Motor Lublin w sezonie 2021
Re: Motor Lublin w sezonie 2021
1.Grisza
2.Kołodziej
3.Mikkel
4.Hampel
5.Sajfutdinow/Artiom/Tai/Matej
6.Lampart
7.Cierniak
Jak wejdzie przepis U23
1.Grisza
2.Kołodziej
3.Mikkel
4.Hampel
5.Lambert
6.Lampart
7.Cierniak
I można cisnąć po play-offy.
2.Kołodziej
3.Mikkel
4.Hampel
5.Sajfutdinow/Artiom/Tai/Matej
6.Lampart
7.Cierniak
Jak wejdzie przepis U23
1.Grisza
2.Kołodziej
3.Mikkel
4.Hampel
5.Lambert
6.Lampart
7.Cierniak
I można cisnąć po play-offy.
Sprawa jest prosta. Unia Leszno ma nadmiarowego zawodnika. Rusiecki Lidseya nie powinien puścić, bo to się zrobił kot niesamowity. Kołodziej/Sajfutdinow/Kubera/Smektała. Jeden z nich powinien być do wyjęcia. Jeśli nikt z nich nie trafi do nas, to trochę porażka okresu transferowego by była ;)
Mi 3 lata w Ekstralidze wystarczą. Możemy już wracać.
Przekręty, kombinatorstwo, cwaniactwo, jawne walenie w chvja, walka o bilety. Wszystko napięte jak baranie jaja.
Jeszcze absurdalne przepisy (U23). O co k... chodzi ?
Przekręty, kombinatorstwo, cwaniactwo, jawne walenie w chvja, walka o bilety. Wszystko napięte jak baranie jaja.
Ale my dopiero 2 lata w elidze jesteśmy.
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Ale będziemy i trzeci rok. Chyba nie spadliśmy w tym roku.
Ale to jak się skończy trzeci to mów, że wystarczy dopiero, bo a nuż Ci się odmieni ;).
Richie Faulkner:
Nie odmieni. Z roku na rok jest w najwyższej lidze coraz gorzej. Zdobądźmy to mistrzostwo i wracajmy.
Ge(L)o pisze:Mi 3 lata w Ekstralidze wystarczą. Możemy już wracać.
A stadionu i tak nie będzie
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
Będziemy i dłużej. W przyszłym roku szykuje się w Grudziądzu podobny scenariusz, jak w Rybniku, więc jak tu spaść? No chyba że Fiałkowski jakieś znajomości wykorzysta i zmieni regulamin pod GKM.
kibicLBN pisze:A stadionu i tak nie będzie
Tylko najwięksi naiwniacy mogli uwierzyć w to, że będzie.
No ale co zrobisz pod GKM. Ani młodzieżowców, ani u23 ani u27. Z u to koncert u2 mogą jedynie zorganizować, tylko też nie do końca bo stadion a la kurnik. Musieliby odblokować chyba więcej miejsc dla obcokrajowców ale raczej się na to nie zanosi.
Znikąd pomocy. Pozostaje jedynie gromkie ,,Komon GieKaEm!" Moze wystarczy?
Znikąd pomocy. Pozostaje jedynie gromkie ,,Komon GieKaEm!" Moze wystarczy?
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
Może minimum 3 duńczyków w składzie? 2 już mają na niezłym poziomie. Myślę, że zamiast U23 powinni w końcu wprowadzić juniora obcokrajowca. W tym roku pachniało gipsem w wielu biegach, a co powiecie widząc pary juniorskie na przyszły rok?
Jasiński, Bartkowiak
Pludra, Sadurski
Curzytek, Panicz
Ragus, Osyczka
Świdnicki, Kowalski, Miśkowiak
Łobodziński, Zieliński
Lampart, Cierniak
Rydlewski, Żupiński
Jasiński, Bartkowiak
Pludra, Sadurski
Curzytek, Panicz
Ragus, Osyczka
Łobodziński, Zieliński
Lampart, Cierniak
Rydlewski, Żupiński
- niespokojny
- Trener
Potrzebujemy jakiegos kozaka na wyjazdy ktory utrzyma wynik w okolicach 8-10 pkt najbidniej. Brak bonusow spowodowal ze odpalismy z PO.
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
-
KrzyczącyK1b1c
- Trener
Btw jak wygląda sprawa licencyjna? Bez problemu powinniśmy dostać?
Vaginator pisze:Może minimum 3 duńczyków w składzie? 2 już mają na niezłym poziomie. Myślę, że zamiast U23 powinni w końcu wprowadzić juniora obcokrajowca. W tym roku pachniało gipsem w wielu biegach, a co powiecie widząc pary juniorskie na przyszły rok?
Jasiński, Bartkowiak
Pludra, Sadurski
Curzytek, Panicz
Ragus, Osyczka
Łobodziński, Zieliński
Lampart, Cierniak
Rydlewski, Żupiński
Że nasi będą na miejscach 4-5.
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.
Rok i dwa lata temu były wielkie plany i wielkie nazwiska. W tym roku jakoś spokojniej czekam na okienko. Szału się nie spodziewam, tragedii tez nie.
Skład marzenie (dla mnie)
1. Łaguta
2. Michelsen
3. Hampel
4. Dudek
5. Lambert (względnie Zagar)
6. Lampart
7. Cierniak
Skład prawdopodobny bez U23 (z U23)
1. Łaguta
2. Michelsen
3. Hampel
4. Zagar (Trofimov)
5. Przemo Pawlicki
6. Lampart
7. Cierniak
Jak się skończy:
1. Łaguta
2. MIchelsen
3. Hampel
4. Trofimov
5. Zengota
6. Lampart
7. Cierniak
:D
Skład marzenie (dla mnie)
1. Łaguta
2. Michelsen
3. Hampel
4. Dudek
5. Lambert (względnie Zagar)
6. Lampart
7. Cierniak
Skład prawdopodobny bez U23 (z U23)
1. Łaguta
2. Michelsen
3. Hampel
4. Zagar (Trofimov)
5. Przemo Pawlicki
6. Lampart
7. Cierniak
Jak się skończy:
1. Łaguta
2. MIchelsen
3. Hampel
4. Trofimov
5. Zengota
6. Lampart
7. Cierniak
:D
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
Dla mnie największa zagwozdka to Matej. Pojechał sezon lepszy niż się wszyscy spodziewali ale... spieprzył nam mecz w Grudziądzu z mizernym GKM. Kwestia czy stać nas na takie ryzyko żeby wynik znowu opierać na trzech zawodnikach niepewnych.
Dudek ma ważny kontrakt
Emil też ma :)
Nie napisałem przecież, że Dudek będzie w Lublinie, ale z całej tej gromadki czołowych Polaków, Dudka darzę największą sympatią i zawsze chciałem go zobaczyć w kevlarze Motoru.
Nie napisałem przecież, że Dudek będzie w Lublinie, ale z całej tej gromadki czołowych Polaków, Dudka darzę największą sympatią i zawsze chciałem go zobaczyć w kevlarze Motoru.
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
Ale Emil trochę się poprzepychał przy negocjacji aneksu i nie wiadomo na czym stanęło, tutaj jest jakis cień szansy. Z Dudkiem nie ma nawet minimalnych
Oj tam, psujesz zabawę. 
Woryna i Szczepaniak pokazali dziś że jeszcze walczą...o przyzwoity kontrakt w nowym sezonie ;)
Ge(L)o pisze:Mi 3 lata w Ekstralidze wystarczą. Możemy już wracać.
Święta racja. Jak w play-offach jest drużyna, która ma dwóch gości (podobno) covidowych, z czego jeden robi wielką robotę, juniora naturalizowanego z dupy i gościa który od roku powinien być zdyskwalifikowany, a nie jest - a nie ma w tych play-offach Motoru i Włókniarza to jest coś nie hallo. Mafia lubusko-wielkopolsko-wrocławska działa. Liczą się cwaniactwo, wpływy i układziki. Sezon 2018 to dla mnie esencja piękna sportu żużlowego. Tego teraz nie ma.
Woryna byłby git.
Z tych Polaków, którzy będą względnie dostępni to Kołodziej>Woryna>Pawlicki>Kasprzak>Holta>Szczepaniak
Trzech pierwszych spoko, jeśli przyjdzie ktoś z drugiej trójki no to uchowaj Boże.
1. Michelsen
2. Lambert
3. Hampel
4. Woryna
5. Laguta
6. Lampart
7. Cierniak
I spoko. Pytanie czy synek by to zrobił Mrozkowi.
Z tych Polaków, którzy będą względnie dostępni to Kołodziej>Woryna>Pawlicki>Kasprzak>Holta>Szczepaniak
Trzech pierwszych spoko, jeśli przyjdzie ktoś z drugiej trójki no to uchowaj Boże.
1. Michelsen
2. Lambert
3. Hampel
4. Woryna
5. Laguta
6. Lampart
7. Cierniak
I spoko. Pytanie czy synek by to zrobił Mrozkowi.
Ostatnio zmieniony 14 września 2020, o 23:00 przez Klops1, łącznie zmieniany 1 raz.
Karma wróci i jeszcze Rusko się przejedzie na tym swoim cwaniactwie.