OBY SIE UDAŁO w 2009R zobaczyc zuzel w LBN tego wam zycze
Skład na sezon 2009 :)
Re: Skład na sezon 2009 :)
Panowie niema co sie kłócic prawda jest taka ze unas sie tylko duzo gada a nic z tego nie wynika !!!!niestety sa jakies checi ale jesli pojedziemy to znowu bez S.A wiec ciezko bedzie o dobrego sponsora nikt nie wyłozy kasy o tak w ciemno niestety bez przejrzystosci w papierach itd.
Szczesliwego Nowego Roku i dobrej zabawy%%
LUBELSKI WĘGIEL za 2 mln złotych

Alan Marcinkowski jest do zabrania
nie jest taki kulawy w ostrowie 8 punkciorow walna
- Lublin_Fan
- Zawodowiec
No wlasnie. Wyniklo cos z tych dzisiejszych spotkan? Sprawy pojda jeszcze dalej czy niekoniecznie?
Dzisiaj w Dzienniku W. napisali, ze prezydent miasta Lublina przeznaczyl 500 tys. zl na budowe toru motocross.
Moze to oznacza, ze na zuzel przeznacza drugie 500 tys lub nawet wiecej.
- tezetomaniak
- Trener
asid pisze:Moze to oznacza, ze na zuzel przeznacza drugie 500 tys lub nawet wiecej.
właśnie dokładnie to oznacza
asid pisze:Dzisiaj w Dzienniku W. napisali, ze prezydent miasta Lublina przeznaczyl 500 tys. zl na budowe toru motocross.
Sorry za ot, ale to mnie po prostu zniszczylo
a napisali gdzie LEGALNIE w koncu zamierzaja Piatki i Wieckowskie ten tor wybudowac?
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Coop, nie czepiaj sie. To ze jest kasa z przeznaczeniem na budowe toru to nie znaczy, ze takowy powstanie. Kasa na budowe autostrad tez jest, ale te koszty towarzyszace.........
Lublin miastem specjalistów teoretyków pozostających w wiecznej opozycji
Jutro podpisanie umowy z MOSiRem. W zasadzi, po tym, już nic nie stoi na przeszkodzie w dostaniu licencji. Oprócz czasu oczywiście. I moze w końcu zacznie się podpisywanie kontraktow.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
-
Apocalips
- Zawodowiec
- Kontakt:
Z kim ? 
"Bo serce bije mocniej niż pięści..." - Motor 1950 Lublin
Pozdrawiam - Apocalips
Pozdrawiam - Apocalips
Z motocyklistami polskimi jak i zagranicznymi zapewne. 
"Kto nie potępia - ten przyzwala" - Jan Karski
Klub ,który nie ma jeszcze budżetu i licencji to raczej zbyt atrakcyjny dla zawodników nie jest.
"Bez mózgowa,szowinistyczna,szarańcza,na internetowych forach" - Bartłomiej Czekański
www.wolinski.com.pl
www.wolinski.com.pl
Zalezy dla jakich zawodnikow;] Niektorzy zawodnicy tez zbyt atrakcyjni nie sa:] I bez aluzji - po prostu akurat przeczytalem wywiad z Marcinkowskim.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
atrakcyjność klubu rośnie 
W przyszłym tygodniu ma być podpisywanie kontraktów. Myślę, że bedzie to 2-4 nazwiska, przede wszystkim Polacy ale trafić sie też mogą zagraniczni.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
cos mi sie wydaje że polscy zawodnicy to Franków i Bajerski hehe bo na tych zawodników "będzie" stac nowy klub o ile otrzyma licencje 
ps. dzi o godz. 9.30 w siedzibie mosiru przy globusie obecni byli: prezes Wojciechowski, nowy prezes KŻ Lublin Janusz Sternik i Viceprezes oraz trener KŻ Studziński, oraz władza MOSIR. Szkółka zostaje pod opieką amatorów a koszta np. energii, zuzycia wody itp mają być podzielone po połowie. to są wstępne słowa prezesa KMŻ Lublin Wojciechowskiego.
ps. dzi o godz. 9.30 w siedzibie mosiru przy globusie obecni byli: prezes Wojciechowski, nowy prezes KŻ Lublin Janusz Sternik i Viceprezes oraz trener KŻ Studziński, oraz władza MOSIR. Szkółka zostaje pod opieką amatorów a koszta np. energii, zuzycia wody itp mają być podzielone po połowie. to są wstępne słowa prezesa KMŻ Lublin Wojciechowskiego.
Ostatnio zmieniony 31 grudnia 2008, o 18:11 przez bartexs1, łącznie zmieniany 1 raz.
Gawrzyk pisze:Frankow ma jedne z najwyzszych oczekiwan w 2 lidze wiec dobrze zyczysz nowemu klubowi
Oj Paweł Paweł
Niet 
a tak poza składem: to
Ile Miller razy kłamał,
ile Kwach obietnic złamał,
ile Beger owsa zjadła,
ile Kalisz nosi sadła,
ile Rydzyk wziął na boku,
TYLE SZCZĘŚCIA W NOWYM ROKU
zycze ja
wam kibicom i do zobaczenia za rok 
a tak poza składem: to
Ile Miller razy kłamał,
ile Kwach obietnic złamał,
ile Beger owsa zjadła,
ile Kalisz nosi sadła,
ile Rydzyk wziął na boku,
TYLE SZCZĘŚCIA W NOWYM ROKU
zycze ja
Zycze wszystkim szczesliwego nowego roku !!
i mam nadzieje ze nadchodzacy rok bedzie dla nas fanów bardziej optymistyczny od tego
i mam nadzieje ze nadchodzacy rok bedzie dla nas fanów bardziej optymistyczny od tego