Ge(L)o pisze:2004 ? Zaraz zaraz to wieki temuW 2004 Stachyra nie potrafił się w łuku złamać. :
Oj... pierdolisz
Az milo posluchac
Ge(L)o pisze:2004 ? Zaraz zaraz to wieki temuW 2004 Stachyra nie potrafił się w łuku złamać. :
Zycze Mackowi wystepow takich jak Dawida z sezonu 2004:Ge(L)o pisze:Ale to najprawdziwsza prawdaMoże troszkę przesadziłem, ale sens wypowiedzi zachowany. Stachyra w 2004 był żużlowym zerem, tak jak teraz nie przymierzając Michaluk.
Gawrzyk pisze:bierz wiec sprawy w swoje rece
jataman22 pisze:Knapp już się skończył i podpieranie się co chwilę kogoś rokiem 2004 jest bezsensu. Liczy się co jest TERAZ a nie co było. Och bo Grzesio waleczny, jejku a ten sezon 2004 jaki Grzesio był wtedy dobry... Jak spadniemy do 2 ligi to oczywiscie Knapp przydałby się Nam ale na 1 ligę to jest totalna porażka bo koleś nawet sylwetki na motocyklu nie ma... jest cienki jak barszcz i tyle... dobrze, że już inni to zauważyli a nie tylko ten wulgarny i nicnieznajacysie jatamam;]
jataman22 pisze:żemieślnikiem
jataman22 pisze:Tylko że Knapp NIGDY nie był klasowym zawodnikiem a jedynia wachał się między dobrym żemieślnikiem 1wszo ligowym a miernotą. Wg. mnie nie ma w niż żadnego potrencjału, skoro do tego czasu, jeżdząc tyle lat na żużlu jeszcze nawet nie umie płynnie maszyny prowadzić.
że niby kim ????
jataman22 pisze:Ale jestem fajny wyłapałem błąd i mu dopiekłem.
jataman22 pisze:
że niby kim ????
Ale jestem fajny wyłapałem błąd i mu dopiekłem.
jataman22 pisze:Tylko że Knapp NIGDY nie był klasowym zawodnikiem a jedynia wachał się między dobrym żemieślnikiem 1wszo ligowym a miernotą. Wg. mnie nie ma w niż żadnego potrencjału, skoro do tego czasu, jeżdząc tyle lat na żużlu jeszcze nawet nie umie płynnie maszyny prowadzić.
i znow bląd, ja wyłapałem a nie Ty ;]
Boże jak mi żal tego dziecka.. .
sezon 2006 (Ostrów i Falubaz)
11+3 (3,2,2*,1*,2*,1)
10 (3,2,u3,1,1,3)
nie sądzisz ANALFABETO, że to trochę dużo jak na kogoś kto nie potrafi płynnie maszyny prowadzić ?
P.S Jataman cofnij sie do podstawówki... albo może nie bo nie ma dla ciebie juz ratunku ;]
No tutaj to już przesadzasz. Chyba myślimy o dwóch innych Knappach. Fakt jest faktem, że to średniak, ale jeździ równie płynnie jak Piszcz, Stachyra czy Sebuśjataman22 pisze:Płynnie to on NIGDY nie jeżdził i nie bedzie i chyba tutaj nikt nie ma do tego wątpliwości.
kogo obchodzi jaką on ma sylwetkę na motocyklu ?
skoro mu to nie przeszkadza to jego sprawa.