tomuneck nie dość że głupio gadasz to po co w ogóle cytujesz całe posty... chcesz za coś odpowiedzieć to zacytuj to a nie cały post "dawaj" na cytowanie.
Mój skład na Gorzów:
1.Åšwist
Gdzie jak nie w Gorzowie ?? Pozatym kto za niego??
2.Brhel
Na wyjeżdzie nie zabłysnął mimo to stać go na wyjeżdzie na wynik 8-10pkt szczególnie na przyczepnym torze.
3.Norris/Louis
Jednego trzeba ściągnąć bo bez rezerwy nie ma sensu jechać... szczególnie ze nie mam zaufania ani do Jelenia ani Suchanka na wyjazdach...
4.Knapp
Bo kto?? nie licze na jego punkty, najchetniej ściągnąłbym Louisa i Norrisa razem... ale zapewne ta sztuka się nie uda... Jeleń lepiej niech idzie na rezerwe zawsze jeden zawodnik wiecej w druzynie.
5.Rempała
Nie schodzi poniżej 10pkt czy dom czy wyjazd, solidny doświadczony zawodnik, widać że się przykłada,stara i pomaga innym. Z juniorem chyba nikt inny lepiej nie potrafiłby jechać.
6.Michaluk Nie mamy wyjścia, bo Jurica pewnie nie zdążyłby przyjechac a Messing kontuzjowany... nie miejmy do niego pretensji bo pewnie przywiezie kolejne zero... on po prostu musi jechać bo nie ma kto... nie był na tak trudne mecze przygotowany ani psychicznie ani fizycznie. On był przygotowany na solidne treningi+liga młodzieżowa i moze pare turnieji młodzieżowych. Na lige miał być Messing/Tomicek/Pavlić... Więc denerwuje mnie jazda niektórych na tego jakże młodego juniora.
7.Tomicek nie ma Messinga,Pavlicia pewnie nie bedzie... nasza jedyna alternatywa i mysle ze koło 5pkt w Gorzowie ma szanse zrobić.
8.Jeleniewski należy mu sie wyjazd za komplet w Lublinie i z uwagi na to iż Suchanek nic nie pokazuje w żadnej lidze... Powinno dac mu się szanse po 2 seriach za najsłabsze ogniwo które napewno będzie bo nie wierze ze wszyscy pojadą dobrze, za łatwo by to było. Jeśli zaprezentowałby sie dobrze powinien dostać więcej szans w meczu w kolejnych biegach.
Podsumowując, nie jesteśmy faworytami tego meczu... ale też nie uwazam ze stoimi na straconej pozycji.
Realistycznie stawiam 40:50 dla Stali, jednak nie po to jade żebyśmy przegrali i licze na niespodzianke i niewielkie zwycięstwo