Skład na sezon 2007
-
Mtx
-
Mtx
kilar pisze:Mars pisze:ja widze taki sklad jesli ma byc w przyszlym sezonie 1-4
9.Wegrzyk
10.Ferjan
11.Karlsson
Zejdz na ziemie. Jezeli przyjdzie chociaz jeden z tej trojki, to juz bedzie mozna mowic o sukcesie. Chociaz i to jest malo prawdopodobne.
zeszlem na zawodnikow pokroju 2 ligi ludzie przychodzic niebeda oraz wyniki beda kiepskie jak w tym sezonie..
G.Knapp
S.Truminski
D.Ruud
J.Rempała
T.Piszcz
L.Tomicek
M.Smolinski lub F.Lindgren
D.Jeleniewski
może i jestem zbyt wielkim optymista ale w porownaniu w tym sezonie jak mieliśmy "gwiazdy" Louisa, Brhela,Norrisa czy Śwista to pod wzgledem wyników na pewno ten sklad podany przeze mnie nie byłby gorszy...a co najważniejsze 3 wychowanków + Klimek to w sumie 4!! Tak jak to mialo miejsce np w sezonie 2003 kiedy wrócił Śledź i Piszcz.
S.Truminski
D.Ruud
J.Rempała
T.Piszcz
L.Tomicek
M.Smolinski lub F.Lindgren
D.Jeleniewski
może i jestem zbyt wielkim optymista ale w porownaniu w tym sezonie jak mieliśmy "gwiazdy" Louisa, Brhela,Norrisa czy Śwista to pod wzgledem wyników na pewno ten sklad podany przeze mnie nie byłby gorszy...a co najważniejsze 3 wychowanków + Klimek to w sumie 4!! Tak jak to mialo miejsce np w sezonie 2003 kiedy wrócił Śledź i Piszcz.
Speedway pisze:Z tego co pisał Gawrzyk, Adam aż pali się do jazdy w lubelskim zespole. Polubił atmosferę i kibiców. Powinien być mocnym punktem drużyny. A w szczególności jeśli będzie dmuchana banda
Joonas tez polubil atmosfere i kibicow...
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Tyle, że po otwarciu rynku Kylmaekorpi w zasadzie przestał być rarytasem. W zasadzie, podkreślam. Bo niektóre potencjalne gwiazdy dały ostatecznie mocno po tyłach, choćby Louis.
Myślę, że Joonas jesienią podpisałby o wiele lepszy kontrakt niż w zimie, na czym klub byłby, w pewnym sensie, stratny. Tak jak ponoć relatywnie drogie były w tym roku punkty Knappa, który podpisał jako pierwszy.
Myślę, że Joonas jesienią podpisałby o wiele lepszy kontrakt niż w zimie, na czym klub byłby, w pewnym sensie, stratny. Tak jak ponoć relatywnie drogie były w tym roku punkty Knappa, który podpisał jako pierwszy.
-
śliwek
f.i.f.i pisze:A oto mój skład:
1.Jacek Rempała
2.Tomasz Rempała
3.Billy Hamill
4.Adam Shields
5. Peter Karlsson
6.Andreas Messing
7.Lubos Tomicek
8.Rafał Klimek
W kadrze powinni być jeszcze:
Grzegorz Knapp
Bohumil Brhel
Krzysztof Jabłoński
Adrian Rymel
Rafał Klimek
zapomniałeś jeszcze, że mógłby jeździć Rafał Klimek. Jest naprawdę dobry.
pozdrawia:
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
Racja
W końcu Chuck jako jedyny na świecie z zużlowców ma średnią biegową powyżej 3,00
Ale tak naprawdÄ™ nie bawmy siÄ™ w bajki...
Peter do nas przejdzie jeżeli Ostrów awansuje (przy korzystych wiatrach(czytaj warunkach finansowych)
Ruud będzie raczej rozchytywany przez dobre kluby lub zostanie w Gorzowie....
Dla mnie w składzie zabrako by Piszcza, bo po co
Jest to bardzo nierówno jeżdżący zawodnik, który także często łapie kontuzję...
Skład powinien być taki:
Seniorzy:
Jacek Rempała
Sebastian Trumiński
Daniel Jeleniewski
Grzegorz Knapp
Tomasz Repmała
Kim Jansson
Adam Shields
Peter Karlsson
Rony Schlein
Juniorzy :
Jurica Pavlić
Andreas Messing
Lubos Tomicek
Rafał Klimek
awaryjnie:
Chris Louis
Karol Polak i Maciek Michaluk

Ale tak naprawdÄ™ nie bawmy siÄ™ w bajki...
Peter do nas przejdzie jeżeli Ostrów awansuje (przy korzystych wiatrach(czytaj warunkach finansowych)
Ruud będzie raczej rozchytywany przez dobre kluby lub zostanie w Gorzowie....
Dla mnie w składzie zabrako by Piszcza, bo po co
Skład powinien być taki:
Seniorzy:
Juniorzy :
awaryjnie:
-
śliwek
Ge(L)o pisze:Myślałem nad tym... Ale Huszcza chyba za słaby
To może Tihanyi lepszy??
A mój realny skład to :
1.G. Knapp
2.A.Shields
3.B.Brhel
4.Karlsson/Richardsson/Kylmaekorpi
5.J.Rempała
6.L.Tomicek
7.A.Messing
8.D.Jeleniewski
rezerwy:
S.Trumiński
T.Piszcz
R.Klimek
A.Skórnicki??
M.Franków
... pisanie o kandydatach do drużyny gdy nieznany jest regulamin DMP2007 jest przedwczesne szczególnie o juniorach bo być może będzie przepis że jako junior może jechać zawodnik z polskim paszportem
i co wtedy ...
warto jednak pomyśleć o liderze już teraz i myślę że mógłby nim być
Max, wyrażnie wraca do formy z ub.sezonu a może nie ma jeszcze ciekawych propozycji bo w tym sezonie miał troche problemów z formą
po kontuzji w ub.sezonie..
i co wtedy ...
warto jednak pomyśleć o liderze już teraz i myślę że mógłby nim być
Max, wyrażnie wraca do formy z ub.sezonu a może nie ma jeszcze ciekawych propozycji bo w tym sezonie miał troche problemów z formą
po kontuzji w ub.sezonie..