30 kwietnia 2006: Stal Gorzów-TŻ Motor Lublin

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
bkapusta
Trener
Kontakt:

#76 Postautor: bkapusta » 25 kwietnia 2006, o 16:57

Nie no Swist powinien jechac w Gorzowie - to jego tor. Nie ma co wspominac Knappa i Grudziadza - to juz przeszlosc to nic nie zmieni. Piotrek ma potencjal mozna postawic na niego... Swoja droga w Zielonej Gorze tez bym na niego postawil ale to moze pozniej ;-)

Pozatym Brhel, Jacek, Norris, Kanpp - Brhel zasadniczo trzyma forme, Jacek tez... Norris zaczyna wracac do formy, Goprzowski tor jest deko "angielski" dlatego warto dac mu szanse, Knapp bo jesli nie Grzesiek to kto?

W tym meczu zaboli brak Adama i Messinga :P

Jelen - obowiazkowo na rezerwe, jesli chlopak pwoaznie podchodzi do wyajzdow - a wszystko wskazuje, ze ma taki zamiar, bedzie to niezly "as" do manewrow taktycznych. Wiem, ze pewnie wolal by jezdzic w pierwszym skaldzie ale to by bylo odbieranie sobie atutow. Jelen ma pewny sezon na rezerwie i ma szanse czasami byc 'jokerem'.

Tomicek - chociaz jeden junior powinien byc na poziomie. A do pary Michaluk albo Polak.
Póki stać mnie będę szalał,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.

Snys
Zawodowiec

#77 Postautor: Snys » 25 kwietnia 2006, o 17:01

Kod: Zaznacz cały

W jednym z wywiadów prezes Stali Władysław Komarnicki zapowiedział, że liczy w tym spotkaniu na wygrane pojedynki Andrzeja Głuchego nad Piotrem Świstem, który w tym sezonie startuje w barwach lubelskiego klubu. Patrząc na zdobycze punktowe w trzeciej kolejce spotkań obu panów można liczyć, że A. Głuchy zrealizuje marzenia prezesa

max3
Zawodowiec

#78 Postautor: max3 » 25 kwietnia 2006, o 17:01

Nasi dzialacze powinii sciagnac Pavlica!!!!!!!!!!!!! to moze okazac sie kluczem do zwyciestwa .Przeciez mozna jakos zorganizowac przelot samolotem w 90% sa loty do polski . Nawet w niedziele rano np. Poznania
Ostatnio zmieniony 25 kwietnia 2006, o 17:05 przez max3, łącznie zmieniany 1 raz.

Snys
Zawodowiec

#79 Postautor: Snys » 25 kwietnia 2006, o 17:03

To jest PAVLIC, kogo/czego - Pavlica :wink:

ps. juz nieaktualne :wink:
Ostatnio zmieniony 25 kwietnia 2006, o 21:31 przez Snys, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
loko1980

#80 Postautor: loko1980 » 25 kwietnia 2006, o 17:04

max3 pisze:Trzeba zaczac od tego ,ze w Gorzowie jest duzo krotszy tor decyduje start i trzymanie kraweznika akurat te dwie rzeczy Swistowi dobze wychodza .Powinien zrobic ponad 10 punktow.

No kolego swoim postem to ty odjechałeś daleko od tego krawężnika!
Ostatnim zawodnikiem który hołdował tego typu zachowanie na gorzowskim torze był Marek Hućko(zakończył karierę). Jazda przy kresce w Gorzowie to samobójstwo, nasz tor szybko się odsypuje, przecież taki Paluch to typowy zawodnik, który napędza się po dużej, praktycznie swoje tylne koło motocykla zapiera na bandzie....

Co do Śwista, to rzeczywiście w Gorzowie wszyscy oczekują jego przyjazdu. Dadzą mu się we znaki kibice, ale też nasi zawodnicy. Piotrek jest mściwym typem zawodnika, jeżeli pojedzie w tym meczu będzie chciał zamknąć usta wszystkim krzykaczom, że nie zapomniał jak się jeździ. Bo tak mówiąc po prawdzie to właśnie do momentu jego startów w brawach Stali był czołowym zawodnikiem Polski( na odchodne z Gorzowa nawet zdobył brąz do spółki bodajże z Krzyżaniakiem).

Awatar użytkownika
Morrison
Kontakt:

#81 Postautor: Morrison » 25 kwietnia 2006, o 18:24

Twisty to nerwus i jak go wygwizdają na prezentacji to na pewno wykrzesa te resztkę sił co mu tam jeszcze została z młodości żeby wkurzyć gorzowskich kibiców. Jak tam nic nie pokarze to będzie znaczyć, że kiepski jest i tyle.

rickardson

#82 Postautor: rickardson » 25 kwietnia 2006, o 18:29

Moim zdaniem możemy tam wygrać,gdzieś w granicach 43:47,ale nie wykluczam porażki,bo z grudziądzem też mieliśmy wygrać...
Skład proponuję taki:
1.Louis/Norris
2.Åšwist
3.Knapp
4.Brhel
5.Rempała
6.Michaluk/Polak (możnaby dać szansę polakowi,bo maciek na razie same 0)
7.Tomicek
8.Jeleniewski (danny :P )
Ostatnio zmieniony 25 kwietnia 2006, o 18:32 przez rickardson, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Torsen
Trener

#83 Postautor: Torsen » 25 kwietnia 2006, o 18:30

Morrison pisze:Jak tam nic nie pokarze to będzie znaczyć, że kiepski jest i tyle.

A jak zdobędzie 15 punktów, to co to będzie znaczyć? Że jest dobry i powinien mieć miejsce w składzie kosztem np. Louisa, czy nawet Knappa, kiedy wróci Shields?

Awatar użytkownika
Torsen
Trener

#85 Postautor: Torsen » 25 kwietnia 2006, o 18:51

Wszystko, co napisałeś odnieść można również do występu Knappa w Grudziądzu, którego nie było. Czym więc różni się ta logika od tamtej?

tomunneck

#87 Postautor: tomunneck » 25 kwietnia 2006, o 19:01

oto wasze komentarze przed i po meczu z gnieznem :wink:

u swista na 8 pkt mozna liczyc

Dajcie juz spokoj Piotrkowi z meczu na mecz jedzie coraz lepiej z Krosnem 4 pkt
z Grudziadzem juz zrobil 7 pkt a z Gnieznem powyzej 10 pkt zrobi

Świst zdobył 4 pkt, a w niedziele uważam że zrobi conajmniej drugie tyle jak nie więcej

Twisty widać ma chęci (i co z tego?), ambicję i umiejętności ale
niestety na takim sprzęcie nic nie zwojuje.
Podobało mi się jedynie jak ambitnie podszedł do startów po porażce w swoim drugim biegu
z juniorem Gomólskim i wcale nie lepszym Pecyną

to jest wyczyn , w jego wieku i z takim doswiadczeniem dac sie objezdzac juniorowi :lol: :lol:

Ciekawe czy po dzisiejszym meczu wyznawcy Åšwista bedÄ… go dalej bronic
i wierzyc w jego przebudzenie

jak widac mnostwo osob wierzy :wink:

proponuje zrobcie zrzutke na nowy silnik dla swista :roll: :wink:

skoro knapp nie pojechal na "swoim" torze w grudziadzu to niech swist za swoje wyniki nie jedzie na "swoim" torze w gorzowie

ale kasa pewnie obiecal swistowi miejsce w skladzie bez wzgledu na wyniki :twisted:

pzdr

Awatar użytkownika
bkapusta
Trener
Kontakt:

#88 Postautor: bkapusta » 25 kwietnia 2006, o 19:09

tomunneck pisze:skoro knapp nie pojechal na "swoim" torze w grudziadzu to niech swist za swoje wyniki nie jedzie na "swoim" torze w gorzowie

ale kasa pewnie obiecal swistowi miejsce w skladzie bez wzgledu na wyniki :twisted:

pzdr

Sorry jak czytam posty niektorych kibicow, wlasnie takie jak ten to mnie szlag trafia.

To moze skoro Knapp nie jechal w Grudziadzu powiesmy Swista? Albo lepiej walmy wszyscy na Krakowskie i biczujmy sie 40 dni i 40 nocy.

Co ma Knapp i grudziadz do Swista i Gorzowa? Jesli tam popelniono blad i nie puszczono zawodniak na jego tor to teraz mamy powtorzyc blad? Czy moze lepiej sie uczyc na bledach?

Powaznie logika niektorych mnie zabija.

Swist w Gorzowie powinin jechac. Swoja dorga jak nie o to kto? Louis nie moze to co Michaluk czy Polak? Bo mi sie wydaje, ze logika nakazuje walnac Jelenia na rezerwe a wtedy mamy jedno miejsce wolne wsrod seniorow [z Gnieznem w tym miejscu byl Polak] - zakladamy, ze pojedzie Norris. Ale wycofajmy Swista to zostaje dziura w skladzie. Czym ja chcecie zatkac?
Ostatnio zmieniony 25 kwietnia 2006, o 19:10 przez bkapusta, łącznie zmieniany 1 raz.
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,

Przemcio

#89 Postautor: Przemcio » 25 kwietnia 2006, o 19:10

Ja myśleże na zwycięstwo w Gorzowie mamy szanse, jeżeli pojedziemy w zestawiemiu:

1.Louis
2.Åšwist
3.Norris
4.Brhel
5.Rempała
6.Michaluk/Polak(będzie bez różnicy kto pojedzie)
7.Tomicek
8.Jeleniewski

Louis odzyskuje formę, Norris tez dobrze jeździ, a w Gorzowie nie ma kasy bo jak to powiedział piotrek paluch w wywiadzie dla sportowefakty.pl, że kasy nie ma bo wszystko zabierają skandynawowie, więc nikt nie wie w jakim składzie pojedzie gorzów. Ja uważam, że mecz będzie na styku, a pavlić nie pojedzie, bo są ważniejsze mecze.

tomunneck

#90 Postautor: tomunneck » 25 kwietnia 2006, o 19:15

bkapusta pisze:
tomunneck pisze:skoro knapp nie pojechal na "swoim" torze w grudziadzu to niech swist za swoje wyniki nie jedzie na "swoim" torze w gorzowie

pzdr

Sorry jak czytam posty niektorych kibicow, wlasnie takie jak ten to mnie szlag trafia.

To moze skoro Knapp nie jechal w Grudziadzu powiesmy Swista? Albo lepiej walmy wszyscy na Krakowskie i biczujmy sie 40 dni i 40 nocy.

Co ma Knapp i grudziadz do Swista i Gorzowa? Jesli tam popelniono blad i nie puszczono zawodniak na jego tor to teraz mamy powtorzyc blad? Czy moze lepiej sie uczyc na bledach?

Powaznie logika niektorych mnie zabija.

Swist w Gorzowie powinin jechac. Swoja dorga jak nie o to kto? Louis nie moze to co Michaluk czy Polak? Bo mi sie wydaje, ze logika nakazuje walnac Jelenia na rezerwe a wtedy mamy jedno miejsce wolne wsrod seniorow [z Gnieznem w tym miejscu byl Polak] - zakladamy, ze pojedzie Norris. Ale wycofajmy Swista to zostaje dziura w skladzie. Czym ja chcecie zatkac?

trzeba byc konsekwentym , jak ma sie czuc knapp ktory w kazdym meczu jest zawodnikiem lepszym od swista ? :roll:

tez powienien powiedziec "mozna odpuscic mecz w gorzowie , zrobie 5 pkt jak swist a i tak pojade w nastepnym meczu"

chyba w skladzie ma byc rywalizacja , a poki co swist przegrywa ja z kazdym oprocz polaka i michaluka :lol:

ale ty moze uwazasz ze piotrek powinien pojechac za zaslugi :shock:

wg mnie ze swistem i bez dwoch anglikow nie mamy tam czego szukac , bo nie zrobimy nawet 35 pkt

pozdro

Awatar użytkownika
Torsen
Trener

#91 Postautor: Torsen » 25 kwietnia 2006, o 19:24

bkapusta pisze:To moze skoro Knapp nie jechal w Grudziadzu powiesmy Swista? Albo lepiej walmy wszyscy na Krakowskie i biczujmy sie 40 dni i 40 nocy.

Czyżbym przeoczył przyznanie się Dyrektora Kasińskiego do błędu?

Ja również cały czas twierdzę, że Świst w Gorzowie powinien pojechać, tak samo jak Knapp powinien był wystartować w Grudziądzu. Ale wydaje mi się, że przyznania się do błędu nie przeoczyłem - po prostu takiego przyznania nie było. Dlatego warto dociekać, dlaczego teraz przyjmuje się inną logikę, skoro sytuacja jest w zasadzie analogiczna. I myślę, przede wszystkim, że logika ta powinna zostać w szczegółach wyłożona Knappowi, by ten nie poczuł się źle potraktowany. Jakkolwiek śmiesznie miałoby to zabrzmieć, uważam, że takie podejście do tej sprawy jest istotne z punktu widzenia atmosfery w zespole.

Awatar użytkownika
bkapusta
Trener
Kontakt:

#92 Postautor: bkapusta » 25 kwietnia 2006, o 19:27

tomunneck pisze:
trzeba byc konsekwentym , jak ma sie czuc knapp ktory w kazdym meczu jest zawodnikiem lepszym od swista ? :roll:

tez powienien powiedziec "mozna odpuscic mecz w gorzowie , zrobie 5 pkt jak swist a i tak pojade w nastepnym meczu"

chyba w skladzie ma byc rywalizacja , a poki co swist przegrywa ja z kazdym oprocz polaka i michaluka :lol:

ale ty moze uwazasz ze piotrek powinien pojechac za zaslugi :shock:

wg mnie ze swistem i bez dwoch anglikow nie mamy tam czego szukac , bo nie zrobimy nawet 35 pkt

pozdro

Moze to troche brutalne ale c**j mnie obchodzi jak sie bedzie czul Knapp jelsli nie odsuniemy Swista od skladu na mecz z Gorzowem. Bo logika nakazuje puscic Swista w tym meczu i tyle. Pozniej sie zobaczy.

Nie uwazam, ze powinien jechac za zaslugi, uwazam, ze powinien pojechac bo to jest mecz w ktorym on moze byc liderem.

Wedlug Ciebie nie mamy co szukac w Gorzowie bez 2 Anglikow ale skoro moze poejchac tylko jeden, bo nic nie wskazuje na to, zeby Louis sie wybieral do Gorzowa to co? Michaluk czy Polak?

Nacieles sie na Swista i tyle. Wbiles sobie do glowy bzdur i jestes na "nie". Ale akurat w tym wypadku nie masz racji.

Swist daje plame - fakt. Jednak jedyna szansa dla niego i klubu na dobry wystep to Gorzow. I tyle.

Nie mozna sie mscic za Knappa na Swiscie.

A jesli w meczach bedzie mogl jezdzic Shields wiadomo, Piotrek jest pierwszy na wylocie.
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,

Awatar użytkownika
bkapusta
Trener
Kontakt:

#93 Postautor: bkapusta » 25 kwietnia 2006, o 19:28

Torsen pisze:
bkapusta pisze:To moze skoro Knapp nie jechal w Grudziadzu powiesmy Swista? Albo lepiej walmy wszyscy na Krakowskie i biczujmy sie 40 dni i 40 nocy.

Czyżbym przeoczył przyznanie się Dyrektora Kasińskiego do błędu?

Ja również cały czas twierdzę, że Świst w Gorzowie powinien pojechać, tak samo jak Knapp powinien był wystartować w Grudziądzu. Ale wydaje mi się, że przyznania się do błędu nie przeoczyłem - po prostu takiego przyznania nie było. Dlatego warto dociekać, dlaczego teraz przyjmuje się inną logikę, skoro sytuacja jest w zasadzie analogiczna. I myślę, przede wszystkim, że logika ta powinna zostać w szczegółach wyłożona Knappowi, by ten nie poczuł się źle potraktowany. Jakkolwiek śmiesznie miałoby to zabrzmieć, uważam, że takie podejście do tej sprawy jest istotne z punktu widzenia atmosfery w zespole.

Nie bylo przyznania - fakt. I to zle, ze nie bylo.

Co nie zmienia fakty, ze blad byl ;-)
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,

tomunneck

#94 Postautor: tomunneck » 25 kwietnia 2006, o 19:38

oceniam tylko zawodnikow po ich wynikach a tych u pana swista - nie widac :lol: tak wiec to nie sa bzdury tylko fakty ale nazywaj to jak ci wygodniej :wink:

jesli nie moze jechac louis - niech jedzie michaluk lub polak , zawsze na rezerwie jest jelen ktory moze ich zastapic

trzeba dac do myslenia swistowi , bo dalej bedzie sobie olewal mecze i twierdzil ze miejsce na gorzow mu sie nalezy bo tam jezdzil , pewnie podobnie bedzie na zielonke

bez wkladu pieniazkow w sprzet - nie ma wynikow , a jakos nie chce mi sie wierzyc zeby swist podpisal u nas kontrakt za symboliczna zlotowke

pozdro

Awatar użytkownika
Torsen
Trener

#95 Postautor: Torsen » 25 kwietnia 2006, o 19:42

tomunneck pisze:bez wkladu pieniazkow w sprzet - nie ma wynikow , a jakos nie chce mi sie wierzyc zeby swist podpisal u nas kontrakt za symboliczna zlotowke

Świst zarabia zdobywając punkty. Słabo jeżdżąc, wystawia do wiatru sam siebie, nie sądzę więc, by kombinował w ten sposób.

Dabram

#96 Postautor: Dabram » 25 kwietnia 2006, o 19:47

rickardson pisze:Moim zdaniem możemy tam wygrać,gdzieś w granicach 43:47,ale nie wykluczam porażki,bo z grudziądzem też mieliśmy wygrać...
Skład proponuję taki:
1.Louis/Norris
2.Åšwist
3.Knapp
4.Brhel
5.Rempała
6.Michaluk/Polak (możnaby dać szansę polakowi,bo maciek na razie same 0)
7.Tomicek
8.Jeleniewski (danny :P )

Poczytajcie sobie:
http://www.przegladzuzlowy.pl/news_la.php?id=1089886634
albo tutaj:
http://www.przegladzuzlowy.pl/news_la.php?id=1089886628

Miałem jeszcze wczoraj troszkę inne zdanie o Angolach ale jako, że tylko krowa nie zmienia poglądów to tym samym ja chyba zmienię i może warto by było powalczyć o to aby zarówno Louis jak i Norris pojechali na meczu z Gorzowem.Cosik się chłopaki rozkręcili.Warto też spojżeć na wynik Karlssona!!!!!!!

Awatar użytkownika
bkapusta
Trener
Kontakt:

#97 Postautor: bkapusta » 25 kwietnia 2006, o 19:47

tomunneck pisze:oceniam tylko zawodnikow po ich wynikach a tych u pana swista - nie widac :lol: tak wiec to nie sa bzdury tylko fakty ale nazywaj to jak ci wygodniej :wink:

jesli nie moze jechac louis - niech jedzie michaluk lub polak , zawsze na rezerwie jest jelen ktory moze ich zastapic

trzeba dac do myslenia swistowi , bo dalej bedzie sobie olewal mecze i twierdzil ze miejsce na gorzow mu sie nalezy bo tam jezdzil , pewnie podobnie bedzie na zielonke

bez wkladu pieniazkow w sprzet - nie ma wynikow , a jakos nie chce mi sie wierzyc zeby swist podpisal u nas kontrakt za symboliczna zlotowke

pozdro

jakbys byl troche zorientowany zaobserwowal bys zwiazek przyczynowo skutkowy miedzy zdobywanymi punktami a zarabianymi pieniedzmi. Swist jesli ma zarobic jakas kase to juz tylko w Gorzowie, jelsi sie nie popisze sam sobie strzeli gola. I wtedy niech sobie robi co chce bo miejsca w skladzie juz dla niego nie bedzie.
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,

tomunneck

#98 Postautor: tomunneck » 25 kwietnia 2006, o 19:51

Torsen pisze:
tomunneck pisze:bez wkladu pieniazkow w sprzet - nie ma wynikow , a jakos nie chce mi sie wierzyc zeby swist podpisal u nas kontrakt za symboliczna zlotowke

Świst zarabia zdobywając punkty. Słabo jeżdżąc, wystawia do wiatru sam siebie, nie sądzę więc, by kombinował w ten sposób.

zgadza sie , ale czy za podpis nie dostaje sie zadnej kasy? :wink:

moze stwierdzil ze skoro ma sprzet sprzed roku czy dwoch to da sie na tym jezdzic - po najmniejszych kosztach ( jak to powiedzial w jednym z wywiadow "zeby dziennikarze nie interesowali sie czy jego sprzet jest nowy , on ma jechac i zdobywac punkty" ) , a otrzymane pieniazki przeznaczyl na inny cel

ja innego wytlumaczenia jego slabszej postawy nie znajduje ( bo chyba w ciagu 6 miesiecy nie zapomnial jak sie jezdzi )

rob7
Senior

#99 Postautor: rob7 » 25 kwietnia 2006, o 20:07

"zgadza sie , ale czy za podpis nie dostaje sie zadnej kasy? " :wink:

w tym sezonie raczej symbolicznie, po otwarciu "rynku transferowego"
nasze gwiazdy musiały zejść na ziemie, teraz pieniądze leżą na torze i trzeba je zdobyć i tak doświadczony zawodnik jak Świst o tym wie...
a dyskusja o wyższości Knappa jest co najmniej śmieszna szczególnie w kontekście meczu w Grudziądzu że jakby pojechał to by zdobył
a kto to wie czy nie pojechałby gorzej od Śwista...
PS
jeżeli Knapp w Gorzowie zdobędzie 6 pkt. to będzie dobrze ale myśle ze wcześniej zastąpi go Jeleń...

jataman21

#100 Postautor: jataman21 » 25 kwietnia 2006, o 20:13

tomuneck nie dość że głupio gadasz to po co w ogóle cytujesz całe posty... chcesz za coś odpowiedzieć to zacytuj to a nie cały post "dawaj" na cytowanie.

Mój skład na Gorzów:
1.Åšwist
Gdzie jak nie w Gorzowie ?? Pozatym kto za niego??
2.Brhel
Na wyjeżdzie nie zabłysnął mimo to stać go na wyjeżdzie na wynik 8-10pkt szczególnie na przyczepnym torze.
3.Norris/Louis
Jednego trzeba ściągnąć bo bez rezerwy nie ma sensu jechać... szczególnie ze nie mam zaufania ani do Jelenia ani Suchanka na wyjazdach...
4.Knapp
Bo kto?? nie licze na jego punkty, najchetniej ściągnąłbym Louisa i Norrisa razem... ale zapewne ta sztuka się nie uda... Jeleń lepiej niech idzie na rezerwe zawsze jeden zawodnik wiecej w druzynie.
5.Rempała
Nie schodzi poniżej 10pkt czy dom czy wyjazd, solidny doświadczony zawodnik, widać że się przykłada,stara i pomaga innym. Z juniorem chyba nikt inny lepiej nie potrafiłby jechać.
6.Michaluk Nie mamy wyjścia, bo Jurica pewnie nie zdążyłby przyjechac a Messing kontuzjowany... nie miejmy do niego pretensji bo pewnie przywiezie kolejne zero... on po prostu musi jechać bo nie ma kto... nie był na tak trudne mecze przygotowany ani psychicznie ani fizycznie. On był przygotowany na solidne treningi+liga młodzieżowa i moze pare turnieji młodzieżowych. Na lige miał być Messing/Tomicek/Pavlić... Więc denerwuje mnie jazda niektórych na tego jakże młodego juniora.
7.Tomicek nie ma Messinga,Pavlicia pewnie nie bedzie... nasza jedyna alternatywa i mysle ze koło 5pkt w Gorzowie ma szanse zrobić.
8.Jeleniewski należy mu sie wyjazd za komplet w Lublinie i z uwagi na to iż Suchanek nic nie pokazuje w żadnej lidze... Powinno dac mu się szanse po 2 seriach za najsłabsze ogniwo które napewno będzie bo nie wierze ze wszyscy pojadą dobrze, za łatwo by to było. Jeśli zaprezentowałby sie dobrze powinien dostać więcej szans w meczu w kolejnych biegach.

Podsumowując, nie jesteśmy faworytami tego meczu... ale też nie uwazam ze stoimi na straconej pozycji.
Realistycznie stawiam 40:50 dla Stali, jednak nie po to jade żebyśmy przegrali i licze na niespodzianke i niewielkie zwycięstwo 8)