Motor Lublin w sezonie 2025
-
KrzyczącyK1b1c
- Trener
Re: Motor Lublin w sezonie 2025
Sparta będzie imo faworytem, jeśli utrzymają Kowolika + dokoptują jakiegoś Drejera/Andersena. No chyba, że my wyczarujemy na juniorkę jakiegoś magika.
No nie, żeby wygrać mistrzostwo musisz mieć Przyjemskiego. Sparta mieć go nie będzie.
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
-
KrzyczącyK1b1c
- Trener
A, dobra, to odpowiedź do Gela, niepotrzebnie się wychylałem, pardon :D
Flagg pisze:Wiktora nie będzie ani w Toruniu, ani we Wrocławiu, ani w Zielonej.
To kto zdobędzie to mistrzostwo? Polonia?
Nie udawaj idioty
- Lumpproletariacki
- Szkółkowicz
Po spadku Rybnika w 2017 Woryna, mając średnią niemal 2.0 w ekstralidze, zszedł ligę niżej z misją ratunkową. Od tego czasu kręci się w ekstralidze odpowiednio: 1.6, 2.0, 1.5, 1.8, 1.7
Po wczorajszym meczu w Poznaniu jakoś nabrałem przekonania, że Jakobsen powinien dostać szansę w Ekstralidze. Nie mówię, że u nas, niech już będzie ten Piter ;), ale w niedalekiej przyszłości podmiana Fredrika na Frederika why not.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Ale on ją miał w Grudziądzu i jak widać nie wykorzystał do końca.
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
Tak, faktycznie, nie wiem, może źle trafił a może teraz jest lepszy. Po prostu fajnie wygląda w I lidze, stąd mój wniosek, skoro mówi się o Douglasach etc.
Douglas to dla mnie nowy Rasmus, niech inni idą tą drogą.
Prędzej z 1 ligi widzę potencjał w Łoktajewie, ale może to sentyment, bo jako młody zawodnik jeździł w elidze i się świetnie zapowiadal
Prędzej z 1 ligi widzę potencjał w Łoktajewie, ale może to sentyment, bo jako młody zawodnik jeździł w elidze i się świetnie zapowiadal
Obawiam się, że z Jakobsenem będzie podobnie jak z Zagarem. Wysoki, ciężki. Pewnego pułapu nie przeskoczy dopóki nie wprowadzą limitów wagowych zawodnika z motocyklem.
Mistrz, Mistrz, MOTOR MISTRZ!!!
Puka strzela ile się da, natomiast pomijając wiarygodność, nie bardzo wiem jaki mielibyśmy cel dogadywać się z Drabikiem już teraz.
Puka ewidentnie nic nie wie a strzela na oślep. W końcu trafi i wtedy wjedzie na białym koniu jako gość mający wtyki.
Czekamy na Czugunowa i Tarasienke. Licencje PZM mają, więc może i z nimi Puka strzeli.
Czugunow chyba się wypisał w tym roku na stałe z ekstraligi. Przecież to nie jego poziom zupełnie
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
A mi się wydaje że Kępa po przejściach z Drabikiem w Motorze to jest na liście ale ostatni.
Mistrz, Mistrz, MOTOR MISTRZ!!!
Klikhieny działają na zasadzie chybił-trafił ale to już drugie źródło z takim niusem. Maksym jaki jest każdy wie ale zestawiony z Nickim w jednej drużynie okazał się nie aż tak odklejony. Jak wiemy Kępa nie przepłaci a Maksym chyba nie zażąda tyle co Piter. Sądzę, że nr 1 u Kępy był Jarek ale Motor nie był nr 1 u Jarka.
Kuba nie ma problemu by pracować w trudnymi charakterami. Grisza miewał swoje odpały, MM tym bardziej, Zagar wszyscy wiedzą jaki jest. Ale nie chce mi sie totalnie wierzyć, że zdecydowałby się na drugie podejście z Drabikiem. Talent i umiejętności z absolutnego topu, ale kilka "normalnych" wywiadów to, moim zdaniem, zdecydowanie za mało dla Kuby, żeby przykryć cały sezon jazdy bez trzymanki. Problem tylko w tym, ze Pawlicki też nie do końca pasuje do profilu Kępowych transferów. Gość na bank ma gwiazdorski kontrakt w Czewie, a nawet jeśli nie ma, to będzie mieć. Kępa poszedłby na finansową "wojnę" ze Świącikiem?
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
-
KrzyczącyK1b1c
- Trener
https://przegladsportowy.onet.pl/zuzel/ ... in/tkd477t
Woryna wchodzi na giełdę. Bardziej konkretny artykuł niż o pozostałych spekulacjach i w teorii już dogadane.
Woryna wchodzi na giełdę. Bardziej konkretny artykuł niż o pozostałych spekulacjach i w teorii już dogadane.
Sympatyczny chłopak
Nieee tylko nie Woryniorz
Ostatnio zmieniony 13 czerwca 2025, o 12:03 przez luCas, łącznie zmieniany 1 raz.
"Kto nie potępia - ten przyzwala" - Jan Karski
Piter od kilku sezonów ma stawki z najwyższej półki. Do tej pory było to nieadekwatne do formy i korzystał na tym, że rynek krajowych seniorów jest ubogi. Ale teraz to on ma karty w ręku. Świącik chyba powoli wypada z orbity mocarzy finansowych i prawdopodobnie będzie teraz szukał zawodników mniej oczywistych (Douglas). My z kolei wypompujemy ten sezon na maxa, ale przyszły i moim zdaniem następny będzie na bezpieczne przeczekanie, z szansami na play-offy. Czeka nas rewolucja, której Kępa przynajmniej werbalnie zawsze chciał uniknąć.
Mrozek zawału dostanie że jego "synek" jest w tym znienawidzonym Lublinie :D
Teraz trzeba zagranicznego u21 dogadać
Tylko nie Woryna - no błagam. Z zagranicznych juniorów - pomysłów brak.