Lubelski klub w sezonie 2010
Re: Lubelski klub w sezonie 2010
staram sie informowac na bieżąco i bezposrednio - mozesz byc o to spokojny. jeszcze raz powtorze - miales okazje (na wlasne zyczenie) sie wykazac w 2008 roku i Twoje kompetencje jako "znawcy" legły w gruzach. Dajmy szanse ludziom - nie uda im sie - napiszę to samo o nich. W koncu po to jest forum 
Ostatnio zmieniony 7 grudnia 2009, o 00:58 przez Gelo, łącznie zmieniany 1 raz.
I efekty sa takie same jak i moje informacje. Panowie wszystko wiedza lepiej i póki co olali Twoje informacje.
Moze w koncu coś sie ruszy teraz...
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
harry pisze:I efekty sa takie same jak i moje informacje. Panowie wszystko wiedza lepiej i póki co olali Twoje informacje.
nie masz wiedzy czy olali czy nie
Jak nie olali to dlaczego nie mamy jeszcze chociażby zrębów czy podstawy jakiejkolwiek drużyny?
Faktem jest, ze jeszcze nie zaczęli negocjacji gdy już nasi zawodnicy z tego roku byli na rozmowach w kilku klubach.
I to mnie bardzo niepokoi. Bo gadanie dyrektora jest dla mnie bardzo mało wiarygodne ponieważ przewaznie po jego informacjach jest wywiad z prezesem, który dosyś czesto zaprzecza informacjom podawanym przez dyrektora.
Faktem jest, ze jeszcze nie zaczęli negocjacji gdy już nasi zawodnicy z tego roku byli na rozmowach w kilku klubach.
I to mnie bardzo niepokoi. Bo gadanie dyrektora jest dla mnie bardzo mało wiarygodne ponieważ przewaznie po jego informacjach jest wywiad z prezesem, który dosyś czesto zaprzecza informacjom podawanym przez dyrektora.
Ostatnio zmieniony 7 grudnia 2009, o 01:22 przez harry, łącznie zmieniany 1 raz.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
Gelo pisze: jeszcze raz powtorze - miales okazje (na wlasne zyczenie) sie wykazac w 2008 roku i Twoje kompetencje jako "znawcy" legły w gruzach.
A co ja robiłem lub miałem robić w 2008 roku bo nie chwytam?
Jeszcze raz powtórzę. Przyszli nowi ludzie, pełni zapału i dobrych chęci ale kompletnie zieloni jezeli chodzi o żużel i uznali, ze o żuzlu wiedzą wszystko. Skończyło sie tak jak można sie było tego spodziewać. Niestety, błędy z tego sezonu nie znikną jak za dotknieciem czarodziejskiej różdżki. Wejście w nowy sezon jest absolutnie związane z ostatnim i tego nie unikniemy. Podejrzewam, ze zarząd to zrozumiał i nawet najlepsze rady odnośnie składu niewiele pomogą jak w kasie brakuje walorów. Dlatego teraz trwa szukanie sponsorów i dopiero jak sie znajdą będzie budowanie składu. Tylko z drugiej strony moze być tak, że jak już sponsorzy się znajdą to już moze nie być zawodników na rynku. I tu zaczyna się problem.
Zarząd nie chce kontraktować zawodników bez ustalonego budżetu a zawodnicy nie zamierzają czekać w nieskończoność na pieniądze.
Kto podejmie ryzyko?
To niech jadą polskimi juniorami którzy mają dosyć grzania ławki. KMŻ zrobi dobry uczynek
Bo Szkoda żeby lubelski żużel znów zniknął , bo jak zniknie to już się chyba nigdy nie podniesie.
A swoją drogą, zbliżają się Wybory, wiemy na kogo nie głosować!!
. Może to coś pomoże.
Bo Szkoda żeby lubelski żużel znów zniknął , bo jak zniknie to już się chyba nigdy nie podniesie.
A swoją drogą, zbliżają się Wybory, wiemy na kogo nie głosować!!
harry pisze:Jak nie olali to dlaczego nie mamy jeszcze chociażby zrębów czy podstawy jakiejkolwiek drużyny?
To pytanie to juz nie do mnie. Ja jestem tylko kibicem w tej roli czuję się najlepiej.
A co ja robiłem lub miałem robić w 2008 roku bo nie chwytam?
Miales utrzymac lubelski zuzel przy zyciu - mowiac najogolniej. Znikniecie druzyny z zuzlowej mapy to chyba najwieksza plama w historii sportu w naszym miescie. W przeciwienstwie do tych zielonych, ktorzy nawiasem mowiac przyszli skutecznie dopiero po roku - miales juz kilkuletnie doswiadczenie jak to sie robi.
To niech jadą polskimi juniorami którzy mają dosyć grzania ławki. KMŻ zrobi dobry uczynek
To juz przerabialismy. Z opłakanym skutkiem.
Gelo pisze:[A co ja robiłem lub miałem robić w 2008 roku bo nie chwytam?
Miales utrzymac lubelski zuzel przy zyciu - mowiac najogolniej. Znikniecie druzyny z zuzlowej mapy to chyba najwieksza plama w historii sportu w naszym miescie. W przeciwienstwie do tych zielonych, ktorzy nawiasem mowiac przyszli skutecznie dopiero po roku - miales juz kilkuletnie doswiadczenie jak to sie robi.
.
Coś albo ktoś Ci się pomyliło.
Od listopada 2007 roku wiedziałem, ze nie będę się zajmował żużlem. Z tego co pamiętam to ratowaniem zajęli się panowie Kołodziej, Polak i Klimek ale po miesiącu dali sobie spokój. Później jeszcze próbował walczyć Andrzej Tarkowski ale też długo nie wytrzymał. Tak że strzał kulą w płot.
Poza tym czy ja jestem od ciągłego ratowania klubu? Wszystko ma swój kres.
Teraz to ja jestem kibicem i mam święte prawo ponarzekać. I Ty na pewno mnie nie uciszysz.
nic mi sie nie pomyliło i dobrze o tym wiesz. a czy ja probuje kogos uciszac? kiedy i czym?kazdy ma prawo wypowiadania sie w sposob jaki mu sie podoba ale ilez mozna czytac hafty o pieniadzach.
Jest nadzieja, ze chlopaki z ciemnej bryki szybko odwiedza te kolekture i zwyciezca moze byc jednak duzym przegranym 
mi sie cos wydaje, ze kolektury nie znaja danych personalnych zwyciezcow, wiec taka wizyta na niewiele by im sie zdala
METHANOL ADVENTURE TEAM
Ale jakis punkt zaczepienia maja.
Myslisz, ze w kolekturze ktos trzyma te 7 milionow
Glowne wygrane odbiera sie w siedzibie Totalizatora (symbolicznie znaczy, bo pewnie raczej przelewem) 
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
W tej chwili wszystkie wygrane za piatki i szostki musza byc przekazywane na konto bankowe.
Czas na zmiany :]
To raczej oczywiste, ale trzeba sie udac do siedziby Totka chociazby po to by pokazac kupon, podac numer konta i ustalic forme wyplaty (jednorazowo czy w ratach) :p Wiec jak "chlopacy" obstawiaja kolekture na Kiepury w oczekiwaniu na goscia wychodzacego z workiem pieniedzy to szczescia, zdrowia, pomyslnosci 
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
Knapp podpisal kontrakt w krosnie
http://www.sportowefakty.pl/zuzel/2009/ ... sm-krosno/
http://www.sportowefakty.pl/zuzel/2009/ ... sm-krosno/
No to bedzie raczej do tamatu "Nasi rywale..."
Warto go odkurzyc bo bedzie sie tam dzialo znacznie wiecej niz u nas.
eee tam Knapp, my przecież mamy Rempałów
. A tak na poważnie, wielka szkoda że Knapp nie będzie jeździć u Nas.
Stać go na wiele, w parze z Karolem Baranem nieźle by wymiatał.Dwóch walczaków w parze, to jest to.
Stać go na wiele, w parze z Karolem Baranem nieźle by wymiatał.Dwóch walczaków w parze, to jest to.
Pomimo, ze nie jestem zwolennikiem Knappa to uwazam, ze dla nas bylby wzmocnieniem a dla Krosna jest naprawde sporym wzmocniniem. Krosno ma coraz lepsza marke wsrod zawodnikow, a my.....wrecz dwrotnie.
Zwazywszy na to, ze nasz sklad jest aktualnie zerowy, to nawet Krzysiu Dominiczak bylby dla nas wzmocnieniem.
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
No, na szczęście Karol Polak ma wznowić treningi... 
od 1988 tylko SPEEDWAY
RadeKas pisze:Zwazywszy na to, ze nasz sklad jest aktualnie zerowy, to nawet Krzysiu Dominiczak bylby dla nas wzmocnieniem.
Jest takie przeslowie: co nas nie zabije to nas wzmocni (ale ono nie dotyczy kmz
Ja przyjalem pewne zalozenie minimum tzn., ze sklad przyszloroczny to minimum ten sam poziom co sklad tegoroczny.
Jako poziom przyjmuje nazwiska - bez gdybania, ze ktos moze miec sezon zycia o ktos inny najgorszy sezon w zyciu.
Jesli transfery nie zagwarantuja wzmocnien lub co najmniej utrzymania poziomu o ktorym pisze to lipa bedzie.
Właśnie gadałem z Grześkiem. No nie wyglada to najlepiej. Mówiąc jak najbardziej delikatnie, żeby Gelo nie poczuł się urażony, ze coś mówię nie tak na jego ukochany zarząd.
harry pisze:Właśnie gadałem z Grześkiem. No nie wyglada to najlepiej. Mówiąc jak najbardziej delikatnie, żeby Gelo nie poczuł się urażony, ze coś mówię nie tak na jego ukochany zarząd.
Harry, masz moze info czy wchodzi w gre rezygnacja ze startow w lidze w 2010?
Z gory dzieki za odpowiedz.