kibicLBN pisze:Piłkarscy kibice wywalczyli sobie stadion demolując przystanki, śmietniki i inną infrastrukturę miejską, a miasto z takim ,,bydłem" jak my nie potrafi rozmawiać.
Miasto traktuje nas jak bydło.
kibicLBN pisze:Piłkarscy kibice wywalczyli sobie stadion demolując przystanki, śmietniki i inną infrastrukturę miejską, a miasto z takim ,,bydłem" jak my nie potrafi rozmawiać.
waha pisze:Ja gdzieś głęboko w sercu też chcę wierzyć. Ale rozum mówi że najwcześniejsza możliwa data na rozpoczęcie tej inwestycji to następna kampania wyborcza. Naprawdę nie wierzę w to że przed 2023 rokiem coś się ruszy w tej materii na poważnie. Więc realna data oddania do użytku to jakiś 2026 rok. Niestety Panowie zawsze przegramy z polityką.
Flagg pisze:Lubelski Ruch Miejski - i wszystko jasne
kibicLBN pisze:Ps. Na serio ktoś z was wierzy w budowę tego stadionu?
Speedway Fan pisze:Łyknij sobie coś bo tego czytać się nie da.
Speedway Fan pisze:Łyknij sobie coś bo tego czytać się nie da.
istred pisze:Speedway Fan pisze:Łyknij sobie coś bo tego czytać się nie da.
+1
[...]
...pozniej przyszła epidemia, a teraz ceny materiałów budowlanych lecą w górę jak szalone.
BR pisze:Myślę, że jeden sezon gościnnie na innym torze (chyba najtańsza opcja) lub tor tymczasowy na Arenie (chociaż nie wiem czy to miało by sens).
Co do toru - jeździć na gościnne wojaże przy takim zainteresowaniu? Nierealne.
A masz wiedzę żeby ta wizualizacja była z kimkolwiek konsultowana?Pamiętam, że była wizualizacje stadionu na Zygmuntowskich (nawet kilka) i chyba nikt nie miał zastrzeżeń co do panoramy czy trybun.