No są Rafal nasze a może awansujemy i swoją kariere żużlową rozpoczniesz w e-lidze:D:Ddjrafix pisze:baraże są nasze, jak przejeżdzałem kolo stadionu to widzialem ta stłuczke:-/.Transitem sie gosc wpakowal na taxi.Przykra sprafa.
MAMY BARAŻE !!
- kuki
- Kontakt:
DuMnY z Tż RuLeZu KiNg!!
http://WWW.DAWIDSTACHYRA.PRV.PL <==ZaPrAsZaM
E-MAIL: mailto:kuki-lbn@o2.pl
GG:4271574
TÅ» SIPMA LUBLIN
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA CAÅEGO TÅ»L I TY TEÅ» TRZYMAJ SIĘ
TÅ» SIPMA LUBLIN
djrafix pisze:kuki pisze:No są Rafal nasze a może awansujemy i swoją kariere żużlową rozpoczniesz w e-lidze:D:Ddjrafix pisze:baraże są nasze, jak przejeżdzałem kolo stadionu to widzialem ta stłuczke:-/.Transitem sie gosc wpakowal na taxi.Przykra sprafa.
hehe Åukasz, to sÄ… tylko marzenia
Czemu marzenia jak dobrze pójdzie i jak TŻ by wszedł do eligi i pojeździł z 3 lata to i Ty byś się załapał.Tylko musiałbyś być naprawde bardzo dobrym juniorem to i do skaładu byś się łapał.
Tż Sipma Lublin-Mój Klub
Re: Do Polonisty
polonista pisze: Czemu nie chcecie być obiektywni tylko patrzycie przez swój pryzmat? Zobacz jak Polonia walczy z najlepszymi w kraju u siebie a od początku sezonu wszyscy mówili, ze..mamy pewny spadek. Dziennikarze "Tygodnika Żużlowego" w sondzie przedsezonowej dawali nam tylko...2 punkty. I co teraz oni piszą? Ano nic jest cisza..bo głupio im, ze tak najezdzali na Polonie, która jest pewna utrzymania.
W waszym zespole jest tylko Karlsson, który powalczy z rywalem extraligowym bo innych nie ma. Nie mów o Piszczach, Knappach czy Śledziach bo to zupełnie inna..bajka i taka jest prawda. W barażach najprawdopodbniej z ZKŻ-em nie macie szans podobnie jak z Unią bo tylko te dwie drużyny wchodzą w grę.
No to jeśli Polonia mogła byc taką niespodzianką w lidze to dlaczego odbierasz prawo Motorowi Lublin do sprawienia niespodzianki i wygrania baraży?? Przypomne Ci tylko że przed wczorajszym meczem 90% osób w Polsce sądzących że zna sie na żużlu było pewnych,że w barażach pojedzie Rzeszów i co teraz, wszyscy są bardzo zdziwieni że ich prognozy się nie sprawdziły.
Sezon temu w barażach Wybrzeże też według 90% znawców speedwaya uważało że Gdańsk rozbije Unię Tarnów i co?? Wtedy też bardzo się rozczarowali.
W tym sporcie o niespodzianki nie trudno i ja bardzo mocno wierze, że taką własnie niespodzianke sprawią nasi zawodnicy w barażach, bez względu na to z kim przyjdzie im się w nich zmierzyć,a wtedy po raz kolejny te 90% znawców speedwaya w Polsce będzie musiało przyznać sie do błędu. I Ty też mam nadzieje się do błędu będziesz musiał przyznać
Ja wierze w naszą drużyne, bo co mi pozostaje
-
Gość
Panowie jest jeszcze szansa na połączenie lig ! a mianowicie byÅ‚y by 2 ligi 10 zespoÅ‚owe , gdyż nie wiadoma jest sytyacja w Åodzi i Lwowie.
Znaczyłoby to że GKSŻ zmuszonyby był do połączenia lig.
Ekstraliga :
1.Tarnów
2.Wrocław
3.Toruń
4.Częstochowa
5.Leszno
6.Zielona Góra
7.Bydgoszcz
8.Rybnik
9.Gdańsk
10.Lublin
1 Liga :
1.Gorzów
2.Rzeszów
3.GrudziÄ…dz
4.Ostrów
5.Krosno
6.Piła
7.Gniezno
8.Opole
9.Rawicz
10.Lódz / Lwów ????
Ekstraliga :
1.Tarnów
2.Wrocław
3.Toruń
4.Częstochowa
5.Leszno
6.Zielona Góra
7.Bydgoszcz
8.Rybnik
9.Gdańsk
10.Lublin
1 Liga :
1.Gorzów
2.Rzeszów
3.GrudziÄ…dz
4.Ostrów
5.Krosno
6.Piła
7.Gniezno
8.Opole
9.Rawicz
10.Lódz / Lwów ????
Hollywood pisze:Panowie jest jeszcze szansa na połączenie lig ! a mianowicie byÅ‚y by 2 ligi 10 zespoÅ‚owe , gdyż nie wiadoma jest sytyacja w Åodzi i Lwowie.
Ekstraliga :
1.Tarnów
2.Wrocław
3.Toruń
4.Częstochowa
5.Leszno
6.Zielona Góra
7.Bydgoszcz
8.Rybnik
9.Gdańsk
10.Lublin
super byłoby znowu oglądac po tylu latach najlepsze ekipy w Polsce walczace tym razem z TŻ w DMP
ale póki co to sie jeszcze nie stało a przed nami emocje baraży
- kuki
- Kontakt:
Chciałbym aby tak się stało ale też chce jeszcze zobaczyć nasz Teżecik w akcji z e-ligową drużyną!!
DuMnY z Tż RuLeZu KiNg!!
TÅ» SIPMA LUBLIN
TÅ» SIPMA LUBLIN
Re: Odp
Marzec pisze:Nie macie szan awansowac. A buteliki żucali wasi kibice.
Siedzieli w naszym sektorze
Że takich puszczają przez granicę polsko-ukraińską
Kolego nawet tak nie bluźnij w lublinie nigdy nie leciały butelki nasza kultura na to nie pozwala.
No no butelki rzucali nasi kibice dobre
. Tylko kto rzucał i prawie juz płakał jak polewaczka łała wode na tor i musiała to zrobić 2 raz?????
Poprostu Rzeszów nie potrafi się pogodzić z porażką poniesioną w 100% zasłużenie. Teraz widać kto jest lepszy nie jak przyjechali wcześniej z 8 zawodnikiem p. Kaczmarkiem i mówić że wygrali uczciwie.
POZDRO DLA SYMPATYKÓW TŻ-tu. !!!!!!!!
Poprostu Rzeszów nie potrafi się pogodzić z porażką poniesioną w 100% zasłużenie. Teraz widać kto jest lepszy nie jak przyjechali wcześniej z 8 zawodnikiem p. Kaczmarkiem i mówić że wygrali uczciwie.
POZDRO DLA SYMPATYKÓW TŻ-tu. !!!!!!!!
Ostatnio zmieniony 20 września 2004, o 20:22 przez Carew, łącznie zmieniany 3 razy.
----- FORZA JUVE -----
oj widze ze "kolega" z Rzeszowa wprowadzil lekki zamet wsrod inteligentnych lubelskich kibicow
nie żucanie tylko rzucanie
Pozdro!
nie żucanie tylko rzucanie
Pozdro!
Ostatnio zmieniony 20 września 2004, o 21:25 przez dannie, łącznie zmieniany 1 raz.
taaak a ja przystojny jestem:-) butelki z waszego sektoru rzucali nasi kibice, po biegach ktore wygrywal TZ ?? buahahahahah nie bardz zalosny - Rzeszowski frustracie!!Mozecie sobie traz gadac i pluc sobie w brode, bo to nie wy walczycie w barazach!!
To pewnie i ta swiece dymna na tor kolo waszego sektora rzucili nasi kibice .
Z wypowiedzi prezesa, zawodników i trenera Zielonej Góry wynikało ( nie znali jeszcze wyniku z Lublina),że wolą jechac baraż z TŻ-tem... http://www.przegladzuzlowy.pl/news_zgor ... 1089877869
-
dupman
dj.hwdp pisze:No panowie jak kultrua z klasa to z klasa bez wyzwisk hehe ale z waszej strony nie potrzebne byly te swiece dymne i butelki lecace na tor
pozdrawiam
oczywiscie ze masz racje. sam siedzialem w sektorze z kibicami TZ i bylo bardzo przyjemnie. a z tego co mi wiadomo to butelki nie rzucil nikt z KK tylko pewnie jakis niedzielny kibic.
-
radzio_
Jeszcze nie zdążyłem pogratulować awansu do baraży także robie to teraz byliście lepsi w tym dniu i gratuluje zwycięstwa.
Co do stadionu to faktycznie przydały by wam się te jak to mówił spiker "plastikowe foteliki".
Co do baraży to na pewno nie jesteście faworytami ale może akurat w sumie to byłem zaskoczony bo w waszej drużynie wszyscy pojechali bardzo dobrze ale jak to będzie to się okaże.
Co do stadionu to faktycznie przydały by wam się te jak to mówił spiker "plastikowe foteliki".
Co do baraży to na pewno nie jesteście faworytami ale może akurat w sumie to byłem zaskoczony bo w waszej drużynie wszyscy pojechali bardzo dobrze ale jak to będzie to się okaże.