)
Po ostatnim biegu było wiadome że już możemy zapomnieć o finale.
Nieważne w jakim składzie byśmy pojechali to i tak przegrana. Tragiczne ale prawdziwe.
Nieważne w jakim składzie byśmy pojechali to i tak przegrana. Tragiczne ale prawdziwe.
- Łoptymista
- Trener
tezetomaniak pisze:Andreas powinien sobie dac spokoj z zuzlem, ile razy mozna sie lamac w jednym sezonie ?
taaa Messing na pewno zaplanowal, ze bedzie sie lamal...zap.pl
Wypadki sie zdarzaja, niestety, i ciezko miec o to pretensje do goscia, ze chce sie scigac, ma pecha i robi sobie krzywde
PS chyba juz pora zakladac temat podsumowujacy sezon 2009
- czy lublin bedzie mial klub zuzlowy w 2010 r
i klasyk nad klasyki
- sklad w sezonie 2010 r.
To zabiore glos w temacie sklad na sezon 2010
9.Rymel
10.Staszek
11.Baran
12.Piszcz
13.Rempala
14.Gustafsson
15. a tu malo wazne kto, bo pod 14 jest kozak
I jedziemy po awans
PS
9.Rymel
10.Staszek
11.Baran
12.Piszcz
13.Rempala
14.Gustafsson
15. a tu malo wazne kto, bo pod 14 jest kozak
I jedziemy po awans
PS
- tezetomaniak
- Trener
Łoptymista, ja nie mam absolutnie do niego pretensji, ale jak ktos ma takiego pecha to chyba trzeba sie zastanowic, zanim nie bedzie sie nad czym zastanawiac.