z tego co pamietam Tomicek zawsze dawal ciala - u nas takze (vide Krosno). Kolejny zawodnik z półki "mistrzów punktów niewaznych". A to ze wygrywal z nim nawet Rafał w biegu juniorskim, swiadczy o jego klasie. Jakby to ode mnie zalezalo w zyciu bym go nie bral pod uwage.
Skład na sezon 2009 :)
Re: Skład na sezon 2009 :)
czyzbys cos sugerowal?

z tego co pamietam Tomicek zawsze dawal ciala - u nas takze (vide Krosno). Kolejny zawodnik z półki "mistrzów punktów niewaznych". A to ze wygrywal z nim nawet Rafał w biegu juniorskim, swiadczy o jego klasie. Jakby to ode mnie zalezalo w zyciu bym go nie bral pod uwage.
- Łoptymista
- Trener
Ale ja nie stawiam tak sprawy jak ujales to Gawrzyku
Korzystajac z przedswiatecznego klimatu przedstawilem jedynie swoja liste zyczen czyli Jacka G. W czasie rozmowy o zaletach tego prezentu pojawily sie, nieuniknione analogie i porownania do pozycji z innych list prezentow (vide Tomicek).
Wyzszosc mojego prezentu zostala udowodniona niezbicie, ale wiem jaka jest suytuacja. Wiec jesli pod choinka znajde Tomicka, a nie Golloba po mesku zniose to (latwo nie bedzie, ale dam rade), Widocznie bylem nie dosc grzeczny w tym roku
PS Ktos z Lublina uderzal w ogole do Jacka G.?
Korzystajac z przedswiatecznego klimatu przedstawilem jedynie swoja liste zyczen czyli Jacka G. W czasie rozmowy o zaletach tego prezentu pojawily sie, nieuniknione analogie i porownania do pozycji z innych list prezentow (vide Tomicek).
Wyzszosc mojego prezentu zostala udowodniona niezbicie, ale wiem jaka jest suytuacja. Wiec jesli pod choinka znajde Tomicka, a nie Golloba po mesku zniose to (latwo nie bedzie, ale dam rade), Widocznie bylem nie dosc grzeczny w tym roku
PS Ktos z Lublina uderzal w ogole do Jacka G.?
Ta wasza obsesyjna wiara w JaJacka i chec posiadania go w druzynie przypomina mi dyskusje przed sezonem 2006 gdy pozniej zatrudnilismy Swista. Kto to wtedy optowal za jego kandydatura i cieszyl sie z jego zatrudnienia, hmm, hmm, hmmm
Wolalbym Kleche (skoro M. Rempale juz sprzatnieto). Aha - a Romek Powazny sie juz gdzies zapisal?
Wolalbym Kleche (skoro M. Rempale juz sprzatnieto). Aha - a Romek Powazny sie juz gdzies zapisal?
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Cooper pisze:Ta wasza obsesyjna wiara w JaJacka i chec posiadania go w druzynie przypomina mi dyskusje przed sezonem 2006 ...
Poza tym Cooper, jak tu dziecko wziac na mecz?
- Łoptymista
- Trener
Gawrzyk pisze: nie ma licencji i nie bedzie jej wczesniej niz w ostatnim tygodniu stycznia
-
Apocalips
- Zawodowiec
- Kontakt:
http://75.125.181.147/news_index.php?id=1089904049
Moze warto wykonac telefon rowniez do Rajkowskiego ?
"Bo serce bije mocniej niż pięści..." - Motor 1950 Lublin
Pozdrawiam - Apocalips
Pozdrawiam - Apocalips
no i na koniec polozenie lublina.
Oł rili? A podobno nie warto szkolić. Tymczasem się okazuje, że w naszej sytuacji fajnie by było mieć tych 10 czy 15 zawodników, z którymi łatwiej się gada bo mieszkają w Lublinie i mają blisko na stadion. Szkoda tylko, że ostatni nasz wychowanek będący obecnie seniorem to chyba Dany Jeleniewski. Oprócz niego Piszcz. A trzeci i ostatni jeszcze jeżdżący to Staszek, który jest grudziądzaninem odkąd skończył 18 lat więc Lublin jest mu równie bliski jak Świstowi
Teraz właśnie zbieramy żniwo braku szkolenia** w Lublinie w zasadzie od kilkunastu lat...
**nie mylić z wysyłaniem na licencję dwóch zawodników raz na 3 lata w celu uzyskania zgody na startu obcokrajowców...
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
- Łoptymista
- Trener
Apocalips pisze:http://75.125.181.147/news_index.php?id=1089904049
Star gorzowska szkoła. Kiedy jeszcze uczono tam jak się jeździ. Ścigać się poytrafił, ale mial pecha, bo był starszy i wyraźnie mniej utalentowany od Hliba. Paweł H. kariery nie zrobił, Rajeks podbnie...Osobiście jednak nie miałbym nic przeciwko jego obecności w lubelskiej ekipie. (ale ja w tym roku jestem wyjatkowo niewybredny)
http://www.sportowefakty.pl/zuzel/2008/ ... ybnickieg/
I to jest zaleta brania nawet "cieniasa" z e-ligi. A akuat Rempale ciezko cieniasem nazwac, bo umiejetnosci i mozliwosci ma spore.
Co do bazy sprzętowej posiadam 4 kompletne motory i 7 silników
I to jest zaleta brania nawet "cieniasa" z e-ligi. A akuat Rempale ciezko cieniasem nazwac, bo umiejetnosci i mozliwosci ma spore.
dokladnie - mając za swoimi plecami jadacego zygzakiem fachowca to i ja bym cos wygral
Tak, z Gollobem i Karol Polak zostalby Mistrzem Polski par, albo i DMŚ :/ Nie przesadzajmy, wszyscy wiemy, ze Gollob swietnie jezdzi para i duzo punktow w czasach jazdy z nim Rempala zdobyl, ale Gollob za niego na motocyklu nie siedzial.
My szukamy zawodnikow na II lige a nie na DMP, wiec naprawde nie wiem skad nagle takie wybrzydzanie. Wiem, ze Rempala juz zajety, ale zawodnik takiego pokroju ("cienias" z eligi) przydalby nam sie bardzo.
-
Speedway Fan
- Senior
czyli trzeba z Gorzowa wypozyczyc Golloba 
-
K.A.M.I.L.
- Zawodowiec
- Kontakt:
Ktos tu wczesniej wspomnial o Rajkowskim. Moze okazalby sie strzalem w 10. Ciekawe czy nowi wlodarze klubu wogole pomysleli o nim. Ponizej wyniki jakie uzyskal w sezonie 2008 w Premier League:
Scunthorpe - Newport 7+1
Reading - Newport 9
Glasgow - Newport 7
Stoke - Newport 4
Isle of Wight - Newport 4+1
Redcar - Newport 3
Sheffield - Newport 3
Mildenhall - Sheffield 5+1
Mildenhall - Glasgow 11
Mildenhall - Scunthorpe 14
Mildenhall - Redcar 2+1
Mildenhall - Newcastle 4
Mildenhall - Somerset 3
Mildenhall - Edinburgh 3
Scunthorpe - Newport 7+1
Reading - Newport 9
Glasgow - Newport 7
Stoke - Newport 4
Isle of Wight - Newport 4+1
Redcar - Newport 3
Sheffield - Newport 3
Mildenhall - Sheffield 5+1
Mildenhall - Glasgow 11
Mildenhall - Scunthorpe 14
Mildenhall - Redcar 2+1
Mildenhall - Newcastle 4
Mildenhall - Somerset 3
Mildenhall - Edinburgh 3
MOTOR LUBLIN
To jest ta sama liga, co Piszcz w niej komplety robi?
Cooper pisze:To jest ta sama liga, co Piszcz w niej komplety robi?
He, he he.. dobre
Sting chyba przysnal
Ech ten internet, nie dasz ikonki i ludzie glupieja
Speedway Fan pisze:czyli trzeba z Gorzowa wypozyczyc Golloba
Jezeli chodzi o kierunek gorzowski to jest tam ktos, z kim trzeba porozmawiac. Wiem, ze troche odbila mu sodowa. Wiem, ze ma problemy z prawem. Wiem, ze deklaruje rozbrat z zuzlem "na rok-dwa a pozniej powrot do speedwaya". Ale...
Pawel Hlib. Troche juz zmarnowany ale talent duzego formatu! Fighter, jezdzacy ostro i widowiskowo. I zawsze swietnie prezentowal sie na naszym torze! No i z zaprzyjaznionego klubu
Zdolowany nieudanym sezonem. Ale w drugiej lidze, na lubianym torze, przy sporych zdobyczach punktowych, widowiskowej jezdzie moglby sie odbudowac. Tak jak nie wierzylem, ze Lindbaeck bedzie mial pomysl na zycie bez zuzla, tak nie wierze, ze Hlib wytrzyma bez speedwaya. Trzeba pogadac z chlopakiem, ze rozbrat z zuzlem na rok czy dwa to juz w zasadzie przekreslenie szans na kariere. A w Gorzowie szans na extraligowa jazde raczej miec nie bedzie.
No i nie trzeba placic za zadne wypozyczenie - w listopadzie wygasl mu kontrakt.
Odpadl Stachyra i Miesiac. Nie wiem, na ile realne sa kandydatyry Rymla, Piszcza, Screena, Laukanena - ale w drugiej lidze robiliby sporo punktow.
Para juniorska - Klimek o ile mozliwy jest powrot do zuzla. A do niego Ricky Wells - wysmiany przez niektorych "niczego nie gwarantujacy zuzlowy wynalazek". Rozumiem, ze dla przesmiewcow alternatywa jest Maciej Michaluk - gwarant drugoligowych zdobyczy. Ja wolalbym mlodego Amerykanina, ktory juz pare znanych nazwisk zuzlowych na rozkladzie ma. O ile rzecz jasna podpisze w Anglii.
Rymel
Laukanen
Hlib
Piszcz
Screen
Klimek
Wells
Mini-zuzel w Lublinie i mamy co roku swojego Hliba a moze nawet Jonssona!
-
K.A.M.I.L.
- Zawodowiec
- Kontakt:
Może to z tym australijczykiem prowadzone sa rozmowy. W nastepnym roku bedzie mial 17 lat. Tutaj widac jego umiejetnosci w biegu z Schlein'em, Allen'em i Kozza Smith'em.
MOTOR LUBLIN
- tezetomaniak
- Trener
Hlib w tym sezonie nie bedzie jezdzil na zuzlu.