28 maja TŻ LUBLIN vs ZKŻ ZIELONA GÓRA
- Dj_Korgi
- Senior
- Kontakt:
No niestety ten mecz pokazał nasze miejsce w szeregu . Nie pozostaje nam nic innego jak walka o pierwszą 4ke z Gnieznem i Gorzowem .
Brhel - 3 ptk to troche za mało jak na niego
Jeleniewski - 5 ptk po treningu nie spodziewałem się niczego więcej . Chociaż bardzo go lubię .
Louis - 4 ptk jak na lidera drużyny przystało zdobył pokaźną liczbe punktów
Knapp - 10 ptk zostałem zaskoczony na + i to duży + nawet ja nie postawiłem na niego w Typerze
Rempała - 4 ptk co się z nim dzieje - początek sezonu dobrze a teraz ??
Tomicek - 10 ptk chyba jako jedyny nasz zawodnik nie zawiódł ( nie licząc Knappa bo on pojechał powyżej oczekiwań )
Messing - 1 ptk nie oceniam go bo po prostu widziałem go pierwszy raz na oczy i nie mam do czego porównywać
Brhel - 3 ptk to troche za mało jak na niego
Jeleniewski - 5 ptk po treningu nie spodziewałem się niczego więcej . Chociaż bardzo go lubię .
Louis - 4 ptk jak na lidera drużyny przystało zdobył pokaźną liczbe punktów
Knapp - 10 ptk zostałem zaskoczony na + i to duży + nawet ja nie postawiłem na niego w Typerze
Rempała - 4 ptk co się z nim dzieje - początek sezonu dobrze a teraz ??
Tomicek - 10 ptk chyba jako jedyny nasz zawodnik nie zawiódł ( nie licząc Knappa bo on pojechał powyżej oczekiwań )
Messing - 1 ptk nie oceniam go bo po prostu widziałem go pierwszy raz na oczy i nie mam do czego porównywać
-
Mateusz111
- Junior
"Tak silnego składu klub z Lublina nie miał od wielu lat"-cytat z programu z meczu z Krosnem
Chyba od 2004r
Poprostu dno
Brhel - tragedia. Odpuscił ze 3 biegi!
Jeleniewski - Niestety postawiłem na niego w typerze
Louis (jak kto woli Lui) - to miało być podstawowe wzomocnienie "kropka nad i" a wyszło jak z Jensenem.
Knapp - pojechał w miare oczekiwań
Rempała - Najlepszy z najsłabszych
Tomicek - Jak junior może być najlepszym zawodnikiem zespołu
EKSTRALIGA 2007
Nigdy nie sadzilem, ze wyjde kiedys z meczu Motoru przed koncem spotkania, ale to co dzisiaj zobaczylem zmienilo moj swiatopoglad. Nic nie usprawiedliwia takiej totalnej kompromitacji.
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
szafirek pisze:o czwórce mogą zapomnieć,Gorzów wygrał w Grudziądzu
Jeśli będą tak dalej jeździć to nie będzie szans na cokolwiek, ale szanse na czwórkę jeszcze są.
Teraz będzie trzeba włożyć duuuużo pracy, aby odzyskać zaufanie kibiców.
Ostatnio zmieniony 28 maja 2006, o 20:43 przez mcprzemek, łącznie zmieniany 1 raz.
-
tomunneck
i bardzo dobrze , dziadostwo zajebane
powinni pogonic tego kasinskiego wpizdu
ostrow podobno przelozone na 11 czerwca , wiec 25:65 i 1000 osob na meczu
ciekawe jak sie chlopaki beda tlumaczyc , pewnie "myslelismy ze tor bedzie suchy , na treningu byl inny" i ze w ogole mialo byc cieplo jak na karaibach
powinni pogonic tego kasinskiego wpizdu
ostrow podobno przelozone na 11 czerwca , wiec 25:65 i 1000 osob na meczu
ciekawe jak sie chlopaki beda tlumaczyc , pewnie "myslelismy ze tor bedzie suchy , na treningu byl inny" i ze w ogole mialo byc cieplo jak na karaibach
-
Mateusz111
- Junior
mcprzemek pisze:szafirek pisze:o czwórce mogą zapomnieć,Gorzów wygrał w Grudziądzu
Jeśli będą tak dalej jeździć to nie mają szans na cokolwiek, ale szanse jeszcze są.
Teraz będzie trzeba włożyć duuuużo pracy, aby odzyskać zaufanie kibiców.
Których będzie coraz mniej. Obstawiam że frekwencja nie przekroczy 2000 osób
-
hayabusarider
Pięknie wyszło w tym meczu jak silna (bezsilna) jest nasza drużyna!!
Piękny egzamin z kondycji -- zdali Tomicek oraz Knapp,Messing reszta to dno!!!!.
KASIŃSKI i co Dyrektorze??? Czym będziesz teraz mydlił oczy kibicom??
Ekstraligą czy pierwszą czwórką??
Lepiej zbieraj manatki i razem z Jackiem wracajcie do Zielonej, póki rękoczynów nie było jeszcze, bo to różnie może być.
.
Także proponuje od następnego meczu juniorami jechać i będą zdobycze punktowe na podobnym poziomie, a chłopaki się rozjeżdżą!!!.
A reszta towarzystwa WON!!!.Na czele z tym Waszym Wspaniałym LOUISEM
No i Kasiński pożegnaj się z kibicami, bo na następnego meczu to nawet połowa tego co była dzisiaj nie przyjdzie!!!.
Także spokojnie do końca sezonu, młodzieżowcy dadzą sobie radę[/img]
Piękny egzamin z kondycji -- zdali Tomicek oraz Knapp,Messing reszta to dno!!!!.
Ekstraligą czy pierwszą czwórką??
Lepiej zbieraj manatki i razem z Jackiem wracajcie do Zielonej, póki rękoczynów nie było jeszcze, bo to różnie może być.
Także proponuje od następnego meczu juniorami jechać i będą zdobycze punktowe na podobnym poziomie, a chłopaki się rozjeżdżą!!!.
No i Kasiński pożegnaj się z kibicami, bo na następnego meczu to nawet połowa tego co była dzisiaj nie przyjdzie!!!.
-
Apocalips
- Zawodowiec
- Kontakt:
Całe szczęście, że nie będę mógł obejrzeć meczu z Ostrowem. Pierwszy raz od 10 lat mam dość żużla. To co pokazały dzisiaj nasze gwiazdy woła o pomste do nieba. Brak szacunku dla kibica. WSTYD !
Brawo Lubos, Grzecho, Andreas i Daniel ! A reszta won...
Brawo Lubos, Grzecho, Andreas i Daniel ! A reszta won...
"Bo serce bije mocniej niż pięści..." - Motor 1950 Lublin
Pozdrawiam - Apocalips
Pozdrawiam - Apocalips
Minusy:
1. Prowadzić na własnym torze 8 punktami i przegrać 16 to duża sztuka.
2. Te awarie taśmy to żenada, szczególnie w klubie z ekstraligowymi aspiracjami. Dobrze chociaż, że Louisowi głowy nie urwało
.
3. Żenująca jest też postawa naszych "gwiazd", ale tak to już jest z emerytami. Na trudnym i dziurawym torze rączki po prostu wysiadają.
4. Postawa Jelenia na własnym torze także może zostać opisana wyżej wymienionym przymiotnikiem.
5. Postawa klubu kibica, kiedy się okazało, że mecz będzie w plecy. Może zamiast hasła: "dumni po zwycięstwie, wierni po porażce", powinno być: "dumni po zwycięstwie, do domu po klęsce"?
6. Frekwencja na następnych meczach i niskie wpływy do kasy "Kasy"
Plusy:
1. Knapp, Tomicek. Kto był wie dlaczego.
2. Wynik lepszy niż w Zielonej
.
3. No i być może już wkrótce posada w Tarnowie się zwolni...
.
4. Frekwencja na następnych meczach i króciutkie kolejki przed kasami "Kasy" oraz duży komfort na trybunach.
To tyle na gorÄ…co po meczu.
1. Prowadzić na własnym torze 8 punktami i przegrać 16 to duża sztuka.
2. Te awarie taśmy to żenada, szczególnie w klubie z ekstraligowymi aspiracjami. Dobrze chociaż, że Louisowi głowy nie urwało
3. Żenująca jest też postawa naszych "gwiazd", ale tak to już jest z emerytami. Na trudnym i dziurawym torze rączki po prostu wysiadają.
4. Postawa Jelenia na własnym torze także może zostać opisana wyżej wymienionym przymiotnikiem.
5. Postawa klubu kibica, kiedy się okazało, że mecz będzie w plecy. Może zamiast hasła: "dumni po zwycięstwie, wierni po porażce", powinno być: "dumni po zwycięstwie, do domu po klęsce"?
6. Frekwencja na następnych meczach i niskie wpływy do kasy "Kasy"
Plusy:
1. Knapp, Tomicek. Kto był wie dlaczego.
2. Wynik lepszy niż w Zielonej
3. No i być może już wkrótce posada w Tarnowie się zwolni...
4. Frekwencja na następnych meczach i króciutkie kolejki przed kasami "Kasy" oraz duży komfort na trybunach.
To tyle na gorÄ…co po meczu.
W tych pieknych okolicznosciach przyrody...po raz 1-szy chcialo mi sie wyjsc z meczu. Wytrzymalem do konca. Knapp i Tomicek pokazali, ze jednak mozna bylo pojechac. Porazka z faworytem 1-szej ligi moze by tak nie bolala, gdyby nie jej styl. Zero woli walki, zero checi, oprocz Grzecha i Lubosa. No to czekamy na kolejne lanie 11.VII. Tym optymistycznym akcentem zakoncze. 
"Kto nie potępia - ten przyzwala" - Jan Karski
-
hayabusarider
Kasiński na taczkę i poza miasto wywieźć!!, razem z "resztą towarzystwa"!!
Ale jest przebłysk zdeterminowanych i uczynnych dla klubu:
SKINHEAD który dzisiaj z całym zaangażowaniem,likwidował kałuże na torze.
Jakby wszystkim tak zależało w tym klubie, to bylibyśmy jak ZIELONKA.
Która jest drużyną na miarę E-ligii, której widać że zależy na wyniku.
Wiecie może kto jest tym SKIN-em?
Ale jest przebłysk zdeterminowanych i uczynnych dla klubu:
SKINHEAD który dzisiaj z całym zaangażowaniem,likwidował kałuże na torze.
Jakby wszystkim tak zależało w tym klubie, to bylibyśmy jak ZIELONKA.
Która jest drużyną na miarę E-ligii, której widać że zależy na wyniku.
Wiecie może kto jest tym SKIN-em?
hayabusarider pisze:Pięknie wyszło w tym meczu jak silna (bezsilna) jest nasza drużyna!!
Ekstraligą czy pierwszą czwórką??![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
.
a co pokazal twoj ulubieniec jeleniewski??? paralityk jeden
Ja z tego miejsca pozdrawiam Dave'a i reszte "torowych" znawcow ktorzy wysmiewali moje poglady na temat prawdopodobnego przebiegu meczu i samego "betonu".Pozdrawiam takze od Kasinskiego i Harrego po reszte tych patalachow w zarzadzie klubu. Chcieliscie beton, mieliscie beton, chcieliscie dostac ostro pod dupie, wiec dostaliscie ostro po dupie. ZNAWCY ! mam nadzieje ze na Ostrow tez zrobicie beton
Wracajac do meczu, jak my chcemy wygrywac skoro tak doswiadczeni zawodnicy jak Rempala,Knapp wyworza sie nawzajem. Jazda para zero, starty zero, matko boska to sie nie miesci w glowie. Moze mi ktos racjonalnie wytlumaczyc co na tym torze wyrabial Brhel ? Jakos nie chce mi sie wiezyc ze nagle stracil sily, juz i tak dziwne wydalo mi sie to ze na "pace" siedzial z zawodnikami Zielonej Gory. Dobrze ze byl chociaz Tomicek, tak pewnie nie wyszli bysmy z 30. Na prawde nie moge wyjsc z podziwu co za kretyn wymyslil zeby dzis robic beton
? Nie chce wam mowic, ale my zegnamy sie nie tylko z walka o 3 miejsce, ale takze z pierwsza czworka, zenada. Co najgorsze, pierwszy raz w zyciu wyszedlem przed koncem spotkania, mianowicie po 12 biegu. Co do Zielonej, pelen profesjonalizm, brak slabych punktow, widac ze to zespol organizacyjnie i sportowo w pelni przygotowany na walke w e-lidze.
Wracajac do meczu, jak my chcemy wygrywac skoro tak doswiadczeni zawodnicy jak Rempala,Knapp wyworza sie nawzajem. Jazda para zero, starty zero, matko boska to sie nie miesci w glowie. Moze mi ktos racjonalnie wytlumaczyc co na tym torze wyrabial Brhel ? Jakos nie chce mi sie wiezyc ze nagle stracil sily, juz i tak dziwne wydalo mi sie to ze na "pace" siedzial z zawodnikami Zielonej Gory. Dobrze ze byl chociaz Tomicek, tak pewnie nie wyszli bysmy z 30. Na prawde nie moge wyjsc z podziwu co za kretyn wymyslil zeby dzis robic beton
Ostatnio zmieniony 28 maja 2006, o 21:02 przez $korzen$, łącznie zmieniany 1 raz.
-
hayabusarider
Całe widowisko popsuła pogoda.
Na torze pojawiły się koleiny...
Ale był równy dla każdego !!!
Jeżeli Suchecki czy Lindgren radzili sobie dobrze, to... dlaczego nie mógł sobie poradzić Rempała, Lousi czy Brhel?
Ogólnie wiało "nudą" i zimnem...
Kilka akcji Knappa i zadziorność Tomicka sprawiły, że nie wyszedłem po 6 biegu...
Teraz ogólna ocena...
Brhel - bezbarwnie, już kolejny słaby mecz w jego wykonaniu.
Jeleniewski - Cóż, wolny na starcie (w sumie tak jak każdy) liczyłem na więcej.
Knapp - Brawa za wielkÄ… wolÄ™ walkÄ™ ...
Louis "Loui"
- Tylko w pierwszym swoim starcie pojechał na miarę oczekiwań, a upatrywano w nim lidera zespołu... eh...
Rempała - W ubiegłym roku średni sezon w ekstralidze. Zanosi się, że ten będzie również słaby w jego wykonaniu tyle że klase niżej...
Tomicek - To samo co u Knappa, duże brawa
Messing - Co tu dożo mówić, nie pojeździł dziś dużo.
Teraz trzeba mieć nadzieje, że "może" coś ruszy i z wielkim trudem załapiemy się do pierwszej czwórki...
I jeszcze jedno.
Jeżeli tak mają jeździc nasi zawodnicy, to prosze o obniżenie biletów.
Założe się, że na Ostrów przyjdzie "garstka ludzi", a wtedy dyrektorowi oberwie się po kieszeni.
Na torze pojawiły się koleiny...
Ale był równy dla każdego !!!
Jeżeli Suchecki czy Lindgren radzili sobie dobrze, to... dlaczego nie mógł sobie poradzić Rempała, Lousi czy Brhel?
Ogólnie wiało "nudą" i zimnem...
Kilka akcji Knappa i zadziorność Tomicka sprawiły, że nie wyszedłem po 6 biegu...
Teraz ogólna ocena...
Brhel - bezbarwnie, już kolejny słaby mecz w jego wykonaniu.
Jeleniewski - Cóż, wolny na starcie (w sumie tak jak każdy) liczyłem na więcej.
Knapp - Brawa za wielkÄ… wolÄ™ walkÄ™ ...
Louis "Loui"
Rempała - W ubiegłym roku średni sezon w ekstralidze. Zanosi się, że ten będzie również słaby w jego wykonaniu tyle że klase niżej...
Tomicek - To samo co u Knappa, duże brawa
Messing - Co tu dożo mówić, nie pojeździł dziś dużo.
Teraz trzeba mieć nadzieje, że "może" coś ruszy i z wielkim trudem załapiemy się do pierwszej czwórki...
I jeszcze jedno.
Jeżeli tak mają jeździc nasi zawodnicy, to prosze o obniżenie biletów.
Założe się, że na Ostrów przyjdzie "garstka ludzi", a wtedy dyrektorowi oberwie się po kieszeni.
Ostatnio zmieniony 28 maja 2006, o 21:13 przez Fork, łącznie zmieniany 2 razy.
trening czyni mistrza.