Motor Lublin w sezonie 2023
Re: Motor Lublin w sezonie 2023
Z Cieślakiem też miał okazję współpracować w Ostrowie. No a z obecnym trenerem Kędziorą w Wybrzeżu.
Tak jak mówiłem. Najlepszy treneiro elipy w 2022 roku nawet nie dostał nominacji do Szczakieli
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
Flagg pisze:Tak jak mówiłem. Najlepszy treneiro elipy w 2022 roku nawet nie dostał nominacji do Szczakieli
Decyzja Klubu.
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.
Skrajnie nieprofesjonalne zachowanie naszego nowo kreowanego lidera - Zmarzlika. Jeździ na crossie! I chyba nawet skacze?! 
Klub musi coś z tym zrobić.
Klub musi coś z tym zrobić.
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
Grzegorz Zengota lubi to...
Bartłomiej Czekański
2 godz. ·
Mój wywiad z najnowszego „Tygodnika Żużlowego”, który jest już w kioskach!
WIERZĘ W MAZURKA DĄBROWSKIEGO W DPŚ '2023!
Rozmowa z patronem honorowym imprez żużlowych, europosłem Ryszardem Czarneckim.
*Doszły mnie słuchy, że Motor Lublin jako tytularnego sponsora rzekomo będzie miał Vervę, czyli Orlen. Czy spółki skarbu państwa powinny wspierać poszczególne kluby zamiast całe dyscypliny? Przecież paliwo na Orlenie ludzie tankują i płacą za nie również w Gdańsku, Wrocławiu, Lesznie, w Częstochowie itd.
- „Każdy orze, jak może” - mówi stare polskie przysłowie. Poszczególne kluby starają się o sponsorów, także tych państwowych, przy czym czasem są to spółki Skarbu Państwa działające w danym regionie, a czasem ogólnopolskie. Wrocław np. ma od 2016 roku Totalizatora Sportowego. Możemy też wymieniać inne kluby. Władze każdego klubu polują na sponsorów jak mogą. Nie ma co zazdrościć innym, lepiej skupić się na sobie.
Grubo! Słyszycie ten skowyt? :)
2 godz. ·
Mój wywiad z najnowszego „Tygodnika Żużlowego”, który jest już w kioskach!
WIERZĘ W MAZURKA DĄBROWSKIEGO W DPŚ '2023!
Rozmowa z patronem honorowym imprez żużlowych, europosłem Ryszardem Czarneckim.
*Doszły mnie słuchy, że Motor Lublin jako tytularnego sponsora rzekomo będzie miał Vervę, czyli Orlen. Czy spółki skarbu państwa powinny wspierać poszczególne kluby zamiast całe dyscypliny? Przecież paliwo na Orlenie ludzie tankują i płacą za nie również w Gdańsku, Wrocławiu, Lesznie, w Częstochowie itd.
- „Każdy orze, jak może” - mówi stare polskie przysłowie. Poszczególne kluby starają się o sponsorów, także tych państwowych, przy czym czasem są to spółki Skarbu Państwa działające w danym regionie, a czasem ogólnopolskie. Wrocław np. ma od 2016 roku Totalizatora Sportowego. Możemy też wymieniać inne kluby. Władze każdego klubu polują na sponsorów jak mogą. Nie ma co zazdrościć innym, lepiej skupić się na sobie.
Grubo! Słyszycie ten skowyt? :)
-
Sebekmotor
- Kadrowicz
Ale odpowiedź Ryszarda bardzo dobra :)
Ale bedo tytuły. ,,Przez Motor paliwo jest po 8zl! "
,, Dlaczego Motor jest pupilkiem władzy?"
,, Dlaczego Motor jest pupilkiem władzy?"
Moim zdaniem dalej będziemy jedzili pod nazwą Motor Lublin bez żadnego sponsora w nazwie.
Mistrzowie Polski sialalalala :-) 22' 23' 24'
Michał Świącik o Drabiku i Michelsenie:
https://po-bandzie.com.pl/zuzel-kedzior ... yciagalem/
https://po-bandzie.com.pl/zuzel-kedzior ... yciagalem/
Michał Świącik pisze:Ja się bardzo cieszę, że z tymi zawodnikami udało się wszystko dograć. Tym bardziej, że sami ci zawodnicy chcieli trafić do Częstochowy. To nie jest tak, że ja komuś ich wyciągałem. Oni sami chcieli przyjść do Częstochowy.
W. Komarnicki: "Zwykli ludzie łapali mnie za ręce i prosili, aby ratować Stal"
Chyba zuzel.info czyta i wie jak gównoburze rozkręcić :D
Motor mocny
Ale trzeba przyznać, że dobry człowiek z tego Michała. Spełnił marzenia naszych byłych zawodników. Błagali o transfer, to się chłopak ulitował i zgodził. I jeszcze za jednym zamachem uszczęśliwił Madsena i Kędziorę.
W. Komarnicki: "Zwykli ludzie łapali mnie za ręce i prosili, aby ratować Stal"
Szlachetny człowiek. Takich trzeba w polskim żużlu. Tylko potrafią uszczęśliwiać. Przyjął odrzuconych i niechcianych przez złych z Lublina.
-
Sebekmotor
- Kadrowicz
Z drugiej strony co ma mówić? Że dał chłopakom dużo więcej niż Lublin i tym ich przekonał? :)
Nie no ok. Przedstawił lepsze oferty i tyle. Chociaż takiego Drabika nie musiał raczej bardzo namawiać. Jeśli wierzyć to tutaj nie było chęci dalszej współpracy. Przynajmniej ze strony klubu, bo mieli dosyć.
-
Sebekmotor
- Kadrowicz
Dużo więcej w przypadku MM żeby uściślić :)
Tak jest. A wiadome że skoro lepsza oferta to większe chęci do jazdy i zmiany otoczenia. Biznes i tyle.
Temat MM, jego odejścia itp. na tym forum to nigdy nie skończy się.
Temat MM, jego odejścia itp. na tym forum to nigdy nie skończy się.
-
CKM1946
- Zawodowiec
Perez pisze:Musi zapłacić za zdradę
Obawiam się że jemu to zwisa że jakiś forumowy random pisze o nim mniej czy bardziej pochlebnie
kdsz pisze:Michał Świącik o Drabiku i Michelsenie:
https://po-bandzie.com.pl/zuzel-kedzior ... yciagalem/Michał Świącik pisze:Ja się bardzo cieszę, że z tymi zawodnikami udało się wszystko dograć. Tym bardziej, że sami ci zawodnicy chcieli trafić do Częstochowy. To nie jest tak, że ja komuś ich wyciągałem. Oni sami chcieli przyjść do Częstochowy.
Cudowny człowiek
Swoją drogą to musi być tam ogromną siatka średnich sponsorów, że utrzymują taki skład pomimo:
- małej pomocy z miasta
- sponsora tytularnego ze średniej półki
- buleniu haraczu za dzierżawę stadionu
- średniej frekwencji na trybunach
-
Sebekmotor
- Kadrowicz
Mam nadzieję, że szefowie naszego klubu również budują bazę mniejszych prywatnych sponsorów, którzy utrzymaja klub finansowo na poziomie Ekstraligi. Oczywiście przy wsparciu kibiców , tv i sponsora ligi. To właśnie Częstochowa i Wrocław mają , dlatego są od lat w topie.
To wszystko oczywiście wtedy gdy kasa z SSP przestanie płynąć tak szerokim strumieniem.
To wszystko oczywiście wtedy gdy kasa z SSP przestanie płynąć tak szerokim strumieniem.
przecież Czewa dostaje z miasta hajs na poziomie Motoru, około 3 milionów. Przed tym sezonem były gadki, że pomoc zostanie zmniejszona do chyba 1M, ale już ogłoszono, że jednak znów będzie 3 milionykibicLBN pisze:Swoją drogą to musi być tam ogromną siatka średnich sponsorów, że utrzymują taki skład pomimo:
- małej pomocy z miasta
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
Sebekmotor pisze:Mam nadzieję, że szefowie naszego klubu również budują bazę mniejszych prywatnych sponsorów, którzy utrzymaja klub finansowo na poziomie Ekstraligi. Oczywiście przy wsparciu kibiców , tv i sponsora ligi. To właśnie Częstochowa i Wrocław mają , dlatego są od lat w topie.
Przecież jest zbudowana i rozbudowywana. Słyszałeś np. O klubie 100?
Mistrz, Mistrz, MOTOR MISTRZ!!!