Dariusz Śledź- "dziękujemy" za jazdę przeciw TŻ !!
kaar pisze:hehe no wlasnie teraz widze ze jednak niczym nie dysponujesz...pozdrawiam
czym ja dysponuje to akurat moja sprawa, a Ty mimo ze pewnie jestes starszy ( "twarda" głowa
kaar pisze:co do Kaczmarka - "zeby go udupic"?? To czemu nie zrobiono tego wczesniej?? To znaczy ze jak "wspolpraca" sie skonczyla to dopiero zaczelo sie udupianie - tak?? Bo tak mi wychodzi...![]()
A co do dyra - zobaczysz jaka bedzie reakcja na postawe Sledzia i sie przekonasz...
Pozdrawiam
o masz skad Ty zes sie urwał, tą reakcje wszyscy widzieli wczoraj, pewnie transmisji w radio sluchales
-
Michael
o masz skad Ty zes sie urwał, tą reakcje wszyscy widzieli wczoraj, pewnie transmisji w radio sluchales ))))))))
wracajac do transmisji w radiu lublin
P.S Pawel pamietaj ze Jasina tez tak zaczynal
-
Michael
Hasla:
1. Ryba plyn za Morze
2.Pluskaj sobie w Anglii
3.Darek antysportowiec wyczynowiec i handlowiec
4.
Darek za rok bedzie dobrze zobaczysz wszyscy zapomna
5.Darek luzzer
6.Rybka amator i mediator
7.Zbiorka na sprzet dla Darka ale i tak mu narka.
Jak jeszce cos wymysle to moze napisze.
Jednak moze troche szkoda na to sary, lepiej przeznaczyc na flary 
1. Ryba plyn za Morze
2.Pluskaj sobie w Anglii
3.Darek antysportowiec wyczynowiec i handlowiec
4.
5.Darek luzzer
6.Rybka amator i mediator
7.Zbiorka na sprzet dla Darka ale i tak mu narka.
Jak jeszce cos wymysle to moze napisze.
A ja nie chciałbym, żeby Darek już skończył karierę. Niech w 2005 r. załatwi sobie starty w Rzeszowie - wtedy, znając operatywność naszych działaczy, 2 wyjazdy do stolicy Podkarpacia mamy do przodu. Oczywiście trochę to będzie kosztować, ale szanse na ekstraligę poważnie wzrosną.
A jeżeli chodzi o hasło to proponuję: " Ryba do Rybnika !"
Wiem, że nie będą go tam chcieli - z oczywistych powodów - ale jakoś fajnie się komponuje. Coś w rodzaju " Księża na księżyc !", z wyjątkiem księdza Kiełbasy oczywiście...
A jeżeli chodzi o hasło to proponuję: " Ryba do Rybnika !"
Wiem, że nie będą go tam chcieli - z oczywistych powodów - ale jakoś fajnie się komponuje. Coś w rodzaju " Księża na księżyc !", z wyjątkiem księdza Kiełbasy oczywiście...
djrafix pisze:Każdy ma swoją wypowiedź na temat Darka.Aże mu nie idzie to już jego lipa jest...Ale i tka mi siie on podoba i jest spoczko:)!!.DaReK ŚlEdŹ gOrĄ:)!!
![]()
![]()
jasne że każdy ma swoje zdanie w tym temacie
jestem ciekawa co ci sie w nim podoba
i ciekawe co koledzy Darka z drużyny myślą o całej tej sytuacji?
pozdr.
Ostatnio zmieniony 26 lipca 2004, o 22:37 przez JAG, łącznie zmieniany 1 raz.
- kuki
- Kontakt:
Darek idź wpizdu do Rzeszowa!!!Darek dostnaie nagrode Rzeszowa za pomoc w jeździe!!!!Darek Śledź fikumiku wyper**alaj do Rzeszowa na nocniku:)
DuMnY z Tż RuLeZu KiNg!!
http://WWW.DAWIDSTACHYRA.PRV.PL <==ZaPrAsZaM
E-MAIL: mailto:kuki-lbn@o2.pl
GG:4271574
TÅ» SIPMA LUBLIN
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA CAÅEGO TÅ»L I TY TEÅ» TRZYMAJ SIĘ
TÅ» SIPMA LUBLIN
PS Powtórzę to, co napisałem wyżej, bo nikt się do tego nie odniósł:
A czy nie mogło być po prostu tak, że Śledź chciał przyoszczęzić na sprzęcie i odwróciło się to przeciwko niemu, a decyzję o zakończeniu kariery podjął przeczytawszy insynuacje i oskarżenia o handlowanie meczami? Tak ja pisałem, może jestem naiwny, ale jakoś łudzę się, że NASZ DAREK ŚLEDŹ nie miał złych intencji - poza ewidentnym kutwieniem, rzecz oczywista.
Czy nikt już nie wierzy w dobrą wiarę naszego chłopaka?[/quote]
Zgadzam się z tobą. Darek faktycznie daje dupy w kilku ostatnich meczach ale wyzywać go zaraz od sprzedawczyków...
Fakt faktem również, że nie wierze iż zawodnik jeżdżący tyle lat na żużlu nie ma pięniędzy na sprzęt...
Ciekawe co na to jego sponsorzy?
A czy nie mogło być po prostu tak, że Śledź chciał przyoszczęzić na sprzęcie i odwróciło się to przeciwko niemu, a decyzję o zakończeniu kariery podjął przeczytawszy insynuacje i oskarżenia o handlowanie meczami? Tak ja pisałem, może jestem naiwny, ale jakoś łudzę się, że NASZ DAREK ŚLEDŹ nie miał złych intencji - poza ewidentnym kutwieniem, rzecz oczywista.
Czy nikt już nie wierzy w dobrą wiarę naszego chłopaka?[/quote]
Zgadzam się z tobą. Darek faktycznie daje dupy w kilku ostatnich meczach ale wyzywać go zaraz od sprzedawczyków...
Fakt faktem również, że nie wierze iż zawodnik jeżdżący tyle lat na żużlu nie ma pięniędzy na sprzęt...
Ciekawe co na to jego sponsorzy?
Witajcie Kibice Lubelskich Koziołków....Wiadomo Darek Wam wczoraj mecz zawalił....ale czu należy Go ąz ak ostro traktować?? jak tu niektórzy piszą Darek Wypier*** z Lublina?? wiem iż jest to bolesne ale jak miał dobre występy to nie było się Za Nim?? a teraz jak ma chwilę słabości to mało Mu Głowy nie urwiecie....a tu trzeba go wesprzeć duchowo!! Szkoda iż u Nas w Kraju jest tak jak jakiemuś zawodnikowi nie wychodzi to się Go odrazu linczuje....szkoda....
Pozdrowienia dla Wszystkich Kibiców Tż Sipmy Lublin....
Dawid Wracaj do Zdrowia:)!!
Pozdrowienia dla Wszystkich Kibiców Tż Sipmy Lublin....
Dawid Wracaj do Zdrowia:)!!
CZY JEST DOBRZE CZY ŹLE JA I TAK KOCHAM CIĘ W SERCU MOIM JEST STAL I NA DOBRE I NA ZÅE:))
mOJE GG 1823519
mOJE GG 1823519
- kuki
- Kontakt:
Gawrzyk tyle że Mariusz proboje wszystko naprawić:D:D a Darek niee!!Gawrzyk pisze:radziu kurde masz oczy ???????
mamy go chwalic za to, że zjebał druzynie sezon ???
2 razy Rzeszow, raz grudziadz. To, że nie ma 6 punkitow to zasluga Darka i Franka. A sezon jeszcze sie nie skonczyl....
DuMnY z Tż RuLeZu KiNg!!
TÅ» SIPMA LUBLIN
TÅ» SIPMA LUBLIN
Radzio pisze:Co do złego przygotowania sie do sezonu zgadzam się z wiekszościa ze olał to i chciał przyoszczędzić kasy. niestety odwróciło się to przeciwko niemu. Jednak nie wierze w to, że Darkowi nie zalezy na dobrej jeździe i na lubelskim klubie. Zamiast wspomóc go, jeszcze bardziej dobijacie.
kiedy niby pokaze tą dobra jazde ? jak zostały mu do końca kariery 4 ew 5 meczy
Gawrzyk pisze:radziu kurde masz oczy ???????
mamy go chwalic za to, że zjebał druzynie sezon ???
2 razy Rzeszow, raz grudziadz. To, że nie ma 6 punkitow to zasluga Darka i Franka. A sezon jeszcze sie nie skonczyl....
Nie mówie, żeby go chwalić ani uwielbiać. Tylko tak jak wypowiadał się "Szary Lis" Czy nalezy go tak ostro traktować? Czy jeszcze miesiac temu większośc kibiców nie mowila Darek liderem itp.? ale i tak obojetnie co napisze to kibice wiedzą najlepiej:).
Moim zdaniem jest mało prawdopodobne że Darek sprzedawał mecze.
a to dlatego że nie przekupuje się zawodnika który i tak jest ostatnio
cienki jak barszcz! A na dodatek sprzętu nie ma prawie od poczatku
sezonu! To bezsensu
A tak wogóle to chyba już lepiej żeby na kolejny wyjazd Śledzia odstawić
na bok, niech sobie odpocznie i wszystko przemyśli.
Niech jadÄ… Seba z Mordelem.
Takie jest moje zdanie.
a to dlatego że nie przekupuje się zawodnika który i tak jest ostatnio
cienki jak barszcz! A na dodatek sprzętu nie ma prawie od poczatku
sezonu! To bezsensu
A tak wogóle to chyba już lepiej żeby na kolejny wyjazd Śledzia odstawić
na bok, niech sobie odpocznie i wszystko przemyśli.
Niech jadÄ… Seba z Mordelem.
Takie jest moje zdanie.
-
Michael