Treningi
Panowie nie będę przebierać w słowach, to co zrobił dziś Janusz to wstyd
Na treningu był Charczenko, który widać chciał powalczyć w składzie, Janusz puszczał go z juniorami, których robił jak chciał, choć pierwszy raz był na lubelskim torze! Kiedy to pod koniec treningu, Jeleń już nie jeździł- pod taśmą stanęli Dawid, Trumna i Piszcz, kiedy alosza zobaczył wolne miejsce pod taśmą nałożył kask, siadł na motor i podjechał pod taśmę, a wtedy Janusz kazał mu wracać, do parkingu, następnie alosza się już spakował.....
To jest jakaś paranoja, aby chłopak, który widać z własnej woli przybył na trening, nie mógł jeździć jak równy z równym
Chyba Janusz się bał, że będzie lepszy od Dawidka, więc to może On zajmie jego miejsce w Grudziądzu.. Ale widać więzi rodzinne są ważniejsze niż zdrowa, sportowa rywalizacja...
Reszta seniorów OK. Klimek padaka ! Przegrał 2 razy z Maćkiem i raz z Karolem(zaliczył jeden upadek), starty bidne- ja nie wiem co sie z chłopakiem dzieje...
Jeżeli ktoś z osób "wyższych" w klubie ma jakieś inne (racjonalne
) wytłumaczenie na to o czym napisałem to chętnie posłucham, bo dla mnie to jest niewytłumaczalne...
Na treningu był Charczenko, który widać chciał powalczyć w składzie, Janusz puszczał go z juniorami, których robił jak chciał, choć pierwszy raz był na lubelskim torze! Kiedy to pod koniec treningu, Jeleń już nie jeździł- pod taśmą stanęli Dawid, Trumna i Piszcz, kiedy alosza zobaczył wolne miejsce pod taśmą nałożył kask, siadł na motor i podjechał pod taśmę, a wtedy Janusz kazał mu wracać, do parkingu, następnie alosza się już spakował.....
To jest jakaś paranoja, aby chłopak, który widać z własnej woli przybył na trening, nie mógł jeździć jak równy z równym
Reszta seniorów OK. Klimek padaka ! Przegrał 2 razy z Maćkiem i raz z Karolem(zaliczył jeden upadek), starty bidne- ja nie wiem co sie z chłopakiem dzieje...
Jeżeli ktoś z osób "wyższych" w klubie ma jakieś inne (racjonalne
No to mamy solidnego startowca i technika, Aleksiej Charczenko to jest to.
Aż chce się patrzeć na takiego zawodnika.
Atomowe starty oraz niesamowita chęć jazdy, odwaga,zadziorność.
Myślę że będzie mieć miejsce w składzie, jak tylko zapozna się z geometrią
i nawierzchnią toru. A jaką fajową prawdziwie Japońską toyotą przyjechał.
Ten chłopak ma fantazję.
A co do J.Stachyry to podpadł sromotnie.
Zobaczył że chłopak zawstydzi Naszych chłopaków i nie pozwolił Aleksiejowi wystartować z Seniorami!!!.
Panie Harry za wcześnie zmyłeś się Pan ze stadionu i nie przypilnowałeś trenera!!!. To jakieś chore zjawisko!!!,Charczenko przejechał "kilka ładnych" kilometrów na trening a tu go olano!!. Wstyd i hańba!!.
Oczywiście są to moje spostrzeżenia, ale to było widać na gołe oko
Aż chce się patrzeć na takiego zawodnika.
Atomowe starty oraz niesamowita chęć jazdy, odwaga,zadziorność.
Myślę że będzie mieć miejsce w składzie, jak tylko zapozna się z geometrią
i nawierzchnią toru. A jaką fajową prawdziwie Japońską toyotą przyjechał.
Ten chłopak ma fantazję.
A co do J.Stachyry to podpadł sromotnie.
Zobaczył że chłopak zawstydzi Naszych chłopaków i nie pozwolił Aleksiejowi wystartować z Seniorami!!!.
Panie Harry za wcześnie zmyłeś się Pan ze stadionu i nie przypilnowałeś trenera!!!. To jakieś chore zjawisko!!!,Charczenko przejechał "kilka ładnych" kilometrów na trening a tu go olano!!. Wstyd i hańba!!.
Oczywiście są to moje spostrzeżenia, ale to było widać na gołe oko
Kiedy to wyjechał z pierwszego pola, świetnie ze startu i miał przewagę sporą to od razu wypuścił się jeszcze przed wjazdem w łuk po szerokiej
Tak to mniej więcej wyglądało- kto nie widział- niech żałuje.
Warto dać chłopakowi szanse ! Chciałbym, aby było już to w Grudziądzu, lecz wiemy, że jest to mało realne
Tak to mniej więcej wyglądało- kto nie widział- niech żałuje.
Warto dać chłopakowi szanse ! Chciałbym, aby było już to w Grudziądzu, lecz wiemy, że jest to mało realne
Trochę dziwna sprawa . Zewsząd słychać biadolenie że nie ma piniędzy aby zaprosić obcokrajowca/obcokrajowców na trening ( i pewnie tak jest ) ale gdy nadarza się okazja by sprawdzić jednego z nich na tle naszych seniorów ........ trener olewa temat .
Argument , że Alosza miał nową oponę nie jest żadnym wytłumaczeniem bo zawodnicy nie jeździli 5 minut i okazji do sprawdzenia Charczenki było znacznie więcej .
Argument , że Alosza miał nową oponę nie jest żadnym wytłumaczeniem bo zawodnicy nie jeździli 5 minut i okazji do sprawdzenia Charczenki było znacznie więcej .
ivan.m pisze:Hans pisze: Klimek padaka ! Przegrał 2 razy z Maćkiem i raz z Karolem(zaliczył jeden upadek),
Żałuje że nie mogłem tego zobaczyć. Czyżby gwiazda gasła powoli??
masz z tego powodu satysfakcję? nie rozumiem niektórych, Rafał jest obok niejeżdżącego już Kacpra największym talentem ostatnich co najmniej 10 lat. Czy to że przestał się rozwijać jest dla Ciebie powodem do radości? jeśli tak to gratuluję
Wszyscy seniorzy na treningu moim zdaniem jechali na mniej więcej tym samym poziomie, rzeczywiście Charczenko zaskoczył mnie dość pozytywnie, wygrywał z juniorami, ale sądze że do naszych seniorów jeszcze troszeczke mu brakuje, i do Grudziądza jeśli miał bym wybierać wybrał bym chyba Stachyre
.
akcja Charczenki kiedy to pociągnał niczym Franek po skosie była niesamowita
że tez on bandy nie zaliczył
szkoda ze nie wypróbowano go w konfrontacji z seniorami. dzis pokazał ze nasi polscy juniorzy sa daleko za nim:(
jestem zdumiona jazda Rafała
jak spisywał sie w dalszej czesci treningu Piszczyk bo na poczatku był najszybszy a jak Dawid ktory poczatek mial kiepski?
dlaczego tak oszczednie tor polewano?
szkoda ze nie wypróbowano go w konfrontacji z seniorami. dzis pokazał ze nasi polscy juniorzy sa daleko za nim:(
jestem zdumiona jazda Rafała
jak spisywał sie w dalszej czesci treningu Piszczyk bo na poczatku był najszybszy a jak Dawid ktory poczatek mial kiepski?
dlaczego tak oszczednie tor polewano?
- marcin_lub
- Junior
papi pisze:ivan.m pisze:Hans pisze: Klimek padaka ! Przegrał 2 razy z Maćkiem i raz z Karolem(zaliczył jeden upadek),
Żałuje że nie mogłem tego zobaczyć. Czyżby gwiazda gasła powoli??
masz z tego powodu satysfakcję? nie rozumiem niektórych, Rafał jest obok niejeżdżącego już Kacpra największym talentem ostatnich co najmniej 10 lat. Czy to że przestał się rozwijać jest dla Ciebie powodem do radości? jeśli tak to gratuluję
A może jednak nie jest takim talentem jakim go pisano skoro przegrywa z Michalukiem czy Polakiem