Play Off: Stal Rzeszów - TŻ Sipma Lublin 48 : 41

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Szary Lis

#76 Postautor: Szary Lis » 22 lipca 2004, o 12:35

do Rzeszowa zapraszamy :)) bo Kibiców Lubelskich Miło przywitamy a kto?? Każdy wie:)) to Stal Rzeszów jest THE BEST:)) Pozdrawiam Wszystkich kibiców Lubelskich koziołów:)
CZY JEST DOBRZE CZY ŹLE JA I TAK KOCHAM CIĘ W SERCU MOIM JEST STAL I NA DOBRE I NA ZŁE:))
mOJE GG 1823519

Awatar użytkownika
sztandar

#77 Postautor: sztandar » 22 lipca 2004, o 13:00

Chociaż nie zdziwiłbym się gdybyśmy ten mecz wygrali . Kilka razy ktoś na forum pisał o "umowie" na linii Lublin - Rzeszów - 'Rzeszów wygrywa u nas, wchodzi do 4 i nie traci sponsora strategicznego, a my wygrywamy oba mecze w play off

A później przylatują kosmici wsiadamy do ich statku i lecimy na miedzygwiezdny mecz z reprezentacja Marsa :D

Awatar użytkownika
michal85

#78 Postautor: michal85 » 22 lipca 2004, o 13:57

o ktos madry zdjal mi bana...

Czytajac Wasze wypowiedzi morda sama sie smieje :D ;) Kiedys zarzucaliscie nam, ze jestesmy mistzrami od "gdybania", a teraz sami przyznaliscie nam racje - fajna sprawa ;)

Wracajac do meczu - nie wyobrazam sobie innego wyniku niz zwyciestwo Staleczki. Od razu zaznaczam, ze nie uwazam TZ za "chlopakow do bicia" :P, ale w obecnej formie niektorych Waszych zawdonikow, nie macie raczej szans z dobrze usposobionymi rzeszowskimi asami ;) Mysle, ze nawet Pawel Miesiac moze napsuc krwi Waszym seniorom ;) Coz ,stawiam na 53:37...szkoda tylko, ze nie bedzie mnie na tym meczu. Pozdrawiam i zycze powodzenia w kolejnych meczach ;)

Kamil232

#79 Postautor: Kamil232 » 22 lipca 2004, o 14:21

Ja równiez miałem bana :shock: :shock: ciekawe za co...nikogo nie obrazałem nie przeklinałem... :shock: a tu ban....moze baliscie sie ze bede sie nabijał z waszych postów przed meczowych.... :)

Co do meczu..to wszyscy są pewni zwyciestwa, ale włąsnie to samo było przed meczem rok temu(18 maj 2003), a tu wyszedł klops...
Zeby sie to tak samo nie skończyło ;/

Jesli pojada wszyscy na maxa, to jestesmy w stanie wygrac wysoko...Miesiac jest ostatnio w wysmienitej formie, co mogliscie zobaczyc u siebie, gdzie objechał Rempałe i gdyby nie defekt miałby komplet....
Kuciapa na swoim torze, to zawodnik który jest w stanie kazdego pokonac..
Baran ostatnio nieźle ze sprzetem tez ok, liczy na podbny wystep jak z Grudziadzem :P
Trojan..to nie to samo co na poczatku sezonu, jednak wazne punkty przywozi..
T.Rempała bedzie dobrze :)

Podsumowuja wszystko wskazuje na nas...jednak poza jednym szczesciem...bez którego nei da sie wygrac meczu..;] Z Gorzowem z Nami wam dopisało oby teraz było przy nas...

Juz teraz strasznie żaułje ze nie moge byc na tym meczu ;/ mecze z Lublinem, zawsze są horrorami nic w nich nie brakuje poprostu rewelka ;]
Zapraszam jednak kibców z Lublina do przyjazdu koledzy na pewno was miło przywitaja i bedzie fajna zabawa jak w Lublinie ;]
Pozdro

Awatar użytkownika
Maxx
Trener

#80 Postautor: Maxx » 22 lipca 2004, o 15:04

Po ostatnim powitaniu w Rzeszowie pasowałoby, żebyście się porządnie zrewanżowali za to jak przyjął was Lublin...

Awatar użytkownika
kezman
Kontakt:

#81 Postautor: kezman » 22 lipca 2004, o 15:26

Hmm co było nie tak w naszym przywitaniu? Chodzi Ci o to, że poszliście na 2 łuk? Heh od tamtego czasu goście zawsze bedą siedzieć na 2 łuku...więc już przygotujcie się na to. Chyba, że w klubie zmieniono zdanie, ale nie liczyłbym na to, bo zaraz przy klatce siedzi KK. Niestety, nie da im sie wytlumaczyć, że zuzel to nie piłka :| Ale co to ma wspólnego z kibicami?

konradeczek_fransik

#82 Postautor: konradeczek_fransik » 22 lipca 2004, o 15:57

Maxx pisze:Po ostatnim powitaniu w Rzeszowie pasowałoby, żebyście się porządnie zrewanżowali za to jak przyjął was Lublin...

a kto spiewal "lublin wita wies?" no coment a przywitamy dobrze chodz moze byc róznie nawet bez dopingu...:(
gdzie Ci
mody
ktorzy
mi
posty kiedys
wywalali
:P

Kamil232

#83 Postautor: Kamil232 » 22 lipca 2004, o 16:29

Maxx pisze:Po ostatnim powitaniu w Rzeszowie pasowałoby, żebyście się porządnie zrewanżowali za to jak przyjął was Lublin...

no nei moge .....\
TO wina kibców ze was posadzono na drugim łuku ?? Tyle razy wam sie mówi, a wy dalej swoje :|

konradeczek_fransik

#84 Postautor: konradeczek_fransik » 22 lipca 2004, o 18:12

o co Ci chodzi? hm
gdzie Ci

mody

ktorzy

mi

posty kiedys

wywalali

:P

Awatar użytkownika
istred
Trener

#85 Postautor: istred » 22 lipca 2004, o 19:27

konradeczek_fransik pisze:

o co Ci chodzi? hm

Jesli byłeś w Lublinie to powinieneś wiedzieć o co chodzi.

Awatar użytkownika
fLiGiErT_MiSzCz

#86 Postautor: fLiGiErT_MiSzCz » 23 lipca 2004, o 11:58

Gelo pisze:
fLiGiErT_MiSzCz pisze:lol jak ten przegrany wasz mecz z nami zmienil nasroje :D
pamietajcie ze rpzegralsicie bo rzeszow mial wsparcie w osobie sedziego i jego kolezkow :lol:
troszke wiary panowie :P

Wiara czyni cuda, czego przykładem jest wygrana Stali w Lublinie. Ja jednak obiektywnie stwierdzam, że szanse na wygranie w Rzeszowie są minimalne. Warto za 800 złotych kupić sobie wygraną, może i my powinniśmy o tym pomyśleć ;).

sugerujesz ze kupilismy mecz u was za 800 zlotych??? nisko cenisz swoja druzyne ;)
Obrazek

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#87 Postautor: Gelo » 23 lipca 2004, o 12:29

sugerujesz ze kupilismy mecz u was za 800 zlotych??? nisko cenisz swoja druzyne ;)

nisko cenię tego co wziął te pieniądze. O tych którzy są dawcami nawet nie wspomnę - to juz prawdziwy upadek. 800 złotych to niewielki wydatek. Pojedziemy jak u siebie, sędzia bedzie puszczał lotne a jak bedzie zagrozenie wyniku o sie zaszantazuje walkowerem - a wszystko za 800 złotych - warto nie?

Awatar użytkownika
jacur78
Senior

#88 Postautor: jacur78 » 23 lipca 2004, o 12:40

Wczoraj dostalem bure za to ze moje posty sa zbyt ostre! Cholera a ja myslalem ze jestem lagodny jak baranek! Widze niektorzy maja inne zdanie na ten temat!

CO do meczu Stawiam na wygrana Stali do 39
Co do miejsca na stadionie to ja i tak bede siedzial na 1 luku :) Wszytkim proponuje zrobic to samo Przed wejsciem na stadion schowac szaliki i wowczas nikt nas nie skieruje na 2 luk :)

Awatar użytkownika
michal85

#89 Postautor: michal85 » 23 lipca 2004, o 12:43

Gelo pisze:

nisko cenię tego co wziął te pieniądze. O tych którzy są dawcami nawet nie wspomnę - to juz prawdziwy upadek. 800 złotych to niewielki wydatek. Pojedziemy jak u siebie, sędzia bedzie puszczał lotne a jak bedzie zagrozenie wyniku o sie zaszantazuje walkowerem - a wszystko za 800 złotych - warto nie?

Gelo, Twoich postow nawet szkoda komentowac...Lotne starty? ha! Ciekawe kto to wymyslil ? :lol: Ty czy jacur, a moze Gawrzyk>? sama elita...Wiem, ze teraz Ci jest strasznie glupio, ale sam jestes sobie winien...pozdrawiam

PS najpioer byla nagonka, ze Frankow, Jasiu i Sledz sprzedali, tereaz wszystkiemu jest winien Kaczmarek, ciekawe co bedzie za tydzien? niepomylny wiatr? :lol:

Awatar użytkownika
Ar2rB
Junior

#90 Postautor: Ar2rB » 23 lipca 2004, o 12:48

Pytanie podstawowe, byłeś na meczu czy mama nie pozwoliła?

Awatar użytkownika
michal85

#91 Postautor: michal85 » 23 lipca 2004, o 12:51

Ar2rB pisze:Pytanie podstawowe, byłeś na meczu czy mama nie pozwoliła?

jesli to pytanie bylo skierowane do mnie, to oczywiscie - bylem na meczu, a pozwolenia mamy - w przeciwienstwie do Ceibie - na cale szczescie nie potrzebuje. pozdrawiam

Awatar użytkownika
Ar2rB
Junior

#92 Postautor: Ar2rB » 23 lipca 2004, o 13:02

Ze wzgledu na to , ze jestem od ciebie 10 lat starszy to raczej ja nie potrzebuje takiego pozwolenia od mamy, bo już nie pasozytuje na starych.

Ale nie odbiegajmy od tematu wÄ…tku :).
Czy są już znane składy na niedzielny meczyk?
Czy moze po dzisiejszym treningu wszystko sie wyjaśni?

Awatar użytkownika
michal85

#93 Postautor: michal85 » 23 lipca 2004, o 13:08

Ar2rB pisze:Czy są już znane składy na niedzielny meczyk?

my zapewne wystartujemy w tradycyjnum zestawieniu:
9.Tomek R.
10.Charlie
11.Trojan
12.Karol
13.Ciapek
14/15.Miesiac

Mowie zapewne, bo niestety nie wiadomo co z Ciapkiem, wczoraj zle sie czul po wypadku, nawet obawial sie, ze odnowila mi sie kontuzja. Ja mam jednak nadzieje, ze wszytsko bedzie ok z naszym liderem i w niedziele pojedzie na swoim nor,malnym-bardzo wysokim poziomie ;) Pozdrawiam

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#94 Postautor: Gelo » 23 lipca 2004, o 13:11

Gelo, Twoich postow nawet szkoda komentowac...Lotne starty? ha! Ciekawe kto to wymyslil ?

Ty zapewne widziałeś wszystko z miejsca gdzie siedzieli kibice Stali i jestes przekonany, że Paweł Miesiąc jest na tyle dobrym zawodnikiem żeby miec na wejsciu w pierwszy łuk pięć metrów przewagi nad najlepszym zawodnikiem w I lidze. Gratuluję w każdym badz razie. Jak rozumiem cyferka w nicku to rok urodzenia wiec nie dziwie sie że niewiele w życiu widziales.

Sober
Senior

#95 Postautor: Sober » 23 lipca 2004, o 15:43

Jednak Ciapek jedzie ...

Wczoraj podczas 1/2 IMP w Krośnie Maciej Kuciapa zaliczył bardzo groźnie wyglądający upadek. Co prawda zawody kontynuował, ale zaraz po ich zakończeniu udał się do szpitala na badania. Okazało się, że jest ogólnie potłuczony, na szczęście nie doszło do odnowienia się kontuzji płuca. Oczywiście popularny "Ciapek" wystartuje w niedzielnym meczu ligowym z Lublinem.

http://www.przegladzuzlowy.pl

Awatar użytkownika
kezman
Kontakt:

#96 Postautor: kezman » 23 lipca 2004, o 16:03

zapewne widziałeś wszystko z miejsca gdzie siedzieli kibice Stali i jestes przekonany, że Paweł Miesiąc jest na tyle dobrym zawodnikiem żeby miec na wejsciu w pierwszy łuk pięć metrów przewagi nad najlepszym zawodnikiem w I lidze

Na to wyglÄ…da :lol: :wink:

Awatar użytkownika
weslake

#97 Postautor: weslake » 23 lipca 2004, o 17:02

Gelo pisze:
Gelo, Twoich postow nawet szkoda komentowac...Lotne starty? ha! Ciekawe kto to wymyslil ?

Ty zapewne widziałeś wszystko z miejsca gdzie siedzieli kibice Stali i jestes przekonany, że Paweł Miesiąc jest na tyle dobrym zawodnikiem żeby miec na wejsciu w pierwszy łuk pięć metrów przewagi nad najlepszym zawodnikiem w I lidze. Gratuluję w każdym badz razie. Jak rozumiem cyferka w nicku to rok urodzenia wiec nie dziwie sie że niewiele w życiu widziales.

Drogi kolego!
Tak się składa, że Karlsson miał najprawdopodobniej źle dopasowany motocykl w tym wyścigu więc to było przyczyną różnicy na wejściu w łuk bądź przyczyna mogła być bardziej "ludzka"... A nie "nadprzyrodzony" start Miesiąca...
Widzę, ze mimo iż chwalisz się wiekiem (no coments) nie zauważyłeś do tej pory jaki wpływ na start ma odpowiednio dopasowany motocykl... a młodszy kolega miał na to aż o 10 lat mniej...

Co do meczu to jeżeli Knap będzie miał do dyspozycji tak przygotowany sprzęt jak wczoraj w Krośnie to o 40 punktach w Rzeszowie będziecie mogli tylko pomarzyć...
"Jeśli masz mówić głupoty, lepiej nic nie mów"

Metalliczny
Senior
Kontakt:

#98 Postautor: Metalliczny » 23 lipca 2004, o 17:19

Knap? Nie znam. Natomiast o Grześka Knappa możemy być spokojni, nie bój nic, każdy może mieć gorszy dzień. Zobaczymy jak się spisze wasz heros Ciapek, którzy wczoraj brzydko leżał, o niego się bójciea nie o Grzecha.

Awatar użytkownika
weslake

#99 Postautor: weslake » 23 lipca 2004, o 17:30

Metalliczny pisze:Knap? Nie znam. Natomiast o Grześka Knappa możemy być spokojni, nie bój nic, każdy może mieć gorszy dzień. Zobaczymy jak się spisze wasz heros Ciapek, którzy wczoraj brzydko leżał, o niego się bójciea nie o Grzecha.

Oczywiście chodziło mi o GRZEGORZA KNAPPA! Widzę że masz problemy z kojarzeniem i uzupełnianiem nazw(to jeden z objawów dysleksji...). Bardzo współczuję i proponuje wizytę u psychologa aby Twój stan się nie pogorszył...
Co do G.K. mam do niego stosunek ambiwalentny a mój poprzedni post tyczył się jego przygotowania sprzętowego... Oczywiście rozumiem, że mogłeś nie zrozumieć mojego poprzedniego posta z dwóch powodów: 1.objawy dysleksji, 2. Nie byłeś w odróżnieniu odemnie na wczorajszych zawodach w Krośnie.
THE END

P.S.
Sorry za sarkazm ale denerwuje mnie czepianie się literówek!
"Jeśli masz mówić głupoty, lepiej nic nie mów"