Nasi rywale - 2021
Re: Nasi rywale - 2021
Hm. Tak sobie myślę. Dołożą Doyle'a Apator dołoży sobie Emila. Czyli wychodzi, że mamy pierwszego kandydata do spadku Unię Leszno.
Doyle idzie tam gdzie większa jest kasa. W Częstochowie więcej dostanie pewnie z 500tys niż w Lesznie.
Mistrz, Mistrz, MOTOR MISTRZ!!!
-
CKM1946
- Zawodowiec
Lindgren zostaje i to jest juz niestety pewne info. Nie bedzie żadnego Doyla.
Sponsorzy chca Drabika tylko problem ze sam Drabik nie wie czego chce

Sponsorzy chca Drabika tylko problem ze sam Drabik nie wie czego chce
A to nic nowego
Wysłane z mojego SM-G981B przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego SM-G981B przy użyciu Tapatalka
Nie dość, że to żadna nowość, że sam Drabik niezdecydowany to i jeszcze pewnie kilku prezesów w podjęciu jakiejś decyzji nie pomaga :) Ja tam mam nadzieję, że jednym z nich jest J.K. :)
"To ride with empty head" - jechać z "czystą głową"
"To mess it ip with a lion" - "nie drażnić lwa"
Czytał Łukasz Benz
"To mess it ip with a lion" - "nie drażnić lwa"
Czytał Łukasz Benz
-
CKM1946
- Zawodowiec
Jeszcze ma dużo czasu. Wydaje się ze 4 ekipy go chcą ( Lublin , Częstochowa , Toruń i Gorzów )
Mam nadzieję, że Maks nie trafi do nas...
- Retrospeedway
- Senior
Jarek zostaje i przychodzi tylko jeden zawodnik za Krzysia Buczkowskiego.
Z tego co słyszałem cała Polska może być zszokowana jeżeli ten zawodnik przyjmie ofertę,nikt by nawet o nim nie pomyślał w kontekście Motoru.
Z tego co słyszałem cała Polska może być zszokowana jeżeli ten zawodnik przyjmie ofertę,nikt by nawet o nim nie pomyślał w kontekście Motoru.
Retrospeedway pisze:Jarek zostaje i przychodzi tylko jeden zawodnik za Krzysia Buczkowskiego.
bla bla bla
METHANOL ADVENTURE TEAM
- tezetomaniak
- Trener
Bardziej Polska będzie zszokowana tym zawodnikiem czy forum starym nickiem Retro? 
- niespokojny
- Trener
Retrospeedway pisze:Jarek zostaje i przychodzi tylko jeden zawodnik za Krzysia Buczkowskiego.
Tez slyszalem o Walasku.
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
To już nie Smyk 99,9 dogadany? To już Kępa nie wydaje prywatnych pieniędzy na zachcianki mamy Zmarzlika? Bo ja już się gubię :)Retrospeedway pisze:Jarek zostaje i przychodzi tylko jeden zawodnik za Krzysia Buczkowskiego.
niespokojny pisze:Retrospeedway pisze:Jarek zostaje i przychodzi tylko jeden zawodnik za Krzysia Buczkowskiego.
Tez slyszalem o Walasku.
Rychu Holtański jak nic :)
Kaman pisze:niespokojny pisze:Retrospeedway pisze:Jarek zostaje i przychodzi tylko jeden zawodnik za Krzysia Buczkowskiego.
Tez slyszalem o Walasku.
Rychu Holtański jak nic :)
Ja słyszałem o Gapie.
Szokiem będzie każdy ponad poziom Buczka a mocno szokujacy bylby Piter :)
Piter zawsze chętnie - ale to niemożliwe. Bez spadku którejś z drużyn wyciągnięcie ikony jest nierealne. Moim zdaniem jeżeli ktoś przyjdzie za Buczka to będzie to ktoś pokroju Smyka lub Przema, ewentualnie ryzyko z ligi niżej - np. Oskar Fajfer. Ewentualnie przesunięcie Domina na seniorkę i dokoptowanie u24.
Pawlicki, Drabik, a na dokładkę Vaculik. Ale by człowiek kibicowal...
Vaculik podobno nie podejmuje nawet rozmów. Poza tym za kogo?
to taka luźna propozycja składu "marzeń"
Najbardziej perspektywiczny Drabik. Kołodziej, Pawlicki czy Dudek zawodnicy hitowi. Żadnych Fajferów, Musielaków nie ten poziom... Skoro jeden transfer mus petarda...
Lepszy Oskar Fajfer niż brak zawodnika
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
- Retrospeedway
- Senior
Gelu nie bądź na poziomie chłystków z lubartowa czy łęcznej.
Bartek czeka z decyzją,Smektała to ostatni wybór.Przecież dobrze wiesz że trzeba mieć kilka opcji,zachowujesz się jakbyś pierwszy rok śledził okno transferowe.
Tak zgadza się ofertę z Motoru otrzymał Piotr Pawlicki.
Bartek czeka z decyzją,Smektała to ostatni wybór.Przecież dobrze wiesz że trzeba mieć kilka opcji,zachowujesz się jakbyś pierwszy rok śledził okno transferowe.
Smektałe chcą w Gorzowie. (zaczynamy okres piekarni)
Retrospeedway pisze:Gelu nie bądź na poziomie chłystków z lubartowa czy łęcznej.
Ten Chłystek to do mnie?
Mistrz, Mistrz, MOTOR MISTRZ!!!
Retrospeedway pisze:Gelu nie bądź na poziomie chłystków z lubartowa czy łęcznej.
miesiąc temu pisałeś ze Zmarzlik pewny. Później, że będzie jak nie będzie złota. Później był Smyk, a w sobotę znowu Zmarzlik, bo w powiązanych Bartka na facebooku wyskoczył Ci Motor albo cokolwiek związanego z Motorem. Chłopie, nie masz już żadnej wiarygodności, jeśli ludzie nie wciskają Ci ignora, to tylko po to, żeby się pośmiać