Żużel LIVE - shoutbox meczowy
Re: Żużel LIVE - shoutbox meczowy
Casting wygrał jednak Kacper. Widać, że mu zależy żeby dołączyć do galacticos :)
W. Komarnicki: "Zwykli ludzie łapali mnie za ręce i prosili, aby ratować Stal"
Do galacticos brakuje juniora dobrego. Parnicki nie do wyjęcia z Leszna ?
Parnicki w tym tygodniu w Szwecji i Danii bardzo słabo się pokazał. Za słabo na przenosiny do żużlowego Eldorado.
Dajmy młodym Bartkom wyjść z cienia. Do Play offów się odpłacą
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
a Mania z Leszna? zakładam, że głupi nie są, ale nie wiem na ile podpisali umowę
PS. #Magia_Falubazu
PS. #Magia_Falubazu
Kubera do Apatora!
Co z tą klątwą? Dyspensa z okazji Bożego ciała?
Brawo Dominik!
Brawo Dominik!
a w LidZ€ w To®uNiU t@k Ni€ J€zDzI...
Ta chora giełda transferowa powoduje, że człowiek nie wie komu kibicować. Złapałem się na tym dzisiaj. Zwycięstwo Kubery a radości normalnie mniej. Nie tak to miało wyglądać.
Ge(L)o pisze:Do galacticos brakuje juniora dobrego. Parnicki nie do wyjęcia z Leszna ?
On tam chyba podpisal papier na starty do ukonczenia 26 roku zycia
"Kto nie potępia - ten przyzwala" - Jan Karski
asid73 pisze:Ta chora giełda transferowa powoduje, że człowiek nie wie komu kibicować.
Moją sympatia do odchodzących spadła do okrągłego zera.
Domin wygrywa - trudno, co robić... :)
W meczu jak zdobędzie punkty to radość będzie, ale w indywidualnych już obcy człowiek...
U mnie do półfinału nie będzie radości z punktów Dominika. Będzie ciekawie jak Motor wygra rundę zasadniczą a Falubaz będzie czwarty. Będziemy oglądać Dominika :)
Tylko chore głowy będą myśleć że Kubera będzie coś kombinował w meczu z Falubazem, o ile do takiego dojdzie
Motor mocny
Na koniec rundy zasadniczej na pewno ;)
Hayden pisze:Tylko chore głowy będą myśleć że Kubera będzie coś kombinował w meczu z Falubazem, o ile do takiego dojdzie
Chore to jest pieprzyć "nie wiem co by się miało stać żebym zmienił klub" kiedy jest się dogadanym w innym...
to jest hasło na sektorówkę na mecz z Falubazem ;)
I cwana myszka Miki z workiem pieniędzy $$$$$.
ja bym to widział bez żadnych rysunków, komentarzy itd., tylko autor słów, ew. data
Dominik musiał by się do tego odnieść. Ciekawe jak by zareagował.
Bardzo dobry pomysł. Ogólnie zlewam "oprawy", ale do takiej bym się dorzucił.
Ale w Was siedzi jadu … gość jest częścią i to znaczącą największych sukcesów, ma małe dziecko, team który na niego też naciska a jest znaczną częścią jego sukcesów, mało nie został kaleką co pewnie też ma znaczenie w kwestii bezpieczeństwa finansowego jego rodziny, nie znacie szczegółów poza jakimiś „przeciekami”, i na koniec gość nadal gryzie tor, żeby zdobyć złoty medal, który wam kibiciom się „należy”… i na razie nadal jest zawodnikiem Motoru. I już widzę każdego z Was jak rezygnujecie z dodatkowego miliona (jeśli to prawda) dla kogokolwiek lub czegokolwiek …
P.S. nie mam pojęcia czy zawodnicy czytają forum, ale jeśli to byłbym ja to tylko byście mnie upewniali w słuszności podjętej decyzji…
P.S. nie mam pojęcia czy zawodnicy czytają forum, ale jeśli to byłbym ja to tylko byście mnie upewniali w słuszności podjętej decyzji…
No nie tak kolego. Chcę odejść z Motoru? Ok, ma bliżej do domu, większą kasę i inną rolę w zespole. Aż się prosi o zmianę otoczenia. Ale:
1. Po kiego ... grzyba się tak spieszył i klepał wszystko już na wiosnę
2. Dlaczego nie zadbał o ciszę w eterze, np. na piśmie
3. Po co zamiast ucinać dyskusję na temat przynależności klubowej (jak wspomniany Vaculik) walił farmazony, że życia sobie poza Lublinem nie wyobraża.
3. Po co zamiast ucinać dyskusję na temat przynależności klubowej (jak wspomniany Vaculik) walił farmazony, że życia sobie poza Lublinem nie wyobraża.
kibicLBN pisze:No nie tak kolego. Chcę odejść z Motoru? Ok, ma bliżej do domu, większą kasę i inną rolę w zespole. Aż się prosi o zmianę otoczenia. Ale:
To jedyne o co mam żal do Dominika o czym pisałem sam wcześniej. Wyraziłem opinię, mam swoje wnioski ale nie zamierzam teraz zachowywać się jak zawiedziony nastolatek „bo mówiła, że kocha a kopnęła w dupę bo tamtem ma lepszy samochód”… podjął decyzję, stracił część sympatii w oczach kibiców- może miał ultimatum? Z Falubazu, od żony? —- za mało wiem, żeby ponadto jeszcze gościa grilować tym bardziej, że do września jeździ u nas… położy mecz z Falubazem dziwnym trafem ? Nie sądzę ale jeśli tak wrtedy to będzie potężna plama .. teraz ? Za mało wiem by go osądzać. Nawet oficjalnie nie ma potwierdzenia, że podpisał.. choć wszystkie znaki na to wskazują…