InDorka pisze:Tegoroczny lider Grudziadza i to wlasnie na naszym torze tak mu nie wyszlo.
a moze chodzilo mu o to aby na przyszly sezon nikt z Lublina mu dupy nie zawracal z jakimis kontraktami w rodzimym klubie
InDorka pisze:Tegoroczny lider Grudziadza i to wlasnie na naszym torze tak mu nie wyszlo.
Coz jednak z tego, ze dzis wygralismy,ze pewnie za tydzien bedzie powtorka skoro w Grudziadzu i tak polegniemy...
sting126 pisze:tezetomaniak pisze:specjalne pozdrowienia przesyłam dla 'klubu kibica'
Proponuję do planu najbliższych inwestycji dopisać wymianę krzesłek na "zylecie" na kinowe, żeby wam się wygodniej siedziało....
Albo masz kompleksy albo jestes nienormalny...
sting126 pisze:Nie napisalem, ze mi to odpowiada. Ale tak jest i bedzie do konca sezonu. Trzeba sie pogodzic z tym, ze w przypadku meczow o pietruszke ciezko jest podjac jakikolwiek doping. Mysle, ze wszyscy w Lublinie juz sa zmeczeni obecnym.
InDorka pisze: Chyba nigdy w mojej karierze kibica nie widzialam az tak duzej roznicy punktow na naszym torze
tezetomaniak pisze:Na trybunach słyszałem już że Klimek znów jest świetny. Bomba.![]()
To kiedy miał być ten IMŚJ .. 2008 ? troche obiektywizmu ...
Sledzio pisze:InDorka pisze: Chyba nigdy w mojej karierze kibica nie widzialam az tak duzej roznicy punktow na naszym torze
To od kiedy zaczęłaś chodzić na żużel od którego sezonu ?![]()
Sledzio pisze:
tezetomaniak pisze:specjalne pozdrowienia przesyłam dla 'klubu kibica'![]()
Proponuję do planu najbliższych inwestycji dopisać wymianę krzesłek na "zylecie" na kinowe, żeby wam się wygodniej siedziało....
InDorka pisze:Sledzio pisze:
Wystartowalam w sezonie 95 i opuscilam gora 2 mecze u nas ( pamietam ze nie widzialam Grudziadza u nas w 2006)
tezetomaniak pisze:
e tam doping.. ludziom sie nie chciało wstawac nawet jak nasi na 5:1 wychodzili.. dlatego zaproponowałem fotele.. po co na twardym siedziec..
InDorka pisze:Sledzio pisze:
Wystartowalam w sezonie 95 i opuscilam gora 2 mecze u nas ( pamietam ze nie widzialam Grudziadza u nas w 2006)