Skład na sezon 2014
- Łoptymista
- Trener
Re: Skład na sezon 2014
i tak nastuka
Ale nie musimy mu ułatwiać.
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
- Łoptymista
- Trener
Zgoda. Choc juz kiedys ulatwilismy...
Poza tym jedynym lekarstwem na DJ jest sciagniecie lepszych napieraczy. Proste, ale zrobic ciezko.
Poza tym jedynym lekarstwem na DJ jest sciagniecie lepszych napieraczy. Proste, ale zrobic ciezko.
- niespokojny
- Trener
Łoptymista pisze:i tak nastuka
Tak jak Łodzi
Poza tym jedynym lekarstwem na DJ jest sciagniecie lepszych napieraczy
I sędzia trzymający długo taśmę.
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
Ostatni z lubelskich wychowanków, który osiągnął naprawdę przyzwoity poziom, odchodzi. Ciężko nad tym przejść do porządku dziennego...
Daniel, powodzenia!
Daniel, powodzenia!
Każdemu jego Everest...
Uwaga suchar 
ODDAJ PUCHARA!!!
[/suchar]
ODDAJ PUCHARA!!!
[/suchar]
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
Nie bójcie nic... będziemy mieć nowego lidera... rzeszowiak, który jeszcze u nas nie jeździł.
Info 100% KMO!

Info 100% KMO!
- niespokojny
- Trener
Raczej oddaj kewlara 
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
to pewnie lampart za jelenia szkoda 
-
Zaratustra
- Kadrowicz
Szkoda Daniela. Nie wiem, kto musi u nas podpisać, żeby : a) załatać po nim niemałą wyrwę b) skład był silniejszy od tegorocznego c) skład był silniejszy również w oczach kibiców
Grudziądzowi trzeba pogratulować skuteczności w realizowaniu polityki transferowej. Jeleniowi życzyć powodzenia w nowym klubie i podziękować za sporą ilość punktów, które dla nas (i dla siebie
)zdobył.
W tym momencie jestem za totalnym przewietrzeniem składu.
Grudziądzowi trzeba pogratulować skuteczności w realizowaniu polityki transferowej. Jeleniowi życzyć powodzenia w nowym klubie i podziękować za sporą ilość punktów, które dla nas (i dla siebie
W tym momencie jestem za totalnym przewietrzeniem składu.
Jak dla mnie fatalny i karygodny błąd kierownictwa. O tym my przekonamy się w przyszłym sezonie a prezes zrozumie to za dwa-trzy lata. Mam nadzieję. Wiem co mówię. Czasami trzeba wyjść z siebie i stanąć obok i popatrzeć bardzo trzeźwo na sprawę. Ale to niestety bardzo trudne. Ja już wiem.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
brawo p prezesie , pan podobno negocjuje he he , a Grudziądz podpisuje
jedyny wychowanek
Harry: mógłbyś sprecywować o co dokładnie chodzi? o to, że tracimy dobrego zawodnika? matadora naszego toru? wychowanka?
prawda jest tak w lublinie bierzemy zawodnikow na odbudowanie formy misiek stachyra kuciapa teraz lelen poniej nie jestesmy w stanie ich zatrzymac czyt.brak checi awansu do ea
niespokojny pisze:Loljan pisze:Start złożył wniosek o upadłość układową, to samo czeka Bydzię... No to lista promocyjnych zawodników będzie dłuuuuuuuuuuga....
Poczytałem twoje wpisy na SF i tu, z wczoraj + dzisiaj no i niezłą pakę nam zapowiadasz jak tak pozbierać wszystko do kupy:
Ułamek
Okoniewski
Nicholls
Miśkowiak
Jeleniewski
Miesiąc
Baran
Niech jeden z dwóch pierwszych trafi do nas i jeden z 3 środkowych a będzie dobrze jak na lubelskie warunki. W tamtym roku też byli tacy co z Harrisami się witali a jak się skończyło każdy pamięta. Prawdziwej gwiazdy nigdy się Sprawce nie udało zakontraktować, bo mimo wszystko ciężko nazwać kimś takim Miśkowiaka.
Ups i jeden już wypadł
PS:niespokojny nie Ciebie to tyczy oczywiście.
Poli a co do Ciebie już Dawid pokazał ten sezon jak się odbudował w Lublinie.
A więc stało się... Pisałem na początku, że prezes powinien zacząć budować skład od Jelenia, bo jak już kogoś zostawiać ze składu to właśnie Jelenia. I nie chodzi, że jest jakimś napieraczem, bo nie jest. Zresztą każdy wie jakiego typu to zawodnik. Może pojechać bardzo dobre zawody, a może spierdzielić, że aż oczy bolą. Oczywiście jest jeszcze wielu zawodników, którzy mogą go zastąpić, ale w tym zlepku nowych twarzy (dobrych, czy nie dobrych) Jeleń zawsze byłby swój.
Lament jak co roku, to już tradycja. Proponuję poczekać jeszcze te 30 dni i wtedy ocenimy posunięcia Sprawki. Na razie stało się coś, co było zakładane od 2 miesięcy i nie jest żadnym zaskoczeniem. Klub był na to przygotowany od samego początku i dalej realizuje swoją strategię krok po kroku. Czy się wszystko uda? Zobaczymy, bo wiadomo, że dopóki nie ma podpisu, nie ma zawodnika.
Poza tym Sprawka to farciarz. Skoro odpuścił Jelenia to znaczy, że Daniel będzie miał kiepski sezon. Prezes ma nosa i już teraz o tym wie
Poza tym Sprawka to farciarz. Skoro odpuścił Jelenia to znaczy, że Daniel będzie miał kiepski sezon. Prezes ma nosa i już teraz o tym wie
Ostatnio zmieniony 14 listopada 2013, o 21:04 przez jerry78, łącznie zmieniany 1 raz.
Co wy po nim płaczecie ? Pokazał jak głęboko ma kibiców, złotóweczka
. Z resztą co ja się dziwię, w dzisiejszych czasach takie coś jak przywiązanie do barw klubowych, kibiców i jeszcze różnych rzeczy zanika. Krzyżyk na drogę !
- Łoptymista
- Trener
Jerry z Twojego wpisu wynika, ze opdejscie Jelenia to prawie sukces i wszystko poszlo zgodnie z planem.
Tak spytam czemu mamy czekac 30 dni? W Grudziadzu nie musza.
Łoptymista: ale w Rzeszowie muszą! 
- Łoptymista
- Trener
No dobra, ale takie porownanie to obraza:p
Łoptymista pisze:Jerry z Twojego wpisu wynika, ze opdejscie Jelenia to prawie sukces i wszystko poszlo zgodnie z planem.
Łoptymista masz taki ładny nick
ps. Moja intuicja mówi mi ze warto.
Ostatnio zmieniony 14 listopada 2013, o 21:12 przez Deri, łącznie zmieniany 1 raz.
Kobieta, która jęczy w nocy, nie warczy w dzień
GeloSMT Swiat na trzeżwo jest nie do przyjęcia.;p
GeloSMT Swiat na trzeżwo jest nie do przyjęcia.;p
jerry78 pisze:Lament jak co roku, to już tradycja. Proponuję poczekać jeszcze te 30 dni i wtedy ocenimy posunięcia Sprawki.
Ale nie trzeba czekać 30 dni, żeby już teraz powiedzieć, że strata Jelenia to błąd. Na każdej płaszczyźnie.
Żeby krytyka była konstruktywna, należy przykre zdanie zakończyć pozytywnym akcentem.
Na przykład: Jesteś wyjątkowym ch*jem, ale masz za to ładne buty!
Na przykład: Jesteś wyjątkowym ch*jem, ale masz za to ładne buty!
ale przecież w tym wszystkim nie chodzi o to, żeby zaspokoić ciekawość kibica i nie nadwyrężać jego cierpliwości
niech sobie negocjuje jeszcze miesiąc aby skład był dobry.
Ostatnio zmieniony 14 listopada 2013, o 21:14 przez mustafa, łącznie zmieniany 2 razy.
Ja proponuje na razie nie panikowac, nie plakac a spokojnie poczekac. Szybko zapomnieliscie, co Jelen jechal 2 lata temu? Ktos postawi gruba kase, ze w przyszlym sezonie znowu pojedzie tak jak pojechal? Aczkolwiek tutaj nie mozna zapominac o 3 ciezkich wyjazdach w ktorych Jelenia nie bylo. W odroznieniu od was poki co nie rusza mnie to odejscie wcale
10 razy bardziej swego czasu zdolowalo mnie odejscie Miska - powaznie. Nie chce mi sie tez wierzyc, ze Sprawka jest az takim ..... zeby w miejsce Jelenia zakontraktowac jakiegos cieniasa (jak na I lige) typu Trojan (z calym szacunkiem) Poki co jest wieeeelu zawodnikow, ktorzy moga go z powodzeniem zastapic. No a Dariuszowi tez chyba nie zalezy na oderwaniu sie od posadki?
Jakos jestem spokojny, ze bedziemy mieli godnego zastepce Jelenia. Miskowiak + Ljung i nikt juz plakal za Danielem nie bedzie - proste 
Ostatnio zmieniony 14 listopada 2013, o 21:14 przez $korzen$, łącznie zmieniany 1 raz.