Treningi
Re: Treningi
Toromistrz wbije bronę a potem komisarz toru wbije walec w tor. Ot i forma co niektórych pójdzie w dalekie zapomnienie... Tak to należy rozumieć? Tor to nie forma i forma to nie tor. Przygotowanie, dopasowanie sprzętu - o to chodzi. O nic więcej.
MOTOR LUBLIN
https://m.youtube.com/watch?v=XbqPNpyee80
Dokładnie uważam tak samo,że problem leży nie w formie bo jej przykłady wymieniłem wyżej a w samym dopasowaniu sprzętu dlatego też nie ma sensu pisać o formie poszczególnych zawodników gdyż nie każdy wie co to jest 
Mimo wszystko żałuje,że tylko 1 trening wolałbym zobaczyć np.czwartek beton , piątek grząsko i te warianty dopasowywać na wszelki wypadek co by się nie okazało w Niedziele,że na treningu tor był zupełnie inny a drugiej szansy z grudziądzem mieć nie będziemy.
Mimo wszystko żałuje,że tylko 1 trening wolałbym zobaczyć np.czwartek beton , piątek grząsko i te warianty dopasowywać na wszelki wypadek co by się nie okazało w Niedziele,że na treningu tor był zupełnie inny a drugiej szansy z grudziądzem mieć nie będziemy.
Zgadzam się z jednym - jeden trening w tygodniu przed niedzielnym meczem to jakaś lipa.
MOTOR LUBLIN
- tezetomaniak
- Trener
Przygotowanie fizyczne nie równa się 'forma sportowa' 
Może dacie już spokój z jechaniem po Karolu? Koleś jeździ u nas już 5 sezon i za samo to trochę szacunku się należy.
Karol Baran Karol!
tezetomaniak pisze:Przygotowanie fizyczne nie równa się 'forma sportowa'
O to to. "Baranowa zajawka" to moim zdaniem mieszanka odpowiedniego przygotowania fizycznego z dobrą formą sportową. Niestety nasz bohater zwykle osiąga odpowiednie proporcje dopiero pod koniec danego sezonu
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!
GeloSMT pisze:dlatego ja osobiście bardzo żałuje i ubolewam z powodu jednego treningu w tygodniu bo problem jest i należałoby go rozwiązać no ale po co mamy czas
GeloSMT pisze: Maciek jak ma ochotę i pieniądze niech rżnie i 19 silników
hmm...to Maciek może trenować...a Karol nie?
GeloSMT pisze:Mimo wszystko żałuje,że tylko 1 trening wolałbym zobaczyć np.czwartek beton , piątek grząsko i te warianty dopasowywać na wszelki wypadek co by się nie okazało w Niedziele,że na treningu tor był zupełnie inny a drugiej szansy z grudziądzem mieć nie będziemy.
No bez jaj, tak chyba nawet w najlpeszych klubach extraligi nie trenuja... Poza tym wydaje mi sie, ze to wprowadzaloby w glowach zawodnikow jeszcze wieksze zamieszanie.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
- rafal13056
o ktorej dzisiaj trening jest
17
Był ktoś na treningu? Jak to wyglądało? I kto jedzie w niedzielę? Z góry dzięki za odpowiedź.
-Jurek Mordel zadowolony...
- No tak...
- Żona w domu także...
- No tak...
- Żona w domu także...
Jeleń wyglądał fatalnie. Ledwo jechał. Kuciapa bez zmian, czyli bardzo źle na lubelskim torze. Miesiąc nie łapany. Trojan dobre starty. Baran podobnie do Trojana. Gaschka przyjechał na trening i po przejechaniu pierwszego łuku dzwon i obojczyk w gips.
Tyle z moich obserwacji. Nie byłem do końca.
Tyle z moich obserwacji. Nie byłem do końca.

Od krawężnika:
Trojan 1 Kuciapa 2 Miesiąc 3,
Miesiąc 3 Trojan 1 Kuciapa 2,
Kuciapa 1 Miesiąc 3 Trojan 2,
Łukaszewski 2 Baran 3,
Madej 2 Baran 3,
Madej 1 Baran 3 Łukaszewski 2,
Trojan 2 Kuciapa 1 Baran 3,
Baran 1 Trojan 3 Kuciapa 2,
Baran t,
Kuciapa 1 Baran 2 Trojan 3,
Madej 2 Łukaszewski 3,
Łukaszewski 3 Madej 2,
Madej 2 Łukaszewski 3,
Łukaszewski 2 Kuciapa 3,
Kuciapa 2 Łukaszewski 3,
Łukaszewski 2 Kuciapa 3.
Nie wiem czy na tym koniec, ale chyba tak. Madej nie odstawał od stawki, także chyba aż takiej padaki nie ma.
Trojan 1 Kuciapa 2 Miesiąc 3,
Miesiąc 3 Trojan 1 Kuciapa 2,
Kuciapa 1 Miesiąc 3 Trojan 2,
Łukaszewski 2 Baran 3,
Madej 2 Baran 3,
Madej 1 Baran 3 Łukaszewski 2,
Trojan 2 Kuciapa 1 Baran 3,
Baran 1 Trojan 3 Kuciapa 2,
Baran t,
Kuciapa 1 Baran 2 Trojan 3,
Madej 2 Łukaszewski 3,
Łukaszewski 3 Madej 2,
Madej 2 Łukaszewski 3,
Łukaszewski 2 Kuciapa 3,
Kuciapa 2 Łukaszewski 3,
Łukaszewski 2 Kuciapa 3.
Nie wiem czy na tym koniec, ale chyba tak. Madej nie odstawał od stawki, także chyba aż takiej padaki nie ma.
Daniel podobno nie jedzie,Andrieja odstawiono od składu nie wiadomo czemu(na treningu go nie było,może ktoś mi to wytłumaczy),jedziemy zatem czym mamy chyba ,że będzie ZZ .
"Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem".
Kudriaszow ma w sobotę zawody w Dauga, dlatego nie było go na treningu i dlatego nie był brany pod uwagę przy ustalaniu meczu. Z miejsca zastrzegam że to było w porozumieniu z ruskiem i nie ma żalu do klubu czy trenera.

-
Zaratustra
- Kadrowicz
Remus pisze:Jeleń wyglądał fatalnie. Ledwo jechał.
No to przedmeczowy optymizm diabli wzięli
Byli wszyscy krajowi zawodnicy. Daniel się nie ścigał, jeździł razem z Oskarem. Widać było, że to nie ten sam Daniel co tydzień temu. Według mnie jeśli nie czuje się na siłach, to decyzja o odpuszczeniu meczu z Grudziądzem jest bardzo rozsądna. W niedziele trzeba będzie jechać z zębem. Wiadomo, że Harris, Nicholls i Dryml nie należą do żużlowych dżentelmenów. Karol na początku ścigał się z Mateuszem i Madejem, wygrał chyba wszystko. Widać, że walczy o skład ale do zajawki jeszcze daleko. Paweł na pewniaka, widać czuje temat i oby tak dalej. Słabiej dzisiaj, jak i tydzień temu w Lublinie jechał Kuciapa ale oby to było takie treningowe ściganie. Ktoś się burzył na stadionie dlaczego nie było Andrieja, otóż wczoraj jechał mecz prawie 2300km od Lublina, więc ciężko żeby w 20 godzin przyjechał na trening. Tym samym chyba zamknął sobie drogę do debiutu przy Zygmuntowskich. A szkoda.
trening czyni mistrza.
Było widać,że Jeleń odczuwa skutki upadku.Bardzo słabo to wyglądało.Wielka szkoda.Karol musi pokazać zajawke
No i jeszcze Trojan swoje dorzuci
47:43 dla nas.Miesiąc Profesor 
Jeszcze dodam, że były problemy z maszyną startową, także można się spodziewać w niedzielę nieprzewidzianych przerw 
NervGal pisze:Jeszcze dodam, że były problemy z maszyną startową, także można się spodziewać w niedzielę nieprzewidzianych przerw
I sporego opóźnienia. Równanie toru, wystąpienia ks. Kiełbasy i Prezesa oraz apel Prezesa Honorowego.
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.
Lubelscy szamani módlcie się o deszcz, bo inauguracja będzie w plecy 
Czyli co jedziemy para Baran-Trojan? Baran pod 9 to raczej lekkie samobojstwo. Oprocz tego ma zamiar przyjechac na zawody z 1 motocyklem? Przeciez jak Nicholls to zobaczy to Karol nie wyjedzie na tor wiecej niz 2 razy
Jak wygladal Trojan? Generalnie ciemno to widze, jak Kuciapa nie pojedzie profesury to moze byc nieoczekiwany lomot...
Od Trojana zależeć będzie najwięcej właśnie. O Cama, Pawła i Kuciapę jestem w miarę spokojny, ale to para Baran-Trojan zadecyduje, a na Barana nie liczę, bo chyba nie ma co. Więc jak tam się dzisiaj Rafał spisywał?
-Jurek Mordel zadowolony...
- No tak...
- Żona w domu także...
- No tak...
- Żona w domu także...
Wygląda to tak, że człowiek jest mądrzejszy przed treningiem niż po. Oprócz tego, że wieje nudą, to jeszcze zamiast dopasowywać sprzęt i walczyć o miejsce w składzie - trener walczy z kolejnymi supełkami na taśmie, bo ta idzie w górę raz na trzy razy. Traci się tylko czas, pali sprzęgła i nabawia się kolejnych pręg na szyi. Trojan moim zdaniem jest porównywalny z Baranem ale... nikt nigdy nie widział jak to będzie wyglądało na dystansie czterech kółek, bo w Łodzi wylądało to tak jakby tu właśnie był największy problem. Ciapek wygląda niewyraźnie ale mam nadziejęe, że on podchodzi ulgowo do jazd treningowych, a w meczu swoje zrobi (szacunek za Rawicz). Bez Jelenia taki mecz? Ja bym się nie odważył
dlatego już dzisiaj modlę się o deszcz.