Nasi rywale - 2026
Re: Nasi rywale - 2026
Jest gdzieś ten mikkelowy wibrator w sieci ? Trzeba mema z tego zrobić, bo szybko zostało zapomniane.
Tak jest, mem będzie idealną projekcją bólu dupy lubelskich fanów.
W. Komarnicki: "Zwykli ludzie łapali mnie za ręce i prosili, aby ratować Stal"
Na pewno na Canal+ online można obejrzeć ten serial. I myślę że na takim portalu z gryzoniem domowym też mogą być odcinki. Ale lepiej nie kusić losu z uwagi na prawa autorskie.
KrzyczącyK1b1c pisze:Bloedorn ogłoszony. No myślę, że to względem Kvecha downgrade i jeśli chłopak nie zrobi jakiegoś nadzwyczajnego postępu (sprzętowego pewnie głównie), to może być Lampartem bis.
no i elegancko jak dla nas.
Na Matiego w Toruniu nie ma znaczenia kto będzie w Apatorze u24 :)
https://przegladsportowy.onet.pl/zuzel/ ... ampaign=cb
Już widzę ten kwik jakby to dotyczyło Motoru. Ale że to Gorzów - rozejdzie się po kościach. A jest to nieprawdopobny skandal. Mają rozmach...
Już widzę ten kwik jakby to dotyczyło Motoru. Ale że to Gorzów - rozejdzie się po kościach. A jest to nieprawdopobny skandal. Mają rozmach...
Kandydat na burmistrza miasteczka z NRD powiedział, że lokalny biznes mógłby sponsorować Stal Gorzów. I bach, artykuł na ten temat
. No mógłby sponsorować. Spartę wspiera niemiecki Beckhoff, a piłkarska premier league stoi arabskimi petrodolarami.
To my poszliśmy dalej i mamy belgijski Soudal
Ja nie widzę w tym nic skandalicznego.
Ale co jest niby skandalicznego w tym, że klub moglby mieć zagranicznego sponsora? xD
Czy to kwestia tego, że to sponsor niemiecki? ;)
Czy to kwestia tego, że to sponsor niemiecki? ;)
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
Tak to drugie. W sumie inwestują w swoich. Ale kiedyś też chcieli zainwestować w korytarz do swojego Gdańska...
-
KrzyczącyK1b1c
- Trener
Przecież naszym sponsorem jest BMW i nie ma żadnej afery.
Dealer to nie producent. Patrząc w ten sposób można by pomyśleć, że Garcarek to też firma aus Deutchland, bo sprzedają mercedesy.
-
KrzyczącyK1b1c
- Trener
Best Auto czy Garcarek dorabiają się na niemieckich pieniądzach, które lądują w kasach klubowych :D
KrzyczącyK1b1c pisze:Przecież naszym sponsorem jest BMW i nie ma żadnej afery.
nieprawda wszyscy mówią , że tylko patriotyczne SSP.
Gelo pisze:Niestety Mikkel jest wyjątkowo sprzedajny. Trzeba uczciwie powiedzieć, że nie każdego stać by było przyznać, że popełnił błąd - a on to zrobił. Szkoda, że tak szybko o tym zapomniał. A i obnoszenie się z dumą z napisem klubu na piersi, o którym jeszcze niedawno mówiło się "wibrator" też nie za bardzo koreluje z lojalnością. Tutaj też pewnie powie, że popełnił błąd.
Z tym wibratorem to dajcie spokój, a tak poza tym to czym się różni taki Michelsen od innych żużlowców?
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
A dlaczego ? To śmieszne jest. Taki filmik z dumnie przez Duńczyka wypiętą piersią gdzie widnieje Apator, a na końcu dżingiel Apator wibrator. Siadłby.
Z obcokrajowcami to co do zasady jest tak, że "kochają" kluby w których aktualnie jeżdżą. Wszystko jest tam dla nich najlepsze. Od kibiców, toru, trenera po atmosferę. Odchodzą to sentymenty się kończą. Nagle kto inny jest najlepszym trenerem, w szatni też lepsza atmosfera, kibice inni też najwspanialsi. Więc jak ktoś myśli że MM czy Lambert kochają Lublin, bo tam też mieli wspomnienia to nie. Przynajmniej moim zdaniem. Kluby zmieniają to i preferencje się zmieniają.
No chyba, że nazywasz się Tai Woffinden, ale on w Sparcie ponad 10 lat pojeździł. Co chyba u obcokrajowców jest rekordem. Więc sentyment do Sparty jest.
No chyba, że nazywasz się Tai Woffinden, ale on w Sparcie ponad 10 lat pojeździł. Co chyba u obcokrajowców jest rekordem. Więc sentyment do Sparty jest.
Obecne serduszkowanie MM do Torunia wk***a mnie niesamowicie, ale potem przypominam sobie ile mam lat, a on jest tylko jakimś tam typem, którego nawet osobiście nie znam, i mi przechodzi.
- niespokojny
- Trener
Rekord nie do pobicia jest dzierżony bodaj przez Leigh Adamsa? Woffindenowi trochę brakuje.
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
Przypominam że u nas cały stadion wyznawał tydzień temu miłość Hampelowi, który w wieku przedemerytalnym zakochał się nagle w Lublinie :) A legendą był u nas 4 sezony na krzyż, nic do chłopa nie mam, ale tak to właśnie działa :)
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
niespokojny pisze:Rekord nie do pobicia jest dzierżony bodaj przez Leigh Adamsa? Woffindenowi trochę brakuje.
Fakt. Adams jeździł 15 sezonów w Lesznie. Woffinden 13 w Sparcie. Mea magna culpa.
Mówiłem o obcokrajowcach. Tam jest jak jest. A Hampel. Jego wszyscy lubią. No może była żona nie. Ale to co innego.
Gelo pisze:https://przegladsportowy.onet.pl/zuzel/ekstraliga/sensacyjne-wiesci-stal-gorzow-i-frankfurt-nad-odra/lx4x9ny?utm_campaign=cb
Powstanie klub Stahl Gorzów?
pozdrawia:
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
-
rumburaquee
- Zawodowiec
Może Krupp Gorzów;)
pzede wszystkim Landsberg