Lubelski Węgiel KMŻ Lublin - Orzeł Łódź 20.06.2010
Re: Lubelski Węgiel KMŻ Lublin - Orzeł Łódź 20.06.2010
Ludzie przecież Jacek R punkty zdobywal tylko na naszych slabeuszach (z tego dnia) z Rymelem ani Drymlem nie mial szans....Gdyby trener inaczej ustawil pary to ani Jacenty nie zdobylby tyle punktow a i wynik bylby inny!!!
kibicLBN pisze:A co powiecie o startach pana Jacka od słynnego "morela", stałem daleko od startu ale jak dla mnie to byly lotne.
Nie bardziej niz Puzona, jeśli w ogóle były. Sedzia chyba czyta forum i widzial co nieco o tych lotnych.
-Jurek Mordel zadowolony...
- No tak...
- Żona w domu także...
- No tak...
- Żona w domu także...
Czy dało się tak ustawić aby Jacek Rempała ani razu nie jechał z Puszakowskim i Baranem a cały czas z Czechami? Jeśli tak to ewidentny błąd taktyczny trenera.
Żeby krytyka była konstruktywna, należy przykre zdanie zakończyć pozytywnym akcentem.
Na przykład: Jesteś wyjątkowym ch*jem, ale masz za to ładne buty!
właśnie, na A.D. 2011 jeśli tylko Lubelski węgiel Bogdanka zostanie z Nami , potrzebujemy przynajmniej Nowego toromistrza, trenera (J.Stachyra) i Managera jak i Kierownika drużyny (Ziółkowski)
Jak awansujemy to będzie cud nad Bystrzycą!!!
Ja bym chciał jeszcze Golloba i Hampela 
- No tak...
- Żona w domu także...
- No tak...
- Żona w domu także...
A to jak dojdziemy do ekstraligi, jak Bogdanka wyłoży kasę taką jak na piłkę to stać będzie Nas na : Golloba, Hampela i Kołodzieja !! 
Jak awansujemy to będzie cud nad Bystrzycą!!!
puzon jutro cisnie w niemczech 
Desmo pisze:A to jak dojdziemy do ekstraligi, jak Bogdanka wyłoży kasę taką jak na piłkę to stać będzie Nas na : Golloba, Hampela i Kołodzieja !!
Zanim dojdziemy do ekstraligi to Gollob juz nie bedzie jeździł niestety...
- No tak...
- Żona w domu także...
- No tak...
- Żona w domu także...
Hela pisze:Czy dało się tak ustawić aby Jacek Rempała ani razu nie jechał z Puszakowskim i Baranem a cały czas z Czechami? Jeśli tak to ewidentny błąd taktyczny trenera.
Nie, no nie wierze
Tak sie nia da. Każdy z każdym przynajmniej raz się spotyka. Ale mozna było zrobic zeby 3 razy jechał z chociaz jednym, albo nawet dwoma Czechami. Tylko treba miec trenera z prawdziwego zdarzenia, wiec w Lublinie sie nie dało.
- No tak...
- Żona w domu także...
- No tak...
- Żona w domu także...
Dokładnie o to mi chodzi A nie o to, że cały czas z jedną parą. Z jednym z dwóch Czechów mógł więc pojechać 3 razy?
Żeby krytyka była konstruktywna, należy przykre zdanie zakończyć pozytywnym akcentem.
Gdyby Dryml był pod 13 a Rymel pod 10 to jechałby raz z Drymlem, raz z Rymelem i raz z oboma. Nie mówie o nominowanych oczywiście.
- No tak...
- Żona w domu także...
- No tak...
- Żona w domu także...
Jakbyśmy awansowali to na szybko są 2 rzeczy do zrobienia: zatrudnienie porządnego trenera i przekonanie Kołodzieja żeby znowu pojeździł rok w 1 lidze 
Baran u siebie w tym sezonie to porażka!W 3 meczach NA WŁASNYM TORZE z 3 teoretycznie najsilniejszymi zespołami (Rawicz,Ostrów,Łódź) na 45 możliwych pkt robi 19!!!!!>jeśli mnie pamięc nie myli to 4 z Rawiczem,7 Ostrowem i 8 z Łodzią.Naprawde w meczu z Krosnem przydałby mu sie odpoczynek,bo znowu na kelnerach zrobi 12-13 pkt i dla większości odkupi swoje winy z wyżej wymienionych spotkań.
poli pisze:puzon jutro cisnie w niemczech
Mam nadzieje, że prezes i trener szybko dzisiaj wybiją mu to z głowy. Niech zostaje w Polsce i na poważnie szykuje sprzęt na Rawicz. Na daną chwilę to jest nasz najważniejszy i decydujący mecz o awansie... bo w wygraną z Rybnikiem w barażach nie wierzę.
Mecz wygrany najmniejszym kosztem, mnie bardziej martwi ta 3 Dyma i szarże Burzy.
- Nie wiem o co chodziło Dymowi. Gdy mój motocykl zaczął słabnąć zjechałem do wewnętrznej, żeby zrobić miejsce innym zawodnikom. Nie wiedziałem, że tam właśnie jechał Dym - komentował całe zajście Karol Baran.
Leże
troszke mam podciete skrzydła po dzisiejszym meczu, mimo, że nasze zwyciestwo nie podlegalo dyskusji. Bonusa mozna było wlozyc miedzy bajki, bo on został już przegrany w Lodzi. ale kurcze - Orzeł jest mocniejszy niż myslałem. stawiałem 52:38 i pewnie jakby nie upadki Adriana byłoby cos obok tego ale jednak nie nastawialbym sie, że w rundzie finałowej bedzie łatwiej, nawet ze Sweetmanem. Już dzis widac, że o dwumeczu może zadecydowac jeden wyścig i tutaj nasi krajowi liderzy niestety wymiekają. Puzon - podejrzanie słabo, Baran, występ a'la Rawicz, z tym ze tutaj mial zdecydowanie wiecej prezentów od gosci, Rempała - jak to Rempała. Z oceną Tadka sie powstrzymam, tak jak po Opolu. Lukas to po prostu inna liga żużlowa, Adrian niewiele gorzej. Ale jak chcemy awansować prezes i trener muszą kopnąć w tyłek do roboty nasze krajowe świete krowy, bo nic z tego nie bedzie.
Chyba mają po prostu za dobrze... wypłaty po meczu... jakby prezes trochę wstrzymał wypłaty co poniektórym to może by się bardziej przyłożyli. W końcu nazarabiali już naprawdę sporo np po meczu z Opolem.
A tu nie chodzi o to żeby natłuć kasy na "ogórkach", ale powalczyć z najlepszymi.
A tu nie chodzi o to żeby natłuć kasy na "ogórkach", ale powalczyć z najlepszymi.
Kamyczek do ogródka w sprawie organizacji.
Rozumiem, że mecz opóźniono żeby wszyscy weszli na stadion. I dobrze. Ale nie rozumiem:
1. Po co podczas prezentacji w afrykańskim upale, T.Lorek zamiast kilku słów o każdym zawodniku, mówił czasem kilkanaście... zdań. I jeszcze pyta zawodnika gości czy panienka z parasolką tak go rozgrzała, bo przecież w kevlarze to chyba duszno nie jest.... No sorry. W przerwach niech gada do woli (a robi to fajnie), ale na prezentacji trzeba się streszczać. A ten pitoli, że Kowalczyk to mistrz Polski w minispeedwayu czy speedrowerze. Już sam nie pamiętam w czym...
2. Czy nie stać klubu, żeby wynająć jakąś lawetę dla zawodników, którzy w pełnym słońcu najpierw stoją kilkanaście minut na prezentacji, a potem muszą na piechotę dymać wokół stadionu. Fajnie jak witają nas kibiców, ale czy to konieczne? Była kiedyś taka fajna ciężarówka chyba Old Pubu, może by ktoś z klubu odświeżył kontakt i .... pozyskał nowego/starego sponsora? Bo lawet samochodowych to chyba w Lublinie dostatek.
Szanujcie w klubie i kibiców, i zawodników. Usiedzieć prawie 3 godziny(!) w upale i jeszcze dopingować NAPRAWDĘ nie jest łatwo.
Rozumiem, że mecz opóźniono żeby wszyscy weszli na stadion. I dobrze. Ale nie rozumiem:
1. Po co podczas prezentacji w afrykańskim upale, T.Lorek zamiast kilku słów o każdym zawodniku, mówił czasem kilkanaście... zdań. I jeszcze pyta zawodnika gości czy panienka z parasolką tak go rozgrzała, bo przecież w kevlarze to chyba duszno nie jest.... No sorry. W przerwach niech gada do woli (a robi to fajnie), ale na prezentacji trzeba się streszczać. A ten pitoli, że Kowalczyk to mistrz Polski w minispeedwayu czy speedrowerze. Już sam nie pamiętam w czym...
2. Czy nie stać klubu, żeby wynająć jakąś lawetę dla zawodników, którzy w pełnym słońcu najpierw stoją kilkanaście minut na prezentacji, a potem muszą na piechotę dymać wokół stadionu. Fajnie jak witają nas kibiców, ale czy to konieczne? Była kiedyś taka fajna ciężarówka chyba Old Pubu, może by ktoś z klubu odświeżył kontakt i .... pozyskał nowego/starego sponsora? Bo lawet samochodowych to chyba w Lublinie dostatek.
Szanujcie w klubie i kibiców, i zawodników. Usiedzieć prawie 3 godziny(!) w upale i jeszcze dopingować NAPRAWDĘ nie jest łatwo.
NIGDY WIĘCEJ 2-giej LIGI!
Jestem przeciw - dymom, zadymom i serpentynom
peterix pisze:Szanujcie w klubie i kibiców, i zawodników. Usiedzieć prawie 3 godziny(!) w upale i jeszcze dopingować NAPRAWDĘ nie jest łatwo.
tych samych kibiców, którzy wołali zawodnikom stojącym w upale "chodźcie do nas" zamiast pozwolić im pójść po sprzęt i rozpocząć zawody?
pozdrawia:
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
- tezetomaniak
- Trener
oni byli w mniejszosci. Duzej 
No to wtedy niechby, już pojechali tymi "L"-kami, a nie śmigali z buta. Sorry - z łyżwy... 
NIGDY WIĘCEJ 2-giej LIGI!
po raz kolejny utwierdzam sie ze lorek jest zbedny. ja nie rozumiem o czym on do mnie rozmawia - nawet po polsku