Jak było każdy widział ...
Ja bym chciał wiedzieć kto i na co zabrał pieniądze z tegorocznego budżetu. Budżet miał być podobno porównywalny z tym z zeszłego sezonu, na nazwiska nie wydawali pieniędzy miała kasa pójść w sprzęt to chciałbym teraz wiedzieć, gdzie ta kasa jest ???? Bo chyba nikt nie powie,że naprawde poszła na sprzęt
Trzeba szybko kogoś wypożyczyć jeżeli sie da, bo Franków to jest jeżdżąca(turlająca się) tragedia .
O Jensenie nie chce mi sie pisać
Piszcz jak co rok, wielkie nadzieje, kreowany na lidera a zawsze zawodzi
Juniorzy Pietraszko, Jeleń zrobili swoje reszta nic nie zrobiła
Trumiński w Grudziądzu robi 14pkt.Pewnie takiej średniej nie utrzyma długo ale wywaliliśmy zawodnika, który mógł być nie tylko batem na Frankowa ale robić pewne 7-8 pkt w podstawowym składzie
10.04.05 Motor Lublin - Stal Rzeszów
-
Gość
Dlaczego Franków jeździ w Lublinie , bo Gawrzyk na kolanach błagał Siwka by został !
Dlaczego Jensen jeździ w Lublinie go Gawrzyk błagał Siwka by go zatrudnić !
a te piękne programy to niech sobie wsadzą ! od Grudziądza spadnie popyt niesamowicie a i na trybynach będzie wiecej wolnego miejsca.
Panowie J.S i P.S nie nadajÄ… sie do sportu !!!!!!!!!
Dlaczego Jensen jeździ w Lublinie go Gawrzyk błagał Siwka by go zatrudnić !
a te piękne programy to niech sobie wsadzą ! od Grudziądza spadnie popyt niesamowicie a i na trybynach będzie wiecej wolnego miejsca.
Panowie J.S i P.S nie nadajÄ… sie do sportu !!!!!!!!!
no co tu mozna napisac ? tylko wyrazic swoj zal, ze nie bylo sie na takim meczu
Gratulacje dla naszego teamu bo wszysyc - bez wyjatku - pojechali bardzo dobrze
ooo, to nowosc. Miesiac i startowiec? Jesli Pawel poprawil ten element zuzlowego rzemiosla to wypada nam sie tylko cieszyc, bo refleksem na starcie nigdy nie grzeszyl
moglbys nieco roziwnac owa mysl? Karol to najwieksza nadzieja klubu ze stolicy Podkarpacia i szczerze mowiac mam dziwne przeczucie, ze osignie w tym sporcie calkiem sporo. Zdziwlem sie tym upadkiem, bo...nigdy nie widzialm Karola lezacego na torze
juniorzy - typowi startowcy ale zrobili swoje.
ooo, to nowosc. Miesiac i startowiec? Jesli Pawel poprawil ten element zuzlowego rzemiosla to wypada nam sie tylko cieszyc, bo refleksem na starcie nigdy nie grzeszyl
Karol Baran - młodość i głupota = w przyszłości wielkie kuku
moglbys nieco roziwnac owa mysl? Karol to najwieksza nadzieja klubu ze stolicy Podkarpacia i szczerze mowiac mam dziwne przeczucie, ze osignie w tym sporcie calkiem sporo. Zdziwlem sie tym upadkiem, bo...nigdy nie widzialm Karola lezacego na torze
-
Michael