Dobromir pisze:Daugavpils - Rzeszów 50-40, liga zaczyna się robić coraz bardziej wyrównana.
Niestety sprawdza się mój czarny scenariusz.
Dobromir pisze:Daugavpils - Rzeszów 50-40, liga zaczyna się robić coraz bardziej wyrównana.
ermen pisze:Na spadek grubego Janosika nie ma szans. Ma u siebie jeszcze Gniezno i Daugavplis (i Rzeszów, ale tu może być ciężko o kombinacje).
A co do płacenia krajowym seniorom od 8 punktów, to tylko przypomnę, że ten człowiek w życiu słowa prawdy nie powiedział.
Hans pisze:Oj chyba spoldzielnia pod tytulem " spuscic kmz z pierwszej ligi" powstala. Wyniki ostatnich meczow sa dla nas bardzo niekorzystne i porazka z GKM moze nas postawic w bardzo niemietowej sytuacji.
Czarek pisze:Hans pisze:Oj chyba spoldzielnia pod tytulem " spuscic kmz z pierwszej ligi" powstala. Wyniki ostatnich meczow sa dla nas bardzo niekorzystne i porazka z GKM moze nas postawic w bardzo niemietowej sytuacji.
Poza wygraną Rybnika w Łodzi pozostałe rezultaty są naturalne. Spadamy i jasno wynika to z terminarza.
kilar pisze:Dlugopisy wiecej niz 5pt raczej juz nie zdobeda. Rybnik niech nawet urwie 4pt na Rzeszowie i Gnieznie u siebie. To beda miec odpowiednio 13 i 14pt. Tak wiec prosta kalkulacja, wygrywamy z Lodzia (bez bonusa) i dlugopisami i tez mamy 14, a przeciez jest jeszcze mecz z Grudziadzem. Jak dla mnie z ligi poleca dlugopisy, a my mozemy im sie zrewanzowac za baraze z 2007 i spuscic ich pieterko nizej w ostatniej kolejce :]
logitech pisze:kilar pisze:Dlugopisy wiecej niz 5pt raczej juz nie zdobeda. Rybnik niech nawet urwie 4pt na Rzeszowie i Gnieznie u siebie. To beda miec odpowiednio 13 i 14pt. Tak wiec prosta kalkulacja, wygrywamy z Lodzia (bez bonusa) i dlugopisami i tez mamy 14, a przeciez jest jeszcze mecz z Grudziadzem. Jak dla mnie z ligi poleca dlugopisy, a my mozemy im sie zrewanzowac za baraze z 2007 i spuscic ich pieterko nizej w ostatniej kolejce :]
Może nie życz drugiemu co tobie nie miłe! Najpierw to wygraj z tym Grudziądzem a później typuj spadkowicza!
slawky pisze:logitech pisze:kilar pisze:Dlugopisy wiecej niz 5pt raczej juz nie zdobeda. Rybnik niech nawet urwie 4pt na Rzeszowie i Gnieznie u siebie. To beda miec odpowiednio 13 i 14pt. Tak wiec prosta kalkulacja, wygrywamy z Lodzia (bez bonusa) i dlugopisami i tez mamy 14, a przeciez jest jeszcze mecz z Grudziadzem. Jak dla mnie z ligi poleca dlugopisy, a my mozemy im sie zrewanzowac za baraze z 2007 i spuscic ich pieterko nizej w ostatniej kolejce :]
Może nie życz drugiemu co tobie nie miłe! Najpierw to wygraj z tym Grudziądzem a później typuj spadkowicza!
![]()
![]()