Lubelski Węgiel KMŻ Lublin - Orzeł Łódź 20.06.2010

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Fork
Zawodowiec

Re: Lubelski Węgiel KMŻ Lublin - Orzeł Łódź 20.06.2010

#601 Postautor: Fork » 17 lipca 2010, o 19:20

Wczoraj chwilami na torze była walka na scyzoryki, wiec pomimo wielkiej sympatii do Piszcza, jezdzac asekuracyjnie nie sadze, by zrobił wiecej punktow niz Tomek Rempala czy Mario. A trzeba zaznaczyc, jak juz ktos wyzej wspomnial, ze na treningu znacznie odstawał od tego pierwszego.
Co do zawodów, z każdym kolejnym meczem na Zygmuntowskich tracimy nasz najważniejszy handicap, tor. Mając w składzie zawodników walecznych (o czym mogliśmy się przekonać nie tylko podczas tego sezonu) jak to jest możliwe, żeby nikt nie mógł wykonać udanego ataku pod zegarem? to samo tyczy się pierwszego łuku. Aby betonowy start i kreda, a jedyna szansa na zmian pozycji to wyjazd z wiraży. Przecież widać w trakcie biegu, że nasi chcą ukuć ale oprócz kredy nie bardzo jest gdzie. :? Niedługo będzie w Lublinie jak w Gdańsku, gdzie nikt o bronowaniu toru pod płotem nigdy nie słyszał.
trening czyni mistrza.

Awatar użytkownika
piv
Junior

#602 Postautor: piv » 17 lipca 2010, o 19:38

Smieszne forum sie robi :lol:
Krytykujecie zawodnika ktory nie pojawia sie na treningach - OK! Prawidlowo.
Ale zawodnika nie rozlicza sie z treningow ktore sa dla niego a nie dla klubu czy kibicow.. wiec
Jak mozna krytykowac zawodnika ktory w tym meczu wystepuje (teoretycznie) w roli 2lini i zdobywa 8+3...
+ Trzy razy przyjezdza na 5-1 i to dziekie tym wyscigom robilismy praktycznie przewage!!!!Szczescie? hm szczescie sprzyja lepszym...
+ Raz przyjezdza drugi za najlepszym zawodnikiem ligi!!!!
+ Ostatni wyscig zawala. Wyscig ktory nie mial juz znaczenia w tym meczu...
Faktycznie jak na 2 linie (bo chyba nikt nie mysli ze mial byc liderem pary jadac z Rymlem) to kompromitacja na calego.
Bo przeciesz kazdy leszcz jadac na osiolku i widzac ze gosc go mija na ostatnim kolku jak woz z weglem pakuje sie w niego aby tylko przywiesc te punkty dla druzyny. Co to za wyczyn... Puszak i inni kozacy zrobil by przeciesz tak samo a on biedny bez ambicji i woli walki..

Wydaje mi sie ze kilku znaFcow juz sobie upatrzyla temat na caly tydzien jeszcze przed meczem. Sciskajac tylko kciuki zeby sie chlopakowi noga podwinela to zrobimy najazd za treningi.

Awatar użytkownika
InDorka
Zawodowiec

#603 Postautor: InDorka » 17 lipca 2010, o 19:45

Flint pisze:Jeśli znasz kogoś ze Świętochłowic to proponowałbym Ci jego spytać o profesjonalizm Lukasa.

Flint dlaczego nas zniechecasz do kogos kto wchodzi w łuki lezac na dowolnie wybranym boku ...(oj pomylilam Drymla z Marylą Rodowicz :)) ...oczywiscie na lewym boku ?

Świętochłowice to przebrzmiala historia sprzed 8 lat i wystarczajacy czas aby dojrzec i powaznie traktowac swoja prace. Ja wiem, ze wszystkie kluby w ktorych startowal moglyby powiedziec cos na jego temat, ale czyz nie dotyczy to wszystkich zawodnikow?
Na razie Lukas jezdzi i efektownie i efektywnie i na tym poprzestanmy.
Jak zapracuje na krytyke to nawet Świętochłowice nie beda musialy nam pomagac, wszak krytykow i krytykantow u nas nigdy nie brakowało.
Tymczasem niech sobie przemierza okraglosci toru w pozycji , ktora wszystkich zachwyca i nie wyciagajmy na swiatlo starych grzechow, dobra?
~~~~~~~~
"Na pewno" pisze się naprawdę osobno, a "naprawdę" pisze się na pewno razem.
~~~~~~~~

Awatar użytkownika
sadychor
Kadrowicz

#604 Postautor: sadychor » 17 lipca 2010, o 19:50

Tyn bardziej, ze checi zostania w danym klubie nie deklaruje ktos, komu po glowie chodza przyglupie pomysly (eurowegle robia swoje :) )
Obrazek
Lublin miastem specjalistów teoretyków pozostających w wiecznej opozycji

Awatar użytkownika
GIGI
Trener

#605 Postautor: GIGI » 17 lipca 2010, o 19:52

Świetny przykład z tymi Świętochłowicami ;) Wiadomo jak skończyli, swoją drogą odnieśliśmy tam chyba nasze najwyższe wyjazdowe zwycięstwo.

Edit do Flint: może Karolowi trzeba coś do fajek dosypać żeby zajawki dostał;) Swoją drogą śmiesznie to stwierdzenie brzmiało ;)

Awatar użytkownika
Flint
Szkółkowicz

#606 Postautor: Flint » 17 lipca 2010, o 20:00

_piotrusss pisze:Flint. Problem jest w tym, że PUNKTOWO jazdę zawodników może ocenić każdy średnio inteligentny człowiek. Wystarczy wejść na Sportowe Fakty i zobaczyć jakie cyferki mają przy swoich nazwiskach poszczególni zawodnicy.

Tyle, że te cyferki były podane jako swego rodzaju "ciekawostka". To inni pociągnęli to dalej. Przesłanie moich postów jest inne.;]
_piotrusss pisze:Naprawdę, nie trzeba Twoich 50-zdaniowych postów do takiej, nieskomplikowanej analizy.

Nie wiem, ale już tak mam. Nie potrafię pisać krótkich postów.^^

_piotrusss pisze:Polecam troszkę pokory i zrozumienia dla ludzi, którym leży na sercu przyszłość żużla w tym mieście i myślą o czymś więcej niż wybronieniu swoich ulubieńców po kolejnym, kiepskim meczu.

Uwierz mi, że jarałbym się Waszym awansem jak mało kto. Ba! W obecnej sytuacji nie obraziłbym się, gdybyście po drodze zdobyli DMP. Zdziwiony? 8)

_piotrusss pisze:Co z tego, że Ty pokażesz, że Baran z bonusami zdobył więcej punktów niż Rymel, co po takiej suchej analizie, skoro każdy kto był na meczu powie Ci,

I o to właśnie chodzi. Baran na żużlu jeździ już ponad 10 lat. Przez ten okres już wiem co typ potrafi, a czego nie. Przecież sam wczoraj pisałem, że typ przywiezie 8 pointsów. Napisałem, że jest w słabej formie. Tyle tylko, że ja wiem, że typ zacznie jechać. Czaję też, że między meczem z Rawiczem, a spotkaniem z Krosnem jest 2 tygodnie przerwy. I wiem, że przez ten czas będziecie rzucać joby na Karola. Identyczna sytuacja była z Jacą (tyle, że przez prawie cały sezon), i co? I typ spierdzielił sobie do Łodzi i teraz jest najlepszym zawodnikiem w lidze. Czaisz o co mi chodzi?
Baran II linią w I lidze byłby w kij przyzwoitą. Lipa byłaby gdyby poszedł gdzieś dalej w Polskę.;]

piotrusss pisze:że Rymel jest pewniakiem jakich mało w IIgiej lidze, a Karol Baran jedzie kaszane totalną i póki co Czechowi nie dorasta do... kolan.

Coby jednak zachować trochę napinki to napiszę, że do spotkania z Łodzią w bezpośrednich biegach to częściej właśnie Rymel przyjeżdżał za Karolem, anie na odwrót.^^

Podsumowując.
Podejrzewam (jakieś 3,4 punkty;f), że jutro niespokojni kibice będą mieli świetną okazję do przejechania się po mnie. Co nie zmienia jednak faktu, iż jestem pewien, że to ja będę triumfował na końcu. 8)

Obym się mylił!
(w sensie tych punktów oczywiście^^)

Ps. I znowu się rozpisałem..
Mówiłem, że nie potrafię inaczej?^^

InDorka pisze:Tymczasem niech sobie przemierza okraglosci toru w pozycji , ktora wszystkich zachwyca i nie wyciagajmy na swiatlo starych grzechow, dobra?

Wiadomo. :wink:
Swoją drogą. To 3 punkty dla Ciebie za ogarnięte lata 90. 8)
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć
przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

Awatar użytkownika
InDorka
Zawodowiec

#607 Postautor: InDorka » 17 lipca 2010, o 20:10

sadychor pisze:Tyn bardziej, ze checi zostania w danym klubie nie deklaruje ktos, komu po glowie chodza przyglupie pomysly (eurowegle robia swoje :) )

Tak, tak eurowegle robia swoje, ale ja nie przykladalabym zbyt wielkiej wagi do takich deklaracji Lukasa jak i Dawida. To nic nie kosztuje, a powiedziane na goraco, na trawie wywoluje owacje niemalze na stojaco....wiem jak sama klepalam.

P.S. nie umiem sama skasowac poprzedniego postu (nie ma juz krzyzyka), wiec poprosze o pomoc.

meesha: proszę :)
~~~~~~~~
~~~~~~~~

Awatar użytkownika
Marun
Junior

#608 Postautor: Marun » 17 lipca 2010, o 20:14

Jak by powiedział mój kolega mózg - skończcie p*erdolić zacznijcie myśleć :) Łaska kibica na pstrym koniu jeździ i tyle. Koniec offtopu i konfliktów Baranowych, bo to się robi nudne i denerwujące :)

jerry78
Trener

#609 Postautor: jerry78 » 17 lipca 2010, o 20:51

Fajnie, że Dawid Stachyra pojawił się u nas na meczu. Mógłby zamienić przy okazji parę słówek z p. Tarasem (jeśli był) i Wojciechowskim odnośnie następnego sezonu, nie ważne czy w I czy II lidze. Naprawdę by nam się przydał z taką formą jaką ostatnio prezentuje.
Co do występu Tomka Rempały to wiele osób pisze, że przeciętnie i takie tam, a ja się z tym nie zgadzam. Jak na zawodnika II linii zrobił naprawdę przyzwoity wynik (8+1) z najlepszą drużyną która jechała u nas. Zaczął wprost rewelacyjnie przed Jankesem i Drymlem. Fakt, że później było trochę gorzej, ale generalnie ja osobiście spodziewałem się gorszego wyniku, a było ok. Niech za każdym razem pierwsza linia robi dwucyfrówki a II linia po 8 punktów i nie będzie na nas mocnych. Baran to osobny temat, niby punktowo ok, ale wszyscy pamiętamy Karola z zeszłego sezonu i takiego byśmy go chcieli oglądać. Ostatnio coś kuleje sprzętowo, nie przykłada się do treningu, ale z jego oceną poczekam do jutra gdzie jadąc z juniorem będzie musiał trzymać wynik.

Awatar użytkownika
mustafa
Zawodowiec

#610 Postautor: mustafa » 17 lipca 2010, o 21:09

Marun pisze:Jak by powiedział mój kolega mózg - skończcie p*erdolić zacznijcie myśleć :) Łaska kibica na pstrym koniu jeździ i tyle. Koniec offtopu i konfliktów Baranowych, bo to się robi nudne i denerwujące :)

Dokładnie, ocenianie zawodnika po jego ostatnim meczu ( gdzie emocje zazwyczaj biorą górę ), świadczy tylko o tym, że nie ma się pojęcia o żużlu. Ci co mają trochę rozsądku w głowie nie wychwalają np. Sweetmana w niebiosa po jednym meczu, ani nie gnoją Barana, który aż tak tragicznie wbrew pozorom nie jeździ. Czy to tak trudno zrozumieć, że do momentu kiedy jechał na swoich motorach był pewniakiem? W jednym biegu z ostatniego miejsca przebił się na drugie - gorzej wystartował, ale pokazał kawał dobrego żużla. Dlaczego się tego nie pamięta? Tylko pamięta się jego ostatnie dwa wyścigi, które jechał na pożyczonym sprzęcie. Co z tego że nie był na trenigu, w 3 biegu (jego pierwszy) był przed Burzą i Rempałą. Tak samo nie rozumiem co niektórzy mają do Tomka Rempały. Jako zawodnik który od początku kreowany był na drugą linię, spełnia dokładnie to co się od nie go oczekuje. Z liderem przywiózł 8 punktów- cennych 8 puntków. Ciekawe co by pokazał mega napieracz Tomasz Piszcz, który dzień wcześniej starty miał tragiczne i jechał kompletnie bez polotu. Czy naprawdę nie da się pojąć tego, że 5 seniorów na raz w każdym meczu nie przywiezie punktów typu 3,2,3,3,2 ? A tym bardziej z drużyną która jest pierwsza w tabeli ? Nie ma sensu marzyć, tylko trzeba chłodno spojrzeć na sytuację. Mamy drużynę która odstaje od wszystkich, ale na tle Łodzi jest ciut gorsza. Takie nazwiska jak Burza, albo J. Rempała, czy Jankowski może nie powalają na kolana, ale odpowiednio dofinansowani i dosprzętowani są mocnymi zawodnikami jak na drugą ligę, więc o co pretensje do naszych, którzy stanęli na wysokości zadania i wygrali mecz? Problem jest tylko jeden. Nie gubić punktów które powinny być nasze. Każdy kto był na meczu dobrze wie, że wynik powinien oscylować w granicach 53:37. Mam nadzieję, że na rundę finałową będzie większa mobilizacja, i nasz lider Puszakowski będzie znacznie lepiej wychodził ze startu. Zobaczymy jak nasi sobie poradzą jutro na tle drużyny dużo gorszej od nas, ale mającej atut własnego toru.

Awatar użytkownika
Hela
Kadrowicz

#611 Postautor: Hela » 17 lipca 2010, o 21:10

Dawid nie jest zainteresowany jazdą w drugiej lidze. Ale po awansie, czemu nie?
Żeby krytyka była konstruktywna, należy przykre zdanie zakończyć pozytywnym akcentem.
Na przykład: Jesteś wyjątkowym ch*jem, ale masz za to ładne buty!

Awatar użytkownika
niespokojny
Trener

#612 Postautor: niespokojny » 17 lipca 2010, o 21:36

Ale niektorzy daja sie podejsc ZnaFcom i innym dzieciom spidłeja i powtarzaja za nimi jak papuzki. Chcecie wychwalac Barana to zalozcie fanklub i sie tam jarajcie. Przeciez to widac golym okiem ze jest bez formy i sprzetu. I nie chodzi tu o dwa ostatnie wyscigi. W samym Lublinie dal ciala z Rawiczem(malo co przez niego nie wdupilismy) z Ostrowem a teraz szczesliwie pojechal z Lodzia. Punkty natlukl z ogorkami z Opola i Krakowa. A kiepsko stojacy sprzetowo Swist go mija na trasie. Nie wspomne o Dziatkowiaku. Czesciej jego mijaja na trasie niz on kogos :shock: A to ze nie przyjezdza na trening tez ma swoje konsekwencje. Bo w jaki sposob ma ta forme odbudowac jesli nie poprzez krecenie kolek na treningu??? Ja rozumiem ze niektorzy sa wielkimi fanami Karola, ale niech im to nie przyslania rzeczywistiosci. Troche obiektywizmu. Chyba ze Carlos to druga linia. W taki razie najkosztowniejsza w II lidze. Mam nadzieje ze zacznie jezdzic dobrze, ale zeby to juz nie byl labedzi spiew. Bo moze sie okazac, ze juz bedzie ''pozamiatane'' :roll:

Wierze, ze zrobi jutro chocby te 10 w 5 8) :lol: . Oby mial ''zajawke''.
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych

Awatar użytkownika
piv
Junior

#613 Postautor: piv » 17 lipca 2010, o 22:35

..ale przynajmniej ja nie wychwalam Karola bo nie uwazam zeby bylo za co. Pojechal swoje w tym meczu i tyle. Tez jestem zaniepokojony jego podejsciem do treningow i charakterem.
Natomiast nie moge pojac jak mozna go krytykowac za ostatni mecz z liderem. Moim zdaniem to on przyczynil sie znacznie do zwyciestwa z Lodzia.(fakt troche szczesliwie ale to juz raczej malo wazne) na cztery 5:1 w calym meczu Karol mial swoj wklad w trzech wyscigach. Wiec to on z Rymlem zrobili przewage w meczu. Co do 2 lini to niby takie dziwne ze jadac z liderem naszej druzyny Mario (ktory jechal z juniorem) i dwoma czechami w skladzie Karol przejal inny status w druzynie?

keram
Szkółkowicz
Kontakt:

#614 Postautor: keram » 18 lipca 2010, o 08:57

A dlaczego zawsze na forum są jakieś osoby którym się wszystko nie podoba. Drużyna fajnie pojechała mecz ciekawy i do tego wygrany. Łódź to nie Opole z którym mimo szacunku mecz oceniam jako wielką nudę. Wszyscy chcemy do I ligi, a tam mam nadzieję nie będzie meczów do jednej bramki. Wiec jak mówią więcej optymizmu i wiary w naszych chłopców. Dla mnie wszystkie mecze mogą wygrać w takim stosunku jak z Łodzią i będę bardzo zadowolony. A od rozliczania zawodników czy pojechali dobrze oraz czy są na treningu jest prezes i trener. :D :lol:

Awatar użytkownika
Desmo
Junior

#615 Postautor: Desmo » 18 lipca 2010, o 09:32

Zauważyliście że Puzonowi i Rempale paliły się sprzęgła w trakcie wyścigów?
Może to tłumaczy ich gorszy występ.
Jak awansujemy to będzie cud nad Bystrzycą!!!

Krychs
Senior

#616 Postautor: Krychs » 18 lipca 2010, o 10:34

Desmo pisze:Zauważyliście że Puzonowi i Rempale paliły się sprzęgła w trakcie wyścigów?
Może to tłumaczy ich gorszy występ.

W pierwszej fazie zawodów sędzia trzymał bardzo długo na starcie, w ostatnich kilku wyścigach znowu puszczał taśmę bardzo szybko, wręcz za szybko...

Oceniając tak na chłodno, mimo temperatury :D piątkowe zawody, należy podkreślić bardzo dobrą jazdę Drymla, który na tle pozostałych zawodników meczu wygląda jak gość z zupełnie innej ligi.
Poniżej pewnego poziomu nie schodzi też Rymel. Jednak po upadku wywołanym zmęczniem?, nie rozumiem decyzji o puszczeniu go w XV biegu. Przecież mecz już był rozstrzygnięty przed biegami nominowanymi, a sprawa bonusa też była wyjaśniona. Mógł pojechać za poturbowanego Rymela, Tadzio Kostro zbierając kolejne doświadczenie.
Zdecydowanie słabszy dzień Puzona, do którego przyczynił się niewątpliwie też sędzia trzymając długo na starcie. Czy jakieś problemy ze sprzętem, czy tylko chwilowa zadyszka przekonamy się pewnie po meczu w Rawiczu...
Jeśli chodzi o Karola to niestety nie jest to ten sam zawodnik, do którego przyzwyczailiśmy się w ubiegłym sezonie... Myślę, że wpływ ma na to kilka czynników - problemy z sprzętem, co wcale nie musi być spowodowane brakiem inwestycji, może po prostu trafił na jakąś gorszą partię silników?, inne przygotowanie toru niż w roku 2009 - zewnętrzna już nie sprzyja atakom w takim stopniu, oraz po trzecie niestety nieuczestniczenie w treningach...
Tomek Rempała zrobił swoje. Osiem punktów, czyli wynik dobry jak na zawodnika drugiej linii. Jeśli wyjdzie dobrze ze startu to coś przywiezie, jeśli nie to śmiało możemy wpisywać 0 w programie. Czyli jak zwykle :)
Juniorzy ani mnie nie zaskoczyli in plus, ani in minus. Na uwagę zasługuję ładny atak Kostry na bądź co bądź zdecydowanie bardziej doświadczonym Kowalczyku.

Podsumowując tego i tak przydługiego posta widać było, że spotkały się dwie najlepsze drużyny ligi. Gdybyśmy wystąpili w podobnym składzie w Łodzi, sprawa bonusa byłaby pewnie otwarta do ostatnich biegów...

Awatar użytkownika
MikeMistrz
Senior

#617 Postautor: MikeMistrz » 18 lipca 2010, o 10:36

Jaki gorszy występ Rempały? Z najmocniejszą drużyną w 2 lidze (oprócz nas) to 8+1 to praktycznie szczyt jego możliwości i jak dla mnie on zrobił, co należało. W sumie oprócz Puzona to każdy pojechał swoje. A palące się sprzęgła nie powinny nas interesować, bo to broszka zawodnika, żeby odpowiednio przygotować się do meczu.

Morgenstern

#618 Postautor: Morgenstern » 18 lipca 2010, o 11:31

Puzon powinien zrobić 4 punkty więcej. Rymel dwa razy stracił po dwa punkty przez problemy ze sprzętem i upadek. To jest 8 "oczek", które były w naszym zasięgu, a o braku których zadecydował pech (Puszek o ile wiem rozwalił swój najlepszy silnik dzień wcześniej w Łodzi w swoim ostatnim biegu). Jeśli w rundzie finałowej ustrzeżemy się takich błędów to stać nas u siebie na wygraną z Łodzią około 16 punktami.

Awatar użytkownika
Flint
Szkółkowicz

#619 Postautor: Flint » 18 lipca 2010, o 11:43

Krychs pisze:Poniżej pewnego poziomu nie schodzi też Rymel. Jednak po upadku wywołanym zmęczniem?, nie rozumiem decyzji o puszczeniu go w XV biegu. Przecież mecz już był rozstrzygnięty przed biegami nominowanymi, a sprawa bonusa też była wyjaśniona. Mógł pojechać za poturbowanego Rymela, Tadzio Kostro zbierając kolejne doświadczenie.

W dzisiejszym żużlu liczą się tylko i wyłącznie pieniądze. Czasy, gdy jechał junior w miejsce seniora już nie wrócą.
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć
przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.

Awatar użytkownika
tezetomaniak
Trener

#620 Postautor: tezetomaniak » 18 lipca 2010, o 11:50

orly ; )
Stal Gorzów 57:
9. Tomasz Gapiński 11 (3,2,3,2,1)
10. David Ruud 3+1 (2*,w/u,-,1)
11. Nicki Pedersen 15 (3,3,3,3,3)
12. Matej Zagar 6 (1,1,1,0,3)
13. Tomasz Gollob 9 (3,3,3,-)
14. Paweł Zmarzlik 6+2 (1,-,-,1,2*,2*)
15. Przemysław Pawlicki 7+2 (2,2*,2*,1,w/su)

czas zając sie meczem w Rawiczu :)

Awatar użytkownika
Flint
Szkółkowicz

#621 Postautor: Flint » 18 lipca 2010, o 11:57

Gollob to mimo wszystko inny zawodnik niż reszta. 8)

Krychs
Senior

#622 Postautor: Krychs » 18 lipca 2010, o 14:28

Flint pisze:
Krychs pisze:Poniżej pewnego poziomu nie schodzi też Rymel. Jednak po upadku wywołanym zmęczniem?, nie rozumiem decyzji o puszczeniu go w XV biegu. Przecież mecz już był rozstrzygnięty przed biegami nominowanymi, a sprawa bonusa też była wyjaśniona. Mógł pojechać za poturbowanego Rymela, Tadzio Kostro zbierając kolejne doświadczenie.

W dzisiejszym żużlu liczą się tylko i wyłącznie pieniądze. Czasy, gdy jechał junior w miejsce seniora już nie wrócą.

Nie do końca się zgadzam z Tobą jeśli chodzi o to stwierdzenie, bo przecież w tym samym meczu trener gości desygnuje do udziału w biegu XIV Łopaczewskiego, który wcześniej przywozi (0,0)

Awatar użytkownika
ravajas
Trener
Kontakt:

#623 Postautor: ravajas » 18 lipca 2010, o 15:17

kącik lingwistyczny:

Morgenstern pisze: ustrzeżemy się

pojechał po bandzie, ale go nie wciągnęło. Nowy na forum, ale na polskim uważał! Gratulacje :)
pozdrawia:
Rafał Borowski

http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks

Awatar użytkownika
InDorka
Zawodowiec

#624 Postautor: InDorka » 18 lipca 2010, o 17:00

Tak po cichutku zakradne sie na moment do kacika lingwistycznego ravajasa, bo takiego kwiatuszka chyba w zyciu nie widzialam i pewnie nie tylko ja .

Kibic innego forum po meczu Lublin -Łódź napisal:
Szkoda najbardziej Jankesa bo widać było że on by trochę punktów na tuk i jego punkt brakowało.
~~~~~~~~
~~~~~~~~

Awatar użytkownika
ravajas
Trener
Kontakt:

#625 Postautor: ravajas » 19 lipca 2010, o 20:05

InDorka pisze:Tak po cichutku zakradne sie na moment do kacika lingwistycznego ravajasa, bo takiego kwiatuszka chyba w zyciu nie widzialam i pewnie nie tylko ja .

Kibic innego forum po meczu Lublin -Łódź napisal:
Szkoda najbardziej Jankesa bo widać było że on by trochę punktów na tuk i jego punkt brakowało.

tak, też to zauważyłem ,ale byłem skupiony na czymś innym i pominąłem... myślę, że można to przenieść do klasyki. A gdyby w przyszłości ktoś chciał na tuc podobnych kwiatków, to zapraszam :)
pozdrawia:
Rafał Borowski

http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks