Gratulacje dla GTW
Działalność klubu - kłopotów cd....
hagon pisze:Jak już mowa o karnetach to watro byłoby wprowadzić też ULGOWE karnety... Niestety dla uczniów i rencistów zakup karnetu normalnego jest mało atrakcyjny, a jednak wolałbym mieć karnet niż kupować bilet na każdy mecz...
Dlaczego ulgowe,skoro lubelski żużel jak nigdy potrzebuje wsparcia ?
"Bez mózgowa,szowinistyczna,szarańcza,na internetowych forach" - Bartłomiej Czekański
www.wolinski.com.pl
www.wolinski.com.pl
A ja nie wiem czy w ogóle będą karnety. Jezeli SIPMA nie wyrazi ochoty zakupu dla swoich pracowników to najzwyczajniej w świecie się nie opłaci. Poza Sipmą sprzedajemy do 100 karnetów a o ulgowe to się pyta ze 20 osób. To projektowanie, naświetlenie i drukowanie będzie droższe.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
-
Speedway-Mati
- Zawodowiec
A ja nie wiem czy w ogóle będą karnety. Jezeli SIPMA nie wyrazi ochoty zakupu dla swoich pracowników to najzwyczajniej w świecie się nie opłaci. Poza Sipmą sprzedajemy do 100 karnetów a o ulgowe to się pyta ze 20 osób. To projektowanie, naświetlenie i drukowanie będzie droższe.
nie straszcie ze bede musial w kolejkach stac