Pozaligowe występy lubelskich zawodników
Re: Pozaligowe występy lubelskich zawodników
Nasi przyklepali złoto w Szwecji. Domin z Matim sztos, a Zmarzlik chyba już marzy, żeby ten sezon się skończył ;)
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
Cierniak, Zmarzlik i Kubera dokładają do tegorocznych osiągnięć mistrzostwo Szwecji.
Mati i Domin imponująco dzisiaj, u Bartka znowu ciężary. W sobotę po meczu pewnie poczuje ulgę, że to już koniec tego sezonu.
Z jednej strony dobrze wiedzieć, że jednak jest człowiekiem, dużo łatwiej mu się kibicuje ;)
EDIT: Flagg pierwszy ;)
Mati i Domin imponująco dzisiaj, u Bartka znowu ciężary. W sobotę po meczu pewnie poczuje ulgę, że to już koniec tego sezonu.
Z jednej strony dobrze wiedzieć, że jednak jest człowiekiem, dużo łatwiej mu się kibicuje ;)
EDIT: Flagg pierwszy ;)
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!
Flagg pisze:Nasi przyklepali złoto w Szwecji. Domin z Matim sztos, a Zmarzlik chyba już marzy, żeby ten sezon się skończył ;)
Ładny sezon się Panom szykuje :) Zmarzlik DMP, DMS, 5ty tytuł SGP, Domin i Mati po sztuce w drużynowych w PL i SWE :)
"To ride with empty head" - jechać z "czystą głową"
"To mess it ip with a lion" - "nie drażnić lwa"
Czytał Łukasz Benz
"To mess it ip with a lion" - "nie drażnić lwa"
Czytał Łukasz Benz
A tak w ogóle, to Bańbor z Przyjemskim jadą w czwartek jeszcze finał IME U19 w Niemczech.
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
To kto w piątek będzie na tym treningu? Zmarzlik, Lindgren, Holder i Cierniak?
Flagg pisze:A tak w ogóle, to Bańbor z Przyjemskim jadą w czwartek jeszcze finał IME U19 w Niemczech.
Eh, po co. Nie ma innych juniorów żeby pojechać te nic nie znaczące zawody? Ile zakład że będzie jakieś kartoflisko a nie tor?
No teoretycznie termin zawodów został ustalony na 4 dni po zakończeniu zmagań w polskich ligach...:)
Flagg pisze:A tak w ogóle, to Bańbor z Przyjemskim jadą w czwartek jeszcze finał IME U19 w Niemczech.
Dobrucki Ty c....! On serio nam robi pod górkę
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
Flagg pisze:Nasi przyklepali złoto w Szwecji. Domin z Matim sztos, a Zmarzlik chyba już marzy, żeby ten sezon się skończył ;)
Wczoraj starty Bartka to była tragedia. Na dojeździe był zwykle minimum pół motocykla za wszystkimi. Zresztą spod taśmy radzi sobie słabo od dawna. Niesamowite, że przy tak nędznej dyspozycji Zmarzlik z trzech ostatnich rund SGP wygrał dwie i raz był drugi.
Mati super. W jego przypadku sprawdza się teoria, że im zimniej tym lepiej. W jego jeździe widać było dużą pewność siebie, czego często brakowało w tym sezonie.
Kubera wiadomo - dominacja na starcie i spokojna, uważna jazda na dystansie. Wydaje mi się, że Dominik jest najpoważniejszym kandydatem do TOP 4 w Grand Prix Challenge.
W. Komarnicki: "Zwykli ludzie łapali mnie za ręce i prosili, aby ratować Stal"
kibicLBN pisze:Flagg pisze:A tak w ogóle, to Bańbor z Przyjemskim jadą w czwartek jeszcze finał IME U19 w Niemczech.
Dobrucki za nich wsiadl na motor i awansowal do finalu, ktory mial odbywac sie kilka dni po ostatnim meczu sezonu ligowego?
METHANOL ADVENTURE TEAM
-
rumburaquee
- Zawodowiec
grzesieck pisze:kibicLBN pisze:Flagg pisze:A tak w ogóle, to Bańbor z Przyjemskim jadą w czwartek jeszcze finał IME U19 w Niemczech.
Dobrucki za nich wsiadl na motor i awansowal do finalu, ktory mial odbywac sie kilka dni po ostatnim meczu sezonu ligowego?
Chyba nie. Za wysoki jest:)
grzesieck pisze:kibicLBN pisze:Flagg pisze:A tak w ogóle, to Bańbor z Przyjemskim jadą w czwartek jeszcze finał IME U19 w Niemczech.
Niech jeżdżą Małkiewicze i inne orły o puchar wójta, co mają wakacje od miesiąca,żeby z wprawy nie wyszli, a nie wciskać naszym jeszcze jakieś jasełka. Przecież zawodników chyba można zmienić na jakiś czas przed zawodami.
Nie, nie możesz? Tam sie nie wystepuje z nominacji trenera, tylko były normalnie eliminacje, a zawody są rozgrywane pod egida FIM. Jeśli Przyjemski lub Bańbor wycofaliby się z tego turnieju to nie moga jechac w sobotnim finale.
Ostatnio w pośpiechu często nie zauważam istotnych ,, szczegółów " i cały czas byłem przekonany że to drużynowe mistrzostwa
bo już nasi raz jechali w takim DME U19 przed ważnym meczem i myślałem że teraz finały ijadę po tym Dobruckim niewinnym 
Pierwsza seria finału ME U19 bez upadków naszych
. Bańbor wygrał swój wyścig, Przyjemski przyjechał drugi za Parnickim.
https://sportowefakty.wp.pl/zuzel/relac ... xheim-live
kdsz pisze:Pierwsza seria finału ME U19 bez upadków naszych. Bańbor wygrał swój wyścig, Przyjemski przyjechał drugi za Parnickim.
Jest transmisja gdzieś?
Bańbor już leżał. Jak ja nie cierpię takich zawodów. Nie dość że dwa dni do finału to jeszcze zawody bez stawki na torze nołnejm
Tor swoją drogą bardzo ładny :)
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Niestety karetka przy Bartku.
Wstał o własnych siłach.
Czy każde takie zawody muszą powodować wzrost ciśnienia ? Ja wiem, że upadki mogą się zdarzyć wszędzie, ale jak zawody są na torze nieznanym to nerwy są większe.
Ja na SF patrzę.
Czy każde takie zawody muszą powodować wzrost ciśnienia ? Ja wiem, że upadki mogą się zdarzyć wszędzie, ale jak zawody są na torze nieznanym to nerwy są większe.
Ja na SF patrzę.
-
KrzyczącyK1b1c
- Trener
ezbeg pisze:Wstał o własnych siłach.
Ja na SF patrzę.
Wstał i wygrał powtórkę, jakby ktoś się martwił.
Tor w Herxheim znajduje się wewnątrz owalu przeznaczonego do longtracku. Ten na którym odbędzie się finał Indywidualnych Mistrzostw Europy Juniorów liczy zaledwie 283 metry i... nie posiada band! - "Nowe doświadczenie" - napisał na Instagramie Dawid Lampart, który do Niemiec przybył ze swoim podopiecznym - Bartoszem Bańborem.
No fajno.
Wiktor ma realną szansę na medal, ale startuje w piątej serii z najsłabszego czwartego pola. Bartek raczej bez szans na podium.
Jest brąz, ale najważniejsze, że obaj cali skończyli :)