Żużel LIVE - shoutbox meczowy
Re: Żużel LIVE - shoutbox meczowy
Z ciekawości wszedłem sobie na FB Sparty i przeżyłem lekki szok. Poza pojedynczymi komentarzami bezmózgów winiących Cierniaka, przytłaczająca ilość komentarzy jest anty-Kowalski. W dzisiejszych czasach to jednak rzadkość, że kibice w sumie największego rywala potrafią obiektywnie spojrzeć na niektóre sytuacje.
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
papi pisze:Kowalski następny paralita, bieg do przerwania, ale Gawrzyk chyba słabszy dzień
Kiedy on ostatnio miał lepszy dzień?
Co zawody to jakiś babol, albo kilka.
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!
Nie mogę słuchać Łopacińskiego, chyba najgorszy komentator c+ w mojej opinii. „dobry start Wieszczaka i to by chyba było na tyle”… minutę później Wieszczak kończy ten bieg na 1 pozycji 
Motor mocny
Jeśli Grudziądz przegra z jadącym bez Pawlickiego i Hurysza Falubazem, to żużel w tym mieście powinni zaorać.
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
powinni zaorać bez względu na wynik ;) ale myślę że nie przegraja
ale fale w Grudziądzu, nasz drugi łuk niech się schowa
ale fale w Grudziądzu, nasz drugi łuk niech się schowa
No to już wszystko niemal jasne. Zakładając, ze Falubaz przegra w Lublinie, a GKM wygra u siebie z Czewą, to Grudziądz musi po prostu w Rybniku zrobić nie gorszy wynik dużych punktów niż Falubaz u siebie ze Spartą.
My też musimy jeszcze postawić kropkę nad i. Najlepiej dzisiaj.
My też musimy jeszcze postawić kropkę nad i. Najlepiej dzisiaj.
Daria coś mówi o dobrym wyniku naszych zawodników wczoraj, a Cieślak: „no niestety”

Motor mocny
Tego alkoholika zapraszają chyba w celach resocjalizacyjnych. Inaczej nie jestem w stanie wyjaśnić dlaczego wciąż miejsce w studiu zajmuje człowiek mający ogromne problemy w złożeniu jednego zdania.
Kowalski nie dość, że burak to jeszcze łajza. Koniec u24, koniec kariery. Płakać i tęsknić nie będę.
Przecież Kowalski to na spokojnie (niestety) znajdzie miejsce w Ekstralidze po u24.
Motor mocny
Bartosz Banbor w pięciu ostatnich biegach wb lidze zrobił 14 punktów (z bonusami) - 2*,1*,2*,2*,2*
Tak w ogóle to nie jest trochę dziwne, że zawodnik Stali Rzeszów siedzi w boksach Sparty i im doradza?
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Zmarzlik w tym roku przy Z5 wygląda jak w tych latach, gdy przyjeżdżał do nas z Gorzowem i walił po 17-18 punktów. Kosmiczny jest
Bonus jest nasz, sialalalalalala
W. Komarnicki: "Zwykli ludzie łapali mnie za ręce i prosili, aby ratować Stal"
Czy my aby na pewno chcemy sobie wybrać Grudziądz w play off.
Testują

Rybnik 16
Wrocław 18
GKM 19
Gorzów 20
Toruń 21
Czewa 27
To zdobycze drużyn na naszym torze po 10 biegach :D
Rybnik 16
Wrocław 18
GKM 19
Gorzów 20
Toruń 21
Czewa 27
To zdobycze drużyn na naszym torze po 10 biegach :D
Ostatnio zmieniony 20 lipca 2025, o 21:02 przez Flagg, łącznie zmieniany 1 raz.
mema pisze:Czy my aby na pewno chcemy sobie wybrać Grudziądz w play off.
Tak, żeby na taki właśnie zagubiony Wrocław trafić w finale, a nie na Toruń gdzie nie umiemy jeździć.
Swoją drogą to my się wkurzamy, że nie umiemy za Chiny jeździć w tym Toruniu, a co muszą dzisiaj czuć fani z Wrocławia? Takie Asy! Kurtze, Laguty, Bewleye i leje ich Bańbor na trasie. Co tu się dzieje?
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
mema pisze:Czy my aby na pewno chcemy sobie wybrać Grudziądz w play off.
Tak. I niech nikomu do głowy nie przyjdzie zrobić inaczej. Niech się tłucze Apator ze Spartą. A nuż Sparta wygra i będzie łatwa robota w finale.
A z Apatorem naprawdę się boje, że dostaniemy tam w końcu do 32 czy coś podobnego.
Jest I taśma, więc meczowe bingo zaliczone :D
Flagg pisze:Bartosz Banbor w pięciu ostatnich biegach wb lidze zrobił 14 punktów (z bonusami) - 2*,1*,2*,2*,2*
Update:
17 w 6 (2*,1*,2*,2*,2*,2*)
Chłopak jakiś god mode uruchomił
Jechać z nimi do spodu.
Ge(L)o pisze:Jechać z nimi do spodu.
Tak mam marzenie żeby nie wyszli z 30
To tak za Cierniaka wczoraj
nic
Flagg pisze:Update:
17 w 6 (2*,1*,2*,2*,2*,2*)
Chłopak jakiś god mode uruchomił
Średnia 2,83 w ostatnich sześciu wyścigach.
W. Komarnicki: "Zwykli ludzie łapali mnie za ręce i prosili, aby ratować Stal"