Torsen pisze:INie wiem, skąd ludzie na fb czerpią optymizm.
Z januszostwa
Torsen pisze:INie wiem, skąd ludzie na fb czerpią optymizm.
Kargolo pisze:Najgorsze koszmary nie zakładały poniżej 40 pkt w Toruniu. Wynik katastrofa, a niektóre "akcje" naszych zawodników w pierwszym łuku sprawiły, że do piątku nie pozbędę się potężnego bólu głowy. Szybkość to jedno, ale błędy i głupie decyzje to kolejna kwestia.
W ciężkiej sytuacji jesteśmy. Piekielnie ciężkiej.
Przed wszystkimi come backami z ostatnich kilku lat byłem optymistą, ale dzisiaj nie widzę do tego podstaw.
Pozostaje wierzyć i dopingować dopóki będzie szansa, choćby matematyczna. Jeśli nie dobijemy do 51 oczek to walczymy o brąz. I tam też będę zdzierał gardło i wierzył w sukces.
A płacz i lament zostawmy innym. Kilka lat temu nas nie było na żużlowej mapie, a teraz kolejny rok z rzędu walczymy o medal. Im wyższy koń, tym boleśniejszy upadek, ale zamiast marudzić trzeba się otrzepać i znowu atakować szczyt.
MOTOR!
Klops1 pisze:A ten cały Kowalski to nie może sobie zrobić tripa do Lublina i posiedzieć z chłopakami od wtorku do piątku żeby pomóc spasować ten złom?
Hollowaya widziałem wielokrotnie w boksach, a RK jest ponad to?
Flagg pisze:Ale naprawdę myślisz, ze zarówno zawodnicy, jak i klub nie rozmawiają, nie analizują? Na bank to robią. Tylko czasem po prostu nie jest tak łatwo znaleźć rozwiązanie. Pisaliście tutaj, dlaczego Holder nie kupi nowych silników. A skąd wiecie, ze nie kupił? że jeździ na starych? Może przez ostatnie 2 miesiące wyciągnął od Kowalskiego 5 nowych sztuk i wszystkie są tak samo chusteczkowe?
Ja nie mam wątpliwości, ze w klubie nikt nie śpi i są na każde zawołanie zawodników. Tylko czasami i to może być za mało.
Klops1 pisze:A ten cały Kowalski to nie może sobie zrobić tripa do Lublina i posiedzieć z chłopakami od wtorku do piątku żeby pomóc spasować ten złom?
Hollowaya widziałem wielokrotnie w boksach, a RK jest ponad to?
Flagg pisze: Pisaliście tutaj, dlaczego Holder nie kupi nowych silników. A skąd wiecie, ze nie kupił? że jeździ na starych? Może przez ostatnie 2 miesiące wyciągnął od Kowalskiego 5 nowych sztuk i wszystkie są tak samo chusteczkowe?
Torsen pisze:Flagg pisze: Pisaliście tutaj, dlaczego Holder nie kupi nowych silników. A skąd wiecie, ze nie kupił? że jeździ na starych? Może przez ostatnie 2 miesiące wyciągnął od Kowalskiego 5 nowych sztuk i wszystkie są tak samo chusteczkowe?
Jeśli przez dwa miesiące 5 kolejnych sztuk jedzie do tyłu, to nie trzeba wielkiej inteligencji, żeby zrozumieć, że chleba z tej mąki już nie będzie i trzeba szukać gdzie indziej. Sezon zasadniczy trwa 4 miesiące. Jeśli przez dwa z nich silnika nie da się ustawić, to jest to szajs i trzeba zmienić dostawcę. Tylko debil będzie przez cały sezon rozkładał ręce, że nic się z tym nie da zrobić, i cieszył się, że relacje są dobre.
Flagg pisze:I obaj koledzy szału nie robią, prawda? Jasne, jadą lepiej od Holdera, ale czy to "lepiej" jest wystarczająco lepsze, żeby zmusić Holdera to zmiany? :) Wygląda na to, że nie.
Flagg pisze:I obaj koledzy szału nie robią, prawda? Jasne, jadą lepiej od Holdera, ale czy to "lepiej" jest wystarczająco lepsze, żeby zmusić Holdera to zmiany? :) Wygląda na to, że nie.
Zresztą przypadek Domina też ciekawy. Mając do wyboru Johnsa, Kargera czy Holloway'a, właściwie bez prób innych tunerów z miejsca decyduje się wyłącznie na Marmuszewskiego.
Z drugiej strony chyba nikt jeszcze w historii "nowozytnego" Motoru nie jeździł na Holloway'u. To dość ciekawe.