Żużel LIVE - shoutbox meczowy
Re: Żużel LIVE - shoutbox meczowy
Kontaktu nie było bo Zmarzlik zrobił wszystko żeby go nie było. Gdyby jechał normalnie, zostałby staranowany.
Lekcja pokory dla Domina. Dziwnie mi z tym, że mi go nie szkoda.
Lekcja pokory dla Domina. Dziwnie mi z tym, że mi go nie szkoda.
ale chyba pojedzie w nominowanych. Zmarzlik stał ze sztabem i go wołali
Bez jaj. Po takim 13 biegu to byłby skandal. Wiktor - Holder i Lindgren - Zmarzlik.
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
nie no ja się zgadzam, mówię co było widać w TV
Też bym puścił Wiktora. Obaj nie gwarantują kompletnie nic, ale Wiktor bardziej zasłużył
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
Kubera robi wszystko żeby było nam jak najmniej żal że odchodzi.
Dryla już tak stara się nie dawać powodów do podejrzeń o faworyzowanie Motoru, że do pożygu faworyzuje każdego naszego przeciwnika.
Ketrab pisze:Kubera już myślami w Zielonej Górze?
Chyba KSM zbija
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
no i dobrze, jest Wiktor, bez Kubery
Uff
Richie Faulkner:
Od kiedy lubelak na lubelakow mówi lublinianie?
-
KrzyczącyK1b1c
- Trener
Haron90 pisze:Od kiedy lubelak na lubelakow mówi lublinianie?
Lubelak komentuje dla ogólnopolskiej stacji, nie dla TVP 3 Lublin.
Az się ciężko patrzy na naszych w Toruniu …. Poza Bartkiem bezradni
-
KrzyczącyK1b1c
- Trener
MM z nową umową - dwuletnią.
Sam Zmarzlik meczu nie wygra. Zwłaszcza zabrakło punktów tego co chce mu dorównać i odchodzi do Zielonej.
Już nie przesadzajcie, Dominikowi mecz dziś nie wyszedl ale w innych ważniejszych zrobi robotę i będzie Wam głupio. Bonus jest, plan minimum wykonany.
Ostatnio zmieniony 8 czerwca 2025, o 21:11 przez Perez, łącznie zmieniany 1 raz.
Mistrz, Mistrz, MOTOR MISTRZ!!!
Wynik lepszy niż jazda w PO brałbym w ciemno .
- niespokojny
- Trener
Wynik lepszy niż jazda. W końcu odpalił w barwach Motoru ten prawdziwy Zmarzlik. Bez niego byłaby kompromitacja.
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
Oni wygrali +6 a my u siebie +20. Przecież to przepaść.
Mistrz, Mistrz, MOTOR MISTRZ!!!
"prędkość hulajnogą"? Kiurvva.
Robercik się spłakał :-(
Co do Domina, dał nam tyle radości i tyle medali, że wstyd teraz czerpać satysfakcję z jego gorszego meczu.
Co do Domina, dał nam tyle radości i tyle medali, że wstyd teraz czerpać satysfakcję z jego gorszego meczu.
Nie ma sensu rozpatrywać, czy bez Zmarzlika byłaby kompromitacja czy nie, bo Bartek nie jechał tego meczu jako gość, czy rezerwa medyczna, tylko jest częścią zespołu. I właśnie po to m.in. był sprowadzany, żeby takie mecze jechać.
Jest bonus, są 42 punktu, nie ma co rozpaczać. Nie umiemy jeździć na tej Motoarenie i tyle. Ale tak długo jak będziemy tam przegrywać niżej, niż wygrywamy u siebie, to nie ma żadnego problemu :)
Jest bonus, są 42 punktu, nie ma co rozpaczać. Nie umiemy jeździć na tej Motoarenie i tyle. Ale tak długo jak będziemy tam przegrywać niżej, niż wygrywamy u siebie, to nie ma żadnego problemu :)
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
Domin będzie bardzo potrzebny do końca sezonu, ironia czy sarkazm w Jego stronę zdecydowanie nie na miejscu. Nie wspominając już o tym, ile się dla na na torze nawalczył i punktów naprzywoził.
"To ride with empty head" - jechać z "czystą głową"
"To mess it ip with a lion" - "nie drażnić lwa"
Czytał Łukasz Benz
"To mess it ip with a lion" - "nie drażnić lwa"
Czytał Łukasz Benz
Obyśmy nie musieli już tam wracać w tym roku. Plus taki, że oni w Lublinie jeszcze mniej potrafią jeździć. No i mieć tylko -6 jadąc w 3,5 zawodnika.
I nie ukrywam, mam nadzieję że więcej Kubera takiego piachu nie pojedzie w tym roku. Mimo, że z lekka dzisiaj wkurzył pasywną jazdą ;). Mieszane ma te mecze w Toruniu. Dzisiaj wylosował gorszy. Zmarzlik wylosował lepszy.
Mecz do analizy.
I nie ukrywam, mam nadzieję że więcej Kubera takiego piachu nie pojedzie w tym roku. Mimo, że z lekka dzisiaj wkurzył pasywną jazdą ;). Mieszane ma te mecze w Toruniu. Dzisiaj wylosował gorszy. Zmarzlik wylosował lepszy.
Mecz do analizy.
Ja to bardziej się martwię niż cieszę.. do września jest u nas i jest potrzebny a wyraźnie widać dołek. Mam nadzieję, że się ogarnie .. ciekawe czy on już coś z motomyszami pdpisał.