Motor Lublin w sezonie 2021
Re: Motor Lublin w sezonie 2021
Jak to pisaliście to o covidzie nikt nie słyszał.
Ostatnio zmieniony 25 września 2020, o 18:39 przez RadeKas, łącznie zmieniany 1 raz.
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
W dodatku fakt, że budowa się przesunie, nie znaczy że stadion nie powstanie w ogóle.
Klapki na oczach ciągle :)
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!
Przed budową Areny, też większość pisała tak jak Ty... A warto zauważyć, że koszt areny w stosunku do ówczesnej wysokości budżetu Lublina był dużo wyższy.
Raf pisze:Przed budową Areny, też większość pisała tak jak Ty... A warto zauważyć, że koszt areny w stosunku do ówczesnej wysokości budżetu Lublina był dużo wyższy.
Z tą różnicą, że Arena miała dofinansowanie unijne, na które nowy stadion żużlowy nie ma co liczyć.
Ale wciąż trzeba było z własnej kieszeni znaleźć 122mln. Bo dofinansowanie do Areny wynosiło 35%. W czasach kiedy dochody budżetowe Lublina to było około 1,5 mld. zł, a miasto miało ogromne potrzeby infrastrukturalne związane choćby z budową dojazdów do obwodnicy. Zeszły rok został zamknięty kwotą 2,3 mld zł.
Piekarnie w weekend otwarte? Czarek zamilkł nawet na priv nie odpisuje, coś słyszałem ale nie powiem.
Mistrz, Mistrz, MOTOR MISTRZ!!!
-
KrzyczącyK1b1c
- Trener
Perez pisze:coś słyszałem ale nie powiem.
Skoro wiesz, to śmiało mów. To przecież i tak mniej lub bardziej wiarygodna plotka. :)
- niespokojny
- Trener
W ostatnich dwoch latach piekarnie az huczaly i konczylo sie peknieciem balonika.
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
Dla fanów pieczywa: Piekarnia Twitter twierdzi, że poszła oferta z Motoru do Pawła Przedpełskiego
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
Niezależnie od tego, czy plotka jest prawdziwa, czy nie, to pamiętajmy, że mamy realny wybór z następujacych zawodników:
1. Przedpełski
2. Zengota
3. Buczkowski
4. Kasprzak
5. Woryna
6. Wozniak
7. Jamróg
8. Miesiąc
Kogoś trzeba wziąć.
1. Przedpełski
2. Zengota
3. Buczkowski
4. Kasprzak
5. Woryna
6. Wozniak
7. Jamróg
8. Miesiąc
Kogoś trzeba wziąć.
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
Jeśli tylko udałoby się zawalczyć o Worynę, to z tego grona byłby to dla mnie wybór numer 1.
Motor mocnyj!
-
KrzyczącyK1b1c
- Trener
Woryna nie zrobi tego swojemu mentorowi Krzysztofowi.
W magazynie Eleven Kacper brzmiał jak ktoś, kto właśnie zamierza to zrobić mentorowi Krzysztofowi. To znaczy zamierza odejść, ale nie wiadomo gdzie. Może do Częstochowy, a nie do przebrzydłego Lublina, zarządzanego przez tego arcyłotra Jakuba Kępę.
W. Komarnicki: "Zwykli ludzie łapali mnie za ręce i prosili, aby ratować Stal"
KrzyczącyK1b1c pisze:Woryna nie zrobi tego swojemu mentorowi Krzysztofowi.
Zapewniam Cie, że jeżeli Woryna podejmie decyzję o odejściu z Rybnika, zdanie Mrozka będzie go obchodziło tyle co zeszłoroczny śnieg. Ważne są kwoty na umowie.
Kiedyś za ,,wiem ale nie powiem " groził ban. I prosił bym szanowne gremium administracyjne, o powrót do tej praktyki.
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
-
KrzyczącyK1b1c
- Trener
Gelo pisze:KrzyczącyK1b1c pisze:Woryna nie zrobi tego swojemu mentorowi Krzysztofowi.
Zapewniam Cie, że jeżeli Woryna podejmie decyzję o odejściu z Rybnika, zdanie Mrozka będzie go obchodziło tyle co zeszłoroczny śnieg. Ważne są kwoty na umowie.
Tylko po co iść do najbardziej zwaśnionego klubu prezesa którego się lubi, skoro na stole są jak zakładam też inne, podobne oferty? Nie każdy jest taką total złotowa.
Każdy :) Względy sentymentów i sympatii nie mają tu żadnego znaczenia - zwlaszcza kogoś, kto nie jest stroną umowy. Nic mi nie jest wiadomo jakoby Woryna miał jakieś zatargi z Kępą - z tego co słyszałem jest właśnie odwrotnie i to od 2019 roku.
-
CKM1946
- Zawodowiec
Z Woryną jest jeden dość spory problem że gdziekolwiek by nie poszedł to jest to przygoda najprawdopodobniej jedno sezonowa. Piekarnia z Częstochowy głosi że idzie wymiana Holta za Worynę co uważam za błąd żeby Rybnik wzmacniać. Rybnik na warunki 1 ligowe ma bedzie miał poważny kapitał w postaci Milika,Łogczova,Holty i juniora Tudzieża który pod koniec już wyglądał przyzwoicie. Rybnik wejdzie i tyle bedziemy widzieć Woryne
Trochę bez sensu myślenie. Rybnik moze wejsc i bez Holty choćby dlatego, ze w 1 lidze niewiele klubów ma parcie na awans. 90% zawodników podpisuje jednoroczne kontrakty i zawsze jest ryzyko, ze odejdą. Jak jest okazja, to się zawodnika bierze, a co będzie za rok, to będziesz się martwił po sezonie.
Też słyszalem że jest plan wymiany na linii Czewa - Rybnik. Tylko (poza różnicą w metryce) - jaki jest sens wymiany 31 zawodnika na 35?
-
CKM1946
- Zawodowiec
Flagg pisze:Trochę bez sensu myślenie. Rybnik moze wejsc i bez Holty choćby dlatego, ze w 1 lidze niewiele klubów ma parcie na awans. 90% zawodników podpisuje jednoroczne kontrakty i zawsze jest ryzyko, ze odejdą. Jak jest okazja, to się zawodnika bierze, a co będzie za rok, to będziesz się martwił po sezonie.
Mnie się troche marzy klub który ma jakiś dłuższy plan na siebie. Co roku wymieniamy Holte,Ułamka,Miedziaka,Musielaka,Przedpełskiego itd i to do niczego nie prowadzi. Jak już brać Woryne to tylko na 2 letni kontrakt.
Woryna na pewno może iść w górę w przeciwieństwie do Runego tylko mam wrażenie że Woryna jeździ na jakimś lipnym sprzęcie a u nas Fleming Graversen jest na miejscu to by troche odżył sprzętowo.